- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.254
- 248
Gecen yaz baska birinde gordum boyun simidini. Bebek cok rahatsiz gibiydi cok kullanamadilar ben de almayi dusunuyorum ama kullanabilir miyiz bilmiyorum belki tombis bebeklere dar geldiginden rahatsiz olurlar
Bende o kadar dikkat ediyorum ama gene olmuş. Konak da çıkmış kafasında hiçbiri yok derken nazar ettim kendi kendime.Benim kizlarda da pamukcuk vardi damla kullanmadan gecmeyecek cok yayilmis dedi dr. Bi kac defa kullandim ama duzenli kullanmadim 1aydir da kullanmiyorum benimkilerin bi de birbirine bulastirma olayi var ayni memeden emiyorlar. Emzik ve biberonlarini kaynattim arada. Mama ve memeden sonra da ara ara su verdik Simdi neredeyse gecmis. Iyi ki damlayi cok kullanmamisim
Aman dikkat en çok anne babanın nazarı değermiş :)) herşeyden önce maşallah suphanAllah demek gerekir :)Bende o kadar dikkat ediyorum ama gene olmuş. Konak da çıkmış kafasında hiçbiri yok derken nazar ettim kendi kendime.
iyice alışmıştık oysaa :) 1 ayın 1 haftası bunalımda geçicek yine off :)Evet ya bunca aydan sonra adet olmak gerçekten garip geliyor:)
bazen öyle olur. Çocuk uyuyunca uyku kacarr :)Şuan tam bir saattir uyumuyorum. Yo yooo doğru okudunuz. Çocuk uyudu ben uyumuyorum
Yat uyu işte :/ ama yoookkk olmuyor.
Bnm kide uyumadı canom sıçraması vardı şimdi daha da arttı ve iki gün az emdi bni rota aşısını yaptırsam mı diye düşünüyorumPazartesi günü verem aşısı oldu kızımın. Diğer aşıları geçen hafta yapılmıştı. Ama verem aşısı sonra huyu değişti. Geceleri iyi kötü bir düzen kurmuştuk kendimizce. Ama şimdi yok, uyumuyor da uyumuyor. Gündüz de kucakta uyumalara geri döndü. Yani şu aşıları yaptırsan dert yaptırmasan. Küçücük bedenlerine ne çok şey veriliyor.
Aman dikkat en çok anne babanın nazarı değermiş :)) herşeyden önce maşallah suphanAllah demek gerekir :)
Canim bugun 15. Gun bizimde diyette. Illaki toparladik bizde ilk zamanlara gore ne kadar yayginmis bu alerji hic duymamistim daha evvel. Yesil mercimegi kimyonla pisiriyorum canim cinku bulgur ve yesil mercimek yemedigim zamanda sutum cok cok azaliyor. Canim benimde bir sey daha etkiliyor ben de onu kesfedemedim henuz derken donates bir tane yiyorum o olabilir mi acaba? En sevdigin en tukettigim seyler yumurta peynir sut zeytin domates. Donatese de by by dersem kaldik zeytinle bas basa. Zeytin bulgur mercimek ve ben:)))anladım canım. Yeşil mervimek çok gazlıdır aslında :/ aacaba o mu yapıyor ? Kaç gündür dikkat ediyorsun? 3-15gün içinde süt laerjenleden trmizlenir diyorlar çünkü. Büyük ihtimalle başka belirlenmeyen şey vardır.
Bir tanıdığımızla konuştum geçen. Kız çay bile içmiyormuş, içine vanilya katıyorlarmış
Birşey var belirleyemedik bir türlü diyor.
Ben bugün tekrar ikna oldum ve doktor da eşime söyledi. pişiği krem vs iyileştirmedi, yaptığım diyet iyileştirdi.
İlk bir hafta neredeyse patates pilav makarna ile beslenmiştim.
Çok şükür erken önlemimizi almaya başladık. Buna şükretmeliyiz
Cnm bnde bugün itibariyle diyete giriyorum galiba bizimde süt ürünleri ne alerji miz var o zmn kahvaltıda ne yiyeceğimCanim bugun 15. Gun bizimde diyette. Illaki toparladik bizde ilk zamanlara gore ne kadar yayginmis bu alerji hic duymamistim daha evvel. Yesil mercimegi kimyonla pisiriyorum canim cinku bulgur ve yesil mercimek yemedigim zamanda sutum cok cok azaliyor. Canim benimde bir sey daha etkiliyor ben de onu kesfedemedim henuz derken donates bir tane yiyorum o olabilir mi acaba? En sevdigin en tukettigim seyler yumurta peynir sut zeytin domates. Donatese de by by dersem kaldik zeytinle bas basa. Zeytin bulgur mercimek ve ben:)))
Çok zormuş canım bu diyet. Zaten gaz yapmadın diye yarı açtım şimdş tamam en aç kaldım. Rabbim bebeklerimizi korusun
Çok zormuş canım bu diyet. Zaten gaz yapmadın diye yarı açtım şimdş tamam en aç kaldım. Rabbim bebeklerimizi korusun
Aynen canım ya. Ama bn kendimi zor tutuyorum hamileyken 7 kilo ile bitirdim doğumdan sonra 53 oldum ama böyle giderse çok kilo alacağım tatlı yı ve süt ürünleri ni çok seviyordum nasıl kesecem bilmiyorumBen de sadece sut ürünü yemiyordum bugün itibari ile daha sıkı bir diyete başlayacağım. Bu mukus beni bitiriyor
Ya ben emzirmekten hoşlanmıyormuşum onu anladım.yapmıcam dediğim herşeyi yaptım.şu an ayaklarımda mesela.ık mık ediyor.o ettikçe uyanacak diye ödüm kopuyor çünkü gazdan bacaklarını çekiyor.uyanırsa bittim yine.keşke çalışanımız olsa evdeSancisi agrisi olunca daha cok dusuyorlar memeye. Ben ilk kizimda cok bunaldim 21 ay her dis cikaris kabusum oldu hic yemek yemiyordu sadece memeemzirmekten cok sıkılmıstım Allah bana ikiz verdi emzir emzir bitmiyor
Evet emmesi de azaldı. Gece uyumayan çocuk şimdi gündüz uyumaya başladı. Gece gündüz de karıştı. Ben de rotayı yaptırmayı düşünüyorum ama bir yandan da çok endişeliyimBnm kide uyumadı canom sıçraması vardı şimdi daha da arttı ve iki gün az emdi bni rota aşısını yaptırsam mı diye düşünüyorum
Aynen canım ya. Ama bn kendimi zor tutuyorum hamileyken 7 kilo ile bitirdim doğumdan sonra 53 oldum ama böyle giderse çok kilo alacağım tatlı yı ve süt ürünleri ni çok seviyordum nasıl kesecem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?