2016 Şubat Anneleri

tunaloj canım bira mayası ben aldım kullanıyorum 3 gündür gerçekten sütüm arttı su an sadece emziriyorum pek kilo almadı kuzum ama son zamanlarda memeyi reddedip biberon istiyordu baktım tamamen bırakacak mamayi komple kestim gün içinde süt için içtiklerimi yazayım sana
1 bardak süt (tarçın katiyorum içerken)
3 bardak milk tea (2ser tane atıyorum küp şeker gibi)
2 bardak humana still tea
1 bardak rezene
1 yada 2 tane maltana içecek
1 bardak rezene kimyon anason isirgan otu tohumu çayı
Bol su (2 litre gündüz 2 litre gece )
Gnc brewest years tb (8 tane )
Gece emzirmeye uyandığımda 1-2 hurma 2-3 incir (içini cevizle doldurduğum) yiyorum
Kalan yemeklerimi normal yiyorum sabah ve akşam
Tüm bunlar sutumu arttırdı diyebilirim inşallah sendede ise yarar canım

Kızlar bizde 2 haftadır hastayız 3 gün hastanede yattık antibiyotik kullandık aynı şekilde balgamlı öksürük tıkanıyo hatta ventolin klemer ant verdim hala geçmiyo. Ama aynı şikayeti olan arkadaşlar ben zeytinyağını karabiberle azcık ısıttım önüne arkasına sürdüm tülbent koydum dünden beri sanki iyi geldi . Bide ilaçlar pişik yaptı cok cok fenaydı bepantolün pişik kremibi aldık 1 günde gecti tavsiye ederim kızlar

Bebeğim ishal oldu galiba bu vakte kadar 4-5 kez kaka yaptı karni gurulduyor bu durumu yasayanlar ishali nasıl gecirdi acaba?

Kaç aylık bebeğin canım? Benim de göbek bazen öyle oluyor gülesim geliyor :) göbek deliginin yan tarafları ama sık olmuyor . İçerden bi his yokta dışardan gözüküyor çıplak tenleyken. Bende normal doğum yaptım

Kizlar selam. Pisik sorunumuzdan soz etmistim. Yesil prima kullaniyorduk. Aslinda soyle premium care ile basladik kuvezde yesil prima takilmisti antibiyorikten mantar olunca daha kotu olmasin diye yesil primayla devam ettik. Fakat pisik sorunumuz hic bitmedi gecer gibi oldu tekrarladi ve en son iki gin once baktim bastan pisik oluyoruz premium care evde vardi dokusu daha pamuklu diye ona gectim. 1 beden olanin yuzeyi mavi kanalliydi bu sabah bol olsun hava alsin diye esime 2 beden aldirdim ic yuzeyi file gibi. Mavi kanallari da yok. Kullananlar menmun musunuz? Bir ara forumda konusulmustu bu konu ama geriye donuk bulamadim

Okean benim bebeğim daha 2-3 haftalıkken felaket pişik olmuştu. Bezin kapladığı bütün alan kıpkırmızı haşlanmış gibiydi ve kabarmıştı. İltihaplı Sivilceler oluşmuştu o derece. Zeytinyağı, Pişik kremleri, hametan, bepanten neler neler sürdüm. Kv bi halt yapmıyordu 3 çocuk büyütmüş. Annem sağolsun geldi çocuğun halini gördü çok üzüldü. Hemen altını açıp havalandırdı. Vazelin sürdü. Her alt açmada sürdük. Gerçekten mucize gibi o kadar hızlı iyileşti ki.. şuan halâ sürüyorum ince bi tabaka halinde. Ondan beri pişik olmadı çok şükür . Annem sizi hep Vazelinle büyüttüm dedi. Gerçekten süper bişey. Bi dene istersen canım

Canim bunlarin tamamini denedim ama senin kadar düzenli kullanmadim açıkcasi
Birde bu şekilde hepsini birden deniyeyim insallah bende de ise yarar cok tesekkur ederim canim

Zeytinyağı sür canım. Üzerine de bi parça poşet koy öyle kalsın, Emzirecegin zaman peçeteyle memeyi sil öyle emzir. Ben doğurdugum ilk hafta bu şekilde yapmıştım hiç yara olmadı göğüslerim

Allah razi olsun canim hemen denicem

Cnm peki bezlerken sorun oluyormuydu.
Yoo acı duygusu yok zaten ben gördükçe kötü oluyordum biraz.. ilk günler kırmızı oluyor pipi etrafıda sarımtıraktı.. doktor bunların olabilecegini söylemişti.
Bezlerken 10 gün pipisinin denk geldiği yere bezine sünnet için özel vazelinler var ondan sürdürdü. Bez pipiye yapışmasın diye... birde ılık oturma banyosu yaptır demişti ben sadece 3 gün falan yaptırabildim. Bebege zorluk yok canım anne için biraz iş var o kadar ama geçti bitti gitti.. büyüdüğünde hem acı hem korku hrmde psikolojik yönden etkisi oluyormuş o yüzden ne kadar küçük o kadar iyi.. birde şimdi daha dönmeye başlamadılar ya kendi kendinede pipiyi acıtamıyor. Acıtacak bişey yapamıyor.
Birde birkaç gün sıkı sıkı kucaklamayın kalabalıkta kucaktan kucaga dolaşmasın demişti.

Çok sağol canım

Canim ben hala premium care kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım memnunum

Mrb,bebeklerini 15 günlük kontrolünde ne kadar kilo aldı.oğlum sanki kilo almadı ötesi kontrolumuz var ne kadar alması normal acaba

Aynen canım deliğin yanlarından anlamadım regl da olmadım bu ne bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…