58 günlük bebeğimNiye ki bebeğin kaç haftalık ki senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
58 günlük bebeğimNiye ki bebeğin kaç haftalık ki senin?
Yok canım dediğin gibi 5dakika anca emiyror, maksimum 7-8dakika.benim de 500 gr almış canım ama çok zor emziriyorum en fazla beş dk hala aynı nasıl emzircem ben kızımı senin bebeğin emiyor mu
Benimde oyleBen hemen regl oldum, kilo gittimi bilmiyorum ama göbeğimin az da olsa gittiğini düşünüyorum. Şuan ayva göbek var hâlâ inşallah bu da gider( gebelikten önce sıfır göbekken şimdi bu durumu kafaya takar oldum
canım çok geçmiş olsun ya kıyamam minicik cana ya. O öksürdukce senin üzüntünü tahmin edebiliyorum. Allah şifa versin. Ameliyathaneler çok soğuk olur bence orda üşütmüş olma ihtimali yüksek
Yok canım dediğin gibi 5dakika anca emiyror, maksimum 7-8dakika.
Bak şimdi Dün gece yatmadan önce nasıl bir süreç oldu.
emzirdim zorla başta istemedi diliyle itti ağladı vs... Savaş verdim ama emdi 7dakika kadar ,sonra istemedi. Bıraktım.
Eşime gaz çıkarsın diye verdim ve hemen buzluktan süt ısıttım,biberonu eşim vermeye çalıştı. Kattiyen almadı, dudaklar mühürlendi emmiyor. Zorla 10ml içti. Sonra birden çoştu emmeye başladı,30ml
Uyuytmak için aldım uykuluyken istemedi. bende de esnedikçe biberonu dayadım...
zorladıkça biraz içti. Sonunda uykuya dalmak ğzereyken zorlamadan aldı ve epey içti. Hatırlamkyorum ama yaklaşık 50mk kadar içmiştir o sırada.
Not kusma olmadı, fazlasını öıkartma da olmadı
Eeee ben bu öocuğa sürekli zorlamayla mı yediricem:/ biberonu zorlamasam emdiği 7dakika ile yatacak sıpacık
Bize de ciğerler temiz diyolar ee nerden geliyo bu öksürük balgam. Çocuk öksürmekten harap oluyor. Öksürürek atcak balgamı diyor. Ama çok zorlanıyor. Antibiyotikte bi işe yaramadı. Burnunu bende açıyorum devamlı. Emmesinde sıkıntı var mı? Uyurken falan ses geliyor mu burnundan? Bizim ki tıkalı olunca horluyo gibi ses çıkartıyor.Valla ben bi fayda goremiyorum hala ayni oksuruk,bugun tekrar gittik dr a cigerler temiz sukur ama burun asiri tikali ondan oksuruyor dedi dr,burnuna bildigin bir siringa serumu basip yikadi boyle yapacaksin saat basi dedi.Bir hafta daha ventoline devam dedi.Bize antibiyotik vermedi.Bende dedim dr a ventolinin faydasi yok diye burnunu acacaksin derdi o diyo.Birde aspiratorle cekme dedi.
