Burnu tıkalı olabilir mi canımKızlar biz 66 gunluguz biz 3 gündür kizim memeyi reddediyo hiç mama almadı biberon kullanmadık hep emdi ama üç gundur resmen dogusuyo benle çok zorlanıyorum agliyo istemiyo.aci yemiyorum baharat yemiyorum gaz sancısı da yok.yardım edin ya ne yaoacam ben neden böyle oldu sizde varmı böyle olan
canım kimyonu nasıl veriyorsun. Direk mi suyla mı karistiriyorsun. Bende denerim çok sıkıntılı bizimkideEveeet evett duydum o piiiirrtttt sesini
Kakasini da yapti hamd olsun
2 günün ardından rahat uuyur insAllah
derdimiz gaz dermanimiz kimyon oldu ^_^
Canım biz 3 e gectik bayadir, 2 numarayi az kullandi..Kızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
136 tane daha kullanırmı 3 numaraya geçermi? Karar veremedim daha...
Iyı ama sımdı bırsey demezsen sen yokken neler verır ıcın nasıl rahat edıcek.kizlar sizlere bisey danismam lazim
bugun kv bebegime emzige bal surup vermis. ki bal zararli 1 yasindan once asla verilmemeli dememe ragmen.
hemde petekli bal.
gizli gizli surmus bide.
ben cocugumun agzindan bal petegi parcalarini bulunca anladim.
elim ayagim bosaldi. ama bisey diyemedim.
iki saattir odaya kapandim salya sumuk agliyorum. tutamiyorum durduramiyorum kendimi
aaa bal petegimi var agzinda deyince, oda safa yatti.
bir de alingandir. el mahkum kusturmemeye calisiyorum. cunku 2 sene o bakacak bebegime. ama şok oldum.
sizlerden basina boyle bisey gelen var mi? bebegine bal verilen. naptiniz? bisey oldu mu bebegjnize?
Ben daha 2 numara kullanıyorum canm 3 e geçmedim prima preıum kullanıyorum. kg si kaç bebeğinin ona göre düşünKızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
ıstanbulda 1500 mınumum600 super izmir gibi yerde..muglada 1000 lira diyolar..ben ogluma ilcesinde 600 e baktirdim bu yil
syni cnm benimde sutum 30,-40cc. bende similac veriyprum. aptamilo bir kutu denedm. kakasi yemyesil olmistu. sindiremedi yavrum. o yuzden biraktk aptamili. similacta iyiyiz.çok teşekkür ederim canım senin oğlunda aynı benim ki gibi sanırım dışarıdan müdahale etmeden kaka yapmıyor bende fitil ile 3-4 günde bir kaka yaptırıyorum .Birde benim sütümde gelmiyor akşamdan sabaha kadar bekleyince 2 memeden 40 cc süt anca çıkıyor o yüzden baştan beri aptamil mama ile besliyorum acaba mama mı kabız yapıyor diye düşünüyorum.
Iyı ama sımdı bırsey demezsen sen yokken neler verır ıcın nasıl rahat edıcek.
Ben aldım e bebekten tıny love. Ben beğendim de sanırım bebeğim beğenmedibiraz daha büyüdüğünde oyalayacak gibi. Yine de 15 dk falan oyalıyor. Aynasından kendini seyrediyor. Öyle olduğunu görünce yattığı yere ayna da koysam olurmuş halıya gerek yokmuş diye düşündüm. Ama oyuncakları güzel ileride iş görür canım.
Tek umudum kimyon da
1 haftadir vermiyordum 8de kimyon verdim uzerine emzirdim
8.40 azcikda olsa pirt yapti dunden beri kaka yapmiyordu ufak biraz da kaka vardi
Durmak yok yola devam oglum
Hadi devamini getir ailecek rahatlayalim
Ben cok cok stok yapmistim 2 numarayi ilcede oldugumuz icin merkezden alip geliyordum ama artik kucuk geliyo bacagini cok sıktı 3 numaraya gececegim son 40 bezimiz kaldi 4 gun sonra gecerizKızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Eveeet evett duydum o piiiirrtttt sesini
Kakasini da yapti hamd olsun
2 günün ardından rahat uuyur insAllah
derdimiz gaz dermanimiz kimyon oldu ^_^
Ben onu hamilelikte kullanmistim düşündüm aslında kullanmayı bebeğe actimi burnunu sizin bebeğimiz kaç günlükİlk bebekte oluyor canım ama soğuk kanlı olmaya alışmak lazım çünkü Allah korusun birşey olsa evham yapmadan müdahale etmemiz lazım. Biz küçükk3n kimbilir neler yedik yuttuk. Ablam 1.5 yaşında bende 3.4 aylıkken ablam annemin fondotenini yüzüme boynuma kafama heryerime sürmüş kimbilir ağzıma nekadarı gittiannrm diyorki geldiğimde sadece 2 tane gözün gözüküyordu o kadar çok sürmüş. Tıkanabilirdim nefessiz kalabilirdim agzıma girdiyse zehirlenebilirdim. Hiiçbişey olmamış. Allah koruyor bebekleri Allah kötü bir dert hastalık vermesin.
