- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Arkadaslar moralim cok bozuk 38 gunluk bebgm var kolik surekli ikiniuor surekli agliyor hic uyuyamiyor sancidan kendimi cok caresiz hissediyorum etrafdakiler koliktwn anlamio konusup konusup anneligimi sorguluyorlar bn ne gece ne gunduz uyuyorum nolur yardim edin icm acio o aglarken canim yaniyor metsil damla hic ise yaramiyor kolikli bebek anneleri nolur uardim edin
Canim alerji olunca kaka yesilMi oluyor?benim kizimda bi bucuk aydir yesil kaka yapiyorBen yediklerimi duzene soktum berbat biseydi bizimkide valla kese kese yiyecek bisey kalmamisti ama artik yavas yavas aciyorum diyeti dokunanlari yavas yavas deniyorum ve anladimki bizim sute yok baska bicok seye var ama sute ykkmus dene istersen
Ağır değil ama sakin anne
YAni 25yaşındayım falan desen şok olurum.
Çocuğu ver eline bak avize bile silesi geliyor o zmn
Yok cnm yesil kaka ya onsutu cok aldigi yada yediklerinden oldugunu gosterir alerjiyle baglantisini aciklayim: alerji oldugu zaman memede red ishal veya kabiz ki genellikle bagirsaklarda islenemedigi icin yesil sulu kaka olabiliyor kakada mukus kusma vucutta sivilceler popoda pisik oluyorCanim alerji olunca kaka yesilMi oluyor?benim kizimda bi bucuk aydir yesil kaka yapiyor
Canim kizim gazini cikaramadiginda kusma oluyor ama yesil kaka hep var bagirsak enfeksiyonu cikti tahliller sonucu dk ilac yazdi icirdum ama ne fayda yine yesil kaka yapiyor nedenini hala cozmedim bi de ben sagip veriyorum emmiyor malesefYok cnm yesil kaka ya onsutu cok aldigi yada yediklerinden oldugunu gosterir alerjiyle baglantisini aciklayim: alerji oldugu zaman memede red ishal veya kabiz ki genellikle bagirsaklarda islenemedigi icin yesil sulu kaka olabiliyor kakada mukus kusma vucutta sivilceler popoda pisik oluyor
Ahah aynı desene :)Aaa bizimki de :) emziği tutamiyor agzinda :)
Ne kadarlık bebiş Can'ım. Bizde daha dönme yokKizlar ya bebegimin besiginde saga sola donmege basladigindan beri masallah bi kalkiyorum kuzumu yatirdigimin tam tersinde donuyor karnin ustune de yatirinca aynini yapiyor cok komik ya nasil donduyunu gormek istiyorum ama bi turlu yakalayamadim cimcimeyi sizin bebeklerdemi ogle
Ah bende bagirsak enfeksiyonunndan supheliyim..tahlil yaptirmak icin merkeze gitcem..tehlikeli biseymi ya..cok kivraniyo kixim uyumuyo hik hık habire uyanip duruyo gazida cok ..suan oturdum sinirden agliyorum saatlerdir uyumadi pert oldum..tribudat verdi dr bizede bagirsak duzenleyivi 3 gundur ayniCanim kizim gazini cikaramadiginda kusma oluyor ama yesil kaka hep var bagirsak enfeksiyonu cikti tahliller sonucu dk ilac yazdi icirdum ama ne fayda yine yesil kaka yapiyor nedenini hala cozmedim bi de ben sagip veriyorum emmiyor malesef
Aynen öyle sorun yok canım :)Anladim güzelim teşekkür ederim açıklaman için. bize verilen tarih normal o zamn deil mi? hemen hemen arada 4 hafta oluyor arada
Her yesil kaka alerji belirtisi degil ayrica alerjide yesil olacak diye biseyde yok canim mesela mukus ishal varmi sjndirilmemis sut varmi yesil kakanin sebebi cok eger mukus yoksa dizanteri gibi bir rahatsizlik yoksa yesil kaka yapmanin bir mahsuru yokCanim kizim gazini cikaramadiginda kusma oluyor ama yesil kaka hep var bagirsak enfeksiyonu cikti tahliller sonucu dk ilac yazdi icirdum ama ne fayda yine yesil kaka yapiyor nedenini hala cozmedim bi de ben sagip veriyorum emmiyor malesef
Hiç sıkma canını kulaklarını tıka millete karşı. Biri birşey deyince al çocğu geç odaya altını temizşeme bahanesiyle. Biliyorum çok zor bu kulak tıkama işi ama inan susmuyorlar bitmiyorlar...Arkadaslar moralim cok bozuk 38 gunluk bebgm var kolik surekli ikiniuor surekli agliyor hic uyuyamiyor sancidan kendimi cok caresiz hissediyorum etrafdakiler koliktwn anlamio konusup konusup anneligimi sorguluyorlar bn ne gece ne gunduz uyuyorum nolur yardim edin icm acio o aglarken canim yaniyor metsil damla hic ise yaramiyor kolikli bebek anneleri nolur uardim edin
Bana da cibinlik şartCibinligi her zaman tak canim biz ilk kizimda uzun sure kullandik su an sinekligimiz var.
