2016 Şubat Anneleri

Caprazlalara da dikkat ediyorum canim. Muz yesil elma bulgur pilavi yesil mercimekle besleniyorum. Fix. Dr arada et de yemelisin demisti arada da et. Sindirilmemis sut her kakada var canim
anladım canım. Yeşil mervimek çok gazlıdır aslında :/ aacaba o mu yapıyor ? Kaç gündür dikkat ediyorsun? 3-15gün içinde süt laerjenleden trmizlenir diyorlar çünkü. Büyük ihtimalle başka belirlenmeyen şey vardır.
Bir tanıdığımızla konuştum geçen. Kız çay bile içmiyormuş, içine vanilya katıyorlarmış
Birşey var belirleyemedik bir türlü diyor.

Ben bugün tekrar ikna oldum ve doktor da eşime söyledi. pişiği krem vs iyileştirmedi, yaptığım diyet iyileştirdi.
İlk bir hafta neredeyse patates pilav makarna ile beslenmiştim.

Çok şükür erken önlemimizi almaya başladık. Buna şükretmeliyiz

Sen inatsan anan daha inat
3 de uyandi emzirdim altini degistirdim hickirik tuttu diye 5 dk daha emzirdim koydum yatağa saat 3.45
ve 1 saat oldu mirin mirin uyumuyor
kucak istiyor sanirim ama olmaz kendi kendine uyuyacaksınnnnn

yatakları yapıştırdim bi elim yatağın içinde başını okşuyorum veeee 04.48 ben kazandim

şu an bahsettiğiniz durumun aynısı bende de var sağıp boşaltmaya çalıştım biraz rahatladı gögüs ucumda diğerine göre daha şiş şu an ne durumdasınız doktora gittiniz mi
Ah gitmedim. şuan resmen acısına uyandım. Çünkü göğsüm dolmuş. Halbuki onu emzirmiştim ki azalsın diye.
Galiba süt kanallarını tamamen boşaltamıyor bir yerlerde kalıyor. Tek önerim Bol bol sağ veya emzir. Emzirdiktrn sonra tam boşalmamışsa sağ.
Ben o hatayı yaptım sağmadım

ilacın adı magnesie calcinee saba 10 cc gibi bir suya yarım çay kaşığı toz koyup karıştırıp şırıngayla ağzına veriyorum tadından hiç hoşlanmıyor hoş bizimki suyu da öğürüyor içmiyor :) ravinollu su ile dışını yıkıyorum ıslak havluyla arada biraz poposunda bekletiyorum yarım bardak kadar kullanıyorum ılıtıp minik bir paket satılıyor o da toz bir litre suya katılıyor medicasol da nohut büyüklüğünde poponun içine doğru masaj yaparak sürüyorum biz 5 gün her akşam yaptık bunları sonra bir gün yapıp bir gün bırakıyoruz cumartesi kontrolümüz var o zamana kadar böyle bu arada biogaia ve sab simplex içiyorduk onlara da devam ediyoruz inşallah sizin bebişe de iyi gelir

Sindirilmemis sut dediginiz putur putur olan seyler mi? Bizim her kakada mevcut onlar bir zarari var mi?
Evet sindirilmemiş süt pütür pütür beyaz veya açık sarı şeklinde oluyor. Tam bilmiyorum. Oda başlı başına alerji sebebi mi yoksa farklı bir durum mu , süt fazlası mı emin değilim. Bizde onunla birlşkte mukusta olduğu için hiç sormamıştım.

Ayakta uyuyorum resmen sonunda uyudu ama insallah uyanmaz goz kapaklarima engel olamiyorum artik

Ben hayatta ugrasamam yikanabilor bezle. Annem once akitirmis ustune kaynatirmis sobanin ustunde. Sabaha kadar deterjanli suda beklermis sonra bi de sabunlu suyla kaynatirmis kaynatma olayi da demir kovalardan vardi sobanin ustunde butun gun kaynarmis. Bi iki defa a kaynatmis hemen pisik olmusuz. E simdi soba da yok ocaga da guven olmaz makinedeki sicakliklar da yeter mi bilmiyorum

Benimkinde de oldu pamukçuk siliyorum karbanotlu suyla ama ertesi gün gene çıkıyor. Damla kullanmadan geçmicek sanırım.
Benim kizlarda da pamukcuk vardi damla kullanmadan gecmeyecek cok yayilmis dedi dr. Bi kac defa kullandim ama duzenli kullanmadim 1aydir da kullanmiyorum benimkilerin bi de birbirine bulastirma olayi var ayni memeden emiyorlar. Emzik ve biberonlarini kaynattim arada. Mama ve memeden sonra da ara ara su verdik Simdi neredeyse gecmis. Iyi ki damlayi cok kullanmamisim

Gecen yaz baska birinde gordum boyun simidini. Bebek cok rahatsiz gibiydi cok kullanamadilar ben de almayi dusunuyorum ama kullanabilir miyiz bilmiyorum belki tombis bebeklere dar geldiginden rahatsiz olurlar

Sancisi agrisi olunca daha cok dusuyorlar memeye. Ben ilk kizimda cok bunaldim 21 ay her dis cikaris kabusum oldu hic yemek yemiyordu sadece meme emzirmekten cok sıkılmıstım Allah bana ikiz verdi emzir emzir bitmiyor

Evet ya bunca aydan sonra adet olmak gerçekten garip geliyor:)

Şuan tam bir saattir uyumuyorum. Yo yooo doğru okudunuz. Çocuk uyudu ben uyumuyorum
Yat uyu işte :/ ama yoookkk olmuyor.

Evet canım bende çamaşır makinelerine güvenmiyorum. Eskisi gibi mis gibi kaynatsakta pişiğe çözüm yok. Annem 1.2 saatte bir bezinizi degiştiriyordum diyor.
Birde o zaman onların beslendiği şeyler nerdeee bizim şimdi yediklerimiz nerdeee...kesin bebişlerimiz daha çok pişik olur..

Canim ishalse dr una bir gosterin istersen. Sivi kaybi olmasin gunde kac kez kaka yapiyo ?
Sadece dün saat basi alt değiştirdik hatta cogu zibina kadar tasmisti. Hic uyumadi hep huzursuz hep karninda gurultular. Ama su an braz daha iyi cok şükür

Merhaba kızlar aşı vurulan ayağınız da topaklanma olmuş sizlerde olan var mı pansuman mı yapsam ki

Vee oyun halısı alıştırmalarını kazanan mutlu anne ben sahi kim çıkarmış şu oyun halısını valla Allah razı olsun

Vee oyun halısı alıştırmalarını kazanan mutlu anne ben sahi kim çıkarmış şu oyun halısını valla Allah razı olsun

Dimi yaa.. bizim ufaklik artik dugmelerine basiyor degisik sesler cikiyor diye keyifleniyor filan ahaha iyice cozdu olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…