- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Ben webanne marketten ipeğin pamuğunu almıştım 60paket. (Güya iki üç ay gider sanmıştım ey gidiiiiii günde binbeşyüz tane bez değişimce)
Hee konuya geri geleyim, onların boyları daha ufakcaydı. Beb gene ikiye ayırıyordum, çünkü ikinciye silerken malum ya beze ya kakaya bir yere deyiyor
3,5 tl :/ Eki Görüntüle 1819454
Onlar bezin içindeki hüpper emici tanecikleri:)
Ya şıan kendime gülüyorum. Neden direk kristal gibi deyince aklımaaskiminaskiyim da olduğu gibi düşündüm
ama bezdeki taneciklerden bahsediyor olamaz yaaa sonuçta o taneciklerden kadın pedlerinde de varrrrhiç mi görmedi bu kadın
sessizyazar
Yaptım yaptım :) gorunce cisli bezi actim. Sonra da temiz bezim evet icinde var bir şey :)bskn
Diğer bezlerde hiç olmamıştı . prima aktif e geçtik iyi,hafif bir bez. Ama sanki nem oluyor dışında.
Ya bak zaten adım pimpirikliye çıktıBaby me sipariş ettim onlar bitince bakayım ipeke. Sağ ol canım.
Öyleymiş canım :)
Gormemisim :) iki aydir bebekte hiç görmeyince ve birden gorunce aklımda kalmış benim de kristal vs :) sonra buraya yazınca aklıma geldi :)
Ben hala oyun halısı almadım. Migrosta vardır diye ümit etmiştim küçükmüş bu migros.
Kipada da vardı indirim aama bizimki oyuncak reyonuna sokmadı ne yapacakmışız ki orada! Çocuğumuz yok ya bizim
Uzae Canm benmki bazen 2 saate yakın duruyo hatta geçen uyuyakalms oyun halısında
Ben sürekli kullanıyorum ama dikkat et bugun basımıza geleni özetliyorum: kv evindeyiz teyzemiz salonda monitörde acık orada oğlan odada uyurken eşimle odaya girdik ve teyzeyi de ilgilendiren bi konuyu konuştuk bir baktık ki kamera ora da :/ allahtan sessiz konuşmuşuz çaktırmadan denedik sonra eşim odada p sesle telefonla konustu ben içeride tv nin sesinden duyuluyor mu die baktım.... Bildiğin adrenalinBu kamera işi mukemmelmis yaa, odasına yatirdim ilk defa hadi bismillahmonitorden de bakıyorum şapşala, uyanacak gibi dönüp duruyor
Bilmem ki benimde aklıma direk o geldi :) bu arada ben e bebekten maymun adası diye oyun halısı aldım bizim tosbik beğendi indirimdeydi de bakabilirsin :)Ya şıan kendime gülüyorum. Neden direk kristal gibi deyince aklımaaskiminaskiyim da olduğu gibi düşündüm
ama bezdeki taneciklerden bahsediyor olamaz yaaa sonuçta o taneciklerden kadın pedlerinde de varrrrhiç mi görmedi bu kadın
sessizyazar
Ben sürekli kullanıyorum ama dikkat et bugun basımıza geleni özetliyorum: kv evindeyiz teyzemiz salonda monitörde acık orada oğlan odada uyurken eşimle odaya girdik ve teyzeyi de ilgilendiren bi konuyu konuştuk bir baktık ki kamera ora da :/ allahtan sessiz konuşmuşuz çaktırmadan denedik sonra eşim odada p sesle telefonla konustu ben içeride tv nin sesinden duyuluyor mu die baktım.... Bildiğin adrenalin
Sütü az olan arkadaşlar, bir Hollanda sitesinde okudum. İyi dinlenmek, bebeğine ve kendine olan güven duygusu, bol su, bol meyve ve çay olarak rooibos süt üretimini büyük oranda çoğaltıyormuş. Bu arada bir Türk sitesinde; 4-5 kuru inciri 500ml su ile biraz kaynatıp içince göğüslerden süt fışkırtıyomuş..Çocuk oyuncağı yaaani hihi.. Bugün sütüm biraz azdı bebeğe yetti ama sağamadım :/ bir panik araştırdım işte ve bingo koşuşturmadan su içemedim çok yoruldum, yapılmaması gerekenleri yaptım yani
Sen yazdikca hastalik hakkinda hic bi fikrim olmadigi icin bi sey yazamiyorum ama benim de kafamda ayni soru var acaba diyet yapmayanlarin bebegi biraz sıkıntı cektikten sonra alisiyor mu her seyeGitti gittiiii butun diyet çöpe gitti. Bizim kiz sürekli uyanik oldugu icin sut kalmadi. Progomin as icmedi zaten cok kotu tadi kokusu. Artik cildirma noktasina geldim Similac mamayi verdim ve kaka degisti sindirilmemis sut eklendi. O kadar patates yedigimemi ac kaldigimami üzülmeyimsimdi bastan mi basliycam yoksa bosver gitsin mi diycem. Ya ben anlamıyorum su an bu alerjiye sahip olup haberi olmayan insanlar napiyor bu çocuklar ne oluyor.
