2016 Şubat Anneleri

Canım hangi bez kullanıyorsun

Tıpkısının aynısından bende de var. Tamam o yumuk eller çok tatlı olabilir ama alışkanlık olacak diye korkuyorum ben de. Çünkü emziği bıraktırmaktan daha zor elini bıraktırmak.
siz eldivenleri çıkardınızmı kızlar ben cesaret edemedim kuzım sinirlendiğinde elleri hep yüzünde eldivenleri çıkardığımda yüzünü haşat eder diye korkuyorum benim kuzım elini doğduğu günden beri emiyor annekarnında alıştıkları için hatta ben sezeryandan odaya gelene kadar kuzım odada elini emmiş hep şimdide eldivenleri yiyor resmen devamlı değişiyorum emziğe alıştırdım o yüzden hemen emzik veriyorum bazen inatlaşıyor benle almamak için

[QUOTE="nisancan, post: 46113085, member: 617tırnaklarını eldivenleri çıkardınızmı kızlar ben cesaret edemedim kuzım sinirlendiğinde elleri hep yüzünde eldivenleri çıkardığımda yüzünü haşat eder diye korkuyorum benim kuzım elini doğduğu günden beri emiyor annekarnında alıştıkları için hatta ben sezeryandan odaya gelene kadar kuzım odada elini emmiş hep şimdide eldivenleri yiyor resmen devamlı değişiyorum emziğe alıştırdım o yüzden hemen emzik veriyorum bazen inatlaşıyor benle almamak için[/QUOTE]
Cikarmakmi sadece dogdugu gun taktim o kadar tirnaklarini sik kes ellerini ac yavrucagin duyulari gelissin

Canım Renas hiç emmiyor beni ne yapıcam ben. Hani bana bir numara verdin ya onuda aradım tlfnla destek verdi ama yok yani
Bir de bu linkini attığım yöntemi denesen ?
Ama renas memeye yaklaştırınca bile deliriyor değil mi?

Ya meme reddi için bir arkadşım manevi bir yöntem söyledi.denemedim çok şükür biz şuan iyiyiz.
Onu yazayım sana ben, o fayda eder belki.

canım önceden prima kullanıyordum şimdi huggıese geçtim
Cnm bende ilk prima kullanıyordum şimdi huggıese kullanıyorum bnm de bazen beline çıkıyor iyi ortalayamadığım zaman oluyor kaç numara kullanıyorsun huggıese prima ya göre küçük bn 3 numara kullanıyorum

Cnm bnm ki nin sürekli elleri yüzünde çizmediği yer kalmadı ama hareketleri ve elini tanımadı için açık durmalı canım hem mantar da olabilir

Ben de cok dusundum hangisi daha iyi diye :))) gunduz biri uyudugunda digeri uyansa daha iyi oluyor ama bi de buyuk kizim oldugundan is yapamiyorum ikizlerin sesini duydugu anda dibinde bitiyor bazen iyi davraniyor bazen dusman kesiliyor cocuklara. Gece de ikisinin ayni anda uyuyup uyanmasi lazim diger turlu hiiiiic uyuyamiyorum

Canım havalar sıcak eldivenleriyle bunalmıyor mu yavru? Bir de ellerini yüzünü tanıyorlar artık. O yüzden eldiven örtmemek lazım diye biliyorum bilişsel gelişimi için de. Evet elleriyle yüzlerine çok vuruyorlar ama olsun. Ben tırnaklarını kesip bir de yumuşak törpüyle üzerinden geçiyorum. Yine de bazen küçük çizikler oluyor ama hemen geçiyor

Ahh ahh kucuk ama buyuk cocuklarimiza cok uzuluyorum ben. Aslinda her seye onlar icin katlaniyoruz yalniz kalmasin diye kardes yaptik yoksa benim rahatim yerindeydi. Ama onlar bizi anlayacak yasta degiller (( iclerinde firtina kopuyor. Benimki de 2.5 yasinda. Birini emzirirken digeri oyun halisinda aglamaya basladi vicdansiz kocamin umrunda bile degil kizim gitti bebege emzik veriyor onunla konusuyor susturdu bebegi

Canim ruzgara karsi refleksleri var ondan mi bahsediyorsun yuzune üfledigin zaman bebekler gozlerini acar nefesini bir an tutar sonra duzelirler biz cikiyoruz ara ara disari

Canım arka tarafının en üstünü katla o zamanda faydası oluyor. Ben arka tarafınında ön tarafının da en üst kısımlarını katlıyorum. Foto ekledim.
Ben hastanedeyken taktım sadece canım 3. Gün eve geldiğimde çıkardım. Tırnaklarını sık kes. Eldivenleri çıkarmazsan motor kasları geç gelişir.
Bezin arka kısmının üstünü katlarsanız faydası olur.
Gece konusunda çok haklısın canım inş kısa zamanda düzene girerler.

