- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Sağol cnm. Ah bir bilsem. 40ında ameliyat olduk kasık fıtığından haftasına öksürmeye başladı. Ameliyatta mı üşüdü biz mi üşüttük bilmiyorum. Ama çok zormuş iki haftadır mafoldum uykusundan öksürerek kalkıyor boğulurcasına nefesi kesilcek diye hep takip ediyom uyku uyuyamıyorum. Sonunda bende hasta oldum. Çocuğun öksürüğünü duyan karda mı yatırdınız diyor o derece öksürüyor. Aman dikkat edin bebişlere hastalık çok zor.Ah canım çok geçmiş olsunnNasıl üşüttü yavrucak öyle
Yap kurtul valla ay ben odayı komple dolap yaptırcam, yazlık kışlık asıcam ne uğraşıyoruz yaaa pfff..Evet ya cidden nasil dayaniyoruz diyorum kendime.hiperiz valla
Esim bakiyo bana.ben onda birini yapamazdm nasil dayaniyon diyo
Benim de totom yeni yer gordu :)
Sabahtan beri ev isiydi yemekli misafrdi pelt oldum
Bu ara cok yoruldum cok
Iki hafta once de ev tasidim.kizim super kucakci.mizmiz aglayan bir bebek ustelik
Sacimi taramaya vaktim olmuyo cogu kez
O yazlik kışlık isim duruyo benim de
En sevmedgm is
Ah kuzumm canım benim ya, senin bebeğin ameliyat olmuştu dimi, ben yorgunluktan rumuzları aklımda tutamıyorum bazen kusura bakma.. Dilerim çabucak iyileşirSağol cnm. Ah bir bilsem. 40ında ameliyat olduk kasık fıtığından haftasına öksürmeye başladı. Ameliyatta mı üşüdü biz mi üşüttük bilmiyorum. Ama çok zormuş iki haftadır mafoldum uykusundan öksürerek kalkıyor boğulurcasına nefesi kesilcek diye hep takip ediyom uyku uyuyamıyorum. Sonunda bende hasta oldum. Çocuğun öksürüğünü duyan karda mı yatırdınız diyor o derece öksürüyor. Aman dikkat edin bebişlere hastalık çok zor.
Ahhh memelerim ahh sen bu hallere düşermiydinNe yaptıysam göğüs ucu yaram geçmedi kızlar yardım edebilecek var mı?? Garmastan pomad kullandım lansinoh kullandım yok yok yok. Emerken biraz ucunu tutuyo tamamını alamıyo ondan olsa gerek tam geçecek yine aynı oluyo yerleri yoluyorum emzirirken valla((
İzmir cnm. Çok nem var ya. Bugünlerde çok bunaltıcı. Evin sıcaklığı 25 nem 70 lerde oluyor. Doğalgazı çoktan kapattık. Çok terliyor benim ki özellikle emzirirken ensesi su gibi oluyor. Belki de ondan hasta oldu. Kendimde öyle gece ter içinde kalkıyom nemden. Soyun dökün terle kendimde hasta oldum antibiyotik kullanıyorum.Ah kuzumm canım benim ya, senin bebeğin ameliyat olmuştu dimi, ben yorgunluktan rumuzları aklımda tutamıyorum bazen kusura bakma.. Dilerim çabucak iyileşirçocukluğum aklıma geldi birden, öksürük yakamdan hiç düşmezdi hala istanbula gelsem bronşit olurum, rutubetli havasından sanırım.. Hepte denize yakın oturmuşumdur ne tesadüf ki, siz nerde oturuyorsunuz, alakası olabilirmi?
