- 30 Ocak 2015
- 19.732
- 27.721
- 798
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya 3 aylık olcak canmBebiş ne kadarlık Can'ım senin bu Arada ?
Maşallah allah bağışlasın canımHaftaya 3 aylık olcak canm
Sağol Canm hepimiznkiniMaşallah allah bağışlasın canım
Valla tatlim ben birakiyorum :) Kadin benden iyi bakiyor Masallah.. tabi komsum oldugu icin ekstra bir titiz davranmiyor degil :)Benim iznimde 28inde bitiyor
Böyle iş mi olur yaaa. El kadar bebe nasıl bırakılır kime bırakılır :/ anlamış değilim.
İş yeriyle konuşup çıkışımı yapmasını isteyeceğim en azından işsizlik maaşı alırım :/
Evet artırdı ama sürekli kullanım istiyor bizde bi yan etkisi olmadı canım ama ben şuan hap almaktansa hergün bulgur,kuru incir ve hurma yiyorum humana ve rezene çayı içiyorum çok sıvı tüketiyorum ve bulduğum her fırsatta uyuyorum uyku en iyi süt artırıcı bencePeki artırdı mi gerçekten bebeğe bir etkisi olmuyorsa sizin kullandığınızdan alayım ben de
Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum pek takip edemedim. Biz bugün 73 günlük olduk. Bursa da oturuyoruz havalar dışarda 25-30 derece oldu rv içi de 24-25 derece civarı ben hala 2 kat giydiriyorum. İçten uzun kollu body ve eşofman üstüne de yine bir kat aynısı ya da tulum. Çok gibi geliyor ama inceltmeye de korkuyorum siz ne yapıyorsunuz başladınız mı inceltmeye
Canım ben içine yarım kollu veya atlet giydiriyorum üzerine bir kat ust uykudan uyanınca da hırka giydiriyorum altına su an tek kat ama ince bir alt değil 2 ciftde çorabı var
Canım çok değil mi ben cıt çıt lı body ve üstüne bir kat giydiriyorum
Selam canım ben İzmir deyim dün 30 dereceyi gördük dışarda..ben kısa kollu body ve bir tane ayaklı uzun kollu tulum giydiriyorum..
Dışarda da bir tane ustune yelek o kadar..tabii rüzgar var ise korkuyorum da..
Anladım ki ben biraz abartıyormuşum. Bir kat incelteyim bsri çocuğu. Fenalık geçirecekmiş yavrum.@chocolate19 Allah yardımcısı olsun.
Benimkide öyle 5.5 -6 da kalkıyoruz.
Devreler yavaş yavaş göçüyor.Ama güzel güzel uyumaya başlayınca tekrar düzeliyor
Canım yediklerinden olur. Özellikle çilek domates.. ertesi güne geçiyor ama.
Bende dün yaptım o işi minnoşumun küçülenlerini kaldırdım yazın giyecegi abiden kalma yazlıkları çıkardım. Abininde kışlıklarını kaldırdım.. üzerimden yük kalktı. Sanada kolay gelsin inş bebiş durur da yaparsın.![]()
Ayy bugün bende öyle yaptım yatagına koydum tepeden sallanan birkaç oyuncak öyle bıraktım dedim ağlarsa bakarım. 1 saat uyumuşum ohh kebdine geldim ya
Canım İstanbuldayım ben içine kısa kollu çıtçıtlı üzerine tek kat giydiriyorum. Bugün yıkarken banyoyu ısıtmadım mesela.. bir deneyeyim üşüyecekmi dedim suya soktum çıkardım hiiiç hapşurmadı giydirirkende vücudu sıcaktı.