Kizlardan biri emzik almiyor alan da uykuya daldiktan sonra atiyor bazen emzik dusunce uyaniyor bazen devam ediyor uyumaya ama normalde de cok uyumadiklari icin emzige bagli bir sebebimiz yok. Arada bir aliyor emzigi
Benimki artık emzik de almıyor kendi kendine reddetti herşeyi galibasivsinekler beni çok yer fenalardayim bir çözüm bulmak lazım
YaaCanim bak bunu okudum yine agliyorum..yazdigimi girwmiyom gozlerim bugulandi puff 2.5 saatir gece uykuduna gececwk sankigunduz cok uyumus gibi oglenden beri uyanik.ya tecrube vs boş isler ikinci daha zor oluyomus ya ..
Ah sus susBoyle haberleri medyada gordukce normal gibi algiliyor beyin baskasinin yaptigindan cesaret alarak o da yapabiliyor ben corumluyum burada bir koyde 7 yasindan 13 yasina kadar cocuga babasi amcasi abisi tecavuz etmis ve annesi olayi aciga verdigi icin kizina kiziyor kendi evladina bunu yapanlar varken
Ay benden de çocuğu biraz alsalar diye bekliyorum. Erkek kardeşim gelince onun elini, oda eşim gelince ona devrediyor.Valla bizde durumlar tamtersi
Cocuk mu is mi diyorum cocuk diyor
Altini degistiriyor gazini cikariyor oynuyor oyaliyor bizim sipada sık sık agliyo orali bile olmuyorum ama her defasinda kocam cocugu seciyor :/
Doktor bana alerjiye bağlı bağırsak iştihabı demişti:/ ama bizim kaka yeşil değil. Sadece bağırsak iltihabının alerjiden kaynaklandığını söyledi. Tabi herkeste farklıdır.Canim kizim gazini cikaramadiginda kusma oluyor ama yesil kaka hep var bagirsak enfeksiyonu cikti tahliller sonucu dk ilac yazdi icirdum ama ne fayda yine yesil kaka yapiyor nedenini hala cozmedim bi de ben sagip veriyorum emmiyor malesef
Canim sakin ol aglama senin gerginliginde etkiler bebegini allahim sifa versin yavrularimiza inan daha kötu durumda olanlar da var allah beterinden korusun senin gibiyim bende ilcedeyim herseyden yoksun bi ilcede ve bisey olsa mudehale edecek hastane yok bide esim arabayi satti merkeze iniyorum hooop dr yok bende sinirleniyorum kucugu bi dr goturcem diye diger iki oglumuda pesimizden surukluyoruz okuldan geri kaliyorlar napalim bira sabredecegizAh bende bagirsak enfeksiyonunndan supheliyim..tahlil yaptirmak icin merkeze gitcem..tehlikeli biseymi ya..cok kivraniyo kixim uyumuyo hik hık habire uyanip duruyo gazida cok ..suan oturdum sinirden agliyorum saatlerdir uyumadi pert oldum..tribudat verdi dr bizede bagirsak duzenleyivi 3 gundur ayni
Bizde dönme yok ama dik koyduysam çapraz bulabiliorum. Onu gaz sancısı çekerken yaptığını düşünüyorum.Kizlar ya bebegimin besiginde saga sola donmege basladigindan beri masallah bi kalkiyorum kuzumu yatirdigimin tam tersinde donuyor karnin ustune de yatirinca aynini yapiyor cok komik ya nasil donduyunu gormek istiyorum ama bi turlu yakalayamadim cimcimeyi sizin bebeklerdemi ogle
3 olucaz tatlimNe kadarlık bebiş Can'ım. Bizde daha dönme yok
Canim cok sukur ilac kullandiktan 5 gun falan sonra bayaga bi azaldi ikinma enfeksiyon sanci yapiyormua galiba kuzular ondan kivraniyor tabiki de tedavi olunmasi gerekiyor daha fazla urememesi icin.Ah bende bagirsak enfeksiyonunndan supheliyim..tahlil yaptirmak icin merkeze gitcem..tehlikeli biseymi ya..cok kivraniyo kixim uyumuyo hik hık habire uyanip duruyo gazida cok ..suan oturdum sinirden agliyorum saatlerdir uyumadi pert oldum..tribudat verdi dr bizede bagirsak duzenleyivi 3 gundur ayni
Sutumun tahlilini yaptirmak istiyorum canim dkla konusucam bu konuyuHer yesil kaka alerji belirtisi degil ayrica alerjide yesil olacak diye biseyde yok canim mesela mukus ishal varmi sjndirilmemis sut varmi yesil kakanin sebebi cok eger mukus yoksa dizanteri gibi bir rahatsizlik yoksa yesil kaka yapmanin bir mahsuru yok
Belki ondandir bilemiyorumBizde dönme yok ama dik koyduysam çapraz bulabiliorum. Onu gaz sancısı çekerken yaptığını düşünüyorum.
Bizde genetik alerji sorunu var acaba ucu bebegime de dokundumu diye supheleniyorum ama dk alerjiden olur diye bisey soylemediginden sanmiyorum sebebinin bu olacagini. Insallah gecer gider ya su sorunlarDoktor bana alerjiye bağlı bağırsak iştihabı demişti:/ ama bizim kaka yeşil değil. Sadece bağırsak iltihabının alerjiden kaynaklandığını söyledi. Tabi herkeste farklıdır.
Benim dr sut tahlili diye bisey yok demisti yoksa beni mi basindan savdi ki varmiymis gercekten3 olucaz tatlim
Canim cok sukur ilac kullandiktan 5 gun falan sonra bayaga bi azaldi ikinma enfeksiyon sanci yapiyormua galiba kuzular ondan kivraniyor tabiki de tedavi olunmasi gerekiyor daha fazla urememesi icin.
Sutumun tahlilini yaptirmak istiyorum canim dkla konusucam bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?