2016 Şubat Anneleri

bizimde olms karbonatlı su iyi gliyoms onla siliyrm bide ishal olms cok moralim bozuldu o kadar dikkat edyrm temizgine nye böyle olduki
mikostatin kullanman lazım canım sadece karbonatlı su gecırmıyor, benımkıde pamukcuk olmustu karbonatlı gazlı bezle sılıp gunde 3 defa bu mantar ılacını verdım 2 gune gectı

Arkadaşlar aranız da öğretmen olup sut parası alan var mi.okula mi başvurmamız gerekiyor yoksa sgk yamı.çalışmayanlar sgk çalışanlar çalıştığı kuruma süte duydum da
Devlet memuru oldugun icin kuruma basvuruyorsun

ya eminde degilim aslinda.. bari eve giderken aliyim.. karbonata bende nedense guvenmiyorum
doktor once karbonatla sıl sonra ılacı kullan dedı, bence kesınlıkle karbonat al hatta bu ılacı da al eger yazdırmadan alınıyosa, her doktor bunu verıyo zaten

canım iki hafta olacak ama ilk zamanlar çok azdı gıcık gibi günde dört defa falan öksürüyordu giderek şiddetlendi geçen hafta salı gittik bir doktora o zaman azdı öksürüğü ilaç vermedi çrş günü acile gittik oda vermedi ctsi kendi doktorumuza gittik oda vermedi geçmezse 3-4 gün içinde gelin dedi yorganla korkuyorum yatırmaya sanki battaniye daha güvenli geliyor ama denerim yorganı da çok sağol canım

bende bakıyormda mukuslu baya ama yesil degil rengi sarı ama sulu baya

mikostatin kullanman lazım canım sadece karbonatlı su gecırmıyor, benımkıde pamukcuk olmustu karbonatlı gazlı bezle sılıp gunde 3 defa bu mantar ılacını verdım 2 gune gectı
tamam canm sagol aksam acıle götrcem zaten ishal olms bide yesil degil diyodm gttkce yesile dönüyo kakası

Bugünde aynıyız bi cnm memeyi almıo aglıo emziği cok cok cekiyo ben hemen cekip agzıba memeyi werıom yoksa almıo gece benimkide emio sabahta ama gündüz durmuo ağlıo memeyi alıo
Gaz da etkiliyor olabilir mi ki? Ah konuşsalar da dertlerini anlatsalar. Çok zor

Arkadaşlar aranız da öğretmen olup sut parası alan var mi.okula mi başvurmamız gerekiyor yoksa sgk yamı.çalışmayanlar sgk çalışanlar çalıştığı kuruma süte duydum da
Devlet memuruna sut ödenegi yokmus çok komik dimi bagkur ve ssk ya var inanmayan 170 i arasın ben şok oldum da . Ssk ve bagkurlular 8 ile 14 u arssinda ziraatdan alabilir hicbiryere basvurmadan

Kimisinin dokuluyormus o dokulenlerden biri de benimki heryer onun saci babasinin saci ben gariban supur dur :) sukrolsun :)))
Ayy bizim oglanin sirma saclari dokulmesin valla kiyamam aglarim.. babasi kestirelim biraz diyor nasil kiziyorum.. ((

Son düzenleme:
Hiç böyle duymamıştım teşekkür ederim

doktor once karbonatla sıl sonra ılacı kullan dedı, bence kesınlıkle karbonat al hatta bu ılacı da al eger yazdırmadan alınıyosa, her doktor bunu verıyo zaten
alicam eve giderken.. ha yavrum nesi var bebegim emiyormus gerci ama basta sorun yapiomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…