Canım hangi bez kullanıyorsuncanım genelde kuzım sesli kaka yapıyor o yüzden yaptıktan 5 dk içinde hemen değişiyorum bezini üst üste belinden sızdırma yapınca huggıese geçeyim dedim şimdi hasta devamlı üzerini değiştir üşütecek diye korktum en son kuzımın bezini değiştirdikten hemen sonra yeni beze kaka yapmıştı yine beline sızmıştı dedim ben mi baci bağlamayı beceremiyorum acaba
siz eldivenleri çıkardınızmı kızlar ben cesaret edemedim kuzım sinirlendiğinde elleri hep yüzünde eldivenleri çıkardığımda yüzünü haşat eder diye korkuyorum benim kuzım elini doğduğu günden beri emiyor annekarnında alıştıkları için hatta ben sezeryandan odaya gelene kadar kuzım odada elini emmiş hep şimdide eldivenleri yiyor resmen devamlı değişiyorum emziğe alıştırdım o yüzden hemen emzik veriyorum bazen inatlaşıyor benle almamak içinTıpkısının aynısından bende de var. Tamam o yumuk eller çok tatlı olabilir ama alışkanlık olacak diye korkuyorum ben de. Çünkü emziği bıraktırmaktan daha zor elini bıraktırmak.
canım önceden prima kullanıyordum şimdi huggıese geçtimCanım hangi bez kullanıyorsun
Bir de bu linkini attığım yöntemi denesen ?Canım Renas hiç emmiyor beni ne yapıcam ben. Hani bana bir numara verdin ya onuda aradım tlfnla destek verdi ama yok yani
Cnm bende ilk prima kullanıyordum şimdi huggıese kullanıyorum bnm de bazen beline çıkıyor iyi ortalayamadığım zaman oluyor kaç numara kullanıyorsun huggıese prima ya göre küçük bn 3 numara kullanıyorumcanım önceden prima kullanıyordum şimdi huggıese geçtim
Cnm bnm ki nin sürekli elleri yüzünde çizmediği yer kalmadı ama hareketleri ve elini tanımadı için açık durmalı canım hem mantar da olabilirsiz eldivenleri çıkardınızmı kızlar ben cesaret edemedim kuzım sinirlendiğinde elleri hep yüzünde eldivenleri çıkardığımda yüzünü haşat eder diye korkuyorum benim kuzım elini doğduğu günden beri emiyor annekarnında alıştıkları için hatta ben sezeryandan odaya gelene kadar kuzım odada elini emmiş hep şimdide eldivenleri yiyor resmen devamlı değişiyorum emziğe alıştırdım o yüzden hemen emzik veriyorum bazen inatlaşıyor benle almamak için
Ben de cok dusundum hangisi daha iyi diye :))) gunduz biri uyudugunda digeri uyansa daha iyi oluyor ama bi de buyuk kizim oldugundan is yapamiyorum ikizlerin sesini duydugu anda dibinde bitiyor bazen iyi davraniyor bazen dusman kesiliyor cocuklara. Gece de ikisinin ayni anda uyuyup uyanmasi lazim diger turlu hiiiiic uyuyamiyorumCanım ben prima pampers kullanıyorum başından beri hiç premium almadım. Çokda memnunum
Kakayı sünger gibi hemen emen bez yokki zaten. Yapar yapmaz açarsan poposunda kaka görmen çok normal. Birde bez kupkuruyken kaka yaparsa hemen emmiyor o an ememez. Bezde biraz çiş varsa kakayı emmesi daha kolay oluyor.
Ama kaka yaptıktan 5.10 dk sonra açıpta hala hiiç emilmemiş kaka görüyorsan o zaman bez iyi degildir.
Ben kaka yaptığını duysam bile bikaç dk bekliyorum belki yine yaparsa diye.. yapmazsa açıyorum. Bezini daha açmadan dışından baktığında kakanın emilmiş olduğunuda görüyorsun zaten..
Ayrıca sırtından kaka çıkmasının sebebi çiş dolu beze yapması yada kaka yaptıktan sonra ayaklarını çok hareket ettirmesi yada anakucagında oturur pozisyonda yapması..
Çok kakalı bir post olmuş kusura bakmayın
Canım birde iyi yönünden düşün ya ikisi birden aynı saatlerde uyanık olup mızıldasaydı.
Gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir derler. Bize konuşması kolay ama ikisi birden aynı zamanlarda huysuzlansa senin için daha zor olur gibi. Polyanna gibi hissettim kendimi
Ama tabi ikisi birden uyudugundada çok rahat ediyorsundur. Öff aman en iyisi susayım ben
Kızlar benim minigim bu ara emzigini ağzından atıp 4 parmağını birden emmiye başlıyor.. alışkanlık yapacak diye çok korkuyorum
Canım havalar sıcak eldivenleriyle bunalmıyor mu yavru? Bir de ellerini yüzünü tanıyorlar artık. O yüzden eldiven örtmemek lazım diye biliyorum bilişsel gelişimi için de. Evet elleriyle yüzlerine çok vuruyorlar ama olsun. Ben tırnaklarını kesip bir de yumuşak törpüyle üzerinden geçiyorum. Yine de bazen küçük çizikler oluyor ama hemen geçiyorsiz eldivenleri çıkardınızmı kızlar ben cesaret edemedim kuzım sinirlendiğinde elleri hep yüzünde eldivenleri çıkardığımda yüzünü haşat eder diye korkuyorum benim kuzım elini doğduğu günden beri emiyor annekarnında alıştıkları için hatta ben sezeryandan odaya gelene kadar kuzım odada elini emmiş hep şimdide eldivenleri yiyor resmen devamlı değişiyorum emziğe alıştırdım o yüzden hemen emzik veriyorum bazen inatlaşıyor benle almamak için
Ahh ahh kucuk ama buyuk cocuklarimiza cok uzuluyorum ben. Aslinda her seye onlar icin katlaniyoruz yalniz kalmasin diye kardes yaptik yoksa benim rahatim yerindeydi. Ama onlar bizi anlayacak yasta degiller4 yasindaki oglum ve sabahki muhabbetimiz..
Yigit -keşke bende bebek olsaamm
Anne-neden kuzum
Yigit- ee seninle kalirdim ( bu arada bebid kucagimda gezdiriyodum.onuda giydirdim krese gidecek)
Anne-elini yikamazsan hasta olursun (lavabodayiz karni agriyodu)
Yigit-ama sen hep bebekle ilgileniyosun elimi yikayamiyoruz kiii...
Bu muhabbetten olan biten gayet net anlasiliyor
Korkarim ishal oldu hafif ateside vardi yolladim yinede krese kiz nefes aldirmadigu icin cocuk evde ac kalir o derece..
Canim ruzgara karsi refleksleri var ondan mi bahsediyorsun yuzune üfledigin zaman bebekler gozlerini acar nefesini bir an tutar sonra duzelirler biz cikiyoruz ara ara disariKızlar 2 aylık bebeğim dışarı çıkınca nefesini tutuyor çok korkuyorum evde de bunaldım artık gezmek istiyorum Bebek Arabasına koyup iki gündür gezdiriyorum ancak 5-10 dk durabiliyoruz.benimle aynı durumda olan varmı ?
Canım arka tarafının en üstünü katla o zamanda faydası oluyor. Ben arka tarafınında ön tarafının da en üst kısımlarını katlıyorum. Foto ekledim.canım genelde kuzım sesli kaka yapıyor o yüzden yaptıktan 5 dk içinde hemen değişiyorum bezini üst üste belinden sızdırma yapınca huggıese geçeyim dedim şimdi hasta devamlı üzerini değiştir üşütecek diye korktum en son kuzımın bezini değiştirdikten hemen sonra yeni beze kaka yapmıştı yine beline sızmıştı dedim ben mi baci bağlamayı beceremiyorum acaba
Ben hastanedeyken taktım sadece canım 3. Gün eve geldiğimde çıkardım. Tırnaklarını sık kes. Eldivenleri çıkarmazsan motor kasları geç gelişir.siz eldivenleri çıkardınızmı kızlar ben cesaret edemedim kuzım sinirlendiğinde elleri hep yüzünde eldivenleri çıkardığımda yüzünü haşat eder diye korkuyorum benim kuzım elini doğduğu günden beri emiyor annekarnında alıştıkları için hatta ben sezeryandan odaya gelene kadar kuzım odada elini emmiş hep şimdide eldivenleri yiyor resmen devamlı değişiyorum emziğe alıştırdım o yüzden hemen emzik veriyorum bazen inatlaşıyor benle almamak için
Bezin arka kısmının üstünü katlarsanız faydası olur.Cnm bende ilk prima kullanıyordum şimdi huggıese kullanıyorum bnm de bazen beline çıkıyor iyi ortalayamadığım zaman oluyor kaç numara kullanıyorsun huggıese prima ya göre küçük bn 3 numara kullanıyorum
Gece konusunda çok haklısın canım inş kısa zamanda düzene girerler.Ben de cok dusundum hangisi daha iyi diye :))) gunduz biri uyudugunda digeri uyansa daha iyi oluyor ama bi de buyuk kizim oldugundan is yapamiyorum ikizlerin sesini duydugu anda dibinde bitiyor bazen iyi davraniyor bazen dusman kesiliyor cocuklara. Gece de ikisinin ayni anda uyuyup uyanmasi lazim diger turlu hiiiiic uyuyamiyorum
Canim ben de ayni durumdayim annem yanimda ama yetisemiyoruz kucukleri emziren benim mecburen onlarla ilgileniyorum o arada buyuk de her seyini benim yapmami istiyor ev isi vs yaptigim cok az zaten. Senin kucuk ilcede olman zor tabi ama cocuguna plaj seti falan alsan kumluk alanda oynatirsin.Kizlar sanirim 2 ayin sonunda bunalima dogru sürükleniyorum..uyumayan genelikle aglayan bir bebek ihtiyaclari giderilemeyen baska bir cocuk ..surekli besik salliyorum kucagimda gezdiriyorum yoruldum disari cikamiyorum zaten b.k gibi bi ilcede yasiyorum bi park dahi yok oglumuda aliyim gidelim illa aracla sehirmerkezine gidecen...
