Evet bendim canım ama bebiş büyüdükçe yaptığı kaka degiştikçe bölmeden kullanmaya başladım. Ama kakalıyken yinede 2 tane yetiyor. Bir tane ile iyice siliyorum 2. İle son siliş yapıyorum.Ben bilmem böyle yapıyordum :) çok rahat oluyor.firkan ikiye kesiyordu sanırım pamukları. Bu sefer ben de öyle yapacağım :) daha tasarruflu olur sanırım :) İslak mendil kullandim bir sure ama pamuk daha iyiydi :)
Yok yok bezden canım. Bezleri açıp inceledim. :) inşallah senin düzelmiştir
bskn
Kızlar bazen bayılıyorum size durumla ilgili olarak biranda alarm durumuna geçiyorsunuz.
Ahh bu annelik nelere kadir. İşimiz gücümüz çiş kaka bez.. süt...
kusmuk yüzünden devamlı kendini kokla
Sütten üstün ıslansın git degiştir
Ama ne yaşarsak yaşayalım minnoşlar sagolsun Allah saglık versin. Gazları ağlamaları bitsinde diğer bütün arkadaşlarda anneliğin tadına varsınlar.
askiminaskiyim canım inş senin oğlunda biran önce iyileşir bol bol kilo almaya başlar inş.
Kızlar merhaba.. Ben de bir Şubat annesiyim. Hamileliğimin başından beri sizleri ilgiyle takip ediyorum. Bu grup için üye olmaya karar verdim sonunda :))
Sizlerle az çok benzer sorunlar yaşıyoruz. Herbirinizin bilgilerinden çokça fayda gördüm, bundan sonra ben de tecrübelerimi ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sizlere sorum; kızımın bir süredir hırıltısı var, üst solunum yolları tıkalı gibi. Ateşi öksürüğü yok. Burnunu her gün temizliyorum. Hırıltısının geçmesi için evde yapabileceğim birşeyler var mı, doktora mı götürmeliyim???
Ben sürekli kullanıyorum ama dikkat et bugun basımıza geleni özetliyorum: kv evindeyiz teyzemiz salonda monitörde acık orada oğlan odada uyurken eşimle odaya girdik ve teyzeyi de ilgilendiren bi konuyu konuştuk bir baktık ki kamera ora da :/ allahtan sessiz konuşmuşuz çaktırmadan denedik sonra eşim odada p sesle telefonla konustu ben içeride tv nin sesinden duyuluyor mu die baktım.... Bildiğin adrenalin
Du bakim bir de ona.. Amaan benimki ağlayacak birşey buluyor pis kucakçı:)Bondigo serüven ormanı canım karnı tok gazı yoksa duruyo sendd ona dkkat et yoksa durmaz
HoşgeldinAynı hırıltı oğlumda da var. Biz 1 ay önce bronşit atlattığımız için hırıltıya karşı tetikteyim hep. Doktor burnuna serum fizyoloji sıkabileceğimi söyledi. Günde 7-8 kere sık, bir şey olmaz dedi. Ben de uyguluyorum. Azaldı ama bitmedi.
Canım hoşgeldin. Sadece hırıltı için doktora gidersen birşey vermeden eve gönderiyorlar. Bebeklere kolay kolay ilaç vermiyorlar. O hırıltı öksürüğe dönerse götürürsün. Şimdilik serum fizyolojik sık temizle.Kızlar merhaba.. Ben de bir Şubat annesiyim. Hamileliğimin başından beri sizleri ilgiyle takip ediyorum. Bu grup için üye olmaya karar verdim sonunda :))
Sizlerle az çok benzer sorunlar yaşıyoruz. Herbirinizin bilgilerinden çokça fayda gördüm, bundan sonra ben de tecrübelerimi ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sizlere sorum; kızımın bir süredir hırıltısı var, üst solunum yolları tıkalı gibi. Ateşi öksürüğü yok. Burnunu her gün temizliyorum. Hırıltısının geçmesi için evde yapabileceğim birşeyler var mı, doktora mı götürmeliyim???
Ben ortalığı toplayıp süpürge açınca temizlik yapmış sayıyorumSaat 7 de maaile kalktik kahvalti yaptik babamiz calisiyor bugun ise gonderdik,minigim uyudu buyuk kizimda baktim esniyo kararsiz kaldim uyusam mi is mi yapsam:) sonra aldim kizlarimi yanima uyumaya karar verdim pazar pazar kalkinca yaparim isimi :))bi haftadir bigun cam sildim bigun kapi bi perde taksitle is goruyorum :)) yarinda hali yikamacilar gelip koltuklarimi yikayacak :) halilarida verdim yikamaya isler bitmiyorneyse ben az daha uyuyayim ama bebis uyandi sanirsam cop cop elini emiyo onu uyutayim :))
Ahaha aynı benBen ortalığı toplayıp süpürge açınca temizlik yapmış sayıyorum
HoşbuldukSize de çok geçmiş olsun. Ben de serum fizyolojik uyguluyorum ama daha ciddi birşey midir diye içim içimi yiyor. Sizdeki bronşit belirtileri nelerdi öksürük mü vardı?
Ohhh masallah baya is halletmissin bende 2buyuuuk dolap ve 1buyuuk kitaplik var sadece 1tanesini duzenledim diger ikisini de temizleyip duzenleyince halilari perdeleri gondercem yikamaya kadin cagircam baska turlu is yetistiremem 1dolabi 2-3gunde taksit taksit yaptimSaat 7 de maaile kalktik kahvalti yaptik babamiz calisiyor bugun ise gonderdik,minigim uyudu buyuk kizimda baktim esniyo kararsiz kaldim uyusam mi is mi yapsam:) sonra aldim kizlarimi yanima uyumaya karar verdim pazar pazar kalkinca yaparim isimi :))bi haftadir bigun cam sildim bigun kapi bi perde taksitle is goruyorum :)) yarinda hali yikamacilar gelip koltuklarimi yikayacak :) halilarida verdim yikamaya isler bitmiyorneyse ben az daha uyuyayim ama bebis uyandi sanirsam cop cop elini emiyo onu uyutayim :))
Ben günde iki kere yapıyorum. Önce sabah kalktığında bir iki damla fıslarıylrum.serum fizyolojik nasil uyguluyorsunuz arkadaşlar?
Doğrudur gece gündüzden daha çok emiyor zatendur güleyim de öyle uyumaya devam edeyim.
Yetmedi biraz daha güliiiiiimmmm
Ya işte en önemlisi uyku dinlenmek bol su mutluluk:) hoppppp prolaktin hormonu devrede.
Belki de o yüzden gece emzirmesini erken kesmeyin sütün kalitesi artar diyorlar
Cnm serumlari kutuya boşaltmana gerek yok.aynen oyle enjektorle cekip igne ucunu çıkarıp burnuna sikarsin.daha pratik oluyoBen günde iki kere yapıyorum. Önce sabah kalktığında bir iki damla fıslarıylrum.
Sonra öğlene doğru çekiyorum. Ama ben öyle kısa sürmüyor geçen 8dakika uğraşmışız
Anca çıkıyor ama :/
Fıslatıyorum bir iki damla
Aonra çekiyorum fıslat çek diğerine geç derken ancak çözülüyor
Birde ben eczaneden serum aldım. Ondan enjektörle çekip boş kutulara sıkıyorum.
Başa çıkamıyorum artık üç günde bir gidip alıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?