akıllı kadının hali bni başka oluyomşSakin ol ve bim yaptığımı yap :) bi tane saklama kabı al içine bir deste yaklasık 3/1 paket alıyor pamuk koyuyorum üzerine suyunu koyuyorum :) istersen z. Tap yada Hindistan cevizi yağ felan koyabilirsin direk ıslak mendil gibi oluyo hele bekledikçe iki 3 gün gidiyo :) ıslak mendil gibi çantaya da atıyorum kurumuyo akmıyo
Sizin evde teksin diye mi acaba ? Tedirginliğin yansıyor olabilir mi ona :/
Bizim aşıdan sonra çok olmuştu öyleşimdi şimdi toparlamaya başladı
Ya benimki de sırt üstü yatmıyor. Hep yankızlar bebeklerinizin kafası nasıl benim kızın bi tarafı düzlenmeye başlamış hafiften yamulmuş birazyan yatıramadım hiç hep sırtüstü yatıyo uyurken kafasını çevirsem bakıyorm hemen düzlemiş...napacağım
Aynen bende öyle yaptım galiba halnuki bir gün ayak ucuna doğru diğer güm baş kısmına yatırdım böyle olmasın diye ama şimdi de tam sırt üstü yatamıyor:) hoş ben epeydir yüz üstü yatırıyorum zaten hiç şekillenmiyecek :)Bende yattığım yerden göreyim diye geceleri hep sağına yatırıyordum gündüzde sola ama tabi gece daha uzun uyuduğu için sağ taraf bizimde düzleşmişti şimdi gece sola gündüz sağa yatırıyorum arkasınada sert bi yastık koyuyorum çeviremesin diye gövdesiyle birlikte yan yatırıyorum sadece başını yan bırakırsam çeviriyor
Ayol blw de ne var. Tam benlik iş oBende blwyi denemek istyrm hoşuma gidiyo internette izlyorumda inşallah yapablrm tabi bu yöntem için 6 aylık olması gerek mutlaka oturablmsi lazm
Bezden olduğunu sankıyorum ama bir bak genedebskn bezin içini actim bezde de öyle şeyler var :) susuzluk mu su mu versem
emme her istediği zaman iki gundur de costuk :) şimdi kullanılmamış bezin içine de bakacağım :)
Blwde sanirim direkt kati gidalara geciliyor ne oldugunu tam anlayamadim
Kızgın olmakta haklısın. Bana kan görene kadar sorun yok diyen adama kakalı bezi suratına yapıltırmak istemiştim. Aha işte kan. Diyet yaptığım halde kan varcocuk de muza o kadar kizginim ki soordum bugday alerjisi olabilir mi dedigimde laktoz intoleransi olabilir mi diye yani sormusum arkadasim yanimdaydi sen sanki sormamissin gibi davranmisti diyo duymazdan gelmisnette gelisim geriligi yazdigi icin elemistim. Bir hafta gozlemleyecegiz test yapmadi tim belirtileri kitap gibi sayiyorsunuz. Bu arada mukusun uzerinde cok durmuyoruz bagirsak iretiyo oni veya genizden gelen akinti da olabiliyor dedi canim
Ben hala oyun halısı almadım. Migrosta vardır diye ümit etmiştim küçükmüş bu migros.bugün oyun halımız geldi,
sevdi oğlum, şimdilik 10 dakika güzel vakit geçirdi sanırım bu süre uzayacak
sürekli piyanoyu tekmelediği için yoruldu sersemledi babası uyutmaya götürdü :)
Canım ya bezlerin içindeki jeller onlar fazla çiş yaptığında yada bez altında fazla kaldığında çıkıyorlar. Ben oğlumla onun aktivitesini bile yaptım. Su kofulu diye geçiyor Bezin içini yırt aç toz gibi bişeyler var su ile ıslanınca dediğin gibi jelcikler oluyor. Yapay kar yapmıştık bizbskn bezin içini actim bezde de öyle şeyler var :) susuzluk mu su mu versem
emme her istediği zaman iki gundur de costuk :) şimdi kullanılmamış bezin içine de bakacağım :)
