2016 Şubat Anneleri

Gecen yaz baska birinde gordum boyun simidini. Bebek cok rahatsiz gibiydi cok kullanamadilar ben de almayi dusunuyorum ama kullanabilir miyiz bilmiyorum belki tombis bebeklere dar geldiginden rahatsiz olurlar

bende korkarak araştırdım ama nette cok güzel yorumlar almış
swimava markası türkiyede ki fiyatı 84 lira birde başka bir mark var 30 lira
araştırma evresindeyim :)

Bende o kadar dikkat ediyorum ama gene olmuş. Konak da çıkmış kafasında hiçbiri yok derken nazar ettim kendi kendime.

Evet ya bunca aydan sonra adet olmak gerçekten garip geliyor:)
iyice alışmıştık oysaa :) 1 ayın 1 haftası bunalımda geçicek yine off :)

Şuan tam bir saattir uyumuyorum. Yo yooo doğru okudunuz. Çocuk uyudu ben uyumuyorum
Yat uyu işte :/ ama yoookkk olmuyor.
bazen öyle olur. Çocuk uyuyunca uyku kacarr :)

Pazartesi günü verem aşısı oldu kızımın. Diğer aşıları geçen hafta yapılmıştı. Ama verem aşısı sonra huyu değişti. Geceleri iyi kötü bir düzen kurmuştuk kendimizce. Ama şimdi yok, uyumuyor da uyumuyor. Gündüz de kucakta uyumalara geri döndü. Yani şu aşıları yaptırsan dert yaptırmasan. Küçücük bedenlerine ne çok şey veriliyor.

Bnm kide uyumadı canom sıçraması vardı şimdi daha da arttı ve iki gün az emdi bni rota aşısını yaptırsam mı diye düşünüyorum

Aman dikkat en çok anne babanın nazarı değermiş :)) herşeyden önce maşallah suphanAllah demek gerekir :)

Ben bu konuda depresyona ggireceğim az kaldi

Ne zaman iyi bisey desem hemen tersi ggerçekleşiyor
MasAllah Subhan'Allah diyorum
felak nas ayetelkürsüyü okuyoruz yinede nazarimiz değiyor sanki

Öyle kocam soruyor ballandira bballandıra da anlatmiyorum ona ama kendi evladıma bu şekilde nazar degdirmek beni cok huzursuz ediyor

Halbuki gözü olan biride değili yani

Kizlar nazar demisken, nazar en cok babamiza degiyor.. ne bana ne bebegime en cok ona.. anlamis degilim. En cok inanan o buyuzden belkide

Canim bugun 15. Gun bizimde diyette. Illaki toparladik bizde ilk zamanlara gore ne kadar yayginmis bu alerji hic duymamistim daha evvel. Yesil mercimegi kimyonla pisiriyorum canim cinku bulgur ve yesil mercimek yemedigim zamanda sutum cok cok azaliyor. Canim benimde bir sey daha etkiliyor ben de onu kesfedemedim henuz derken donates bir tane yiyorum o olabilir mi acaba? En sevdigin en tukettigim seyler yumurta peynir sut zeytin domates. Donatese de by by dersem kaldik zeytinle bas basa. Zeytin bulgur mercimek ve ben:)))

Cnm bnde bugün itibariyle diyete giriyorum galiba bizimde süt ürünleri ne alerji miz var o zmn kahvaltıda ne yiyeceğim

Canim ben muz elma falan meyveyle kahvaltimi yapiyorum genelde. Bazende zeytin krikirak vs oyle gecistiriyorum. Metve yersem iki saat sinra falan da corba iciyorum ne kadar saglikli bilemiyorum ama baska da yapacak yiyecek bir sey bulamiyorum M mambia çok geçmiş olsun canım Allah yardımcumız olsun

Çok zormuş canım bu diyet. Zaten gaz yapmadın diye yarı açtım şimdş tamam en aç kaldım. Rabbim bebeklerimizi korusun

Evettt şikayetim çok garip benim bebis hep uyumak istiyor iki ayı geçtik bu normal mi? İki haftadir ozelliklw boyle. Kendi de dalamiyor sallamak gerek

Çok zormuş canım bu diyet. Zaten gaz yapmadın diye yarı açtım şimdş tamam en aç kaldım. Rabbim bebeklerimizi korusun

Ben de sadece sut ürünü yemiyordum bugün itibari ile daha sıkı bir diyete başlayacağım. Bu mukus beni bitiriyor

Ben de sadece sut ürünü yemiyordum bugün itibari ile daha sıkı bir diyete başlayacağım. Bu mukus beni bitiriyor
Aynen canım ya. Ama bn kendimi zor tutuyorum hamileyken 7 kilo ile bitirdim doğumdan sonra 53 oldum ama böyle giderse çok kilo alacağım tatlı yı ve süt ürünleri ni çok seviyordum nasıl kesecem bilmiyorum

Sancisi agrisi olunca daha cok dusuyorlar memeye. Ben ilk kizimda cok bunaldim 21 ay her dis cikaris kabusum oldu hic yemek yemiyordu sadece meme emzirmekten cok sıkılmıstım Allah bana ikiz verdi emzir emzir bitmiyor
Ya ben emzirmekten hoşlanmıyormuşum onu anladım.yapmıcam dediğim herşeyi yaptım.şu an ayaklarımda mesela.ık mık ediyor.o ettikçe uyanacak diye ödüm kopuyor çünkü gazdan bacaklarını çekiyor.uyanırsa bittim yine.keşke çalışanımız olsa evde ya Elim kolum dolu iş yapıyorum.hep kucakta.ıh ıh ıh...sürekli ıh ıh..acıkır meme,uyumak ister meme...göbeğime indiler artık helal olsun evladıma tabii ki...ama gün içinde hiç farklı birşey yapmıyorum artık çamaşır asmak bile zevk verir oldu,farklı birşey olduğundan...
Seni düşünemiyorum.Allah kolaylık versin.günün nasıl geçiyor? Nasıl başediyorsun?

Bnm kide uyumadı canom sıçraması vardı şimdi daha da arttı ve iki gün az emdi bni rota aşısını yaptırsam mı diye düşünüyorum
Evet emmesi de azaldı. Gece uyumayan çocuk şimdi gündüz uyumaya başladı. Gece gündüz de karıştı. Ben de rotayı yaptırmayı düşünüyorum ama bir yandan da çok endişeliyim

Aynen canım ya. Ama bn kendimi zor tutuyorum hamileyken 7 kilo ile bitirdim doğumdan sonra 53 oldum ama böyle giderse çok kilo alacağım tatlı yı ve süt ürünleri ni çok seviyordum nasıl kesecem bilmiyorum

Ya ben süt ve yoğurtsuz günum geçmezdi öyle bir aşk vardı süt ürünleri ile aramda

bskn çilek de alerjik ya peki çilek reçeli alerjik mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…