2016 Şubat Anneleri

Burnu tıkalı olabilir mi canım
Eveeet evett duydum o piiiirrtttt sesini
Kakasini da yapti hamd olsun
2 günün ardından rahat uuyur insAllah

derdimiz gaz dermanimiz kimyon oldu ^_^
canım kimyonu nasıl veriyorsun. Direk mi suyla mı karistiriyorsun. Bende denerim çok sıkıntılı bizimkide

Kızlar bezde 3 numaraya geçen varmı? Herkes 2 numaradamı daha.
Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
136 tane daha kullanırmı 3 numaraya geçermi? Karar veremedim daha...
Canım biz 3 e gectik bayadir, 2 numarayi az kullandi..

Iyı ama sımdı bırsey demezsen sen yokken neler verır ıcın nasıl rahat edıcek.

Ben 2 numaradayım. Mopaşta 2 numara prima normali 136lık 42.90. Alsammı bilemedim.
Ben daha 2 numara kullanıyorum canm 3 e geçmedim prima preıum kullanıyorum. kg si kaç bebeğinin ona göre düşün

syni cnm benimde sutum 30,-40cc. bende similac veriyprum. aptamilo bir kutu denedm. kakasi yemyesil olmistu. sindiremedi yavrum. o yuzden biraktk aptamili. similacta iyiyiz.
evet mama yiyen cocuklarda kabizlik oluyor
Iyı ama sımdı bırsey demezsen sen yokken neler verır ıcın nasıl rahat edıcek.
bilmiyorum
evde bulundurmayacagim sanirim oyle yiyecekleri. gece sinirlendm bir kova peteklibali copeattim. karincalanmis dedim..
tabi nereye kadar boyle yaparm bilmiyorm

firkan cnm 3 numara al. benm oglanda 6 kg. 2nimara tam oluo. haftaya sıkmaya bile baslar. bende 2numara bez bi kac tane kaldi. 3e yarin gecerim sanirm

Tamam canım sağol çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Tek umudum kimyon da
1 haftadir vermiyordum 8de kimyon verdim uzerine emzirdim

8.40 azcikda olsa pirt yapti dunden beri kaka yapmiyordu ufak biraz da kaka vardi

Durmak yok yola devam oglum
Hadi devamini getir ailecek rahatlayalim

Valla bugüne kadar direndim bebişe kimyon vermemek için ama ben de an itibariyle bastım kimyonu inşallah pırtlatcaz

Ben cok cok stok yapmistim 2 numarayi ilcede oldugumuz icin merkezden alip geliyordum ama artik kucuk geliyo bacagini cok sıktı 3 numaraya gececegim son 40 bezimiz kaldi 4 gun sonra geceriz

Ben onu hamilelikte kullanmistim düşündüm aslında kullanmayı bebeğe actimi burnunu sizin bebeğimiz kaç günlük

Neee 3 mü :) Biz hala 1 kullaniyoruz. Benim kizim cok minik :)

kızlarr bugün aşımızı olduk..çok şükür kızım öyle çok ağlamadı..bizden önce aşı vurulanın sesini duyunca benim kız hiç ağlamadı bile dedim yani..
boyumuz 61 cm kilomuz 5300 oldu bile..baş çevremiz normal değerden 1 cm fazla çıktı..takip edin dedi hemşire ama canımı sıktı bu durum

Canım bende mama kullanırken aptamil veriyordum ne Zaman mamayı kestim bebeğim gayet güzel kakasını yapmaya basladı onu içtiği gun ıkına ıkına kıvranıyordu yavrum..

139 cok canım bir haftaya 3 E geçeriz bir cogumuz

Size de geçmiş olsun benim bebeğimin de burnu tıkanık pazartesi gittik temizleyin dedi doktor açılmadı hala siz hangi ilacı kullandınız acaba
canim ben sana dr um dedigini yazacaktim unittum hakkini helal et gerci farkli bisey demedi 7 8 kez burnunu aciyoruz gunde ve hava vermeye devam baska da ilac yazmadi ama oksurugu kesilmedi hala

Kizlar birsey diyicem.. leylek ucarken gorunce yapilan dilekler kabul olurmus.. Iki hafta once vapurla giderken leylegi havada gordum mu gordum.. ohooo pes pese dilekler tuttummu tuttum ben bir kac tane dilemistim, en basta kvler gitsin demistim bu kadar hizli gidiceklerini bilseydim dilemezdim ama sanirim benim dilegim kabul oldu Digerleride cikarsa bu leylek gorme olayi bagtil inancliktan cikicak bende

Fiyat söylemediyse böyle iyi canım zaten komşu diğerlerine göre daha düşük bakar İstanbuk almış başını gidiyor
3 numarada var. Ondan alayım bari. Gerçi benimkinin bacaklar ince bu 2 numara daha sıkmaya başlamadı. Ama 3 almak iyi.
Ben onu hamilelikte kullanmistim düşündüm aslında kullanmayı bebeğe actimi burnunu sizin bebeğimiz kaç günlük
3 gün kullandım o sırada çok açılmış gelmedi bana ama tabiki geçti. Bıraktıktan sonra 1.2 güne geçti. Burnunu serum fizyolojik ve otribebe ile iyice temizleyip bu damladan 1 er damla damlattım. Günde 3 kere bir kerede gece toplam 4 kere.. sadece 3 gün..
Neee 3 mü :) Biz hala 1 kullaniyoruz. Benim kizim cok minik :)
Ayy yerim ben onu ben 1 numaradan 2 ye hemen geçmiştim çünkü 1 numara bitmişti 2 numara vardı evde baktım büyük degil geçmiştim. Şimdi 2 numara daha sıkmıyor ama bilemedim işte.
139 cok canım bir haftaya 3 E geçeriz bir cogumuz
3 numaralarda var. Ondan alırım o zaman.

Kızlar primanın normalini kullanan varsa mopaşta indirimde haberiniz ola
Nette baktım en düşük kargo ile birlikte 2 numarayı 136 tanesi 45 TL ye buldum. Mopaşta 42.90..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…