oyyyy geliyoruz biz süsleyim bari azıcıkOoo seninki kiz mi o zamn sen kesin gel pastalar borekler yaparim ben sana
mikostatin kullanman lazım canım sadece karbonatlı su gecırmıyor, benımkıde pamukcuk olmustu karbonatlı gazlı bezle sılıp gunde 3 defa bu mantar ılacını verdım 2 gune gectıbizimde olms karbonatlı su iyi gliyoms onla siliyrm bide ishal olms cok moralim bozuldu o kadar dikkat edyrm temizgine nye böyle olduki
Bızım dr 1 cay bardağı suya 1 cay kaşığı karbonat dedıCanim karbonatli su ile silinmesi gerekiyor dedi hemsire ama nette onermiyorlar ben aile hekimimiz mikostatin yazdi ise yariyor
Devlet memuru oldugun icin kuruma basvuruyorsunArkadaşlar aranız da öğretmen olup sut parası alan var mi.okula mi başvurmamız gerekiyor yoksa sgk yamı.çalışmayanlar sgk çalışanlar çalıştığı kuruma süte duydum da
doktor once karbonatla sıl sonra ılacı kullan dedı, bence kesınlıkle karbonat al hatta bu ılacı da al eger yazdırmadan alınıyosa, her doktor bunu verıyo zatenya eminde degilim aslinda.. bari eve giderken aliyim.. karbonata bende nedense guvenmiyorum
canım iki hafta olacak ama ilk zamanlar çok azdı gıcık gibi günde dört defa falan öksürüyordu giderek şiddetlendi geçen hafta salı gittik bir doktora o zaman azdı öksürüğü ilaç vermedi çrş günü acile gittik oda vermedi ctsi kendi doktorumuza gittik oda vermedi geçmezse 3-4 gün içinde gelin dedi yorganla korkuyorum yatırmaya sanki battaniye daha güvenli geliyor ama denerim yorganı da çok sağol canımUyandırma canım burak uyusun 3 saat degil 5.6 saati geçmeyecekdevamlı uyandırırsan uyku düzeni bozulur. Uyumak istediği için emmiyordur.
Canım slikon göğüs ucu al. Emzirme işin bittiğinde göğüsleri kapatırken tak o slikonları üstüne ped koy ama. Süt akıyor ve ucun içinde kalıyor o iyileştiriyor. Sütün çok çok akarsa kalkan takoda iyileştiriyor.
Canım benimki de geceleri çok öksürüyordu ne zamanki üzerimdeki yün ve yüncinsi battaniyeleri kalldırdım rahat uyudu. Onlarda gıcıkı tetikleyebiliyor. Burnunuda... Bebegi yanında yatır üzerinede ince yorgan ört. Battaniye degilinş biraz daha rahatlar. Birde kaçgündür hasta? Uzum sürdüyse başka doktora git ilaç vermeden geçmeyebilir
Benim ilk oğlan yaklaşık 3 yaşındayken böyle hastalanmıştı 3 hafta öksürüğü azalmadı başka bir doktora götürdüğümde gece üzerine ne örtüyorsun dedi. Battaniye deyince dediki: bazı bünyeler hastayken narinleşiyor battaniye gıcıgını artırır battaniye örtme dedi. Yav o akşam çocuj mışıl mışıl uyudu. Çok şaşırdım.
bende bakıyormda mukuslu baya ama yesil degil rengi sarı ama sulu bayaBaktin dayanamiyorsun fincandaki kahve oranını azaltırsın canım Hem icmis hemde icin rahat etmis olur :)
Biz hamd olsun atlattik ishali
Doktora gittik anlattim iste
Cuma ikindi 4de ilk ishal kakasini yapti 1,avuc kadar 7de yapti onun yarisi kadar 9da yapti onunda yarisi kadar sonra sabah 5e kadar kaka yapmadi ve 5te ki kakasi azdi ama suluydu
Atesi cikmadi, kusma olmadi, kakasinda kan lekeri yoktu bingildagi da cokmedi ama yinede siz bakin dedim
Eee zaten siz biliyorsunuz ki dedieee analik arastirmadir
Bize bi toz verdi sabah aksam 1er adet ver diye, Simdi kakasi normal hatta biraz kati gibi mukusluydu onlarda azalmis
bizim hic dökülmedi insllah dökülmezBebegi sacli dogan anneler sac dokulmeleriniz basladi mi?
