2016 Şubat Anneleri

Evettt şikayetim çok garip benim bebis hep uyumak istiyor iki ayı geçtik bu normal mi? İki haftadir ozelliklw boyle. Kendi de dalamiyor sallamak gerek
Aslında uzmanlar iki aylık bebekler için bir saat uyanık iki saat uyku diyorlar. Eğer öyleyse ne güzel işte tracy teyze de bir buçuk saat diyordu galiba

Aslında uzmanlar iki aylık bebekler için bir saat uyanık iki saat uyku diyorlar. Eğer öyleyse ne güzel işte tracy teyze de bir buçuk saat diyordu galiba

Gerçek mi ya ben de büyüyor ne uykusu bu diyorum cubku asagi yukari dediginiz gibi oluyor . maşallah o halde ogluma. :) maşallah desin herkes :) yarın aşı da var uyumaz :)

Aynen canım. Galiba en çok sevdiğimiz şeylerden sınav oluyoruz. Peynir hele. Ennvay çeşit peynir alırdım kahvaltıda ara öğünde her an her yerde.
Bende bi oturuşta bir kilo bahçe domatesini yerim yani:/ allahtan şuan canım istemiyor.

Bi dene istersen dımatesi de:/ sonra yavaş yavaş sokarsın yemeye.

Ben bugün ne yiyeceğimi şaşırdığım için 12ü geçgin yedim
Ne yesem alerjen içerkli vallahi çok zor ama dayanmak lazım. Mama da tepki verebiliyormuş.

çamaşır asmak zevk verir oldu kısmına kopuyorum izninle

Hepşmiz yaklaşık aynı durumlardayoz.sensörlü öocuk yapmışız
Uslu dururken dur iki lokma aatayım diyrum yak ciyak, sanki biri gırtlaklıyor. Gidiyorum bakıyrum triplerde
Makinaya çamaşır atayıö diyrum hoppp gene aynı

amaaaaaaa aaa yine mi

çocukla uğraşma yüzünden bu 3cü defadır çaydanlığı ocakta unutup yakıyorum, yine mahvoldu
Hahha geçen yiyemediğim yopurtları çökelek yapayım diye ocağa koydum. Unuttım sonra ev o kdr güzel maya kokuyordu ki anlatamam
Suniçmeye gidince gördüm

Çok zormuş canım bu diyet. Zaten gaz yapmadın diye yarı açtım şimdş tamam en aç kaldım. Rabbim bebeklerimizi korusun

M mambia hem yiyemiyorum hem kilo da veremiyorum sinir oluyorum 9 kg fazlam var :))))
bskn canim neutica bizim mama alerjen mamasi verdi dr iki haftada uc kere verdim sevmiyor bebegim. Ifrenc kokuyor. Hep emdigi icin sutu bitiyor o zaman veriyorum sevmiyor iki firt cekip uyuyo:) peynir en sevdigim cesit cesit alirdim bende. Kahvalti isi bitti iste ne uydurursak onu yiyoruz. Canim bisiler cekiyor bazen elma yiyorum dislerim acidi elmadan artik. Domatesle bilgur pilaviyla iyi gidiyordu ama an itibariyle kestim gitti onu da nelerden gectik domatesten de gecelim bari

Isikli donence kullanan var mi kizlar? E bebekte chicco ve baby mall hosuma gitti yarin almayi planliyorum tavsiyenuz var mi? Eglenir sipam heralde degil mi? Oyun halisinda max 10 dk takiliyor donenceden de zevk alirsa mutlu olur belki

Isikli donence kullanan var mi kizlar? E bebekte chicco ve baby mall hosuma gitti yarin almayi planliyorum tavsiyenuz var mi? Eglenir sipam heralde degil mi? Oyun halisinda max 10 dk takiliyor donenceden de zevk alirsa mutlu olur belki
Biz kullaniyoruz fisher price'in isikli muzik kutusu kismi cikiyor istedigimiz yere tasiyabilioruz donenceyide puste filan takabiliosun.. kumandali olusu hos .. bu arada ben bile keyif aliyorum yildizlarin altinda uyumaktan :))

