- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Elektronik mi cnmWee baby süt sagma pombasi aldim kızlar cok memnunum
Evet büyüyünce durum nasıl olur o muammaCanım bende prima pampers kullanıyorum hiç öyle koku yok. Hatta şimdi tekrar kalktım kokladım yok. Acaba kullandıklarımız farklımıki?
Huggies kalın prima daha ince şimdi bebekken farketmezde yaşlarına girdiklerinde kıyafetlerinde popoları kocaman gözüküyorprima ince olunca görüntü nisbeten daha iyi
Her emzirmede sürdüm. Yaram geçince bıraktım sürmeyiHer emzirmeden sonra mı kremi sürdünüz yoksa günde 2 kere mi.
Canım enerji harcıyorlar her bebek emerken terler bnm ki de terliyor hızlı nefes alıyorKızlar oğlum emerken çok terliyor,başı su gibi oluyor. Ev çok sıcak değil 24,25 derece.Uzun kollu zıbın üstüne ince penye yelek giydiriyorum.Yine de surekli baslşı terliyor.Bir de emerken hırıltılı sesler geliyor boğazını temizleyene kadar ağırlıyor,hızlı hızlı nefes alıp inliyor anlamadım kafayı yiyeceğim.Bunları yaşayan var mı?
yok canim 6 saati geçmiyor zaten 50 günlük olduk sarılık atlattık ondan bu korku oldu zaten aman doyuralim aman ac kalmasin diye hala korkuyoruz sağolasın rahatladım ben de zorla uyandırmayim bari kalmkmiyor da garibim zaten uykusu agirsaHayır Canm 6 saati gecmesn yeter ama kaç günlük olduğuna bagli bi ayı geçtiyse kaldırma çünkü sarılık riski yok artık ben kendi kalktkca emzryrm ama gece kalkp kontrol edyrm içim rahat etmyo battaniye felan gelrse yüzüne diye
canim bizde öyleyiz bazen gece oluyor bu uyanmama durumu normalde 2 saatte bir uyanir gündüz daha erken tabi bir saat zor :) kahvaltı vakti yemek vakti hep yapisigiz bunlar lüks artik bize canlari sag olsun yeter ki yesinler bizimki zor alisti zaten emmeyeAy keske benimki o kadar uyusada yedirmesem yemek vaktine yarim saat kala gozler fal tasi gibi acikiyor
Tamam çok tesekkur ederimHer emzirmede sürdüm. Yaram geçince bıraktım sürmeyi
Karbonat lı su ile silmeyi unutmaTamam çok tesekkur ederim
Ben emzirmadigim zamanlar silikon ucu takili birakiyodum sutun icinde yumusuyodu emzirirken cikariyodum oyle gwcti canim Allah sifa versinMrblar.15 günlük bebeğim var gögüslerim çok yara oldu resmen ucu ikiye yarıldı emzirmekte zorlanıyorum ne denedıysem geçmedi.bu durumu yaşayıp bi önerisi olan var mı acaba
Bizimkide katiliyodu..sut urunulerini biraktim bende..salata donates bende yiyirum ..salatalij gaz yaparmis ama..calla kakasi her defasinda degisiyo ta.huysuzlugumz biraz azaldi diyete gireliOğlum 4 5 gündür ağlarken katılıo. İlk olduğunda yüreğime indi. Çok korktum. Şimdi ağlatmaya korkuyorum.
Bugün memeden ayrıldıkça ağladı durdu. Karnıda gurul gurul. Dr umuz alejiden şüphelenio. Süt ve süt ürünlerini 15 gün tüketme dedi. Ama ben en son domates salatalık yemiştim. İlk defa. O zmn yeşile döndü gibi gelio ama eminde olamıyorum.
şaşırdım ii ce. Ne yapsam ne yesem bilmiyorum. Sürekli huysuz olunca tedirgin olıyorum.acaba bişeyi mi vr diye. Uyumadı bugün yine. Bende çok yoruldum.