Ben sürekli kullanıyorum ama dikkat et bugun basımıza geleni özetliyorum: kv evindeyiz teyzemiz salonda monitörde acık orada oğlan odada uyurken eşimle odaya girdik ve teyzeyi de ilgilendiren bi konuyu konuştuk bir baktık ki kamera ora da :/ allahtan sessiz konuşmuşuz çaktırmadan denedik sonra eşim odada p sesle telefonla konustu ben içeride tv nin sesinden duyuluyor mu die baktım.... Bildiğin adrenalin
Sütü az olan arkadaşlar, bir Hollanda sitesinde okudum. İyi dinlenmek, bebeğine ve kendine olan güven duygusu, bol su, bol meyve ve çay olarak rooibos süt üretimini büyük oranda çoğaltıyormuş. Bu arada bir Türk sitesinde; 4-5 kuru inciri 500ml su ile biraz kaynatıp içince göğüslerden süt fışkırtıyomuş..Çocuk oyuncağı yaaani hihi.. Bugün sütüm biraz azdı bebeğe yetti ama sağamadım :/ bir panik araştırdım işte ve bingo koşuşturmadan su içemedim çok yoruldum, yapılmaması gerekenleri yaptım yani
Bondigo serüven ormanı canım karnı tok gazı yoksa duruyo sendd ona dkkat et yoksa durmazAmanin ne güzel ya hangi oyun halısı bu?? Benim yan komşu hediye etti bi tane ama benim aglak oglan 10 dk takılabiliyor onunla
Bondigo canım 85e almistkNe markaydı seninkisi?
Çok oahalı brşey olmasına gerek yok, çümkü annemlerde sadece kullanırım :)
Karnını doyur gazını çıkar koy halıyaİnsAllah uzar yaaa
Hamak mi alsam hali mi alsam once hangisini alsam derken aklim haliya gitti :)
Bende internetten aldim bandigonun piyanolusu kargo dahil 116 lira
Bende internetten aldim
Ek gıdaya geçişi bizde erken yapacagizKilo alımı yavaş olan bebeklerde 4.ayda başlanabiliyor canım doktorumuzda dedi bazı bebekler ek gıdada kilo atağı yapıyor seninkide ek gıda istiyor diye ama ben blw sabredemem gibi geliyor
AAA evet =) ben geçen ayda oldum ama doktorum gelmez bir daha demişti çok sveinmiştim =) cidden korunmuyor muydun
Haha :])) bizde okadar çok geldi ki aklında yer etmişiz canimmmmmmYa şıan kendime gülüyorum. Neden direk kristal gibi deyince aklımaaskiminaskiyim da olduğu gibi düşündüm
sessizyazar
Bakayım bende canım oraya bir teşekkür ederimkadir tuğcu amerika'da ama bir internet sitesinde sorulara yanıt veriyor bir de yakın zamanda kendi sitesini de kurdu http://onlinedoktorum.net/ adresi, orada da sorulara cevap veriyormuş. ben diğer sitedeki sorulara verdiği cevaplardan çok istifade ettim, onun dediklerini uygulayarak büyük çocuğumu ilaçlardan kurtardık Allahın izniyle, yoksa ayda 2 kere antibiyotik kullanan, alerji ilaçları kullanan ama bir türlü iyileşmeyen bir çocuktu, ilaçları hayatımızdan çıkarınca ve gerekmedikçe kullanmayınca çocuk gayet sağlıklı oldu çok şükür. kadir tuğcu enteresan bir doktor ama söylediği şeylerin % 90 ı benim aklıma yatıyor o yüzden sana da tavsiye ettim bir fikir alırsın ondan diye. tekrardan geçmiş olsun canım.
Biliyorum çok zor ama sen stres yapma mutlu olmaya çalış çünkü senden ona geçen huzursuzluk onu daha da zorluyor bu süreçte hiç misafir kabul etme yardımı olmayan çok konuşan yakınlarını çevrenden uzaklaştır ağladığında bile onunla konuş herşey zamanka yoluna giriyor inan sorunları çözmeye çalışırken bu günlerin tadını çıkarmayı ihmal etme
Canım idrarda gelen şey beyaz yazmissin ama bizim hep kan lekesi ne çalar gibi pembe kristallerdi benim oğlum beslenemedigi için geliyordu ve ben suda veriyorum. Senin beyaz ise bezden olabilir gibime geldi. Takip et bebegini eğer bugünde gelir ise Dr a danis canım. İçini ferah tut ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?