Ben hatta olduğu odada uzak bir camı aralıyorum. Yoksa çoook sıcakk hele bugün..![]()
Canım boşver kilolu bebeği ne yapacaksın sağlıklı olsun yeter normal sınırlarda almış uzulecek birşey yok.Kızlar bebek neden az kilo alır sizce.? Çok şükür güzel emiyor, sütümünde olduğuna inanıyorum. Geçen ay 700, bu ay 600 gr aldı kızım. Dr a tahlil yapsak dedim. 500 ün altına düşmedikçe aldığı kilo normal dedi. E zaten 3. Aydan sonra kilo alımları yavaşlıycakmış ozamana kadar iyi alsa istiyorum. 1-1.5 kilo alanları duyunca biz niye böyleyiz merak ediyorum haliyle![]()
Canım biz de dun olduk sabah ondan 3e kadar uyudu kafasını kaldıramıyordu. 3 de ağlamaya başladı. Ateş de 37.3-37.4 civarında gitti geldi hala da ateşi aynı ama keyfi yerine geldi.Asi olduk sabah, oglum geldigimizden beri uyuyor. Yanina yatip emzirdim hic gozlerini aralamadi bileins atessiz atlatiriz bugunu
Boyumuz kilomuzda sukur normalmis 5600 olmusuz boyumuzda 61 cm![]()
Bende 23 olcam inş :)Valla gözler kocaman oldu
25 li yıllarm geldi gözüme![]()
En iyisini yapmışsın canım. Bende emziren anneleri takipteyim. O yüzden mama vermeyi düşünmedim zaten. Sağlıklı olsunlar da az alsınlar napalımCan'ım daha yeni benim başıma geleni anlatayım sana için rahat etsin he bu arada tabii sen yine araştır aklında şüphe kalmasın. Benim bebeğim 70 günlük bugün. İki ay kontrolünde başka bi doktora götürdüm o Zaman kilo alımını falan hesapladı iyi dedi ama yeni takip hastamız olduğunuzdan iki hafta sonra bir daha çağırdı ve benim iyi kilo alan bebeğim 14 günde sadece 200 gr almış. Tabi çok üzüldüm ve ben meme ve mama ikisini bir veriyordum doktorum ikisini bi düzene sokalım dedi. Ağlamasına göre anne sütü , anne sütü , mama dedi. Ee benim oğlum gündüz uykusu hiç yok gece beni emmediği için mama veriyorum ben bu düzeni Nasıl oturtucsm derken. Facede emziren anneler grubu var orada post açtım ve aynı durumu anlattım. Şimdi ister risk almışsın de ister iyi yapmışsın de ben mamayı azaltıp tamamen anne sütüne döndürüyorum az kilo alımına rağmen. Çünkü bende eşimde kilolu değiliz diyip bu yola girdim. Sen o yüzden içini ferah tut. Sağlığı boyu ve kafa büyümesi iyi ise kiloyu salla gitsin
Haftaya gitcem bakalm inşallah yaparlarilknurrr22 ben alt iki yirmiliği de çektirdim röntgen cektik mutlaka eğer özel bir durumu yoksa gerçekten kolay canım endişe etme... Dişinden cıkıp kocaman terminalde otobüse yetişip 6 saatlik yola gitmiştim :)
Kilolu istediğimden değil canım. Allah korusun az kilo almasına sebep olacak bişey olmasındaCanım boşver kilolu bebeği ne yapacaksın sağlıklı olsun yeter normal sınırlarda almış uzulecek birşey yok.
Evet bayanlar açıklık getiriyorum prima premium care muhabbetine şu içi file gibi olan eski üretimler ve popişe direk yapışıyor Eki Görüntüle 1817592 Bu da yeni emici kanallı hali bu yapışmıyor içinde mavi gibi ççizgilerde var.. Eki Görüntüle 1817593 bu yeni üretimin paketinde şu emici kanallar detayı var Eki Görüntüle 1817594 her iki bezin de dıs görüntüsü bantları sarı renk değiştiren çizgisi felan aynı
Bizdede olmadı kabuk baglicak dedi kizarcak dedi hiç bisey yokKizlar verem asisinin yeri yara olucakti bizde olmadi ne zaman olur yada olan varmi :/
Benim hamilelik kilom gitti ama öncesinden kalan 10 kilo var maalesef bende yiyemiyorum sadece akşam yrm ğim var o yuzden zayıflayamadıpımı düşünüyorum tum gün ac gezince metabolizma yavaşlıyor hatta depo moduna geçiyo bide ev bu halde ama 5 dk mı ayıramıyorum fakat karar aldım artık kurtulacağım bu bekarlığa beri beni bırakmayan 10 kilodanŞu üstüme yapışıp kalan 6 kiloyu veremiyorum oysa emziriyorum gün içinde yaramaz kızım yüzünden bişey de yiyemiyorum
Peki neden zayıflayamıyorum?