- 20 Haziran 2012
- 5.004
- 4.313
- 448
İnsallah canım olmazSağ ol canım :) iyi geldi...
Yaa. Daha küçükler ya o yüzden dikkat ediyordum. Bugün huysuzduk birazo an veriverdim.
Olmaz inşallah ağrı filan canım.
Dimi ya... İnşallah canjm bir şey olmaz
O pirt yapinca oyke mutlu oluyorum ki :))) ayy ne tatli olmuş öyle yakışıklı maşallah :)Tilililiii oğlum pirt yaptı :))) gaz için biogaia almıştık pek faydası olmadı sonra bide nurse harweys aldik ve o beklenen bombalar patladı :))) ayy çok şükür akşam 6 dan gece2 ye kadar araliksiz uyudu elhamdülillah yavrum da rahata erdi.
Çok sık giremiyorum @bsknkarincam okuduğum kadarıyla bebisler rahatsız sanırım Allah şifa versin hepsine
Hepiniz duamdasiniz
Hepinizi opuyoruz Allaha emanet olun
Aynı durumdayiz canjmSilikon uç bendede ise yaramadı, ayakta tam emdi derken yine ayni manzara, çığlık çığlığa sanki zehir vermişim gibi, pes mi etsem, bunaldım, 6 ay boyunca sağmak eziyet gibi((
Gözünün aydın Can'ım. Şimdi bi güzel uyur valla. Benim ki hiç uyulmadığı kadar uyumuştu o günBenimki okadar gezmeci ki kanguruda evin içinde yürüsem uyuyoAğlaklıkları aynı aslında da çok gezgn benmki ozaman sakinşeliyo :) Markası ne canm senin kangurunun belki ucuzcudur bebiş
Canm sonunda yaptı hem yeşildi hemde biraz katıydı herzamanki cıvıklıkta değildi mahvetmiş yavrumu.. Yaoar yapmaz uykuya daldı nasıl rahatladı. Çok sağol
Canim yapiyo kaka ama berbat bi kaka alerji olayi vardi hos diyeti bozdum..ama derdi popoyla belli ikinip duruyo habire kivraniyo delircem yakindakarincam canjm bizde dun oyleydik akşam beşten saat 9 a kadar ağladı kucakda mafolduk arabayla dışarı çıktık yok hala agliyor , gittik Dr.a lavman yapıldı öyle doldurduki bezi yavrum oysa kaka yapmıştı gündüz.. Velhasıl sabaha kadar deliksiz bir uyku bende 3 saatte 9occ -1oocc mama verdim öyle mutluydum kj bu gece ')
Aynı durumdayiz canjm
Canim yapiyo kaka ama berbat bi kaka alerji olayi vardi hos diyeti bozdum..ama derdi popoyla belli ikinip duruyo habire kivraniyo delircem yakinda
[QUOTE"keryneia, post: 46104057, member: 64393"]Oy yavrummmayy cnm bnm geçmiş olsun bebişinizin tırnağı batıyor hemen doktoruna götürün baksın bnce
çok zor
Canım Allah yardımcın olsun. Evde çocuk oldumu zor. Küçük dahada zordur eminim benim büyük en azından laftan anlıyor. Hamileyken birçok şeyi kendi başına yaptırmaya alıştırmıştım tuvalet falan. . Tabi yaş çok önemli.. seninki benimkinden küçük. O yönden çok sıkıntım yok. Ama tabi eşim eve geç gelirse zorlanıyorum oğlanın yatması gerekiyor küçük uyumak istiyor büyüğü yatırmadan küçüğü yatıramıyorum. Gece sessizlik istiyor. Ses olsa gece uykusuna yatmıyor.firkan senin bebis masallah uslu olsa gerek ..grubun en uslusu burdan bakilirsa.biz paso sikayet edip duruyoruz baksana.. bizimkilerede dua et uslansinlar gari inan buyuge evde bakamiyorum.yemesi tuvaleti..dün namazlari zor kildim düsün baska hic bi is yapmadim saat 7ye kadar...Allahim cok sukur sagliklilar ama bazen vidalar gevsiyo benim
Ayy ikiz zor ya söyleyecek teselli edecek birşey bulamıyor insanAy sabah sabah güldürdün beni:) ikizler olunca ne desen teselli olmadı dimi
Canım yüzüne esinti geliyordur. Bütün bebekler tutar nefesini.. ona göre önlem al esintinin geldiği tarafa sırtını çevir.Kızlar 2 aylık bebeğim dışarı çıkınca nefesini tutuyor çok korkuyorum evde de bunaldım artık gezmek istiyorum Bebek Arabasına koyup iki gündür gezdiriyorum ancak 5-10 dk durabiliyoruz.benimle aynı durumda olan varmı ?
Benimki hala cenin pozisyonu istiyor açınca rahatsız oluyor yavrum... Bi 4 ayı bulur diye düşünüyorum açmasıArkadaşlar ben kanguru almak istiyorum. Artık eşim yokken de dışarı çıkmak istiyorum. Kanguru kullanan arkadaşlar var. Hala yenidoğan aparatları ile mi kullanıyorsunuz? Bacakları sarkıtıp dolaştırmak için erken değil mi? Bugün 2.5 aylık oldu kızım. Bazı doktorlar 6 aydan önce önermiyorlarmış.
Benimki de biberonla içerken yandan atıyor, bende üzülüyorum ne zorlukla sagiliyor.Benim oglumda enfeksiyon var ondan reddediyor diyorlar ama bilmiyorum cok iştahsız. Sütum çok azaldı ilaca başladım 2.günde arttı çok sukur. İçerken alttan sağdan soldan puskurtuyor içim gidiyor süt ziyan oluyor diye
ah kıyamammmmm ne kadar içerlemişşşşş4 yasindaki oglum ve sabahki muhabbetimiz..
Yigit -keşke bende bebek olsaamm
Anne-neden kuzum
Yigit- ee seninle kalirdim ( bu arada bebid kucagimda gezdiriyodum.onuda giydirdim krese gidecek)
Anne-elini yikamazsan hasta olursun (lavabodayiz karni agriyodu)
Yigit-ama sen hep bebekle ilgileniyosun elimi yikayamiyoruz kiii...
Bu muhabbetten olan biten gayet net anlasiliyor
Korkarim ishal oldu hafif ateside vardi yolladim yinede krese kiz nefes aldirmadigu icin cocuk evde ac kalir o derece..
Aynen canm dünden beri çoğu zamanını uykuda geçirdi nasıl rahatladıGözünün aydın Can'ım. Şimdi bi güzel uyur valla. Benim ki hiç uyulmadığı kadar uyumuştu o gün
4-5 bez değiştiriyorum ben genelde kaka çok yaparsa bazen daha fazla olabiliyorGünde ortalama kaç bez değiştiriyosunuz? Ben 10 12 kez değiştiriyorum, bazı bezler çok ıslak ve ağır oluyo bazıları hafif ama pişik olmasın diye dolmayan bezi de atıyorum
İlacın adı ne canımBenim oglumda enfeksiyon var ondan reddediyor diyorlar ama bilmiyorum cok iştahsız. Sütum çok azaldı ilaca başladım 2.günde arttı çok sukur. İçerken alttan sağdan soldan puskurtuyor içim gidiyor süt ziyan oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?