Kokmasi normal canm icindeki yag bilesenleri cozukdugunde o koku oluyorKızlar daha önce söylemiştim ben sagarak besliyorum kizimi ve sutum faxla olduğunda sut saklama poşeti ile dondurucuya da atmistim birkaç poşet. Bugün çıkayım dedim ama sut bi değişik kokuyor plastik gibi sanki.kizim da baya nazlanarak içti. Atsam mi o sutleri niye öyle oldu ki acaba bi ay onceki sut çok eski de değil
Ay yoksa benimkimi yanlis soyledi ay su dklarin hepsi bi ayri kafaBenim dr sut tahlili diye bisey yok demisti yoksa beni mi basindan savdi ki varmiymis gercekten
Benimki basindan savmistir guldu bide pisss kadinnn kalabalik zaten simdi sutu mu tahlil etcez dedi oyle bisey yok dedi sinir oldum bak simdiAy yoksa benimkimi yanlis soyledi ay su dklarin hepsi bi ayri kafa
Canim dkum yaptiricaz demedi ben konusucam belki onerir ama akrabam yaptirmisti ve sutu mikropluydy neydi unutdum simdi kadini da gormuyorum ki bi sorayim sutunu kesti sonra ama cok oldu unutdum nedenini acaba yesil kakasinin nedeni sutummu diye dusunuyorum bi ara bi kac gun sutu kesip kakayi kontrol etmeyi dusundum ama sonra vazgectim bosuna sutumden mahrum ederim diye korktumBenimki basindan savmistir guldu bide pisss kadinnn kalabalik zaten simdi sutu mu tahlil etcez dedi oyle bisey yok dedi sinir oldum bak simdi
Benimkide çılgınlar gibi yumruk yapıp emiyor ben tabi şokYa benimki yumruj yapip hepsini emiyor ve cork cork ses cikariyoruykuda yapinca kopuyoruz
Kokmasi normal canm icindeki yag bilesenleri cozukdugunde o koku oluyor
Bende gidip saçımı kestirdim kısacık belime yaklaşmış uçları mısır püskülü olan saçlarımdan kurtulmak banada çooook iyi geldi ama eve gelirken yol geçmedi nasıl da hemen özlüyor insan ya sarılıp hiç bırakmamak istedim minik kuzumu varlıklarına bin şükürKizlar bu gün kendime bayaga bi zaman ayirdimsutum sagip bebegimi anneme biraktim ve guzellik salonuna gitdim agda ve manikür yaptirdim gercekten cok iyi geldi kendime zaman ayirmak firsati olan herkese öneriyorum moralimizin iyi olmasi bebegimize de iyi geliyor bi ara o kadar bikmistimki herseyden ve herkesten dayanamiyordum artik ama cok sukur toparlamaya basladim
Benimki emzik emiyor emiyor valla sürekli uykuya dalınca pırtlatıyor zaten açken verdiysem vicdan azabı cekiyorum yoksa no problem :) emzik olmasa kesin parmak emer benimki çünküYa emzik veren arkadaşlara sorum var.
Ben bi haftadan fazladır emzik vermiyorum. Sebebi ise meme reddi yaşadığımdan. Biberonda vermyiordum.
Neyse sorum şu ki bugün emziği gene verdim çünkü uyku vaktini geçirmişti huysuzdu uykuya dalamayıp herşeyle kavga ediyordu
Eee şimdi uyudu cork cork emmeye devam ediyor alasım var vermiyor asılıyor. Anacım yediği iki gıdım süttü onu da uyurken emzik çiğnemeye harcadı
Niye almak istediğimi tam bilmiyorum galiba alışmasını istemiyorum.
Siz nasıl alıyorsunuz? Alıyor musunuz? Gece düşürüyormu? Düşünce uyanıyor mu?
Soru iki.
Odada bir sivri var. Aklıma geldi Cibinlik var beşikte ama bazen salonda da uyuyor. Veya sabah yanıma almıştım mesela.
Eee napacaz bi sivrilere
Fişe takılan tabletler bebeklere zararlıymış biz onu takardıK.
Sineklik de yok kiracıyız
Fısfıs da sıkılmaz
Yok mudur bunun doğal yolu?
Ay oğlanı geçtim beni çok yiyor yaaa
Resmen süzgeçe dönüyorum
Benimki 2 haftadır akşamları öyle gündüz iyide akşam yatana kadar ne uyuyo ne duruyo memede uyuyum diyo blmyrm neyse skintisi keşke bilsek ne dertleri olduğunuCanim huzursuz cok kaka yuzunden..sinirlerim cok bozuk milyonkere yatag koyuyorum uyudu diye milyonkere kalkiyo agliyo ikiniyo..cok yorgun düstüm
Tamam canım haftaya çarşamba randevu aldm inşallah gideblrm soylerim sanada benim çok fena 2 tarafında alttan üstten ağrısı varbenim de bi dişimı yaptırmam gerekiyor sorarsan bana da söyleyebilir misin yapılıyor mu diye? gece uyurken nedense dişlerimı sıktıgımı fark ettim sıktıgim azı disinden biri fena halde ağrıyor üzerine çiğneyemıyorum bile
Benim oglusun yüzünü isirmis pis sinekBenimki emzik emiyor emiyor valla sürekli uykuya dalınca pırtlatıyor zaten açken verdiysem vicdan azabı cekiyorum yoksa no problem :) emzik olmasa kesin parmak emer benimki çünkü
2. Soru bebek için beşik Cibinlik felan tamam da kökten cözüm şart koçtaş gibi mağazalarda satılan Sineklikler var tül ve cırt bant şeklinde bantları pencereye içten yapıştırıyorsun tümünü geriyorsun gayet kullanışlı oluyor ben her yaz ondan yapıyorum kışın söküyorum tavsiye ederim
Çarşamba gideblrm inşallah yaa cockla her yere çıkıp gezen insanlara ozeniyorm valla benm.içimi.bi korku sariyo durmazsa aglarsa annemgle giderken bile.süt sagyrm arabada aglarsa diyeHamile iken farklı bi iğne vardı onunla tedavi yapılıyordu Can'ım ama emzirirken yapılırmı inan bilmiyorum
Evet canim ya gelir gelmez sarilip optum bebisimi bin sukur elbetBende gidip saçımı kestirdim kısacık belime yaklaşmış uçları mısır püskülü olan saçlarımdan kurtulmak banada çooook iyi geldi ama eve gelirken yol geçmedi nasıl da hemen özlüyor insan ya sarılıp hiç bırakmamak istedim minik kuzumu varlıklarına bin şükür
Amin canım Allah evlatlarımızı korusun böyle insanlardanBakamadim haberlere canim ama annem gormus sanirim baska biriymis taniyan herkes sokta Rabbim masumun yardimcisi olsun
Benimki bazen iki elini birden sokmaya çalışıyorAynen :) yaa bizimki emiyor da bir garip geldi :) derdi neyse artık :)
Evettt :) yaz gelsin de iyice rahatlasin soyacagim uyusun rahat rahat :)
oooooohhhhh yaşasın kısa saçBende gidip saçımı kestirdim kısacık belime yaklaşmış uçları mısır püskülü olan saçlarımdan kurtulmak banada çooook iyi geldi ama eve gelirken yol geçmedi nasıl da hemen özlüyor insan ya sarılıp hiç bırakmamak istedim minik kuzumu varlıklarına bin şükür
Bizim yapamadığımızı yapmış pis sinek tatlı tatlı yemiştir :)Benim oglusun yüzünü isirmis pis sinek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?