tamam canm sagol aksam acıle götrcem zaten ishal olms bide yesil degil diyodm gttkce yesile dönüyo kakasımikostatin kullanman lazım canım sadece karbonatlı su gecırmıyor, benımkıde pamukcuk olmustu karbonatlı gazlı bezle sılıp gunde 3 defa bu mantar ılacını verdım 2 gune gectı
Kimisinin dokuluyormus o dokulenlerden biri de benimki heryer onun saci babasinin saci ben gariban supur dur :) sukrolsun :)))bizim hic dökülmedi insllah dökülmez
bnm oglan baya kıllı kulakları poposu onlarda bile bi dökülme yokKimisinin dokuluyormus o dokulenlerden biri de benimki heryer onun saci babasinin saci ben gariban supur dur :) sukrolsun :)))
Gaz da etkiliyor olabilir mi ki? Ah konuşsalar da dertlerini anlatsalar. Çok zorBugünde aynıyız bi cnm memeyi almıo aglıo emziği cok cok cekiyoben hemen cekip agzıba memeyi werıom yoksa almıo gece benimkide emio sabahta ama gündüz durmuo ağlıo memeyi alıo
Aspiratör zorluyor olabilir. Daha ne kadar canları var ki kuzuların. Havalar düzelince burunları belki kendiliğinden geçer diye umut ediyorum.Siringaya serum cekip onla yikiyorum canim.Burun damarlarinda birseye sebep oluyor dedi ama anlayamadim tam :/
Valla bızım doktorumum once karbonatlı gazlı bezle bastırarak damagını dılını temızle sonla ılacı ver dedıNette okuduklarimdan sonra karbonatla kesinlikle temizlemeyin diyordu dr sor bence en dogru karari dr verir
Devlet memuruna sut ödenegi yokmus çok komik dimi bagkur ve ssk ya var inanmayan 170 i arasın ben şok oldum da . Ssk ve bagkurlular 8 ile 14 u arssinda ziraatdan alabilir hicbiryere basvurmadanArkadaşlar aranız da öğretmen olup sut parası alan var mi.okula mi başvurmamız gerekiyor yoksa sgk yamı.çalışmayanlar sgk çalışanlar çalıştığı kuruma süte duydum da
Ayy bizim oglanin sirma saclari dokulmesin valla kiyamam aglarim.. babasi kestirelim biraz diyor nasil kiziyorum..Kimisinin dokuluyormus o dokulenlerden biri de benimki heryer onun saci babasinin saci ben gariban supur dur :) sukrolsun :)))
Hiç böyle duymamıştım teşekkür ederimGebelik öncesi lazere gitmiştim. Bacaklarım ve koltuk altım bitmiş, genitaö bölgemde eepey azalmıştı. Kesinlikle tavsiye ederim. Amaaaa şuan emzirme döneminde sıkıntı olmaz mı?
Zararı olmasa bile bi iki günlük ten kokusunu değiştiriyor. Bebek emmeyi reddedebilir:)
alicam eve giderken.. ha yavrum nesi vardoktor once karbonatla sıl sonra ılacı kullan dedı, bence kesınlıkle karbonat al hatta bu ılacı da al eger yazdırmadan alınıyosa, her doktor bunu verıyo zaten
Yok canım dökülmedi sanırım herkeste dökülmüyor sanırım en çok uzerine yatılan bölge dökülüyor dökülecekse. senin bebisin döküldü mü peki canım?Bebegi sacli dogan anneler sac dokulmeleriniz basladi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?