- 20 Haziran 2012
- 5.004
- 4.313
- 448
İnsallah canım Allah yardımcısı olsun. Normal doğum diye sartlamayin bence o an en sağlıklisi anne ile bebek için ne işe o olsun.. Anneye güç versin sabır versin rabbim.. Ayy ne güzel anlar bunlar :)Kizlar mesajimi goren arkadaslarimdan dua ediyorum ablamin suyu gelmis suan doguma yatti ne olur dua edin normal dogum yapabilsin saglikla sihhatle bebisimizi kucagina alsin cok endiseli ve heyecanliyim ilk kez teyze olacagim dua edin ne olur.
Bende suan humana icmeyi planliyorum cikolatayla birlikte :))) Bebisi banyo yapip uyuttum esimde yeni uyudu,banyo yaptim ortaligi topladim daha bi 20 dk kendime vakot ayirip uyursam ne mutlu banaSaat 1i 1o gece uyandım sütü sagdim icirdim olmadı birazda mama yaptım bezini degistirdim eşime ekmek arası yaptım ben ekmek arası peynir domtes yanında humana still içtimahanda bu saatte yani 2.40 da uyiyacagim..
2 buçuk saat sonra vira bismillah :)))))
Saglikla kucagina alir insallah canimKizlar mesajimi goren arkadaslarimdan dua ediyorum ablamin suyu gelmis suan doguma yatti ne olur dua edin normal dogum yapabilsin saglikla sihhatle bebisimizi kucagina alsin cok endiseli ve heyecanliyim ilk kez teyze olacagim dua edin ne olur.
Canm önce göğüsleri mi iyi edeyim süt içinmi bişeyler yapıyım yoksa korunmak için içtiğim hap mantar yaptı onu mu halledeyim napacağımı şaşırdım inan ki çook zor geçiyo herşeyİnsallah canım benim. Günde 3 defa 1tane alıyorum ben tok karına. Ya yakınında sağlık kuruluşu var ise emzirme hemşirelerindrn destek almayı denesene bir
Ohhh misssssBende suan humana icmeyi planliyorum cikolatayla birlikte :))) Bebisi banyo yapip uyuttum esimde yeni uyudu,banyo yaptim ortaligi topladim daha bi 20 dk kendime vakot ayirip uyursam ne mutlu bana
Oyy karışmış sende her birşey../korunma için erken değil mi ne ictin ? Esin korunsa ilaç almasan, goguslerini garmason diye bir krem çok iyi bir krem istersen Dr.a danjs kullan goguslerin iyilessin hemen peşine de sut icin gercekten ihtiyaç var ise ilaca başla... Kolaylık versin Rabbim canimCanm önce göğüsleri mi iyi edeyim süt içinmi bişeyler yapıyım yoksa korunmak için içtiğim hap mantar yaptı onu mu halledeyim napacağımı şaşırdım inan ki çook zor geçiyo herşey
Ohhh misssssben kendimi yatağa nasıl attigimi çoğu akşam bilemiyorum hatta lensleri çıkarmayı bile unutuyorum.
Süt olsun bol bol.. Humanada sade gitmiyor canim
Günaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Hiç uyumadım.gözlerim kapalı.ömür törpüsü kızım benim Ah LAN canım kızım ölüyorum ya kız ben uykusuzluktan.
Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışımüşendiğim silmeye
Bizde kakaya uyaniyoruz yaa saat 6 ya 5 varken kakasi gelmis beyefendinin uyandiGünaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Hiç uyumadım.gözlerim kapalı.ömür törpüsü kızım benim Ah LAN canım kızım ölüyorum ya kız ben uykusuzluktan.
Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışımüşendiğim silmeye
Haala dogum yaptigina emin degil misin? Peki bu aglayan cocuk kimin ? Sana da gunaydinnsıradaki sorular ben kimim?nerdeyim? bu çocuk kimin? ben doğum yaptınmı?
Yavaş yavaş o kıvama geliyoruz
He bu arada günaydın.
Canm adet olduğum için korunmak gerekti.. Göğüslerim için okadar şey denedm ki yarım eczacı ve alternatif tıpçı oldm resmenOyy karışmış sende her birşey../korunma için erken değil mi ne ictin ? Esin korunsa ilaç almasan, goguslerini garmason diye bir krem çok iyi bir krem istersen Dr.a danjs kullan goguslerin iyilessin hemen peşine de sut icin gercekten ihtiyaç var ise ilaca başla... Kolaylık versin Rabbim canim
Geçmis olsun geçmiyo bu nasıl bi seyse bi hafta antibiyotikkullandık yok kafayı yiycemcanım bizde var devlet hast poliklinik gittik ilaç vermedi üşütmüş dedi gönderdi 2 gün sonra acile gittik kan tahlili yapıldı burnunu temizle dedi gönderdi ctsi özel e gittik oda grip olmuş burnunu temizle dedi gönderdi geçmezse 4-5 gün sonra gelin dedi kendi kendine nasıl geçecek bilmiyorum
Günaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Cikariyorlar canim zaten ya annem ya esim hemen hemen her gun cikariyor disari. Ama bi kac gundur esimin cok yogun isleri. Erken gelemeyince cikaramiyor annemle de yavas yavas bahar temizligine basladik daha dogrusu temizlige kadin cagirmadan once dolaplari dokup temizlemeye basladik o yuzden iki gundur cikmiyor disari.2.5yasinda insallah eylulde yaklasik 3yasinda olacak ben okula giderken onu da krese birakcam ilk basta yarim gun caliscam ama onu tum gun krese gondercemAhahhahahah
Bebeklerini mi getiriyoray koptum yaaa
Allah sabır versin canım yaaaben okurken içim daralıyor seni düşünemiyorum
Kreşlik yaşta değil dimi? Yanlış bir cümle mi kuruyorum bilmem Ama gün içinde evden bi yarım saat bile çıksa belki sende biraz rahat nefes alırdın( yani gene ikizler peşini bırakmazdı ama en azından koruma duygusu olmadan nefes alma manasında...
Yandım ben.gözler faltaşı gibi.suratıma gülüp duruyor
Oyy karışmış sende her birşey../korunma için erken değil mi ne ictin ? Esin korunsa ilaç almasan, goguslerini garmason diye bir krem çok iyi bir krem istersen Dr.a danjs kullan goguslerin iyilessin hemen peşine de sut icin gercekten ihtiyaç var ise ilaca başla... Kolaylık versin Rabbim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?