Aman dikkat en çok anne babanın nazarı değermiş :)) herşeyden önce maşallah suphanAllah demek gerekir :)
Nazara inanırım artık bu olanlardan sonra hiç bahsetmiyorum. Ne zaman benimkin de şu yok bu yok hiç olmadı desem başıma gelmeye başladı artık susuyorum

Biz kullaniyoruz fisher price'in isikli muzik kutusu kismi cikiyor istedigimiz yere tasiyabilioruz donenceyide puste filan takabiliosun.. kumandali olusu hos .. bu arada ben bile keyif aliyorum yildizlarin altinda uyumaktan :))
Ben onu da bir inceleyim canim cok sagol

Az önce grupta poğça tarifi görmüştüm. Ölçülerine bakıp ondan yapıcam dolaba koyucam. Patatesli yaparım biraz boş yaparım. İnsan arada abur cubur çekiyor canı.

Acıkcası hamileyken mart sonu diyete başlarım ben diyordum böyle bir diyete başlayacağımı düşünmemiştim. Her sabah tartıda daha da düşüyor kilom. Şaşkınım. Fitwel ıygulamasını indirdim hem yedimlerimi not etmek hem de kalori hesabına bakmak için.
Dün yediklerim 1200kalori anca olmuştu kiiii helva pekmez yedim.

Yok canım anne babanın nazarı çok aşırı sevdiği için değiyormuş. Aşırı sevgi de değdirirmiş. Yoksa insan evladına kötü gözle bakarmi hiç. Ama bu minnoşlar hep böyle çok hassaslar hiç bahsetmemek gerekir ama bazen macbur kalıyoruz bende ne zaman ay bugün biraz uyudu desem hemen huysuzlanıyor saatlerce uyumuyor. Rekorumuz 17 saat uyumadan durmak.

Bebegin sut alerjisi oldugunu nasil anladiniz merak ettim benimkilerde de var mi acaba yumurta peynir eti cok tuketiyorum
Canim surekli agliyordu.huzursuzdu.gazi bitmiyordu.kakasi gürultulu ve mukuslu ve 6 7 kez yapiyordu.meme emerkn gerinip dövüsüp duruyordu.

Cnm helva ne helvasi dokunmuyormu bende yiyim ..onuda kestim

Kizlar nazar demisken, nazar en cok babamiza degiyor.. ne bana ne bebegime en cok ona.. anlamis degilim. En cok inanan o buyuzden belkide
Kimi insanlar normallerine göre daha hassas olurmuş ve onlara daha çok göze gelirmiş belki oda öyledir canım

Ya 2 ve 4 ya da 3ve 5.aylarda yapılıyor canım. Eczaneler satıyor. Kesinlikle yaptırmak gerek ülkemizde zebil kadar aşısız mülteci varken hele.2.ay aşıları benim oğluma hiçbir yan etki yapmadı ki koligin en alasını yaşıyoruz zaten

Nazara inanırım artık bu olanlardan sonra hiç bahsetmiyorum. Ne zaman benimkin de şu yok bu yok hiç olmadı desem başıma gelmeye başladı artık susuyorum
Aynen canım bende korkudan susuyorum artık. Geçen gün birine bahsettim bebeğim pişik olmuyor dedim hooop akşam bezi bi açtım çocuk pişik olmuş. Yine uyku konusunda aman çocuk bu aralar uyku düzeni iyi maşallah dedim tekrar uyku haram oldu bize 17 saat uyumadı

babaannem hep söyler eskiden bebekler doğunca 40 çıkmadan o odadan çıkarmazdık hiçbiryere. Bebekler şimdiki gibi huzursuz değillerdi. Bi uyuturduk saatler boyu uyurdu bizde işe güce bakardık. Ne zamanki bu aşılar, yada 40 çıkmadan dışarı çıkmalar başladı çocuklar değişti dedi (babaannem maşallah çok yaşli 11 çocuk doğurdu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…