- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Aklima geldi kalkiyimda bi fincan kahve iceyim bari gelin kizlarr kahve yapayim sizeEn ideaili seninkiymiş canım
hakikaten ya bnm adama söliim de gelirken alsın bari :))) canim bu arada karbonatli su hazirla ince bir tulbenti parmagina gecir ve karbonatli suya batir onunla da sil bebesinin agzini pamukcuga iyi geliyor biz de olmadi cok sukur de yegenime ole yapiyordu bizimkilerKafeinsiz kahvelerden alabilirsin bence.. bende cok seviyorum bazen ondan iciyorum..
Oh afiyet olsun canimAklima geldi kalkiyimda bi fincan kahve iceyim bari gelin kizlarr kahve yapayim size
Gel beraber olsun cnmOh afiyet olsun canim
cok az uyuyo benmkide kundaksz bu aradda oglum ishal olms yyaagüneş sigorta dan yaptirdim canim
sadece
tamamlayıcı sağlık sigortası diye geçiyor
sadece bebek muayene ve tahlillerini kapsıyor
sana özelden iletisim numarasini vereyim
Uyurken caktirmadan kundağını gevşetiyorum alışsın diye ama malesef 5 dk icinde uyaniyor
yaza kadar alismasi lazim yoksa yandik
Eveeeettt kundaksiz yatan oglum su an ağlıyor
toplam 14 dakika uyudu
bizimde olms karbonatlı su iyi gliyoms onla siliyrm bide ishal olms cok moralim bozuldu o kadar dikkat edyrm temizgine nye böyle oldukiKizlar bakici ablayla konustum.. biberonu zor tutuyormus sonra zorlada olsa emiyormus ve bitiriyormuz. Pamukcuk oldugundan suphelendi, sabah bebeyide cok emmedi biraz emdi birakti. Neden emmez ki.. varsayalim pamukcuk oldu nasil gecirebilirim en hizli? Eve gecince bakicam
yok ya her yemege otrdgmda uyanıyo hızlı hzlı yiyrm oda kilo yapar ben cok yavas yerm normalde smdilik kiloyla bi skntm yok olmaz insallahyaa yaa tabi canim hic yemiyoruz zaten
Benim cadaloz uyuyor teyzesiGel beraber olsun cnm
ya eminde degilim aslinda.. bari eve giderken aliyim.. karbonata bende nedense guvenmiyorumCanim karbonatli su ile silinmesi gerekiyor dedi hemsire ama nette onermiyorlar ben aile hekimimiz mikostatin yazdi ise yariyor
Canim bnm kizim genelde gurultulu sulu yesil ve cok sik kaka yapiyor. Uc kez kaka testi yapidi gizli kan arandi vs hhicbir sorun cikmadi cok sukur gazdan dedi dr. Ishal diyebilmek icin gunde 8-10 kereden fazla kaka yapması gerekiyormuş. Hastaneye götğr tavi ama içinş ferah tut yeşil kakaya da sulu kakaya da normal diyorlar benimki hıçkırdıkça. Bile kaka yapıyobizimde olms karbonatlı su iyi gliyoms onla siliyrm bide ishal olms cok moralim bozuldu o kadar dikkat edyrm temizgine nye böyle olduki
Nette okuduklarimdan sonra karbonatla kesinlikle temizlemeyin diyordu dr sor bence en dogru karari dr verirya eminde degilim aslinda.. bari eve giderken aliyim.. karbonata bende nedense guvenmiyorum
Ooo seninki kiz mi o zamn sen kesin gel pastalar borekler yaparim ben sanaBenim cadaloz uyuyor teyzesi
Aynen o akşam sipariş etmeye çalıştık vitaminde olsa ilaç kapsamına giriyormuş gümrükten geçmiyormuş amazon kaldı yani bende ig de buldum bir hesap oraya sipariş vericem teşekkürler yinede düşündüğün içinGeçen gün carlson d vit amazondan temin etmeyi düşünen arkadaş.
Yırtdışındn vit ilaç getrilmşyormuş.
Boşuna parasını ödemiş oluyormuşuz. Bilgin olsun.
İg de bir hesap buldum, onunla bir görüşeyim güvenilir mi bilmyirm bakalım ne dicek
ne biliyim ya cok moralim bozuldu herseyinede dikkat ediyorm bide pamukcuk olms emzigini sürekli kaynatıyorm biberonu kullanırsam her kullanmadan sonra yıkayıp kaynatıyorm ellerini yıkıyorm sürekli 2-3 gün misafr vardı cocuklardan felan mı oldu ki acaba dokundular felan bide mukuslu aksam götrsem mi yarını mı beklesem düzelr mi acabaCanim bnm kizim genelde gurultulu sulu yesil ve cok sik kaka yapiyor. Uc kez kaka testi yapidi gizli kan arandi vs hhicbir sorun cikmadi cok sukur gazdan dedi dr. Ishal diyebilmek icin gunde 8-10 kereden fazla kaka yapması gerekiyormuş. Hastaneye götğr tavi ama içinş ferah tut yeşil kakaya da sulu kakaya da normal diyorlar benimki hıçkırdıkça. Bile kaka yapıyo
Canim pamukcuk emdigi sutten oluyor diye biliyorum.. sut artigi kaliyor ya agizda o yapiyormusne biliyim ya cok moralim bozuldu herseyinede dikkat ediyorm bide pamukcuk olms emzigini sürekli kaynatıyorm biberonu kullanırsam her kullanmadan sonra yıkayıp kaynatıyorm ellerini yıkıyorm sürekli 2-3 gün misafr vardı cocuklardan felan mı oldu ki acaba dokundular felan bide mukuslu aksam götrsem mi yarını mı beklesem düzelr mi acaba
bi tür mantarmıs canm bende baktm hic olmamstı bu zamana kadar ishalede canm skldı smdi yine yaptı mukuslu yıne ve su gibiCanim pamukcuk emdigi sutten oluyor diye biliyorum.. sut artigi kaliyor ya agizda o yapiyormus
gtrcem canım 5 oldu halada ıkınıyoKaka tahlili yaparlar için rahat eder canm bizde mukus yeşil kaka sık yapması o kdr üzülüyordum ki tüm testler temiz şükür kakasına baktır istersen için rahat eder en azından ama içini de ferah tut
Ben de günde bir veya iki kupa içiyorum ama bazen canım istiyor mesela sabah içmiştim şimdi canım istedi içmeye çekindim akşam da içmek istersem diye
cok az uyuyo benmkide kundaksz bu aradda oglum ishal olms yyaakac gundir zaten karnı agrıyodu iki kere sulu kaka yaptı iki kere normal bu son yaptıgınıda altnı acarken gördm yesk gbiydi ama bezde sarı duruyo anlamadm esm gelsn hasyaneye gtrcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?