Eklentiler

• PhotoGrid_1460988245406.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 79
Canim ben de ayni durumdayim annem yanimda ama yetisemiyoruz kucukleri emziren benim mecburen onlarla ilgileniyorum o arada buyuk de her seyini benim yapmami istiyor ev isi vs yaptigim cok az zaten. Senin kucuk ilcede olman zor tabi ama cocuguna plaj seti falan alsan kumluk alanda oynatirsin.
Benim kizlar da cit desen uyaniyorlar halbuki daha aliskin olmalari lazim evde bi cocuk var sesli ortama alismalari lazim o yuzden gunduz kizim yatinca uyuyorlar ikizler. Aliscaz cok cocuklu ailemize ))

Az önce verdim memeyi diliyle oynuyor gözüme bakıyor 1o sn surmuyor basıyor yaygarayi. Azcik emse alicam besleme sondasindan skinti büyük bende. Enfeksiyon devam ediyor reddedmesi bu sebep diyorla

Sana gelen Soruya bak şimdi firkan
içe mi dışa mi katliyon ben göbeği dışa katliyorum. Prima premium kullanıyorum.

Benim kizimda 2 yasinda bugunlerde kardesini emzirmeye baslayinca gidiyo oyuncak bebegini alip o da onu emziriyo altini acip kaka deyip isalk mendille siliyo :)))Senim dedigin gibi cok seviyo opup duruyo kardess deyip duruyo ama firsatini buldu mu isiriyo cocugu sıķıyo gecenlerde cips yedirmis agzindan aldim zannediyo o da yicek all al diye eline vermeye calisiyo bakiyo almiyo agzinin yanina birakip gidiyo ahh ahh neler neler

Az önce verdim memeyi diliyle oynuyor gözüme bakıyor 1o sn surmuyor basıyor yaygarayi. Azcik emse alicam besleme sondasindan skinti büyük bende. Enfeksiyon devam ediyor reddedmesi bu sebep diyorla

Benim kızım da böyle yapıyor ne enfeksiyonu var canım? Ben de beslenme sondasinin videosunu izledim ama bizim kiz öyle emse sut geliyor zaten gogsumden ama hiç emmiyor

Benim kızım da böyle yapıyor ne enfeksiyonu var canım? Ben de beslenme sondasinin videosunu izledim ama bizim kiz öyle emse sut geliyor zaten gogsumden ama hiç emmiyor

BİZ 32 günlükken idrar da ve kanda enfeksiyon yuuznden 19 gün hastanede yattık canım su anda da enfeksiyon var yine
Bebeğin surekli ağlıyor huzursuz ise tahlil yaptırmanı öneririm
Bzii gaz diye geriye yollayan Dr.umdan israrla ben tahlil istedimde hastaligi farkettik belli ki daha önceden vardı ama işte Dr. Çok önemli yaktı bziim ki bizi

Topitikk zahmet olmazsa bir de hangi marka kanguru kullanıyorsun yazar mısın? Belki önceden yazmışsındır ama ben kaçırmışım.
Boba 4 g kullanıyorum bende baya arastırdım momfort bayb türk malı olan tek kanguru ucuz görünse de yenidoğan aparatı Vs boba ile aynaya geliyor bana görüntü olarak boba daha konforlu geldiği için aldım kilo aralığı da en fazla olan bu yine bide iç desteği ve bas için desteği felan içinde kuması da tamamen pamuk böyle keten pantolon kumaşı gibi terletmiyor .. Bide internette bi blogda bi anne hepsini deneyip yazmış cok ucuk ürünler de var. keyif bebesi.co m die Bi sitede kanguru olma zamanı die Bi yazı var oradan baya faydalanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…