2016 Şubat Anneleri

Kızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
136 tane daha kullanırmı 3 numaraya geçermi? Karar veremedim daha...
Canim bence alma bende iki numaradayim primalar buyuk oluyor huggies'e gore.. ama bitince uce gecicem bende bosuna alma sizdirir bence.

haha duaların kabul olduğu saate gelmiştir o
Bizde leylegi havada gören o sene çok gezer derler

ilknurrr22 Canım sen şu rezene kimyon anasonu nasıl yapıyordun? Birdaha anlatırmısın 1 bardaga ne kadar koyuyordun?

canim ben sana dr um dedigini yazacaktim unittum hakkini helal et gerci farkli bisey demedi 7 8 kez burnunu aciyoruz gunde ve hava vermeye devam baska da ilac yazmadi ama oksurugu kesilmedi hala
BİZİMKİ de aynı öksürük devam burnunu açmaya çalışırken çok ağlıyor kaç damla serum damlatiyirsunuz canim

Bende gece cildircaktm 140cc sut içti dahada emmek istyodu emzrdm uyumadi bi saat sonra bi daha emmek istedi verdm snra bi kustu ama o kadar çok kustu ki pişman oldu meme verdgme

oyy kuzumaa ya doyduğunu anlamamış yada gazdan dolayı kendini emmeye vermiş
140 cc ile en az 3 saat dayanması lazım

bende saat takıntısı cok fazla
kaçıncı dakika başladı keçincı dakına bıraktı
kaç dk emdi , kaç dk durdu aradan kaç saat gecti
hızlı mı yuttu yoksa yavaşş mı falan filan

3 günlük çıkmayan bi gazı vardı oda hamd olsun gece cıkardı
damla aşırı düşkün değilim ama en azından sancısını azaltıyor diye hissediyorum
diğer türlü bi anda çığlıklar atıyor

ilçede olduğumuz için burda cocuk doktoru yok, eee hafta içi de merkeze gelemiyorum
hafta sonu gitmek için mecburen sigorta paketi satın alıp özelde yaptırıyorum muayenesini

çukurambar koru hastahanesi
8 muayene + tüm tahliller + acil yatışlar = 550 TL

Burnu tıkalı olabilir mi canım
canım kimyonu nasıl veriyorsun. Direk mi suyla mı karistiriyorsun. Bende denerim çok sıkıntılı bizimkide

Valla bugüne kadar direndim bebişe kimyon vermemek için ama ben de an itibariyle bastım kimyonu inşallah pırtlatcaz

Kimyon o tüm damlalara bin basar..

kimyoooonn candır yaaa, artık cantamda demlenmiş günlük kimyon bulunduracağım

ee ben konyalıyım bizim orda kuş cenneti gölü var filamingo ve leylek dolu
gidip hepsini uçurup ayrı ayrı dilekler tutayım
bi milyon dileeeekkkk

Firkan bebeğin kaç günlük bizimki 56 günlük bi sorun olmaz inş
Benim bebiş hasta olduğunda 1 aylıktı canım. Daha küçüktü yani.. doktora götürsen daha iyi canım. Hiçmi açılmadı tıkanıklığı.. uyuyabiliyorsa öksürüğü yoksa çok sıkıntısı yoksa ilaç verme.
Ben öksrüğü çok arttı diye tekrar götürmüştüm ilk götürdüğümde ilaç vermemişti ikinciye götürdüğümde çok öksürüyordu o tıkanıklıktan dolayıymış o yüzden iliadin i verdi canım.

Kızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
136 tane daha kullanırmı 3 numaraya geçermi? Karar veremedim daha...
Ben 1numarayı bitirdim direk 3numaraya bu hafta geçtim.
5kilo ile 9 kilo arasıydı. 1ile 3arasında çok da fark yok.
Biz 4750gram olmamıza rağmen sızdırma yok. Hee tabi bizim kakamız çok da sıvı değil. İlla geçilecek 3nımaraya, bi alıp dene bence

Yoook tesadufi gormen lazim :)) denizin ortasinda yuzuyordu once sonra baktim kanatlarini cirpmaya basladi aha dedim kalkiyor veee ucmaya basladi bende ates acar gibi bam bam bam dilekleri siraladim

Canin sıkılmasin canm bi komsumun bebeginede oyle soylediler sonra normale dondu bazi bebeklerin genetik olarak buyuk olabiliyo

Oyuy. Forumun tek piskopatı ben sanıyordum:)
Benimki ara bermiyor zaten emiyor tek nefeste sonra tamam. Ben dinlerken yoruluyorjm
Ama o dakikaları sayıyorum. Kaç fırt çekti kaç nefeste emdi falan diye
Ay ilk günümizde gece 17fırt çekti diye sevinç nidalarımdan annemi uyandırmıştım:) ey gidi günler

Sen kafelerden kimyon çayı da istersin artık :)

Canim bebegin nasil asi herhangi bisıkınti cikarmamistir umarim

Kizlar nezmndr sorcam unutyrm.

Benim bebegimin kalca usg si olculer

60 .. 48
57 ... 49 cok dusuk degilmi ya.dr iki bez ve bezlerin arasina havlu koy dedi 1ay snr bida gitcez..duzelir dimi biraz kafama taktim

Kızlar bunarada dün aşı davasına yazamadım. Bizim sıpacık bu ay (3hafta aslında) 550gram almış. Çok az dedi hemşire. Durumu anlattım süt alerjisini meme reddini falan. Mama vermeye başlamalısın dedi. Ben şok
İlk ay 1350gran almıştı. Şimdi 550 almış olması Çok mu az ki ? 4750gram olmuş.
Hoş bir haftamız daha var 2.ayımıza:/ boyu da 4cm uzamış 58cm olmuş.
Emmek istemediğinde Biberonla takviyelere mi başlasam?
Ay doymasa fosur fosur uyumaz ama yaa :/ püf kafam allak bullak oldu. Bakalım doktor kontrolünde ne denecek

Ay bu fiyatlar ne ya öf
Sorma ya bende kara kara dusunuyorum ucretsız ızın bıtınce mım 1500u gozden cıkarıp ıyı bırını bulmam lazım, artık o parayı gozden cıkardımda en azından ıyı bırını bulmam lazım , 3 ay kala arastırmalara baslıycam bakalım, ıse baslamadan en az bır hafta da erken cagırıcam kadınıkı cocugun duzenını evın duzenını ogrensın

Canim daha once bende yazmistim ilk ay 2 kg alan bebegim asidan sonra birden yesil sulu kaka yapmaya basladi 20 gun hic kg almadi alerjiyi farkedip diyete baslayinca 300 gr birden aldi vucudu susuz kalmisti artik emmek istemiyordu ishaldi ve surekli uyuyordu bende doymasa uyumaz diyordum ama uyuyorlar sutun varsa bence mamaya gerek yok diyete devam. Yani ayni durumdayim 1 ayda 300 gr aldi bebegim bana da aile hekimimiz alerji ciddi bir durum kafaniza gore suna alerjimiz var diyemezsiniz belki sut belki yumurta belki tahil belki kuruyemis belkide deniz mahsulleri alerjisidir bunun mutlaka tesbiti gerekir cocuk gastroentrolojisine gidip neye alerjisi oldugu tespit edilmeli ve ondan uzak durulmali aksi takdirde kili alimi olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…