2016 Şubat Anneleri

Ah canım çok geçmiş olsunn Nasıl üşüttü yavrucak öyle
Sağol cnm. Ah bir bilsem. 40ında ameliyat olduk kasık fıtığından haftasına öksürmeye başladı. Ameliyatta mı üşüdü biz mi üşüttük bilmiyorum. Ama çok zormuş iki haftadır mafoldum uykusundan öksürerek kalkıyor boğulurcasına nefesi kesilcek diye hep takip ediyom uyku uyuyamıyorum. Sonunda bende hasta oldum. Çocuğun öksürüğünü duyan karda mı yatırdınız diyor o derece öksürüyor. Aman dikkat edin bebişlere hastalık çok zor.

Yap kurtul valla ay ben odayı komple dolap yaptırcam, yazlık kışlık asıcam ne uğraşıyoruz yaaa pfff..
Ya bu arada sahiden doğumdan sonra bir enerji geliyor insana çok acayip bir durum, birde bana bir titizlik geldi üstümdende gideceği yok

Ah kuzumm canım benim ya, senin bebeğin ameliyat olmuştu dimi, ben yorgunluktan rumuzları aklımda tutamıyorum bazen kusura bakma.. Dilerim çabucak iyileşir çocukluğum aklıma geldi birden, öksürük yakamdan hiç düşmezdi hala istanbula gelsem bronşit olurum, rutubetli havasından sanırım.. Hepte denize yakın oturmuşumdur ne tesadüf ki, siz nerde oturuyorsunuz, alakası olabilirmi?

Ahhh memelerim ahh sen bu hallere düşermiydin bende aynı dertten muzdaribim resmen uçları kızardı yanıyor. Lansinoh sürüp kalkan takıyorum ama yok sızlama geçmiyor. Dediğin gibi tam kavrayıp tutamıyorlar o yüzden geçmiyor. Benim ki ucundan bir yakalıyor al alabilirsen. Ne çektim bu memelerden yaa. Kilolarım gitti ama memelerden kıyafetler olmuyor. Üstüne birde acısı sezeryanda bu kadar acı çekmedim

Kızlar ben avwnt soothie emzik aldım kızımı alıştratım diye aldı ama şimdi memeyi bagrış cagrış almıo hep alırdı hiç sorun olmazdı önce emziği sokuom alıo onu cıkartıp memeyi zorla veriom böyle bir durum yasayan var mı aglıcam resmen susmuyo

İzmir cnm. Çok nem var ya. Bugünlerde çok bunaltıcı. Evin sıcaklığı 25 nem 70 lerde oluyor. Doğalgazı çoktan kapattık. Çok terliyor benim ki özellikle emzirirken ensesi su gibi oluyor. Belki de ondan hasta oldu. Kendimde öyle gece ter içinde kalkıyom nemden. Soyun dökün terle kendimde hasta oldum antibiyotik kullanıyorum.

Ayy aynı durumdayız canım yaa napsak ki

Ben öemnun değilim ama hala prima kullanıyorum. Pişik sırasında huggiese geçmiştim. Sonra doktor kızınca tekrar primaha döndüm. Açıkcası beyaz fileli olanı da sevmemeiitim. Çocuğun totoya yapışıyordu o file kısım, yeni çıkan maviyi de.
O da yapışıyor. Kiii çocuk en çok yüz üstü yatıyor.
Ben bu paketler bitince yeni nesil eski usul yıkama bez alıcam.
Bu hazır bezlerin içeriklerinden gına geldi. Hele primanın iğrenç petrol kokusu öldürüyor beni.
O kokudan sebep Oğlumun o cennet kokusu denen kokusunu alamıyorum artık

Canım bir arkadşım kanlı şekilde emzirmişti. Ona soruyorum ne kullanıp geçirdi diye cvp gelince yazacağım sana

550gram almıştı.
Bakalım son hafta ne kadar alacak.
Seninki ne kadar almış?

Valla ben bi fayda goremiyorum hala ayni oksuruk,bugun tekrar gittik dr a cigerler temiz sukur ama burun asiri tikali ondan oksuruyor dedi dr,burnuna bildigin bir siringa serumu basip yikadi boyle yapacaksin saat basi dedi.Bir hafta daha ventoline devam dedi.Bize antibiyotik vermedi.Bende dedim dr a ventolinin faydasi yok diye burnunu acacaksin derdi o diyo.Birde aspiratorle cekme dedi.

benim de 500 gr almış canım ama çok zor emziriyorum en fazla beş dk hala aynı nasıl emzircem ben kızımı senin bebeğin emiyor mu

nisancan Bende bit haftadan fazladir kac kez goturdum bana da aynisini diyorlar.Zeynep kamile goturdum ozeld goturdum hep ayni.Biz evde 4 kisiyiz hepimiz hastayiz dr dedi ki cocugu ayri oda da tut bitek anne yanassin cocuk sizden de kaptigi icin iyilesemiyordur dedi.Sende dikkat et canim bol bol havalandir nemini iyi ayarla odanin
Insan kiyamiyor cok kucuklsr daha

Canim peki ne ile çekiyorşunuz bizim ki de hala tıkalı

bizim evde sadece kızum hastaydı dün eşimde hasta olmuş oda naz yapıyor ona nane limon ballı limon yapıyorum kızımlada ilgilenemiyor dün gece kızum uyumadı beşe kadar oturduk eşim hasta 10 da uyudu sabah beni 8 de uyandırdı kızın ateşi var diye 37.4 müş akşam da öyleydi normal dedi bana dr randevumuz 12 de idi aramış hastaneyi erken saate almış erkenden gittik dr ateşine normal dedi eve geldik iki makine çamaşır yıkadım temizlik yemek eşimin nazı markete gittim kızım uyudu hep 11 gibi uyandı bende peet olmuştum ağlıyor hep kucağımda şimdi yatıyor emzikle bakalum ne kadar duracak

Ben hemen regl oldum, kilo gittimi bilmiyorum ama göbeğimin az da olsa gittiğini düşünüyorum. Şuan ayva göbek var hâlâ inşallah bu da gider ( gebelikten önce sıfır göbekken şimdi bu durumu kafaya takar oldum
canım çok geçmiş olsun ya kıyamam minicik cana ya. O öksürdukce senin üzüntünü tahmin edebiliyorum. Allah şifa versin. Ameliyathaneler çok soğuk olur bence orda üşütmüş olma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…