İliadin gibi birşeydi canım. Bebek kucagımda kalkamadım şimdi.
Aslında bebeklere verilmeyecek bir damlaymış ama çok tıkalı olduğu için vermişti sadece 3 gün sakın fazla kullanma demişti.
Hayırlısı inş. Yabancı olduğu için senin için zordur canım. İnş çok çok iyi biri çıkar bebişine çook iyi bakar. Fiyat olarak da gayet iyi teklif etmişsin. Burada İst. da 1400 1500.. komşu olunca oda fazla istememiştir. Çok iyi fiyat
Neee 3 mü :) Biz hala 1 kullaniyoruz. Benim kizim cok minik :)Kızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
çok teşekkür ederim canım senin oğlunda aynı benim ki gibi sanırım dışarıdan müdahale etmeden kaka yapmıyor bende fitil ile 3-4 günde bir kaka yaptırıyorum .Birde benim sütümde gelmiyor akşamdan sabaha kadar bekleyince 2 memeden 40 cc süt anca çıkıyor o yüzden baştan beri aptamil mama ile besliyorum acaba mama mı kabız yapıyor diye düşünüyorum.
Kızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ay bu fiyatlar ne ya öfıstanbulda 1500 mınumum
canim ben sana dr um dedigini yazacaktim unittum hakkini helal et gerci farkli bisey demedi 7 8 kez burnunu aciyoruz gunde ve hava vermeye devam baska da ilac yazmadi ama oksurugu kesilmedi halaSize de geçmiş olsun benim bebeğimin de burnu tıkanık pazartesi gittik temizleyin dedi doktor açılmadı hala siz hangi ilacı kullandınız acaba
Fiyat söylemediyse böyle iyi canım zaten komşu diğerlerine göre daha düşük bakarYa canim fiyat bile vermedi ben sordum ama birsey demiyince bende 500-600 dusunuyorum dedim oda olur diyince 500 cok dusuk olucagini dusunerek 600'de karar kildim .. insallah bir sorun olmaz.. ilerde iyilestirme yaparim, ama evinde filan bakicak diye sanirim bu fiyatlarda oluyor izmirde yeterli olucaktir.
3 numarada var. Ondan alayım bari. Gerçi benimkinin bacaklar ince bu 2 numara daha sıkmaya başlamadı. Ama 3 almak iyi.syni cnm benimde sutum 30,-40cc. bende similac veriyprum. aptamilo bir kutu denedm. kakasi yemyesil olmistu. sindiremedi yavrum. o yuzden biraktk aptamili. similacta iyiyiz.
evet mama yiyen cocuklarda kabizlik oluyor
bilmiyorum
evde bulundurmayacagim sanirim oyle yiyecekleri. gece sinirlendm bir kova peteklibali copeattim. karincalanmis dedim..
tabi nereye kadar boyle yaparm bilmiyorm
firkan cnm 3 numara al. benm oglanda 6 kg. 2nimara tam oluo. haftaya sıkmaya bile baslar. bende 2numara bez bi kac tane kaldi. 3e yarin gecerim sanirm
3 gün kullandım o sırada çok açılmış gelmedi bana ama tabiki geçti. Bıraktıktan sonra 1.2 güne geçti. Burnunu serum fizyolojik ve otribebe ile iyice temizleyip bu damladan 1 er damla damlattım. Günde 3 kere bir kerede gece toplam 4 kere.. sadece 3 gün..Ben onu hamilelikte kullanmistim düşündüm aslında kullanmayı bebeğe actimi burnunu sizin bebeğimiz kaç günlük
Ayy yerim ben onuNeee 3 mü :) Biz hala 1 kullaniyoruz. Benim kizim cok minik :)
3 numaralarda var. Ondan alırım o zaman.139 cok canım bir haftaya 3 E geçeriz bir cogumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?