Sağol cnm amin inşallah. Hastalık çok zor gerçekten. Huzursuz oluyorsun devamlı. Ameliyathaneyi ısıttık dedi doktor ama ne kadar ısıtabilirler ki. Bir şekilde hasta oldu işte. Allah beterinden korusun.Ben hemen regl oldum, kilo gittimi bilmiyorum ama göbeğimin az da olsa gittiğini düşünüyorum. Şuan ayva göbek var hâlâ inşallah bu da gider( gebelikten önce sıfır göbekken şimdi bu durumu kafaya takar oldum
canım çok geçmiş olsun ya kıyamam minicik cana ya. O öksürdukce senin üzüntünü tahmin edebiliyorum. Allah şifa versin. Ameliyathaneler çok soğuk olur bence orda üşütmüş olma ihtimali yüksek
Ben başta çiş kokusu sanıyordum:/bskn primada petrol kokusumu var hic dikkat etmedim..birde poposu gecmiyor benim kizi nar gib oldu 2 gundur sebamed suruyorum bezi degistircemde neye geceyim
Canım bende prima pampers kullanıyorum hiç öyle koku yok. Hatta şimdi tekrar kalktım kokladım yok. Acaba kullandıklarımız farklımıki?Ben başta çiş kokusu sanıyordum:/
Huggisi deneyince anladım ki bizim çocukta çiş kokusu yok. Kıyafetlerini işiyor mesela onlarda da çiş kokmuyor. Zıbını açınca dirrk buram buram bir koku yayılıyor:/ dikkat et bak gelir koku
Arkadşım etkilemek istemem ama ben molfix sleepy canbebe huggies iki prima arasında en çok huggiesi beğendim. Daha önce foto atmıştım dokusuna dair. Gayet havlu gibi. Ben ilk kanamamda ped olarak denegeceğim. Eğer memnun kalırsam kullnıcam. Tabi onun içindeki jellerde masum değil ama en azından kokmuyor ve dokusu
Bu arada prima kadar ip ince değil biraz daha kalınca bir bez.
Pişik için de sudokrem öneririm küçük kutusu var. Deneme yapabilirsin onunla.
Hoş naparsan yap grçmeyebiliyor:/
İnş öyle pişik değildir
Cnm bizimkisi de horlama sesi çıkartıyordu burun spreyi kullanıyoruz çık iyi geldiBize de ciğerler temiz diyolar ee nerden geliyo bu öksürük balgam. Çocuk öksürmekten harap oluyor. Öksürürek atcak balgamı diyor. Ama çok zorlanıyor. Antibiyotikte bi işe yaramadı. Burnunu bende açıyorum devamlı. Emmesinde sıkıntı var mı? Uyurken falan ses geliyor mu burnundan? Bizim ki tıkalı olunca horluyo gibi ses çıkartıyor.
Sen ek gıdaya geçince düşün halimiziErgenlıge erken girdi bizimkilerPeki uzun uyudumu canım?
Ay ben daha da kilo aldim iki cocuk emzirince icim kaziniyor yedikce yiyorum be bulsam saldiriyorum resmenBenimde oyle(( insallah benimde fark eder. Isin komigi fazlalik 9 kg ın bşrş göğüslerde biri göbekte desen kakan 7 basenlmde totomda. Sinir bozucu
![]()
Sen ek gıdaya geçince düşün halimizikaşık elimizde parklarda peşinden koşacaz
Eh uyudu sankiyani en büyük rekoru denebilir 3saat
![]()
Aynen öyle çok kolay oluyor, kv her misafir gelicek gün hastalanmıştı, canım kıyamam, amaa benim derindondurucu full doluydu! Can kurtarır!Dün ben de cosageldim. Baktim gezemiyorum pasta borege verdim kendimi. Bes poset borek sardim. On iki poset de pogaca koydum buzluga. Malum bebek gormeye gelenler olacak hazirda dursun dimi![]()
Cok guzel canim yerine sevindim umarim iyi anlasirsiniz 600 iyi aslinda canim bayramlarda ikramiye yaparsin olur biter:)Canim apartmanda bir cok kisi seviyo ve tavsiye ediyor diye sordum bu bayana.. Bizde denicez, bugun ondaydim tum gun.. Cok temiz ve titiz bir bayan. Odalara tuvalete giderken baktimda (kapilari acikti) cok tertipli ve duzenliydi. Disardan birine guvenemem ama boylesi icimi daha cok rahatlatti diyebilirim. 600'e anlastik bu arada, cokmu azmi hic fikrim yok diyebilirimBir ay denicez baktik olmuyor baska aricaz
![]()
Ay keske benimki o kadar uyusada yedirmesem yemek vaktine yarim saat kala gozler fal tasi gibi acikiyorBebeklerinizi gece emzirmek icin uyandırıyor musunuz arkadaşlar benimki iki iki bucuk saatte bir uyaniyordu ama bazen uzun uyuyor kaldiriyorum kalkmak emmek istemiyor ama üç saatten fazla ac kalmasi da iyi degil diyorlar şaşırdım bu konuda ne yapsam