2016 Şubat Anneleri

Kizlar geri cekme yontemiyle hamile kalip oglu olan varmi arkadasim bi kazaya kurban gitmisde:D 2 kiz annesi oglu olmasini istiyor bende bizim kizlara soriyum bi dedim:KK55:

Canim apartmanda bir cok kisi seviyo ve tavsiye ediyor diye sordum bu bayana.. Bizde denicez, bugun ondaydim tum gun.. Cok temiz ve titiz bir bayan. Odalara tuvalete giderken baktimda (kapilari acikti) cok tertipli ve duzenliydi. Disardan birine guvenemem ama boylesi icimi daha cok rahatlatti diyebilirim. 600'e anlastik bu arada, cokmu azmi hic fikrim yok diyebilirim :KK53: Bir ay denicez baktik olmuyor baska aricaz o_O
canım inşallah deneme süreniz gzzel geçer bebeğin bina dışına çıkmaması srnin için de bebek içinde güzel ve kolay olur:KK51:

kızlar aranızda regli başlayan var mı? benim bugün 10. gün ve lekelenme şeklinde halen devam ediyor..doktor uzun bi süre olmayabilirsin demişti..ne iştir anlamadım:KK43:
var mı aranızda böyle bi durum yaşayan ya da konuyla ilgili bilgisi olan:KK34:

Yap kurtul valla ay ben odayı komple dolap yaptırcam, yazlık kışlık asıcam ne uğraşıyoruz yaaa pfff..
Ya bu arada sahiden doğumdan sonra bir enerji geliyor insana çok acayip bir durum, birde bana bir titizlik geldi üstümdende gideceği yok :63:
Ayy hic sorma ayni durum bende de var.surekli iş yapip duruyorum.enerji verdi cidden.ama farkinda degiliz yoruluyoruz da gece iyice cikiyor acisi.ama iste enerji kaynağımız belli.sevimli pitirciklar.Rabbim bize bagislasin onlar olunca yorgunluga katlaniliyor mis kokulari bir gülusleri yeter

Ayy hic sorma ayni durum bende de var.surekli iş yapip duruyorum.enerji verdi cidden.ama farkinda degiliz yoruluyoruz da gece iyice cikiyor acisi.ama iste enerji kaynağımız belli.sevimli pitirciklar.Rabbim bize bagislasin onlar olunca yorgunluga katlaniliyor mis kokulari bir gülusleri yeter
O enerji bendede var surekli bi temzlk oturup dinleniyim demiyorum

Burun spreyi olarak ne kullaniyorsunuz bizde aynı durumdayız öksürük burun tıkanık
Kamillosan ocean tuzlu su ve papatya sıvısı varmış canım doğal burun spreyi bize çok iyi geldi öksürük bizde de vardı bunu kullanınca hem öksürüğü hemde horlama sesi azaldı

İzmir cnm. Çok nem var ya. Bugünlerde çok bunaltıcı. Evin sıcaklığı 25 nem 70 lerde oluyor. Doğalgazı çoktan kapattık. Çok terliyor benim ki özellikle emzirirken ensesi su gibi oluyor. Belki de ondan hasta oldu. Kendimde öyle gece ter içinde kalkıyom nemden. Soyun dökün terle kendimde hasta oldum antibiyotik kullanıyorum.
gecmis olsun canım ya nem çok kötü gerçekten mahVoluyor insan bi de bebekler için daha büyük işkence

Kızlar ben avwnt soothie emzik aldım kızımı alıştratım diye aldı ama şimdi memeyi bagrış cagrış almıo hep alırdı hiç sorun olmazdı önce emziği sokuom alıo onu cıkartıp memeyi zorla veriom böyle bir durum yasayan var mı aglıcam resmen susmuyo
Allah Allah onunla alakalı olabilir mi? Kızım hiçbir emziği almıyordu ben de awent soothie emzik aldım ve kabul etti ama dün emzirmek çok zor oldu. Resmen savaştı, ağladı. Ama gece emmelerinde sorun yoktu bugün de yaşamadık. Yalnız artık daha kısa emiyor. Emziğin ucu meme ucuna göre daha büyük acaba ona mı alışıyor ki damağı. Bak şimdi şüpheye düştüm

kızlar aranızda regli başlayan var mı? benim bugün 10. gün ve lekelenme şeklinde halen devam ediyor..doktor uzun bi süre olmayabilirsin demişti..ne iştir anlamadım:KK43:
var mı aranızda böyle bi durum yaşayan ya da konuyla ilgili bilgisi olan:KK34:
Cnm bünyeden bunyeye degisiyor.kimi dogumdan sonra hemen oluyor.kimisi emzirdgi sure boyunca olamiyor.hwr iki durumda normal yani.ben ilk kizimda bir sene sonra olmustm

Valla ben bi fayda goremiyorum hala ayni oksuruk,bugun tekrar gittik dr a cigerler temiz sukur ama burun asiri tikali ondan oksuruyor dedi dr,burnuna bildigin bir siringa serumu basip yikadi boyle yapacaksin saat basi dedi.Bir hafta daha ventoline devam dedi.Bize antibiyotik vermedi.Bende dedim dr a ventolinin faydasi yok diye burnunu acacaksin derdi o diyo.Birde aspiratorle cekme dedi.
Neden aspiratörle çekme dedi ki acaba ben hep öyle temizlemeye çalışıyorum zaten pek de iişe yaramıyor bizde. Hırıltı hep var. Bir de neyle yıkıyorsun burnunu canım

Mrblar.15 günlük bebeğim var gögüslerim çok yara oldu resmen ucu ikiye yarıldı emzirmekte zorlanıyorum ne denedıysem geçmedi.bu durumu yaşayıp bi önerisi olan var mı acaba

Back
X