Calismaya baslayinca insan ilk basta hem heyecanlaniyor uzun aradan sonra calisinca bi nefes aliyosun hem de bebeginden ayri kaldigin icin ilk bi kac gun agliyorsun derslerde dusunmeye firsatim olmazdi teneffuslerin cogunda da soru gelirdi ama bi an boslukta kalinca tel.dan fotolarina bakardim yavrumun. Artik fotolara bakar bakar aglarizoooooohhhhh yaşasın kısa saç
en son nezaman uuzatmıştım hatırlamıyorum kısa saç kadar rahat vegüzel bişey varsa o da pijamadır
bende geçwn hafta kestirdim yine yazın hele hiç çekemiyorum diye bayaa bayaaa kısalttırdım busefer
özlemek konusuna girmeyelim kızlar biraz fazla uyusa özlüyorum çünkü
çalışmaya bbaşlayınca nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum
Aynen öyle olmuşBizim yapamadığımızı yapmış pis sinek tatlı tatlı yemiştir :)
Valla çok iyi oldu iyice kısa hem de ensemde bildiğinSamantha16 saçını nasl kestrdn kısacık bnmde belimde ve sacim inanılmaz çok ama kiyamiyprm kestirmeye her banyodan sonrada tasiyamiyorm kestrcem diyorm ama yok öyle bi cesaret
Pijama benzetmesi harikaoooooohhhhh yaşasın kısa saç
en son nezaman uuzatmıştım hatırlamıyorum kısa saç kadar rahat vegüzel bişey varsa o da pijamadır
bende geçwn hafta kestirdim yine yazın hele hiç çekemiyorum diye bayaa bayaaa kısalttırdım busefer
özlemek konusuna girmeyelim kızlar biraz fazla uyusa özlüyorum çünkü
çalışmaya bbaşlayınca nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum
Ay darısı bana ama kısa kwstirememValla çok iyi oldu iyice kısa hem de ensemde bildiğinkurutmak eziyet gibiydi kurutmayıncada baş ağrısına dayanamıyordum yazda geliyor kökü bende cesaretiyle gittim canım
Sutun mikroplu oldugunu ilk defa duydum antibiyotik oldugunu soylerler oysa ki. Su mikroplara bak hele anne sutune kadar siziyolar demek ki hergun yeni seyler ogreniyorum sasirip kaliyorum vallahiCanim dkum yaptiricaz demedi ben konusucam belki onerir ama akrabam yaptirmisti ve sutu mikropluydy neydi unutdum simdi kadini da gormuyorum ki bi sorayim sutunu kesti sonra ama cok oldu unutdum nedenini acaba yesil kakasinin nedeni sutummu diye dusunuyorum bi ara bi kac gun sutu kesip kakayi kontrol etmeyi dusundum ama sonra vazgectim bosuna sutumden mahrum ederim diye korktum
2 gün sürüyor mu yani banyo falan yaptirsam kendine gelir mi diye dusunuyorum.. Bi de atesi var ama cok asiri yuksek degil ates dusurucu vermeli miyim surekli bilemedim.. Tesekkur ederim
Aynen bence ağlamaklı halde görürüz onları:)Bi gun birakacaksin eve bebekle ugrassinlar bakalim nasil oluyormus
Kizlar ya bebegimin besiginde saga sola donmege basladigindan beri masallah bi kalkiyorum kuzumu yatirdigimin tam tersinde donuyor karnin ustune de yatirinca aynini yapiyor cok komik ya nasil donduyunu gormek istiyorum ama bi turlu yakalayamadim cimcimeyi sizin bebeklerdemi ogle
Kızlar daha önce söylemiştim ben sagarak besliyorum kizimi ve sutum faxla olduğunda sut saklama poşeti ile dondurucuya da atmistim birkaç poşet. Bugün çıkayım dedim ama sut bi değişik kokuyor plastik gibi sanki.kizim da baya nazlanarak içti. Atsam mi o sutleri niye öyle oldu ki acaba bi ay onceki sut çok eski de değil
bende memnun kaldım yapısma falan yaşamadim . cok tesekkur ederim bu arada güzelim içimi rahatlattın:)Ben her alt açmamda pişik kremi sürdüğüm için yapışmıyor o zaman :)
Ay darısı bana ama kısa kwstirememanca kat verdiririm uçlarından aldiririm
Aynen benim de öyle gur kıvırcık ve belimde her banyodan sonra şekil vermesi var bideBenim saclarim belimde cok gur ve kivircikbende kiyamiyirum.bir gidip katlarini duzeltireyim bari bende
Metpamid süt mu artırıyormuş ben de içeyim ya faydasını gördünüz mu bebeğe bir zararı olur mu kiBanada verdi doktor bi kutu bitirdim sabah öğle akşam ikişer tb iç dedi doktor iyi güzel içtim ama devamlılık istiyor şuanda yine eskisi gibi sütüm bide metpamid var oda aynı etkiyi gösteriyormuş canım
Canim haberlerde izledim simdi bizim tanidigimiz kisi degilmis zaten burda erkek ogrencilere tecavuzden soz ediliyor bizimkinin o kadar da degil sozlu tacizmis gerci artik kizim sen salak misin desen sozlu tacize giriyor tacizin boyutunu bilmiyorum
Ben de hamileyken kestirmistim omzumda saclarim daha kisasini istemedim yazin toplayamam ensemi yakar diye korkuyorumValla çok iyi oldu iyice kısa hem de ensemde bildiğinkurutmak eziyet gibiydi kurutmayıncada baş ağrısına dayanamıyordum yazda geliyor kökü bende cesaretiyle gittim canım
25 yaşındayımAğır değil ama sakin anne
YAni 25yaşındayım falan desen şok olurum.
Çocuğu ver eline bak avize bile silesi geliyor o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?