2016 Şubat Anneleri

Aman olmasın inş. Sende ısrarla o memeeyi versen o zaman daha çabuk rahatlıyor. Bebek emerken daha vakumlu emiyormuş. Makine tam boşaltamıyor olabilir. İnş geçer hemen
Canım Allah yardımcın olsun. Yanına gelebilecek kimse yokmu? En azından arada gelse birkaç gün..

Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor. Mama destekli gidiyoruz napmam gerek.. Sürekli ıkınıyor çığlık çığlığa ağlıyor çok zor sakinleşiyo

Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor. Mama destekli gidiyoruz napmam gerek.. Sürekli ıkınıyor çığlık çığlığa ağlıyor çok zor sakinleşiyo

Canım kulak çubuğunun ucunu zeytinyağı surup makatini uyarabilirsin içine surmeyeceksin çubuğu etrafına sur. Ya bilmiyorum yapar mısın az birazcık iciriyorlarda z.yağını... Hiç olmadı git eczanedrn gliserin kansuk fitillrr var. Çok rahatsız oluyor ise bebek verebilirsin. Mamayi ölçeğine gore yapiyosun değil mi. Fazla yapmak da kabız a sebep veriyor

Can'ım ya mamanın içine az zeytinyağı kat ya da kulak çöpünün ucuna zeytinyağı sür makata doğru hafif sok ve bacaklarını ileri geri yap ki rahat yapsın bebiş

Ölçüsüne göre yapıyorum canm.. 1aylık olduktan sonra başladı bu sorun 3 gün bazen 4gün yapmıyor müdahale etmeden.. son 2 aydr 3 yada 4 kere kendiliğinden yapmıştr anca

Can'ım ya mamanın içine az zeytinyağı kat ya da kulak çöpünün ucuna zeytinyağı sür makata doğru hafif sok ve bacaklarını ileri geri yap ki rahat yapsın bebiş
Canm mamaya katıyorum günde 1kere bacaklarıyla masajda yapıyorum 2gündr ama yapamadı.. okadar rahatsz ediyorki anlatamam sana

kzimiz bi kere erken uyusa... ben bebegi uyutup hazirlanip yanina gidene kadar o da uyumus oluyo. Namazdan sonra cikip gun boyu trafikte diye uyandrmaya da kiyamiyorum bakalim önümzde ne var

Hazırlanma :)) direk koş :))

Benimki de hep pesimde

Arkadaşlar iki gündür oğlumun başı ve boynu çok terliyor geçmiş günlerde bitiniz daha aynı sorunu yazmıştınız fakat kim olduğunu unuttum acaba onunki geçti mi yada aynı durumu yaşayan var mı hiç terlemezdi ne oldu anlamadım

hah iste bizimkijin mantigi bebek varkwn nasil olcak ikinci cocukta görüşürüz diye takilmisti bi ara :) sadece bana karsi ne bileyim hisleri degisirmi acaba düşüncesine bi açılış yapaydik dedimdi ama sonuc n3gatif :)

Boba pahalı ya diğeri momfor... Diye gidenden alayim diyorum. Boyum kısa emin olamuyirum. Arabayla da hiç cikasim yok dışarı :)
Momfortbayb de cok uzucu değil bide iç aksesuarı felan alınca aynaya geliyor nerdeyse :) Bende baya düşündüm de boba mantıklı geldi :) benim 160 boyum cok memnunum valla minnaktan beri kullanıyorum

Kız bana herkes korun diyor :) Annem ilk gün dedi :) Doktorun dan ebesine herkes Korunnn dedi :) aman dikkat :)
Bende hemşireyim eşim dr :) ikimizde tam doğum öncesi zamanlarda uzun uzun üreme sağlığı eğitimi aldık :) ben üzerine bide spiral için sertifika aldım :) köyde yasamasam hemen koyduracam spirali:) elimden gelse kendi kendime koycam

Kadınların yarısının öne dönük diğer yarısının dik yada arkaya dönük olur... Seni rahatsız etmez zaten... Bazen hamile kalmayı geciktirir... İnternette retrovert uterus die arastırabilirsin öne dönük olması antevert uterus

Bizde yaptk ama biraz zor oldu benm yüzümden açılıştan sonrası gelmedi

bi çözüm yolu bulamadım bu ishal - kabızlık meselesine ve kontrolümüz tee haftaya

bi antibiyotik bu derece uzun vadeli etkili olamaz sanırım mikrop kaptı

toz ilaçı verirsem kabız vermediğim taktirde ishal
ilaçın dozunu yarına indirdim yine kabız

ve çok sıkıldım gelsin artık 3 -4 aylar göreyim şu gazssız dönemi

Annelerrr bebişlerin gaz problemi ne zaman bitiyo yani ben ne zaman soguk sular icip yogurtlar yiyecegimmmmm:))))

Doğumdan sonra olmalı ki önce ki muayenelerde. Öyle birseyle karsilasmamistim. Zorlu bir doğum da yapabiliyor mus. Benim oğlum kafası buyuktu acaba diyorum sebep olabilir mi? İlerde ağrılı adet dönemi olabilirmis yada ağrılı birliktelik . çok şaşırdım ama Dr öyle diyince birden

Momfortbayb de cok uzucu değil bide iç aksesuarı felan alınca aynaya geliyor nerdeyse :) Bende baya düşündüm de boba mantıklı geldi :) benim 160 boyum cok memnunum valla minnaktan beri kullanıyorum

Himm bakayım o zaman ona da. Ya sorun arabayı aldım hiç kullanasim yok şimdi bunu da alir kullanmazsanız eşim boşar beni :) :) :)

Haha. Özelde spirali sordum doktora 250 civarı dedi de git dedim ben başka yok bulurum :)

Benim de tersmis canım. Sanırım önceden de tersti... Sanırım öyle hatırlıyorum. Çok ağrılı adet yaşarım. Belki senin de öyleydi doktor demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…