Valla canim cay bile icmeye zaman bulamiyorum gun boyu kucagimdan inmiyor bi tek geceleri uyuyor su aylar cabuk gecse dinlensek bizdecanim bizde öyleyiz bazen gece oluyor bu uyanmama durumu normalde 2 saatte bir uyanir gündüz daha erken tabi bir saat zor :) kahvaltı vakti yemek vakti hep yapisigiz bunlar lüks artik bize canlari sag olsun yeter ki yesinler bizimki zor alisti zaten emmeye
Her emzirmeden önce sıcak suyla yıkıyordum bugün karbonatlı suyla yıkamaya başladım.tesekkurlerKarbonat lı su ile silmeyi unutma
Saolun kremden sonra bi de onu deneyimBen emzirmadigim zamanlar silikon ucu takili birakiyodum sutun icinde yumusuyodu emzirirken cikariyodum oyle gwcti canim Allah sifa versin
canım ne güzel senin bebiş yine zorlamayla emiyor ben çok zorluyorum ağlamaya başlıyor ve kendini geriye doğru itiyor vw kesinlikle almıyor ama doktorum hasta olduğu için normal dedi de eskiden de uzun emmezdi hiç maksimum on dk bilemedin onbeş dk biberonla eskiden denemiştim biberonu da almıyor kızımYok canım dediğin gibi 5dakika anca emiyror, maksimum 7-8dakika.
Bak şimdi Dün gece yatmadan önce nasıl bir süreç oldu.
emzirdim zorla başta istemedi diliyle itti ağladı vs... Savaş verdim ama emdi 7dakika kadar ,sonra istemedi. Bıraktım.
Eşime gaz çıkarsın diye verdim ve hemen buzluktan süt ısıttım,biberonu eşim vermeye çalıştı. Kattiyen almadı, dudaklar mühürlendi emmiyor. Zorla 10ml içti. Sonra birden çoştu emmeye başladı,30ml
Uyuytmak için aldım uykuluyken istemedi. bende de esnedikçe biberonu dayadım...
zorladıkça biraz içti. Sonunda uykuya dalmak ğzereyken zorlamadan aldı ve epey içti. Hatırlamkyorum ama yaklaşık 50mk kadar içmiştir o sırada.
Not kusma olmadı, fazlasını öıkartma da olmadı
Eeee ben bu öocuğa sürekli zorlamayla mı yediricem:/ biberonu zorlamasam emdiği 7dakika ile yatacak sıpacık
Battenıye ınceyse sorun olmaz kendını kurtarır sakın kalın battaıne ortmeyın, ortuyosanız da besıgın sonuna yanı alt kısmına yanlardan sıkıstırın bebısı de besıgın sonuna koyun kayma payı olmasın besıkten.Hayır Canm 6 saati gecmesn yeter ama kaç günlük olduğuna bagli bi ayı geçtiyse kaldırma çünkü sarılık riski yok artık ben kendi kalktkca emzryrm ama gece kalkp kontrol edyrm içim rahat etmyo battaniye felan gelrse yüzüne diye
canım nasıl koyuyorsun dolaba ben hiç yapmadım da öyle taze oluyormu öyle yapınca hep duyarım ama hiç denemedim nasıl yapılıyor onuda bilmiyorumDün ben de cosageldim. Baktim gezemiyorum pasta borege verdim kendimi. Bes poset borek sardim. On iki poset de pogaca koydum buzluga. Malum bebek gormeye gelenler olacak hazirda dursun dimi
canım yanlış hatırlamıyorum değil mi senin bebişin de gözünde çapak oluyordu nasıl oldu bebeğin geçti mi çapağıCok guzel canim yerine sevindim umarim iyi anlasirsiniz 600 iyi aslinda canim bayramlarda ikramiye yaparsin olur biter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?