2016 Şubat Anneleri

Kokmasi normal canm icindeki yag bilesenleri cozukdugunde o koku oluyor

Kizlar bu gün kendime bayaga bi zaman ayirdim sutum sagip bebegimi anneme biraktim ve guzellik salonuna gitdim agda ve manikür yaptirdim gercekten cok iyi geldi kendime zaman ayirmak firsati olan herkese öneriyorum moralimizin iyi olmasi bebegimize de iyi geliyor bi ara o kadar bikmistimki herseyden ve herkesten dayanamiyordum artik ama cok sukur toparlamaya basladim

Benimki basindan savmistir guldu bide pisss kadinnn kalabalik zaten simdi sutu mu tahlil etcez dedi oyle bisey yok dedi sinir oldum bak simdi
Canim dkum yaptiricaz demedi ben konusucam belki onerir ama akrabam yaptirmisti ve sutu mikropluydy neydi unutdum simdi kadini da gormuyorum ki bi sorayim sutunu kesti sonra ama cok oldu unutdum nedenini acaba yesil kakasinin nedeni sutummu diye dusunuyorum bi ara bi kac gun sutu kesip kakayi kontrol etmeyi dusundum ama sonra vazgectim bosuna sutumden mahrum ederim diye korktum

Ya benimki yumruj yapip hepsini emiyor ve cork cork ses cikariyor uykuda yapinca kopuyoruz
Benimkide çılgınlar gibi yumruk yapıp emiyor ben tabi şok başka arkadaşlarda yazmış sanırım büyüme ataklarında oluyor ortak olduğun göre

Bende gidip saçımı kestirdim kısacık belime yaklaşmış uçları mısır püskülü olan saçlarımdan kurtulmak banada çooook iyi geldi ama eve gelirken yol geçmedi nasıl da hemen özlüyor insan ya sarılıp hiç bırakmamak istedim minik kuzumu varlıklarına bin şükür

Benimki emzik emiyor emiyor valla sürekli uykuya dalınca pırtlatıyor zaten açken verdiysem vicdan azabı cekiyorum yoksa no problem :) emzik olmasa kesin parmak emer benimki çünkü

2. Soru bebek için beşik Cibinlik felan tamam da kökten cözüm şart koçtaş gibi mağazalarda satılan Sineklikler var tül ve cırt bant şeklinde bantları pencereye içten yapıştırıyorsun tümünü geriyorsun gayet kullanışlı oluyor ben her yaz ondan yapıyorum kışın söküyorum tavsiye ederim

Canim huzursuz cok kaka yuzunden..sinirlerim cok bozuk milyonkere yatag koyuyorum uyudu diye milyonkere kalkiyo agliyo ikiniyo..cok yorgun düstüm
Benimki 2 haftadır akşamları öyle gündüz iyide akşam yatana kadar ne uyuyo ne duruyo memede uyuyum diyo blmyrm neyse skintisi keşke bilsek ne dertleri olduğunu

Tamam canım haftaya çarşamba randevu aldm inşallah gideblrm soylerim sanada benim çok fena 2 tarafında alttan üstten ağrısı var

Benim oglusun yüzünü isirmis pis sinek

Hamile iken farklı bi iğne vardı onunla tedavi yapılıyordu Can'ım ama emzirirken yapılırmı inan bilmiyorum
Çarşamba gideblrm inşallah yaa cockla her yere çıkıp gezen insanlara ozeniyorm valla benm.içimi.bi korku sariyo durmazsa aglarsa annemgle giderken bile.süt sagyrm arabada aglarsa diye

Evet canim ya gelir gelmez sarilip optum bebisimi bin sukur elbet

Aynen :) yaa bizimki emiyor da bir garip geldi :) derdi neyse artık :)

Evettt :) yaz gelsin de iyice rahatlasin soyacagim uyusun rahat rahat :)
Benimki bazen iki elini birden sokmaya çalışıyor bide öyle bi emiyoki sanki aç cop cop zaten dogdgndada biz amelyttan çıkınca eşim cekms elleri agzndayms ben cekyrm elini ağzına gotrdkce

Samantha16 saçını nasl kestrdn kısacık bnmde belimde ve sacim inanılmaz çok ama kiyamiyprm kestirmeye her banyodan sonrada tasiyamiyorm kestrcem diyorm ama yok öyle bi cesaret

oooooohhhhh yaşasın kısa saç
en son nezaman uuzatmıştım hatırlamıyorum kısa saç kadar rahat vegüzel bişey varsa o da pijamadır
bende geçwn hafta kestirdim yine yazın hele hiç çekemiyorum diye bayaa bayaaa kısalttırdım busefer
özlemek konusuna girmeyelim kızlar biraz fazla uyusa özlüyorum çünkü
çalışmaya bbaşlayınca nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…