Humananin iceriginde ne var tam olarak. Toz icecek mi kimyasallar var mi sallama cay gibi bi sey miBende suan humana icmeyi planliyorum cikolatayla birlikte :))) Bebisi banyo yapip uyuttum esimde yeni uyudu,banyo yaptim ortaligi topladim daha bi 20 dk kendime vakot ayirip uyursam ne mutlu bana
Aynen vallaaaa iyi geliyor humana bebekde uyudu mu değme keyfegitmiyo valla,ben yorgunluk kahvesi gibi iciyorum humanayi
Bizim icin oglen oldu :)))) gunaydini bizimkiler 5te en gec 6da yapiyor banasıradaki sorular ben kimim?nerdeyim? bu çocuk kimin? ben doğum yaptınmı?
Yavaş yavaş o kıvama geliyoruz
He bu arada günaydın.
Canm adet olduğum için korunmak gerekti.. Göğüslerim için okadar şey denedm ki yarım eczacı ve alternatif tıpçı oldm resmenbiraz emzirmiyorum toparlanıyo iki gün sonra aynı.. Kanamaya başlıyo ememiyo yawrm sonra emsede hemen kusuyo :
Senin bebişte emmiyo mu canm
sıradaki sorular ben kimim?nerdeyim? bu çocuk kimin? ben doğum yaptınmı?
Yavaş yavaş o kıvama geliyoruz
He bu arada günaydın.
1 aydır benim oğlumda da balgam öksürük bir geçmedi ya. Huzur kalmadı bizde. Doktor geçcek diyor ama ne zaman geçcek çok merak ediyorum. Antibiyotikte kullandık hiçbirşey etki etmiyor. Aşıyı ben yaptırdım cnm ateşi yoksa sorun değil çok şükür sıkıntı çıkarmadı bize. Gene ebeye sorabilirsin.Kızlar bebeğim de balgam var burnu tıkalı açmaya çalışıyorum yine doluyor balgam nasıl gider bi de bu haftadır antibiyotik kullandık pazar günü bıraktık iki ay aşısı yapılacak sorun olur mu sizce çok korkuom
Biz de de huzur kalmadı dün güm boyu toplamda beş saat ancak uyudu bu huzursuzluga bi de bugun aşi kafayı yiycem çok huzursuz napacam inş bi sıkıntı olmaz nasıl geçecek bilmiyorum balgam geçecek gibi değil1 aydır benim oğlumda da balgam öksürük bir geçmedi ya. Huzur kalmadı bizde. Doktor geçcek diyor ama ne zaman geçcek çok merak ediyorum. Antibiyotikte kullandık hiçbirşey etki etmiyor. Aşıyı ben yaptırdım cnm ateşi yoksa sorun değil çok şükür sıkıntı çıkarmadı bize. Gene ebeye sorabilirsin.
1 aydır benim oğlumda da balgam öksürük bir geçmedi ya. Huzur kalmadı bizde. Doktor geçcek diyor ama ne zaman geçcek çok merak ediyorum. Antibiyotikte kullandık hiçbirşey etki etmiyor. Aşıyı ben yaptırdım cnm ateşi yoksa sorun değil çok şükür sıkıntı çıkarmadı bize. Gene ebeye sorabilirsin.
ya arkadaslar acaba buhar makinalarini bi deneseniz mi? kirk icindeyken oldu hala ara ara oluyor. ama tabi sizin bebislerin durumunu cok bilmiyorum. genzini aciyor rahatlatiyor 10 dk altinda tutuyorum her saat basi. tabi siz yine de drunuza danisin. bize dr tavsiye etti. otri bebeler de cok kullaninca geniz etini sisiriyor daha cabuk tikanmaya yol aciyor haberiniz olsun.Biz de de huzur kalmadı dün güm boyu toplamda beş saat ancak uyudu bu huzursuzluga bi de bugun aşi kafayı yiycem çok huzursuz napacam inş bi sıkıntı olmaz nasıl geçecek bilmiyorum balgam geçecek gibi değil
desiğin gibi canım her bebek farklı kıyası olmaz bununKızlar kıyası olmaz bunun da gerçi...bebişleriniz ayda kaç gram kilo alıyor? Son kontrolleriniz nasıldı? Kızım 670 gr almış.dr iyi gayet dedi ama ne bileyim....
