Huggıes 2 numara kullan canım prımadan daha ıyı dokusu pamuksuKizlar selam. Pisik sorunumuzdan soz etmistim. Yesil prima kullaniyorduk. Aslinda soyle premium care ile basladik kuvezde yesil prima takilmisti antibiyorikten mantar olunca daha kotu olmasin diye yesil primayla devam ettik. Fakat pisik sorunumuz hic bitmedi gecer gibi oldu tekrarladi ve en son iki gin once baktim bastan pisik oluyoruz premium care evde vardi dokusu daha pamuklu diye ona gectim. 1 beden olanin yuzeyi mavi kanalliydi bu sabah bol olsun hava alsin diye esime 2 beden aldirdim ic yuzeyi file gibi. Mavi kanallari da yok. Kullananlar menmun musunuz? Bir ara forumda konusulmustu bu konu ama geriye donuk bulamadim
bende kucakta hafıf hafıf sallıyorum benımkı de hemen uyanıyo en az 3 kez yatır uyut salla yapıyorum anca uyuyoBen de buyuk kizimi 2yasina kadar sallamadim yazin sicakta oglen uykusuna dalamayinca sallamaya basladim ama ikizlerim cok arsiz hic bi sekilde uyumuyorlar ayakta sallaya sallaya uyuyorlar en az 15dk da iyice dalmasini bekliyoruz korka korka yatiriyoruz yavasca ustlerini orterken bile uyaniyorlar onlarin dalmasini beklerken ben uyuyakaliyorum
benımkıde mınıcık canım ama uzun boylu. Zayıf baya benımkı. Aslında 1 numarada olur belkı ama dar olmasın dıye huggıes mıdı kullanıyorum ben sımdı.2 ye devam o zaman canım . Biz daha miniciiiik olduğumuzdan 1 e devam :)) kız bebekler daha ufak oluyo ondan sanırım
CAnım eczacı bir tanıdığım var ona sormuştum huggiesmçok güxel tavsiye ederim ama senin kızın teni çok hassas beli lastikli pişik yapabikir diyince gözüm korkmuştu nette de benzer yorumlae görünce korktum deneyemedim huggies i açıkçasıHuggıes 2 numara kullan canım prımadan daha ıyı dokusu pamuksu
CAnım eczacı bir tanıdığım var ona sormuştum huggiesmçok güxel tavsiye ederim ama senin kızın teni çok hassas beli lastikli pişik yapabikir diyince gözüm korkmuştu nette de benzer yorumlae görünce korktum deneyemedim huggies i açıkçası
4 bence de buyuk olur canımHuggiesi cok beğendim ama aynı sorun var bel ve bacak kısımları kırmızı oluyor . molfiksten daha iyi bence. Ne yapsam bilemedim 3 No kullanıyorum sıkıyor mu bilmiyorum 4 büyük gelir sanırım 6kilo civarı oglum
ha anladım canım tabi dar olmasın iyi etmişsin..benim ki hem zayıf hem kısa :) ilk molfix kullandık naylon gibiydi ve sertti, primaya geçtik çok güzeldi, o bitince bez istedim babam canbebe almış fena değil en azından molfixden daha iyii. Bi Huggies kaldı denemediğim onuda 2 numaraya geçince denerim olmazsa :))benımkıde mınıcık canım ama uzun boylu. Zayıf baya benımkı. Aslında 1 numarada olur belkı ama dar olmasın dıye huggıes mıdı kullanıyorum ben sımdı.
Canım arabanınn tekerleklerini sil evde arada yatır ona yavaş yavaş alışır alışınca çok sever birde arabanın kademeleri varsa dümdüz yapma 1 kademe kaldır anakucagı havasında olsun. Benimki alıştı hergün abimizi okuldan almaya gidiyoruz.ilk zamanlar yatırınca ağlıuordu şimdilerde hiç tepki vermiuor anlıyor gezecegimiziBugun hava gunesli ve mis gibiydi. Esimle dedik kizi bebek arabasina koyup bir yere gidelim. Oh dedim kendi kendime ne guzel hava alicam. Sonuc olarak kizim bebek arabasini hiiic ama hiiiic sevmedi. Surekli agladi. Biz de gidecegimiz yere arabayla gidip donduk hemen. Yine hava alamadim yuruyus yapamadim
İçi file gibi olan kaliteli olan canım. Prima sonradan değiştirip mavi kanallıyı cıkardı o fileli kadar kaliteli değil.Canım dokusu nasıl mavi kanallı mı file gibi mi içi? Benim 1 no mavi kanallıydı 2 no file gibi
İçi file gibi olan kaliteli olan canım. Prima sonradan değiştirip mavi kanallıyı cıkardı o fileli kadar kaliteli değil.
