canım ben de prima premium care kullanıyordum kızım hep pişikti..sonra huggies deneyelim dedim pişik olayı yok oldu..Kizlar selam. Pisik sorunumuzdan soz etmistim. Yesil prima kullaniyorduk. Aslinda soyle premium care ile basladik kuvezde yesil prima takilmisti antibiyorikten mantar olunca daha kotu olmasin diye yesil primayla devam ettik. Fakat pisik sorunumuz hic bitmedi gecer gibi oldu tekrarladi ve en son iki gin once baktim bastan pisik oluyoruz premium care evde vardi dokusu daha pamuklu diye ona gectim. 1 beden olanin yuzeyi mavi kanalliydi bu sabah bol olsun hava alsin diye esime 2 beden aldirdim ic yuzeyi file gibi. Mavi kanallari da yok. Kullananlar menmun musunuz? Bir ara forumda konusulmustu bu konu ama geriye donuk bulamadim
geçmiş olsun canım bizim 3 gün sonra 2. ayımuz dolacak bugün kontrolümüz vardı doktorumuz kalça usg yaptırdı Allah a şükür sonucumyz iyi doktorumuz kendi dedi rota yı yapalım diye zaten bende yaptırmayı düşünüyordum kızum şimdi grip oldu ilaç vermiyor doktorumuz burnunu sık sık temizle dedi öksürüyor inliyor için gidiyor ishal olunca zor geçiyormuş hastanede tedavi olunuyormuş Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesinSelam kızlar nasılsınız? Bizimde dün aşılarımız yapıldı çok halsiz kuzum emiyor uyuyor inledi dün gece uyurken ateşi çok yükselmedi çok şükür bu ay kilo boy gelişimi geçen aya göre iyi ama kalça ultrasonunu mayısta yaptır bu minyon daha dedi siz yaptırdınızo mı buarada rota aşısıyla ilgili ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız?
canım bebişin az kilo almış demiştin ne kadardı unuttum bizde bugün gittik aynı gün doğum yapmıştık senle benim bebeğimde az kilo almış geçen aya göre doktorum mama kullan demedi ben özellikle sordum nasıl iyimi kilosu diye iyi dedi benim kuzum bir haftadır emmiyor pek hasta olduğu için çok az emiyor 4 5 saatte bir zorla. Yani kafana takma sağlık ocağındaki hemşireyiSen dinleme eşini. Susuz ve aç kalmasın yavrucak. İsal zor bir durum.
Yvaşça kıcağına alıp dudağına deydirsen uyanmadan emer aslında
Ben öyle yapıcam birazdan
Uyanırsa vay halime
Uyurken uyandırmak bize ayrı dert
Onların huzuru kaçıyor o ayrı dert. Uyandırmamak aç bırak hepten ayrı dert :/
Antibiyotik ne zaman etki etmeye başladı. Bugün 5.günmüz hala öksürüyor. Sanki geçmicek gibi canım sıkılıyor o öksürdükçe. Uykusu bölünüyor yavrumun. Bi doktor bronşiolit dedi. Hava verdi geçmedi 3 gün azitro antibiyotik kullandık. Başka doktora götürdük boğaz enfeksiyonu dedi macrol verdi. Havayı vermeyin dedi. Hala etki etmedi antibiyotik.Bizde ventolin pulmicort kullandık ve macrol doktor hemen geçmez 10 12 gün sürer demişti gerçekten de 2 hafta kadar sürdü antibiyotik ide 10 gün kullandık
Medikallerden 5 numara beslenme sondası diye temin et Can'ım. Gerçi ben tem tene temas ile ikinci günü aldırdım göğsümü sonda siparişim gelene kadar. Ondan sonrada sürekli boş ta olsa emzirdim şükür geceleri mama veriyorum şimdi sadeceYok canım sondayi senden duydum ilk defa
Canım araban nasıl dümdüzmü yatıyor anakucagı gibi hafif kalkık mı? Bebekler arabada dümdüz yatmayı sevmiyor. Kafaları biraz yüksekte kalsın. Ben minik yastığıda koyuyorum arabasına.. keyifli keyifli bakınıyorbenımkıde sevmedı kahvaltıya gıttık aglaya aglaya bı hal oldu kahvaltıda yapamadık. Ben sırf bu yuzden kanguru aldım
Ya doğru diyosun var bir opsiyonumuz daha.. Ama aynı siteden değil bu yüzden pek sıcak bakmamıştım..Sen bu arada gene de joker bakıcı ayarlamaya çalış. Bakıcışarın ne yapacağı belli olmaz canım :/
İnşallah uzun süre karşılıklı memnuniyrt olur ve devam edersiniz
