2016 Şubat Anneleri

Canim haberlerde izledim simdi bizim tanidigimiz kisi degilmis zaten burda erkek ogrencilere tecavuzden soz ediliyor bizimkinin o kadar da degil sozlu tacizmis gerci artik kizim sen salak misin desen sozlu tacize giriyor tacizin boyutunu bilmiyorum
Anladm Canm sucsuzsa anlaşılır inşallah ne diyelm

Canim benim bebegimde 4 gundur donuyor :) bazen yanlamasuna yatiriyorum, dik biluyorum. Bazende yuz ustu oluyor geldigimde ama bugun 66gunluk korkuyorumda bir yandan donerde kendini kaldiramazsa diye
Tamamen yuzustunden sirt ustine donuyor mu masallah ona. Benimkilerden biri de sirtustundrn iyice saga sola donuyor digerinde tik yok biraz yuksek bi yere bile koymayin. Benim buyuk kizim baya gec dondu 5.5aylikti daha tam donemezken altini degistirip bizim yatagin ortasina koymustum iki adim atip tokasini alayim derken tokaya uzanamadan kizimi yerde buldum mutfakta yere yatiriyordum o sekilde done done evi turluyordu

Canim benim bebegimde 4 gundur donuyor :) bazen yanlamasuna yatiriyorum, dik biluyorum. Bazende yuz ustu oluyor geldigimde ama bugun 66gunluk korkuyorumda bir yandan donerde kendini kaldiramazsa diye
beniM Bebişde dönüyor yan koyunca sırt üstü sadece. ama sırt üstü yatirdigimda yan dönmüyor henüz.

Günaydınlar

Öyle yorgunum ki öyle canım sıkkın ki...

Bebeğim dün sabah 7den gece 11e dek toplam 1 saat uyudu, kolik olduğu için her Çarşamba zor geçiyor, artık Çarşambadan korkuyorum, strese giriyorum, naptıysam durmadı, şiddetli ağladı ağladı, gaz çıkarabildi, kaka yaptı, gene ağladı, sab simplexi 2 defa verdim bana mısın demedi

Üstelik alt komşum bebek görmeye gelicem dedi, 2 ayağım 1 pabuca girdi, zorla elmalı turta ve patates salatası yaptım, sanki dünyanın en zor hazırlığı gibiydi, bebek yüzünden çok zorlandım, çayı da komşu gelince demledi, kendi servis yaptı, bulaşıkları da halletti, 2 yaşında da oğlu var, o da yaramaz, sürekli çığlıkla ağlıyor, benim kız da korkuyo, daha da fenalaşıyo, sıçrıyo, bi çay içemedik kadıncağızla, neyse halimi anladı, üzüldü, keşke bugün gelmeseydim filan dedi

7ye doğru eşim geldi artık kollarım sırtım kopmuştu, bebek sürekli ya kucak ya meme istedi, öldüm bittim, affedersiniz çok sıkışmıştım, wcye gitmek lüks derlerdi de inanmazdım, eşime verdim, alelacele bir çorba yaptım, sabahtan da mantar sote yapmıştım, iyiki yapmışım, daha fırsat olmazdı, neyse işte...eşim hep beraber yemek yemek ister bebek durmayınca ye diyorum ben sonra yiyim, nöbetleşelim diyorum, istemiyo derkeeeeen saat 21.30oldu biz hala yemek yicez, açlıktan bi tuhaf olduk, eşim lafıma geldi, sırayla yedik, bebek daha da huysuzlandı, eşim evde defalarca tur attırdı, geziyo ama 1 dk susmuyo, çaresizlikten şaşırdık, sıcak su torbası koyalım dedik, ocağa suyu koydum o ara elektrik kesildi, karanlıkta telefon aradık, nereye koyduğumuzu unutmuşuz, o ara su kaynamış bile,telefonun ışığıyla suyu torbaya koyayım derken eşim seslendi koooşş koooşş kustu her yer battı diye, ben de aceleden suyu hızlı dolduruyodum su delikten geri tepti mi, sol elim tüm yandı, canımın yanmadıyla soğuk suyun altına tuttum elimi ama çok sızlıyodu, ağlamaya başladım, bebek zaten ağlıyo, eşim diyo 2niz de ağlıyosunuz, ben napiim diyo, o da yoruldu, başı ağrıdı, bana kızıyo niye karanlıkta su dolduruyosun diyoo, ben de ona kızıyorum ne acele ettiriyorsun kusarsa kussun napalım diyorum

Velhasıl okudum üfledim dualar ettim, yanan elimin acısıyla bebeği zorla tutup emzirdim, saat 23tü uyumuşuz, şükürler olsun 4 5 saat gitmişim, sonra bizim mesai tekrar başladı, az evvel zorla sallaya sallaya uyuttum, hayırlısı, inşallah biraz daha iyi geçer bugün

sinek için şöyle birşey var ama denemedim henüz sinekler başlamadı burada :)
http://www.bilgidoktoru.com/sivrisinek-kovucu-yesil-limon-karanfil.html

Off off Allah yardımcımız olsun canlar :) her evde ayrı bir mesai.. Bebekleri sakin olanlara çok ozeniyorum.. Napalim canım sağlıkları yerinde olsun da..

Yoruluyorummm sende yoruluyorsun yoruluyoruz yoruluyorlar hadi hepimize hayirli yorulmalar

Canım gözümde canlandı resmen Allah yardımcın olsun. İnsan misafir gelsin istemıyor ben cok severdim eskıden gelinsin yenilsin içilsin şimdi biri gelicem deyince anneme kaçıyorum yalan yok :)
Hazırlık yapmam imkansız gelen kısıyle oturmam cay muhabbet buda imkansz. Sizin carsamba mi oluyor bir tek? Bize hergun bayram vallahi

Koyamam ya o gerginligi yorgunlugu bilirim allah yardimcon olsun

Ahhh canım yaaa çok geçmiş olsun. Hepimiz zaman zaman böyle şeyler yaşıyoruz. Sakin olunmuyor işte el ayağa dolaşıyor.
Çok çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…