Yok canım sondayi senden duydum ilk defaCan'ım ah öyle hemen alsa ya nerde. Sondayı temin edip mi yaptın bu işlemi bi de
benımkıde sevmedı kahvaltıya gıttık aglaya aglaya bı hal oldu kahvaltıda yapamadık. Ben sırf bu yuzden kanguru aldımCanım arabanınn tekerleklerini sil evde arada yatır ona yavaş yavaş alışır alışınca çok sever birde arabanın kademeleri varsa dümdüz yapma 1 kademe kaldır anakucagı havasında olsun. Benimki alıştı hergün abimizi okuldan almaya gidiyoruz.ilk zamanlar yatırınca ağlıuordu şimdilerde hiç tepki vermiuor anlıyor gezecegimizi
Fileli olan daha iyi canım mavi kanallidan tek olumsuz yani bebek kakasini yapınca bez vücuduna yapışıyor ve poposunda file izleri çıkıyor ama dokusu daha güzel ve kimyasal kokmuyor parfumluKizlar selam. Pisik sorunumuzdan soz etmistim. Yesil prima kullaniyorduk. Aslinda soyle premium care ile basladik kuvezde yesil prima takilmisti antibiyorikten mantar olunca daha kotu olmasin diye yesil primayla devam ettik. Fakat pisik sorunumuz hic bitmedi gecer gibi oldu tekrarladi ve en son iki gin once baktim bastan pisik oluyoruz premium care evde vardi dokusu daha pamuklu diye ona gectim. 1 beden olanin yuzeyi mavi kanalliydi bu sabah bol olsun hava alsin diye esime 2 beden aldirdim ic yuzeyi file gibi. Mavi kanallari da yok. Kullananlar menmun musunuz? Bir ara forumda konusulmustu bu konu ama geriye donuk bulamadim
Denedim canım ya sürekli yumuşak durduğu için iyileşmedi busefer öyle de. Öncelerde öyle geçiriyodum ben de ama busefer olmadıcancazim silikon ucu bwbegin emmedigu zaman araliginda memede takili birakmayi denedin mi? Meme ucu kwndi sütun icinde bekleyince de iyi geliyo bwn oyle gecirmistim
Canım şimdiye kadar hep emzirdikten sonra lansinoh sürüp silikon takıp üzerine de göğüs kalkanını kapatıyodum sonra baktım ki hep ucu yumuşak kalıyo silikonu bıraktım tek kalkan kullandım ama öyle bi hale geldi ki uçları su topladı iyice. İlk günlerde bile bukadar kötü değildi. Acaba biberona alıştığı için mi tam almıyo ucunu bebiş.? Emzirme konusunda ebem yan komşumdu sorun yaşamadım öncesinde ama bu aralar daha bi uçtan tutuyo ebenin gösterdiği gibi tutturuyorum ama kaydırıyo ağzından uç kısmında kalıyoÖyle ypıyorum. Aslında yıkayıp pamukla kuruluyorum. Geceleri uni baby kullanıyordum.
Ama şuan yıkayamıyorum aşıdan sebep. İnş çok ilerlemez şu iki günde yıkamya başlarım belki düzelir. Çok korkuyorum artık pişik olmasından. O ciğer gibi dönemi gördükten sonra
Hihihihi. Aslında çoğu kişiyi emzirme aralarında okuyup alıntılıyorum. Ama bazen noluyorsa aljntılarım gidiyor. Cevaplayamıyorum
Bazen alıntıladığım kişiye ne yazacağımı da unutuyorum
Psikolojik destek kesinlikle gerekli. Sadece anneye değil, babaya da,kv de görümceye de....-ahh ahh tüm toplumca gerekli aslında .
Hastanelerden çıkmadan teşvik edilse birçok şeye ne kadar hoş olur.
Devletten çok isteğim var. Sezeryanı önermiyor, ama doğum koçluğunu desteklemiyor. Yaygınlaşmalı.
6ay anne sütü diyor ama çalışan annelerin izinleri toplam 16hafta.
Çalışan annelere yazıkkk
Canım neler yaptın? Belki yapılmamış birşey öneririz.tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayalım.
Madem bebeğin emmesinden emzirmeden kaynaklı, emzirme danışmanı ile anlaşsan?
Ben görüşmüştüm gebbe pınar ile. Çok uçuk bir fiyat değildi. İki gün gelip yardımcı oluyordu, tabi anlaşmaya bağlıistanbul veya çevresindeysen sitesinde iletişim bilgisi var. Ulaşamazsan yazarım
Birde a sınıfı hastanelerde de emzirme danışmanlığı yapıyorlar ama onlarda ücret konusunda aynılar, bu kadın hizmeti sizin evde yapıyor avantajı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?