Ay kuzum en korktuğum şey çok geçmiş olsun canımKızlar oğlumun pipisinden iltihap geliyor. Sizinde başına gelen var mı
Bizimki 7 günlükken başladı gezmelere ama araba sabit durunca hoşuna gitmiyor ağlamaya başlıyor yada uyuması lazım genelde kalabalık ortamlarda tuhaf bir şekilde pısıp uyuyor, korkuyomu ne :)))Bugun hava gunesli ve mis gibiydi. Esimle dedik kizi bebek arabasina koyup bir yere gidelim. Oh dedim kendi kendime ne guzel hava alicam. Sonuc olarak kizim bebek arabasini hiiic ama hiiiic sevmedi. Surekli agladi. Biz de gidecegimiz yere arabayla gidip donduk hemen. Yine hava alamadim yuruyus yapamadim
Nasıl yapan Can'ım maşallah ben daha tuvalete bile gidemiyorum kaldı ki kıyafet kaldır yıka yemek yapAy kızlar yazlıkları çıkar kışlıkları kaldır birde üstüne kısa programda yazlıkları yıka.. Bildiğiniz ge ber dim! Bunu bebekle yaptım birde, üstüne yemek bile yaptımSanırım bir gün yorgunluğumu hissedemeyip çatlıcam
Allah acil şifalar versin canım bende yaptırcam rota aşısınıgeçmiş olsun canım bizim 3 gün sonra 2. ayımuz dolacak bugün kontrolümüz vardı doktorumuz kalça usg yaptırdı Allah a şükür sonucumyz iyi doktorumuz kendi dedi rota yı yapalım diye zaten bende yaptırmayı düşünüyordum kızum şimdi grip oldu ilaç vermiyor doktorumuz burnunu sık sık temizle dedi öksürüyor inliyor için gidiyor ishal olunca zor geçiyormuş hastanede tedavi olunuyormuş Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesin
Sağol canım o kadar da özen göstermeme rağmen bugün geldi inşallah bir daha gelmezAy kuzum en korktuğum şey çok geçmiş olsun canım
merak etme canım biz kadınlar olarak üstün varlıklarız..yorulmak nedir bilmeyizAy kızlar yazlıkları çıkar kışlıkları kaldır birde üstüne kısa programda yazlıkları yıka.. Bildiğiniz ge ber dim! Bunu bebekle yaptım birde, üstüne yemek bile yaptımSanırım bir gün yorgunluğumu hissedemeyip çatlıcam
Niye ki bebeğin kaç haftalık ki senin?
Nasıl yapan Can'ım maşallah ben daha tuvalete bile gidemiyorum kaldı ki kıyafet kaldır yıka yemek yap
Ben hiper süper bir varlığım vahahaha.. Ve an itibariyle kıçım yer gördümerak etme canım biz kadınlar olarak üstün varlıklarız..yorulmak nedir bilmeyiz
Ah canım çok geçmiş olsunnAntibiyotik ne zaman etki etmeye başladı. Bugün 5.günmüz hala öksürüyor. Sanki geçmicek gibi canım sıkılıyor o öksürdükçe. Uykusu bölünüyor yavrumun. Bi doktor bronşiolit dedi. Hava verdi geçmedi 3 gün azitro antibiyotik kullandık. Başka doktora götürdük boğaz enfeksiyonu dedi macrol verdi. Havayı vermeyin dedi. Hala etki etmedi antibiyotik.iki haftayı geçcek hala bitmedi balgamı, öksürüğü.
Ya sıkma canını benim göbeğim bile erimişti, süt yapsın diye habire tatlı atıyorum ağzıma şuan ufak fakar şirin bir göbüşüm var, biz böyle iyiyiz.. Sağlıklı filan olamıcam bebeğim doysun yeterki..Kızlar ya benim hala 9 kg fazlam var malum doğumda sadece 3 kg kadar gitti vreya doğum sonr çok ödem vardı bilemiyorum da bu 9kg nasıl gidecekbir ara bir arkadaşımız yazmıştı regl olunca bir iki kg gidiyormuş diye regl olanlar var mı doğruluk payı
Cnm varsa lansinoh krem sürsene bizde işe yaramıştı iki günde yumuşacık yapıyor poposunu.Cildirmak uzereyim su pisik yuzunden. Tam azaldi dondu diyorum uine aynidr lar cildi hassas panik yapiosunuz diyo onlara da ayar oluyorum. Perisan cocugun alti. Ve surekli tekrarliyor. Kullanilmadik krem alternayif yontem kalmadi. Cildiyeci cocuk dr vs vs. Sinirlerim cok bozuk
Evet ya cidden nasil dayaniyoruz diyorum kendime.hiperiz vallaBen hiper süper bir varlığım vahahaha.. Ve an itibariyle kıçım yer gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?