2016 Şubat Anneleri

canım ben de prima premium care kullanıyordum kızım hep pişikti..sonra huggies deneyelim dedim pişik olayı yok oldu..
huggiesin yüzeyi pamuk prima öyle değil arkadaşlar beli lastikli pişik yapabilir demişler ama yaşamadım öyle bişey..hem dışı ve duruşu daha güzel primaya göre..

geçmiş olsun canım bizim 3 gün sonra 2. ayımuz dolacak bugün kontrolümüz vardı doktorumuz kalça usg yaptırdı Allah a şükür sonucumyz iyi doktorumuz kendi dedi rota yı yapalım diye zaten bende yaptırmayı düşünüyordum kızum şimdi grip oldu ilaç vermiyor doktorumuz burnunu sık sık temizle dedi öksürüyor inliyor için gidiyor ishal olunca zor geçiyormuş hastanede tedavi olunuyormuş Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesin

canım bebişin az kilo almış demiştin ne kadardı unuttum bizde bugün gittik aynı gün doğum yapmıştık senle benim bebeğimde az kilo almış geçen aya göre doktorum mama kullan demedi ben özellikle sordum nasıl iyimi kilosu diye iyi dedi benim kuzum bir haftadır emmiyor pek hasta olduğu için çok az emiyor 4 5 saatte bir zorla. Yani kafana takma sağlık ocağındaki hemşireyi

Bizde ventolin pulmicort kullandık ve macrol doktor hemen geçmez 10 12 gün sürer demişti gerçekten de 2 hafta kadar sürdü antibiyotik ide 10 gün kullandık
Antibiyotik ne zaman etki etmeye başladı. Bugün 5.günmüz hala öksürüyor. Sanki geçmicek gibi canım sıkılıyor o öksürdükçe. Uykusu bölünüyor yavrumun. Bi doktor bronşiolit dedi. Hava verdi geçmedi 3 gün azitro antibiyotik kullandık. Başka doktora götürdük boğaz enfeksiyonu dedi macrol verdi. Havayı vermeyin dedi. Hala etki etmedi antibiyotik. iki haftayı geçcek hala bitmedi balgamı, öksürüğü.

Yok canım sondayi senden duydum ilk defa
Medikallerden 5 numara beslenme sondası diye temin et Can'ım. Gerçi ben tem tene temas ile ikinci günü aldırdım göğsümü sonda siparişim gelene kadar. Ondan sonrada sürekli boş ta olsa emzirdim şükür geceleri mama veriyorum şimdi sadece

benımkıde sevmedı kahvaltıya gıttık aglaya aglaya bı hal oldu kahvaltıda yapamadık. Ben sırf bu yuzden kanguru aldım
Canım araban nasıl dümdüzmü yatıyor anakucagı gibi hafif kalkık mı? Bebekler arabada dümdüz yatmayı sevmiyor. Kafaları biraz yüksekte kalsın. Ben minik yastığıda koyuyorum arabasına.. keyifli keyifli bakınıyor

Sen bu arada gene de joker bakıcı ayarlamaya çalış. Bakıcışarın ne yapacağı belli olmaz canım :/
İnşallah uzun süre karşılıklı memnuniyrt olur ve devam edersiniz
Ya doğru diyosun var bir opsiyonumuz daha.. Ama aynı siteden değil bu yüzden pek sıcak bakmamıştım..

Bizimki 7 günlükken başladı gezmelere ama araba sabit durunca hoşuna gitmiyor ağlamaya başlıyor yada uyuması lazım genelde kalabalık ortamlarda tuhaf bir şekilde pısıp uyuyor, korkuyomu ne :)))

Ay kızlar yazlıkları çıkar kışlıkları kaldır birde üstüne kısa programda yazlıkları yıka.. Bildiğiniz ge ber dim! Bunu bebekle yaptım birde, üstüne yemek bile yaptım Sanırım bir gün yorgunluğumu hissedemeyip çatlıcam

Nasıl yapan Can'ım maşallah ben daha tuvalete bile gidemiyorum kaldı ki kıyafet kaldır yıka yemek yap

Allah acil şifalar versin canım bende yaptırcam rota aşısını

merak etme canım biz kadınlar olarak üstün varlıklarız..yorulmak nedir bilmeyiz

Ah canım çok geçmiş olsunn Nasıl üşüttü yavrucak öyle

Ya sıkma canını benim göbeğim bile erimişti, süt yapsın diye habire tatlı atıyorum ağzıma şuan ufak fakar şirin bir göbüşüm var, biz böyle iyiyiz.. Sağlıklı filan olamıcam bebeğim doysun yeterki..

Cnm varsa lansinoh krem sürsene bizde işe yaramıştı iki günde yumuşacık yapıyor poposunu.

Ben hiper süper bir varlığım vahahaha.. Ve an itibariyle kıçım yer gördü
Evet ya cidden nasil dayaniyoruz diyorum kendime.hiperiz valla
Esim bakiyo bana.ben onda birini yapamazdm nasil dayaniyon diyo
Benim de totom yeni yer gordu :)
Sabahtan beri ev isiydi yemekli misafrdi pelt oldum
Bu ara cok yoruldum cok
Iki hafta once de ev tasidim.kizim super kucakci.mizmiz aglayan bir bebek ustelik
Sacimi taramaya vaktim olmuyo cogu kez
O yazlik kışlık isim duruyo benim de
En sevmedgm is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…