2gun sonra kv gitcek iyi kotu bebegin besigini salliyordu ondada durmuyor zaten..suan agliyorum sinirlerim bozuldu artik sirtlarim agriyor..kizim gozunu kapatmiyo ya cit sese uyaniyo.disarda kut pat ust kattan felan supurge sesi uyuycak aha diyorum hopp uyaniyo..napayim ya buyugume yetisemiyorum cok canim skiliyor..
Bir de bu linkini attığım yöntemi denesen ?
Ama renas memeye yaklaştırınca bile deliriyor değil mi?
Ya meme reddi için bir arkadşım manevi bir yöntem söyledi.denemedim çok şükür biz şuan iyiyiz.
Onu yazayım sana ben, o fayda eder belki.
Sana gelen Soruya bak şimdi firkanCanım arka tarafının en üstünü katla o zamanda faydası oluyor. Ben arka tarafınında ön tarafının da en üst kısımlarını katlıyorum. Foto ekledim.
Ben hastanedeyken taktım sadece canım 3. Gün eve geldiğimde çıkardım. Tırnaklarını sık kes. Eldivenleri çıkarmazsan motor kasları geç gelişir.
Bezin arka kısmının üstünü katlarsanız faydası olur.
Gece konusunda çok haklısın canım inş kısa zamanda düzene girerler.
Benim kizimda 2 yasinda bugunlerde kardesini emzirmeye baslayinca gidiyo oyuncak bebegini alip o da onu emziriyo altini acip kaka deyip isalk mendille siliyo :)))Senim dedigin gibi cok seviyo opup duruyo kardess deyip duruyo ama firsatini buldu mu isiriyo cocugu sıķıyoAhh ahh kucuk ama buyuk cocuklarimiza cok uzuluyorum ben. Aslinda her seye onlar icin katlaniyoruz yalniz kalmasin diye kardes yaptik yoksa benim rahatim yerindeydi. Ama onlar bizi anlayacak yasta degiller(( iclerinde firtina kopuyor. Benimki de 2.5 yasinda. Birini emzirirken digeri oyun halisinda aglamaya basladi vicdansiz kocamin umrunda bile degil kizim gitti bebege emzik veriyor onunla konusuyor susturdu bebegi
Az önce verdim memeyi diliyle oynuyor gözüme bakıyor 1o sn surmuyor basıyor yaygarayi. Azcik emse alicam besleme sondasindan skinti büyük bende. Enfeksiyon devam ediyor reddedmesi bu sebep diyorla
Benim kızım da böyle yapıyor ne enfeksiyonu var canım? Ben de beslenme sondasinin videosunu izledim ama bizim kiz öyle emse sut geliyor zaten gogsumden ama hiç emmiyor
Boba 4 g kullanıyorum bende baya arastırdım momfort bayb türk malı olan tek kanguru ucuz görünse de yenidoğan aparatı Vs boba ile aynaya geliyor bana görüntü olarak boba daha konforlu geldiği için aldım kilo aralığı da en fazla olan bu yine bide iç desteği ve bas için desteği felan içinde kuması da tamamen pamuk böyle keten pantolon kumaşı gibi terletmiyor .. Bide internette bi blogda bi anne hepsini deneyip yazmış cok ucuk ürünler de var. keyif bebesi.co m die Bi sitede kanguru olma zamanı die Bi yazı var oradan baya faydalanabilirsinTopitikk zahmet olmazsa bir de hangi marka kanguru kullanıyorsun yazar mısın? Belki önceden yazmışsındır ama ben kaçırmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?