2016 Şubat Anneleri

İnşallah canım

Canım senin sütün çok diye hatırlıyorum ben niye öyle demiş ki ebe hemen mama kullan diye.bence bi doktor ile görüş ona göre karar verirsin. Ben mama veriyorum bir iki defa ama sütüm yetmiyor bizim kilo alımımız da orta seviyede. Hatta bugün ebeye sordum tekrar gelişim persentiline bakıp %50de iyi dedi. Senin bebeğin kaç kilo doğdu şimdi kaç kilo. Biberona da başlayunca bebekler anneyi emmek istemiyor benim kızım özellikle resnen kavga ediyor benle

Fiyat çok iyiymiş ya. Koru da 1 muayene nerdeyse 200 tl. En mantıklısı sigorta yaptırmak ozaman. Sen hangi dr a gidiyosun peki canım huzurunmeraklisi

1ci ay muayenesini süer beyden almak istedim ama randevuları doluydu bende özlem hanımdan aldım
ilgiliydi güzelce muayene etti, süer beyi metediyorlar ama onun kapısı ck kalabalık tekrar özlem hanımdan alsam mı diye düşünüyorum

nisancan çok üzüldüm yazdıklarını okurken, gözümden yaş geldi. Hiç kıyamıyorum bu yavrulara. Annem hemen ağlardı her şeye ben de ne ağlıyorsun her şeye derdim. Meğer anne olunca hassas oluyormuş insan. Bebeğin bir an önce iyileşir inşallah. Tüm arkadaşların bebekleri sağlıkla cıvıldasın.
bskn arkadşım daha bir ay olmamış ki tam. Zaten hassasız hemen yorum yapıyorlar. Hem sen hemşireyi değil dokturunun söylediğini dikkate alırsın. Sütün boldu senin inşallah yaramıştır bebeğine. Bu hepimizin başında.

Ah kızlar dün gece eşimle tartıştım bir ağlama krizi anlatamam. Sebep de çok saçma bir şey neyse. Bebeğim hissetti galiba bütün gece uyumadı o da ağladı. O ağladı ben ağladım. Nasıl da hissediyorlar canlar annelerini.
Bir de dün ayağımda uyutmuştum. Arkama yaslanırken yere cam şişe düştü o sesle sıçrayarak uyandı yavrum. Dünden beri hep irkiliyor. Gerçi bu aylarda elleri kolları bacakları irkilme oluyor ama sanki dünden beri arttı. Etkilemiş midir ki

Bir de diyecektim ki bu bez olayı için, bir arkadaşım paketin üstünde yazan başlangıç kilosuna bak onu baz al daha rahat edersin dedi.

Merak etme eskiden balin allerjik olduğunu kimse bilmiyordu ve hep bebeklere veriliyordu hem allerjisi olsa şimdiye kabartilari olurdu boşuna üzülme canım

Kızlar doktora gittik bugün kizim grip olmuş çok mutsuzum antibiyotik verdi doktor ama ateşi falan da yok antibiyotik için çok küçük değiller mi ya napacam şimdi ben
Bende antibiyotik kullandım hemde 35 günlükken larenjit olmuştu kızım ciğerlerine inmesin diye veriyorum demişti çocuk doktoru mecburen kullandık çok şükür iyileşti kısa zamanda ama grip için antibiyotik olmaz normalde yinede senin kararın

bskn Canım Nasıl geçti aşıların gecesi? Bebiş iyimi ?
Sürekli ık mık sesleri eşliğinde geçti. Ateş düşürcü vermeyip savaşsın istemiştim ama ağrısı olduğunu düşündüm verdim calpol
Öyle olunca da uyuşuk uykulu bir halde yattı. Uyansa bile ağlamadı çok üzücü bir görüntüydü yaa
Çok üzüldüm. Her saat başı alarm kurdum ateş ölçtüm. Çok şükür çıkmadı ateşi. Calpole rapmen ateşi çıkan oluyormuş. Sizinde yakında aşı dimi :/

Etkilememistr Canm heralde yanında olduğunu hissettir

oznur65 canım sallanan Beşikten memnun musun az sallaniyor sanki. Bi de tam yatıyor mu. Baby 2 go nun dondinisi mi je var onu gördüm nette. Mama sandalyesi de oluyormuş. Alsam mi diye düşünüyorum. Ne dersin?
Canım 4 kademeli sallaması biz genelde 3. kademede salliyoruz 4 çok hızlı sallıyor çünkü yavaş değil yani yatmasina gelince tam yatıp dumduzde oluyor 90 derece dik kalkıp oturma pozisyonu da alıyor mama sandalyeside oluyor tabii. benim kızım sallanmayi çok seviyor önce ayakta sallayıp sonra ona alıyoruz ancak öyle uyuyor sallaması durunca hemen mikirdiyor yani memnunum ben

O da olabilir ama sicaktan olanlari farkediyosun zaten gerci alerji daha cok alin kafa ici kulak arkasinda oluyor
Canim biraz arastirma yaptim da bebeklerin ter bezleri tam olusmadigi icin isilik olma ihtimali cok yuksek oluyormus.
Sicaktandir diye dusunucem ama vucudunda hicbirsey yok sadece yanaklarda var. Alni kafasi falan temiz.

Kızlar , özlemişim sizleri ogluş ve babası uyuyor bende fırsat bu fırsat buraya bakayim dedim. Önce dışarıya baktım hava ne kadar da güzel.. Sabah sağlık ocağına gittik 3lj asimiz yapıldı. Yavrum ağla ağla.. İçim gitti yine. Sizin aşıdan sonra dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu. Ates 37 den sonra calpol vericem ki insallah öyle bir sikayetimjz olmas..
Bu arada benim bebe surekli ağlar oldu , kucakda susar oldu :) meme almaz, mama az yer oldu... Huylu bir bebe benim ki vay başıma gelen vaayyy

bskn Canm hiç mama verme boşa benimde ilk ay 400 gram almsti mama aldk hiç icmedi sevmedi hep kustu bende attm çöpe sonra bu ay 1100 gram alms zaten ilk ayda sütum coktu salak gbi sagip sagip dokuyodum saklamak aklıma gelmedi smdide öyle fiskryo resmen sagyrm eğer doymadigini hissedersem veryrm yoksa saklyrm ayrıca daha bi hafta varms bi hafta snra bi daha tartilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…