ben memede tuta tuta 9.30 a kadar uuyutabildim o da zorrrrlaGünaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Hiç uyumadım.gözlerim kapalı.ömür törpüsü kızım benim Ah LAN canım kızım ölüyorum ya kız ben uykusuzluktan.
Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışımüşendiğim silmeye
Burnu tıkalı olunca bizimki de pek uyumuyo. Aşı pek etkilemedi cnm bizi. İnşallah sizde de etkilemez. Bende artık napcamı şaşırdım korkuyorum öksürmekten ciğerleri harap olcak diye. Bem birde çocuk alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorum uzun süren öksürüklerde alerjiden de şüpheleniyorlarmış. Bende de astım var çünkü. Belki genetik olarak benzemiş olabilir.Biz de de huzur kalmadı dün güm boyu toplamda beş saat ancak uyudu bu huzursuzluga bi de bugun aşi kafayı yiycem çok huzursuz napacam inş bi sıkıntı olmaz nasıl geçecek bilmiyorum balgam geçecek gibi değil
Ben sabah cikardm kollarını kundaktan verdm emzgi ağzına döndüm arkami uyudm bi saat kalktm hala bakiyoGünaydın.uyandık da neden uyandık nasıl uyandık? istedik mi uyanmayı ? Gönül rızasıyla mı uyandık?
Hiç uyumadım.gözlerim kapalı.ömür törpüsü kızım benim Ah LAN canım kızım ölüyorum ya kız ben uykusuzluktan.
Keşke kaka diye birşey olmasaydı.kaka herşeydir susuzluk hiçbirşey:/ açım susadım ama önce kala yapsın.yapcak mı kikzfbnjkh ay Yanlışlıkla gözüm kapalı iken basmışımüşendiğim silmeye
Ya bunu bilmiyordum. Ben hergün kullanıyorum burnunu açmak için. Eskiden otribebe mi vardı neyle açıyorlardı acaba burunlarını çok merak ediyorumya arkadaslar acaba buhar makinalarini bi deneseniz mi? kirk icindeyken oldu hala ara ara oluyor. ama tabi sizin bebislerin durumunu cok bilmiyorum. genzini aciyor rahatlatiyor 10 dk altinda tutuyorum her saat basi. tabi siz yine de drunuza danisin. bize dr tavsiye etti. otri bebeler de cok kullaninca geniz etini sisiriyor daha cabuk tikanmaya yol aciyor haberiniz olsun.
Ayni biz alarm gibi bu kaka keşke 9 10 gibi olsa bu kaka gaz mevzusu:)Bizde kakaya uyaniyoruz yaa saat 6 ya 5 varken kakasi gelmis beyefendinin uyandi
Yastığı yün benimkinin terlemekten pişik gibi olmuş ensesi çocuğun yaCan'ım ben reflüden dolayı yastık kullanıyorum yastıgı elyaftı onun içini yün yaptım onunla da olmazsa pamuk yapacagım çünkü elyaf terletir diye biliyorum daha da olmadı dr a soracağız artık sırtında ya da göğsünde yok ama kafa sırılsıklam
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum pek takip edemedim. Biz bugün 73 günlük olduk. Bursa da oturuyoruz havalar dışarda 25-30 derece oldu rv içi de 24-25 derece civarı ben hala 2 kat giydiriyorum. İçten uzun kollu body ve eşofman üstüne de yine bir kat aynısı ya da tulum. Çok gibi geliyor ama inceltmeye de korkuyorum siz ne yapıyorsunuz başladınız mı inceltmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?