2016 Şubat Anneleri

3 cocuklu biri olarak soyluyorum 0 cocuk luks 1cocuk rahatlik 3 cocuk coooook fazla cocuk :KK53: kafayi yemek uzereyiz annemle ve kocamla birlikte. :rolleyes: bi de ikizler emeklemeye yurumeye basladiginda ne yapcaz bilmiyorum
Canım benim senin işin zor çünkü ilk minikken ikiz annesi oluverdin. Allah yardımcın olsun. Benim ilk 6 yaşında şimdiki bebegimde çok şükür rahatım. Allaha şükür sıkıntılı bir bebekte degil. Herhalde ondan 3. yü istiyorum. :KK48:
Ama bak sende sabret bugünler geçsin büyüsünler 3 kız yaş aralarıda az. Büydüklerinde çok iyi arkadaş olacaklar
Bebim ablam var 13 ay aramız. Hatika bir duygu :KK51: ablamın kızlarının arası 15 ay şimdi biri 10 diğeri 11 yaşında çok iyi arkadaşlar. Okuldada birbirlerini kolluyorlar. Çok tatlılar

Kızlar e bebekte ikinci beze indirim vardı malum 2 paket bez aldık. Prenium care sahte gerçek kıyaslaması düye bişi gördüm. Cirt bantlarinin alt kisimlari parlak olursa sahte falan yaziyor bizimkiler de parlak. Pisigimiz de hortladi yine. Premium care killananlar bir bakar misiniz bantlarin alt kisimlari parlak mi sizin de? Sahteyse takmiyom hic bez aliyim hemen
Parlak derken plastik gibimi.. Benimki kağıtla pamuk karışımı gibi duruyor (tam olarak ne materyel kullanılmış bilmiyorum doğrusu ama yumuşak).. Bezle aynı dokuda.. Alala yıkarım başlarına mağazayı!!! O kadar para alıp sahte satıyorlarsa yandılar!

serpp serpp az önce bir arkadaşımın ikizlerle fotosu gördüm öyle hoslardi ki :) bir de ablaları :) siz de gelecek yıl çok daha keyifli seyahat yapacaksınız gezeceksiniz :)

Parlak derken plastik gibimi.. Benimki kağıtla pamuk karışımı gibi duruyor (tam olarak ne materyel kullanılmış bilmiyorum doğrusu ama yumuşak).. Bezle aynı dokuda.. Alala yıkarım başlarına mağazayı!!! O kadar para alıp sahte satıyorlarsa yandılar!
Canim benimkilerde bantin alt kismi izola bant gibi parlak bantin kendisi kagitla pamuk karisimi gibi. Nette gormustum bi muhabbeti premium care sahte gercek karsilastirmasi diye birbsey vardi. Ordaki sahte gibi bendekilee kafam cok karisti

Canim benimkilerde bantin alt kismi izola bant gibi parlak bantin kendisi kagitla pamuk karisimi gibi. Nette gormustum bi muhabbeti premium care sahte gercek karsilastirmasi diye birbsey vardi. Ordaki sahte gibi bendekilee kafam cok karisti
Fotoğrafını çek maille primaya, mutlaka geri dönerler ;)

Disari cok cikiyor musunuz kizlar ben bi kac gunde bir cikiyorum ikizlerle birlikte. Bi cesaret toplanip cikiyoruz yol boyunca ikizlerden biri agliyor bi yerde battaniye falan ortup emziriyorum 5dk uyuyor tekrar aglamaya basliyor kosa kosa eve geliyoruz pisman oluyorum ciktigima 2gun sonra yine sıkılıyorum yine bi cesaret cikiyoruz disari ve yine ayni :KK30:
canım seni tebrik ediyorum ne kadar cesaretlisin ben hiç çıkmadım kızımla daha hoş eşimle de beraber Hastane sağlık ocağı ve e bebekle civile gittik başka da hiç çukmadık ama buna rağmen kuzım hasta oldu ya inanamıyorum zaten iyileşene kadar çıkmayacağım artık dışarı

Kızlar e bebekte ikinci beze indirim vardı malum 2 paket bez aldık. Prenium care sahte gerçek kıyaslaması düye bişi gördüm. Cirt bantlarinin alt kisimlari parlak olursa sahte falan yaziyor bizimkiler de parlak. Pisigimiz de hortladi yine. Premium care killananlar bir bakar misiniz bantlarin alt kisimlari parlak mi sizin de? Sahteyse takmiyom hic bez aliyim hemen
hadi ya bende huggies aldım ilk defa bilmiyorumda normalde nasıl elimdeki sahtemi gerçek mi birde ben netten aldım

Bak bende bunları markafoniden aldım farklı geldiler sonra ogrendimki içi beyaz petekli olan eski primaymis mavi olanları yeni bundan sonrada hep mavi den uretecekmis prima seninki de bunlardan birimi Ben bantlarinda parlaklık goremeyip resim paylaştım

Eklentiler

• IMAG1616.webp
    IMAG1616.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMAG1615.webp
    IMAG1615.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 77
Masallah enerjiye birak kocayi bi kahve icip kendimi mutlu etsem iyi