Ayy aynı durumdayız canım yaa napsak kiAhhh memelerim ahh sen bu hallere düşermiydinbende aynı dertten muzdaribim resmen uçları kızardı yanıyor. Lansinoh sürüp kalkan takıyorum ama yok sızlama geçmiyor. Dediğin gibi tam kavrayıp tutamıyorlar o yüzden geçmiyor. Benim ki ucundan bir yakalıyor al alabilirsen. Ne çektim bu memelerden yaa. Kilolarım gitti ama memelerden kıyafetler olmuyor. Üstüne birde acısı sezeryanda bu kadar acı çekmedim
Kizlar selam. Pisik sorunumuzdan soz etmistim. Yesil prima kullaniyorduk. Aslinda soyle premium care ile basladik kuvezde yesil prima takilmisti antibiyorikten mantar olunca daha kotu olmasin diye yesil primayla devam ettik. Fakat pisik sorunumuz hic bitmedi gecer gibi oldu tekrarladi ve en son iki gin once baktim bastan pisik oluyoruz premium care evde vardi dokusu daha pamuklu diye ona gectim. 1 beden olanin yuzeyi mavi kanalliydi bu sabah bol olsun hava alsin diye esime 2 beden aldirdim ic yuzeyi file gibi. Mavi kanallari da yok. Kullananlar menmun musunuz? Bir ara forumda konusulmustu bu konu ama geriye donuk bulamadim
Canım bir arkadşım kanlı şekilde emzirmişti. Ona soruyorum ne kullanıp geçirdi diye cvp gelince yazacağım sanaCanım şimdiye kadar hep emzirdikten sonra lansinoh sürüp silikon takıp üzerine de göğüs kalkanını kapatıyodum sonra baktım ki hep ucu yumuşak kalıyo silikonu bıraktım tek kalkan kullandım ama öyle bi hale geldi ki uçları su topladı iyice. İlk günlerde bile bukadar kötü değildi. Acaba biberona alıştığı için mi tam almıyo ucunu bebiş.? Emzirme konusunda ebem yan komşumdu sorun yaşamadım öncesinde ama bu aralar daha bi uçtan tutuyo ebenin gösterdiği gibi tutturuyorum ama kaydırıyo ağzından uç kısmında kalıyoşimdi bikaç gündür garmastan kullanıyorum daha etkili bi kremmiş pazartesiye kadar sağıp vericem biraz dinlensin bakalım uçlar
550gram almıştı.canım bebişin az kilo almış demiştin ne kadardı unuttum bizde bugün gittik aynı gün doğum yapmıştık senle benim bebeğimde az kilo almış geçen aya göre doktorum mama kullan demedi ben özellikle sordum nasıl iyimi kilosu diye iyi dedi benim kuzum bir haftadır emmiyor pek hasta olduğu için çok az emiyor 4 5 saatte bir zorla. Yani kafana takma sağlık ocağındaki hemşireyi
Dene cnm fayda görürsün. Antibiyotik kullandığımız için hemen pişik oluyor. Lansinohu sürüyom iki günde pamuk gibi oluyo poposu
Duyduğumu deniyorum. Şimdi kantaron yağı sürdüm pamuk bastım inşallah işe yarar.Ayy aynı durumdayız canım yaa napsak ki
Vazelini oneren bir arkadas da olmustu lansinohun yapisi da benziyor insallah iyi gelirDene cnm fayda görürsün. Antibiyotik kullandığımız için hemen pişik oluyor. Lansinohu sürüyom iki günde pamuk gibi oluyo poposu
Valla ben bi fayda goremiyorum hala ayni oksuruk,bugun tekrar gittik dr a cigerler temiz sukur ama burun asiri tikali ondan oksuruyor dedi dr,burnuna bildigin bir siringa serumu basip yikadi boyle yapacaksin saat basi dedi.Bir hafta daha ventoline devam dedi.Bize antibiyotik vermedi.Bende dedim dr a ventolinin faydasi yok diye burnunu acacaksin derdi o diyo.Birde aspiratorle cekme dedi.Ventolinden fayda gördünüz mü? Benim oğlanda iki haftadır öksürüyor geçmiyor. Ventolin pulmicort kullandık biraz. Üç gündür de antibiyotiğe başladık ama yok geçmiyor. Hala öksürüyor balgam çıkarmaya çalışıyor. Ne yapcamı şaşırdımo öksürdükçe fena oluyorum.
benim de 500 gr almış canım ama çok zor emziriyorum en fazla beş dk hala aynı nasıl emzircem ben kızımı senin bebeğin emiyor muBen öemnun değilim ama hala prima kullanıyorum. Pişik sırasında huggiese geçmiştim. Sonra doktor kızınca tekrar primaha döndüm. Açıkcası beyaz fileli olanı da sevmemeiitim. Çocuğun totoya yapışıyordu o file kısım, yeni çıkan maviyi de.
O da yapışıyor. Kiii çocuk en çok yüz üstü yatıyor.
Ben bu paketler bitince yeni nesil eski usul yıkama bez alıcam.
Bu hazır bezlerin içeriklerinden gına geldi. Hele primanın iğrenç petrol kokusu öldürüyor beni.
