2016 Şubat Anneleri

Huggıes 2 numara kullan canım prımadan daha ıyı dokusu pamuksu

bende kucakta hafıf hafıf sallıyorum benımkı de hemen uyanıyo en az 3 kez yatır uyut salla yapıyorum anca uyuyo

2 ye devam o zaman canım . Biz daha miniciiiik olduğumuzdan 1 e devam :)) kız bebekler daha ufak oluyo ondan sanırım
benımkıde mınıcık canım ama uzun boylu. Zayıf baya benımkı. Aslında 1 numarada olur belkı ama dar olmasın dıye huggıes mıdı kullanıyorum ben sımdı.

Huggıes 2 numara kullan canım prımadan daha ıyı dokusu pamuksu
CAnım eczacı bir tanıdığım var ona sormuştum huggiesmçok güxel tavsiye ederim ama senin kızın teni çok hassas beli lastikli pişik yapabikir diyince gözüm korkmuştu nette de benzer yorumlae görünce korktum deneyemedim huggies i açıkçası

Huggiesi cok beğendim ama aynı sorun var bel ve bacak kısımları kırmızı oluyor . molfiksten daha iyi bence. Ne yapsam bilemedim 3 No kullanıyorum sıkıyor mu bilmiyorum 4 büyük gelir sanırım 6kilo civarı oglum

4 bence de buyuk olur canım

Bugun hava gunesli ve mis gibiydi. Esimle dedik kizi bebek arabasina koyup bir yere gidelim. Oh dedim kendi kendime ne guzel hava alicam. Sonuc olarak kizim bebek arabasini hiiic ama hiiiic sevmedi. Surekli agladi. Biz de gidecegimiz yere arabayla gidip donduk hemen. Yine hava alamadim yuruyus yapamadim

benımkıde mınıcık canım ama uzun boylu. Zayıf baya benımkı. Aslında 1 numarada olur belkı ama dar olmasın dıye huggıes mıdı kullanıyorum ben sımdı.
ha anladım canım tabi dar olmasın iyi etmişsin..benim ki hem zayıf hem kısa :) ilk molfix kullandık naylon gibiydi ve sertti, primaya geçtik çok güzeldi, o bitince bez istedim babam canbebe almış fena değil en azından molfixden daha iyii. Bi Huggies kaldı denemediğim onuda 2 numaraya geçince denerim olmazsa :))

Canım arabanınn tekerleklerini sil evde arada yatır ona yavaş yavaş alışır alışınca çok sever birde arabanın kademeleri varsa dümdüz yapma 1 kademe kaldır anakucagı havasında olsun. Benimki alıştı hergün abimizi okuldan almaya gidiyoruz.ilk zamanlar yatırınca ağlıuordu şimdilerde hiç tepki vermiuor anlıyor gezecegimizi

doktor teyzeye gittik muayene olduk geldik hamd olsun iyiyiz şimdi

ateş yok, kanlı kaka yok, kusma yok, bıngıldak çökmesi yok 24 saat içinde şiddetli yoğun ishal değil,
korkulacak bi durum değil, yine sık sık emzir dedi, bi ishal için toz verdi 5 gün devam et toparlar dedi

muayene şeklini sevdim, ince ince baktı
maşAllah karnı yumuşak ama cok gazlı içi kıpır kıpır uyumuyordur da dedi, bingoooooo nasılda bildin dedim içimden
4-5 haftaya toparlar o sorunu inşAllah kökten çözülür merak etme dedi, bi umut uzaklara daldım

benımkıde sevmedı kahvaltıya gıttık aglaya aglaya bı hal oldu kahvaltıda yapamadık. Ben sırf bu yuzden kanguru aldım

Kızlar ya benim hala 9 kg fazlam var malum doğumda sadece 3 kg kadar gitti vreya doğum sonr çok ödem vardı bilemiyorum da bu 9kg nasıl gidecek bir ara bir arkadaşımız yazmıştı regl olunca bir iki kg gidiyormuş diye regl olanlar var mı doğruluk payı

Fileli olan daha iyi canım mavi kanallidan tek olumsuz yani bebek kakasini yapınca bez vücuduna yapışıyor ve poposunda file izleri çıkıyor ama dokusu daha güzel ve kimyasal kokmuyor parfumlu

cancazim silikon ucu bwbegin emmedigu zaman araliginda memede takili birakmayi denedin mi? Meme ucu kwndi sütun icinde bekleyince de iyi geliyo bwn oyle gecirmistim
Denedim canım ya sürekli yumuşak durduğu için iyileşmedi busefer öyle de. Öncelerde öyle geçiriyodum ben de ama busefer olmadı

Canım şimdiye kadar hep emzirdikten sonra lansinoh sürüp silikon takıp üzerine de göğüs kalkanını kapatıyodum sonra baktım ki hep ucu yumuşak kalıyo silikonu bıraktım tek kalkan kullandım ama öyle bi hale geldi ki uçları su topladı iyice. İlk günlerde bile bukadar kötü değildi. Acaba biberona alıştığı için mi tam almıyo ucunu bebiş.? Emzirme konusunda ebem yan komşumdu sorun yaşamadım öncesinde ama bu aralar daha bi uçtan tutuyo ebenin gösterdiği gibi tutturuyorum ama kaydırıyo ağzından uç kısmında kalıyo şimdi bikaç gündür garmastan kullanıyorum daha etkili bi kremmiş pazartesiye kadar sağıp vericem biraz dinlensin bakalım uçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…