2016 Şubat Anneleri

Kızlar benim minigim bu ara emzigini ağzından atıp 4 parmağını birden emmiye başlıyor.. alışkanlık yapacak diye çok korkuyorum

Silikon uç bendede ise yaramadı, ayakta tam emdi derken yine ayni manzara, çığlık çığlığa sanki zehir vermişim gibi, pes mi etsem, bunaldım, 6 ay boyunca sağmak eziyet gibi ((

Evet kolay değil ama kuzum için katlaniyorum ben pek mama vermiyorum. Doktor da beğendi gelisimini alti ayi doldurana kadar idare et en azından dedi. Ben de pes etmeyi düşünmüyorum şuan çocuğun gelişimi hastalıklardan korunması için anne sütü önemli çünkü. Bir de git gide bana bağlanıyor belki alir sonra diye düşünüyorum

Canım ne ilac i kullandın sut artsın diye.

Yok kuzu ben emzirmeye zorlamaya pes mi etsem diyorum, yoksa sagmaya devam.

Sözlerim şu ya da bu kişiye değildi önce bu konuyu anlamanızı isterim zira suçlayıcı bir tek cümle yok yazdıklarımda.Aksine siz şöyle yapıyorsunuz falan gibi bir ifadede bulunmamış şunu şunu yapıyoruz demişim.Çünkü bunları ben de yapıyorum zaman zaman. Neden böyle bir cevap verme geregi duyduğunuzu da anlamış degilim.Sözlerim birilerinin hoşuna gitmemiş olabilir herkes aynı fikirde olacak diye bir kural yok.
Annelerimizin zamanında lafını da kullanmaktaki amacım ufak sıkıntıları dert edip hayatı kendimize zindan etmeyelim demekti.Haa eğer biz böyle mutluyuz karanlık güzel diyen varsa da kör kuyularda merdivensiz kalasınız o vakit derim mutluluklara gark olun manasında...

@dreamy kızlar bir de sütü meme ucuna bağlı kalın serumla akıtıyorlar sütün memeden geldiğini sanıp emiyor bebiş. Öyle öyle alıyormuş. Bu yöntemi denediniz mi?

Bu yöntemi geçen gün duydum denesem mi diye düşünüyorum ben de. Genelde sütü olmayanlar sut gelsin diye yapiyormus ama bizde de işe yarar belki haklısın denemek lazım

Bu yöntemi geçen gün duydum denesem mi diye düşünüyorum ben de. Genelde sütü olmayanlar sut gelsin diye yapiyormus ama bizde de işe yarar belki haklısın denemek lazım
Meme de mama yöntemi dediğiniz galiba. Bi arkadaşım yaptı ve sonucu aldı. Yapın isterseniz

Sütüm gittikçe azaldı artk nerdeyse kesilmek üzere neyapıcam bilmiyorum

Canjm ben motillium TB. Başladım sutum baya azalmıştı, 2 güne farketti arttı sutum ilacın yan etkisi süt arttırıyor. Bana kadın doğum Dr.um verdi. İstersen dr.na dsnisip kullanmaya basla

Ayybcok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun. Aklıma şey geldi eğer mümkünse sende kv gitsen veya anennelere gitsen ya ne kadar durmasada bebek onda bir yerden yardımcı olur sana. Kendini bırakma canjm sana ihtiyacı olan iki yavru var güçlü olmaya çalış. Esin ne kadar destek sana?

Momfortbaby benimki, daha önce icinde hemen uyuyuveriyordu sonradan huy değişti.. Simdi bekliyorum belki yine alışır

Kızlar benim minigim bu ara emzigini ağzından atıp 4 parmağını birden emmiye başlıyor.. alışkanlık yapacak diye çok korkuyorum
Tıpkısının aynısından bende de var. Tamam o yumuk eller çok tatlı olabilir ama alışkanlık olacak diye korkuyorum ben de. Çünkü emziği bıraktırmaktan daha zor elini bıraktırmak.

canım genelde kuzım sesli kaka yapıyor o yüzden yaptıktan 5 dk içinde hemen değişiyorum bezini üst üste belinden sızdırma yapınca huggıese geçeyim dedim şimdi hasta devamlı üzerini değiştir üşütecek diye korktum en son kuzımın bezini değiştirdikten hemen sonra yeni beze kaka yapmıştı yine beline sızmıştı dedim ben mi baci bağlamayı beceremiyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…