2016 Şubat Anneleri

Mrblar.15 günlük bebeğim var gögüslerim çok yara oldu resmen ucu ikiye yarıldı emzirmekte zorlanıyorum ne denedıysem geçmedi.bu durumu yaşayıp bi önerisi olan var mı acaba
Ben silikon göğüs ucu almstm surekli takilı birakiyodum kendi sütun akiyo kaliyo içinde yumusatyo emzirrken onu çıkarıp emzryodm ama öyle çok cabk yoruluyo fazla ememiyo çünkü

Hayır Canm 6 saati gecmesn yeter ama kaç günlük olduğuna bagli bi ayı geçtiyse kaldırma çünkü sarılık riski yok artık ben kendi kalktkca emzryrm ama gece kalkp kontrol edyrm içim rahat etmyo battaniye felan gelrse yüzüne diye

O iştah nasl kesilcek acaba bende aşırı derecede tatlı şeyler yiyorm evin işini felan kendm yapyrm da kilo almadm henüz dogmdab sonra fazlamda kalmamıştı hatta iki kilo fazladan gtmsti inşallah almam

Kamillosan ocean tuzlu su ve papatya sıvısı varmış canım doğal burun spreyi bize çok iyi geldi öksürük bizde de vardı bunu kullanınca hem öksürüğü hemde horlama sesi azaldı
Teşekkür ederim bebeğiniz kaç günlük bizimki 58 günlük sorun olurmu acaba

youtobede bi video var burna suyu sıkıyor anne diğer burundan çıkıyor tüm pislikler bu şekilde burun temizleyen var mı keske yapabilsek mis gibi olur

Teşekkür ederim bebeğiniz kaç günlük bizimki 58 günlük sorun olurmu acaba
Bize doktor verdi canım tamamen bitkisel dedi tuzlu su ve papatya sıvısı varmış bir faydası oldu çok kötü horlama sesi çıkartıyordu

Bugünde aynıyız bi cnm memeyi almıo aglıo emziği cok cok cekiyo ben hemen cekip agzıba memeyi werıom yoksa almıo gece benimkide emio sabahta ama gündüz durmuo ağlıo memeyi alıo

Ben canım :) emzirirken uykum geliyor hele geceleri bazen dalıp bebeği düşürecem diye çok korkuyorum allah göstermesn. bilmiyorum ki alısır miyiz
Ben onu iki haftalıkken yaptım bebeği düşürdüm emzirip yattım bebekte gösümün üzerinde idi göğsümün üstünde idi gözümü açtım yataktan düşünüş çok korktum ama şimdi yatarak emziriyorum biraz daha dinlendiriv Büyüdü artık bide kuşağım nefes alış verşiinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…