Buyuk ihtimal cnm..bagirsak tahrip oldugu zamn kan olurmus..hemenu sut urunlerini kes ve dr git
:( ptesi gideceğim artık.sabah çok peynir yedim.en Sevdiğim şeydir.ondan mı oldu diye düşündüm.inş gelip geçici birşey olsun da..napalım...bebeğimin durmaksızın ağlamaları budanmış dedim.çok yoruldum.annem 1,5 saat uzağımda.insan gelir 1 gün kalır gider.gerçi gelince de olay oluyor.bugün süpürge açtım ama ket hızıyla,uyanmadan bitse bari dedim.bir de sever sesini.uywndı maalesef ve mutfak kaldı sadece.salonu süpürürken de ana kucağına yatırdım kapı koridora görebileceği bir yere koydum.şaklabanlık yaptım arada yanına gidip ama daha tabi anlamıyorlar öyle çok çok.ağlamaya odaklandı.evin işini bırak tozdan hastalanacak artık.bırakmıyor ki yapim:(

bskn bskn ağrıyan gögsün ne oldu canım. Benim bugün tamamen geçmiş.
Ayy deli gibi hep o gögsü verdim. Diğeri ile biraz doyurup tekrar o gögsü verdim. Herhalde o agrı yapan damarlarıda açtı sonunda. Çok şükür geçti. Bazen bebişlerimiz de bize yardımcı oluyor :KK66:
Hala sızı var. Eskisi kadar sağmıyorum. OnBizim sıpanın da çekiş kapasitesi belli zaten. Üç beş gün sonra mastit oldum haberi ile gelebilirim :KK66:

M mambia Alenay Alenay argofa argofa Girlmother Girlmother I ISIK27 nisancan nisancan ilbilge hatun ilbilge hatun chocolate19 chocolate19 firkan firkan ilknurrr22 ilknurrr22 ozka82 ozka82 @mevsimMehtap misscaglayan misscaglayan @maii Okean Okean
karincam karincam Cey99 Cey99 Topitikk Topitikk serpp serpp
sessizyazar sessizyazar umudum ol umudum ol (bu da çoklu etiket stilim :p ) askiminaskiyim askiminaskiyim lucceiumman lucceiumman bidik1983 bidik1983 X x hnm TIRMIK TIRMIK
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Şuan çok daha iyi. Bende. Çok şükür...
Tekrarlanmaması için uğraşıyorum, bu yüzden diyete sadık kalmak isteşyorum.
Bu sırada sudokrem ve kantaron yağı kullandım.

Etrafımızda zaten moral bozan çok insan var, burada bir çoğumuz aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan ve birbirimizden destek olmak, görmediğimiz şeyleri gözden kaçan kısımları görmek veya farkına varmak, deneyimledden faydalanmak... amacındayız.
İnsanları panikletmeden ezmeden kırmadan muhabbet etmek. Kafa dağıtmak.
Bugüne kadar çok güzel vakit geçirdim. Çok teşkkür ederim.
Düşündüm de Kırdığım insanlar olduysa özür dilerim. Hakkını helal etsin. Bilirek değildir emin olun.
Uzun mu oldu gene :p
Hadi ben kaçtım önce :KK31: sonra da gaz partimiz var :KK59:

Kizim 2 yasina dogru her zaman arkadas aramaya sayiklamaya baasladi cocugu olan ark.larla haftada 1-2defa gidip geliyorduk ama hepsi calisiyor calisinca da her gun cocuklari bir araya getiremiyorduk ben o yuzden kizima bi kardes istedim ama iki tane geldi o yuzden iyi dusunun 2 3 hatta 4 kardes gelme ihtimali var :KK48: gercekten ben su an resmen depresyondayim cok zor evde 1den fazla cocuk olmasi. Tek tek cocuklari kolluyorsun dusecek kesici bi sey alacak prizlere utuye falan dokunacak diye bi de cocuklari birbirinden koruman lazim benim buyuk kiz bazen bilmeden anlamadan bazen bilerek zarar veriyor kardeslerine gozlerine parmak sokuyor ustlerinj bogacak sekilde yorgsn kapatiyor saclarini tek tek yoluyor.... Evde surekli tetikteyiz :KK43:
Ne diyeceğimi bilemedim :/ tavsiye etmek mi sakın ha demek mi bilemedim :) bizim catlamak tedavisiyle 9 ayda oldu.. Şimdi kırkından bu yana 2 defa korunmasız oldu ya hamileysem die psikoloji alt üst :) esim dalga geçiyo şimdi hemen olursa allah vergisi napalım dio ağzı kulaklarında :)

Ben bebeğim doğar doğmaz bir kız kardeş yapiyim diye içimden geçirdim, ama zorlamasakmı fazla bilemiyorum. Kardeşte çok arıyacağını sanmıyorum iki deli anne ve babası var, neyse görücez :))
Aynen ya biz zaten iyice cocuga bağladık :) ben cocukken bu kadar cocuk değildim :) eşim daha beter üç bebek var evde oğlum daha olgun :D kısmet diyoruö artık buyuk konuşmayalım :)

Insallah degildir canim bende 300 tane aldim insallah sahte degildir mail attim primaya donerler pzt anlariz artik
hadi ya bende huggies aldım ilk defa bilmiyorumda normalde nasıl elimdeki sahtemi gerçek mi birde ben netten aldım

Back
X