O kokudan sebep Oğlumun o cennet kokusu denen kokusunu alamıyorum artık
Canım bir arkadşım kanlı şekilde emzirmişti. Ona soruyorum ne kullanıp geçirdi diye cvp gelince yazacağım sana
550gram almıştı.
Bakalım son hafta ne kadar alacak.
Seninki ne kadar almış?
Valla ben bi fayda goremiyorum hala ayni oksuruk,bugun tekrar gittik dr a cigerler temiz sukur ama burun asiri tikali ondan oksuruyor dedi dr,burnuna bildigin bir siringa serumu basip yikadi boyle yapacaksin saat basi dedi.Bir hafta daha ventoline devam dedi.Bize antibiyotik vermedi.Bende dedim dr a ventolinin faydasi yok diye burnunu acacaksin derdi o diyo.Birde aspiratorle cekme dedi.[/QUOTEcanım bizde götürdük doktora bugün hiçbir ilaç vermedi burnunu temizle dedi 4-5 güne geçmezse tekrar gelin dedi salı günü başka bir doktora gitmiştik perşembe akşamı acile üç doktorun hepsi burnunu temizle dedi ama çok öksürüyor o nasıl geçecek uykudan uyanıyor öksürürken
Canim peki ne ile çekiyorşunuz bizim ki de hala tıkalıValla ben bi fayda goremiyorum hala ayni oksuruk,bugun tekrar gittik dr a cigerler temiz sukur ama burun asiri tikali ondan oksuruyor dedi dr,burnuna bildigin bir siringa serumu basip yikadi boyle yapacaksin saat basi dedi.Bir hafta daha ventoline devam dedi.Bize antibiyotik vermedi.Bende dedim dr a ventolinin faydasi yok diye burnunu acacaksin derdi o diyo.Birde aspiratorle cekme dedi.
bizim evde sadece kızum hastaydı dün eşimde hasta olmuş oda naz yapıyor ona nane limon ballı limon yapıyorum kızımlada ilgilenemiyor dün gece kızum uyumadı beşe kadar oturduk eşim hasta 10 da uyudu sabah beni 8 de uyandırdı kızın ateşi var diye 37.4 müş akşam da öyleydi normal dedi bana dr randevumuz 12 de idi aramış hastaneyi erken saate almış erkenden gittik dr ateşine normal dedi eve geldik iki makine çamaşır yıkadım temizlik yemek eşimin nazı markete gittim kızım uyudu hep 11 gibi uyandı bende peet olmuştum ağlıyor hep kucağımda şimdi yatıyor emzikle bakalum ne kadar duracaknisancan Bende bit haftadan fazladir kac kez goturdum bana da aynisini diyorlar.Zeynep kamile goturdum ozeld goturdum hep ayni.Biz evde 4 kisiyiz hepimiz hastayiz dr dedi ki cocugu ayri oda da tut bitek anne yanassin cocuk sizden de kaptigi icin iyilesemiyordur dedi.Sende dikkat et canim bol bol havalandir nemini iyi ayarla odanin
Insan kiyamiyor cok kucuklsr daha
Ben hemen regl oldum, kilo gittimi bilmiyorum ama göbeğimin az da olsa gittiğini düşünüyorum. Şuan ayva göbek var hâlâ inşallah bu da giderKızlar ya benim hala 9 kg fazlam var malum doğumda sadece 3 kg kadar gitti vreya doğum sonr çok ödem vardı bilemiyorum da bu 9kg nasıl gidecekbir ara bir arkadaşımız yazmıştı regl olunca bir iki kg gidiyormuş diye regl olanlar var mı doğruluk payı
canım çok geçmiş olsun ya kıyamam minicik cana ya. O öksürdukce senin üzüntünü tahmin edebiliyorum. Allah şifa versin. Ameliyathaneler çok soğuk olur bence orda üşütmüş olma ihtimali yüksekSağol cnm. Ah bir bilsem. 40ında ameliyat olduk kasık fıtığından haftasına öksürmeye başladı. Ameliyatta mı üşüdü biz mi üşüttük bilmiyorum. Ama çok zormuş iki haftadır mafoldum uykusundan öksürerek kalkıyor boğulurcasına nefesi kesilcek diye hep takip ediyom uyku uyuyamıyorum. Sonunda bende hasta oldum. Çocuğun öksürüğünü duyan karda mı yatırdınız diyor o derece öksürüyor. Aman dikkat edin bebişlere hastalık çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?