2016 Şubat Anneleri

Baby me sipariş ettim onlar bitince bakayım ipeke. Sağ ol canım.

Onlar bezin içindeki hüpper emici tanecikleri:)

Öyleymiş canım :)

Gormemisim :) iki aydir bebekte hiç görmeyince ve birden gorunce aklımda kalmış benim de kristal vs :) sonra buraya yazınca aklıma geldi :)

Uyumayan bebekleri uyutabilirim yeni iş buldum kendime hanımlar..ama 1 şartım var benim.büyük kızımi birisi uyutsun kardeşim..

Bugün bütün gün bahcelerdeydi oynadı zipladi babası yazlığa tavuk almış onları kovaladı.. Sonra eve geldik saat 10 a geliyordu yatırdım yok banamisin demedi en son 23.40 di uyudu..allahım valla bebek uyutmak daha kolay bizim kızı uyutmaktan..

Dunde tüm gün disardayim kemeraltina gittik yemek yedik falan oğlan kanguruda kız kah elimizden tutuyor tutmuyor kalabalık zaten.. Yapma demekten anlamıyor zaten..bunalıyorum valla allaha soruyorum bazen ne günah isledim acaba??

O kadar hareketli o kadar hareketli ki anlatamam size..düz duvara tırmanan cinsten..

Offf yanii eylül ekim gelse bir an önce yuva kesin yuva..kaçarı yok artık belki öğretmenin sözünü dinler daha uslu bir şey olur..yada yuvadan ararlar alin bu çocuğu biz baş edemiyoruz diye..

Yaptım yaptım :) gorunce cisli bezi actim. Sonra da temiz bezim evet icinde var bir şey :) bskn

Diğer bezlerde hiç olmamıştı . prima aktif e geçtik iyi,hafif bir bez. Ama sanki nem oluyor dışında.

Ya bak zaten adım pimpirikliye çıktı
Tabi aylardır ped gördüğün yok, şaşırdın
Neyse kristal olmadığına sevindim

Ben hala oyun halısı almadım. Migrosta vardır diye ümit etmiştim küçükmüş bu migros.
Kipada da vardı indirim aama bizimki oyuncak reyonuna sokmadı ne yapacakmışız ki orada! Çocuğumuz yok ya bizim

Uzae Canm benmki bazen 2 saate yakın duruyo hatta geçen uyuyakalms oyun halısında

İnsAllah uzar yaaa

Hamak mi alsam hali mi alsam once hangisini alsam derken aklim haliya gitti :)

Bende internetten aldim bandigonun piyanolusu kargo dahil 116 lira
Bende internetten aldim

Bu kamera işi mukemmelmis yaa, odasına yatirdim ilk defa hadi bismillah monitorden de bakıyorum şapşala, uyanacak gibi dönüp duruyor
Ben sürekli kullanıyorum ama dikkat et bugun basımıza geleni özetliyorum: kv evindeyiz teyzemiz salonda monitörde acık orada oğlan odada uyurken eşimle odaya girdik ve teyzeyi de ilgilendiren bi konuyu konuştuk bir baktık ki kamera ora da :/ allahtan sessiz konuşmuşuz çaktırmadan denedik sonra eşim odada p sesle telefonla konustu ben içeride tv nin sesinden duyuluyor mu die baktım.... Bildiğin adrenalin

Son düzenleme:
Bilmem ki benimde aklıma direk o geldi :) bu arada ben e bebekten maymun adası diye oyun halısı aldım bizim tosbik beğendi indirimdeydi de bakabilirsin :)

Sütü az olan arkadaşlar, bir Hollanda sitesinde okudum. İyi dinlenmek, bebeğine ve kendine olan güven duygusu, bol su, bol meyve ve çay olarak rooibos süt üretimini büyük oranda çoğaltıyormuş. Bu arada bir Türk sitesinde; 4-5 kuru inciri 500ml su ile biraz kaynatıp içince göğüslerden süt fışkırtıyomuş.. Çocuk oyuncağı yaaani hihi.. Bugün sütüm biraz azdı bebeğe yetti ama sağamadım :/ bir panik araştırdım işte ve bingo koşuşturmadan su içemedim çok yoruldum, yapılmaması gerekenleri yaptım yani

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı siz daha rota aşısı yaptırmadınızmı yoksa??.. Biz yaptırdık! Daha yan etkisini ve faydalarını tartışamadan, "amaan ağızdan alınıyor canım 3 defa yapılacak" dedi ve hemşireyi çağırdı.. Bende hadi madem canı acımıyacak diye müsade ettim :) Bu arada diğer aşılardan 3 hafta sonra yapılabiliyormuş.
Bebeğimiz gayet sağlıklı ve çok hareketli buldu. Çok şükür herşey yolundaymış

Haha ben de kp hakkında esimle konuşmuştum :) Kötü değildi ama konuşmak çok ayiptu. Duydu mu bilmiyorum. :))

Kendine güven gerçekten önemli. Su ana kadar sutum bitiyor diye panik olduğum günler sutum hep azdi

Sen yazdikca hastalik hakkinda hic bi fikrim olmadigi icin bi sey yazamiyorum ama benim de kafamda ayni soru var acaba diyet yapmayanlarin bebegi biraz sıkıntı cektikten sonra alisiyor mu her seye

dur güleyim de öyle uyumaya devam edeyim.
Yetmedi biraz daha güliiiiiimmmm

Ya işte en önemlisi uyku dinlenmek bol su mutluluk:) hoppppp prolaktin hormonu devrede.
Belki de o yüzden gece emzirmesini erken kesmeyin sütün kalitesi artar diyorlar

AAA evet =) ben geçen ayda oldum ama doktorum gelmez bir daha demişti çok sveinmiştim =) cidden korunmuyor muydun

Canım idrarda gelen şey beyaz yazmissin ama bizim hep kan lekesi ne çalar gibi pembe kristallerdi benim oğlum beslenemedigi için geliyordu ve ben suda veriyorum. Senin beyaz ise bezden olabilir gibime geldi. Takip et bebegini eğer bugünde gelir ise Dr a danis canım. İçini ferah tut ..

Haha :])) bizde okadar çok geldi ki aklında yer etmişiz canimmmmmm
Bana da bezden ötürü olabilir gibime geldi ama takip etsin arkadaş bebek bu ihmale gelmez. Opuuom seniiiiii bskn

Bakayım bende canım oraya bir teşekkür ederim

Şimdiden üzülüyorum zaten böyle uzulurken mutlu olamıyorum bebegjmi sevemedim doğru düzgün bile. Şimdi tek bakıyorum oğlum a dedigin gibi kafa rahat sadece onunla ilgileniyorum. Annem gelir bir iki gün oda moral verir birşeyler yapar eder. Misafirler yeni yeni geliyorlar gelme diyemiyorsun işte

Yok yok bezden canım. Bezleri açıp inceledim. :) inşallah senin düzelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…