Ay bende annemlerde olduğumda kamerayı öok istemiştim. Ev çok büyük tuvalete mutfapa falan gittiğimde duyamıyordum.Bu kamera işi mukemmelmis yaa, odasına yatirdim ilk defa hadi bismillahmonitorden de bakıyorum şapşala, uyanacak gibi dönüp duruyor
Sakin ol ve bim yaptığımı yap :) bi tane saklama kabı al içine bir deste yaklasık 3/1 paket alıyor pamuk koyuyorum üzerine suyunu koyuyorum :) istersen z. Tap yada Hindistan cevizi yağ felan koyabilirsin direk ıslak mendil gibi oluyo hele bekledikçe iki 3 gün gidiyo :) ıslak mendil gibi çantaya da atıyorum kurumuyo akmıyo
Bu kamera işi mukemmelmis yaa, odasına yatirdim ilk defa hadi bismillahmonitorden de bakıyorum şapşala, uyanacak gibi dönüp duruyor
Ben webanne marketten ipeğin pamuğunu almıştım 60paket. (Güya iki üç ay gider sanmıştım ey gidiiiiii günde binbeşyüz tane bez değişimceBen bilmem böyle yapıyordum :) çok rahat oluyor.firkan ikiye kesiyordu sanırım pamukları. Bu sefer ben de öyle yapacağım :) daha tasarruflu olur sanırım :) İslak mendil kullandim bir sure ama pamuk daha iyiydi :)
Oh valla iyi olur öyleYa benimki de sırt üstü yatmıyor. Hep yan
Aynen bende öyle yaptım galiba halnuki bir gün ayak ucuna doğru diğer güm baş kısmına yatırdım böyle olmasın diye ama şimdi de tam sırt üstü yatamıyor:) hoş ben epeydir yüz üstü yatırıyorum zaten hiç şekillenmiyecek :)
Ayol blw de ne var. Tam benlik iş o
Tembel işiver eline yesin dökülenler içinde bir tavuk beslerim alttan yer
Ay ben ek gıdaya geçince yalovaya annemlere gidecem onun evi pislensin
Köydeki eve gideiriz hatta sere serpe yesin döksün
Bezden olduğunu sankıyorum ama bir bak genede
Eline aldın mı tuz gibi mi ?
Aslında bize verildiği gibi püre halde değil de kendi başına yemesini ilke ediniyor.
Her besinin önce tatlarını ayrı ayrı alacak, sonra karışım halde.
Kaşıkla peşinde dolaşmak yok. Önüne konan miktarı kendi elleriyle mıncıklayarak yiyecek, yarısını dökecek saçacak falan...
anacım sen ikizlerle bu iş tam senlik
Büyüğü yerlen onlarda döksün saçsın. Ay senin büyük zaten yedirir onları
Kızgın olmakta haklısın. Bana kan görene kadar sorun yok diyen adama kakalı bezi suratına yapıltırmak istemiştim. Aha işte kan. Diyet yaptığım halde kan var
Bizde kedi köpek var ya mecbur odasının kapısını kapatıyoruz o yuzden kamera istedim, yoksa ev küçücük :)Ay bende annemlerde olduğumda kamerayı öok istemiştim. Ev çok büyük tuvalete mutfapa falan gittiğimde duyamıyordum.
Telefonla facetime görüşme yapasım geliyordu
Bende bebevoya çok baktım ama eşim kraft almış.. Iyi de çıktı beklentimin üstünde.. Ay super biseymis keske daha once alsaydimKesinlikle benim elim ayağım kamera :) biz bebevo diye bir marka aldık. Diğer kameralara gore uygun da. Yatiriyorum çoğu zaman uyansa da gitmuyorum aglayinca gidiyorum :) yanında olunca hemen alıyordum aglayinca uykusu bölünüyordu ;(
Uzae Canm benmki bazen 2 saate yakın duruyo hatta geçen uyuyakalms oyun halısındabugün oyun halımız geldi,
sevdi oğlum, şimdilik 10 dakika güzel vakit geçirdi sanırım bu süre uzayacak
sürekli piyanoyu tekmelediği için yoruldu sersemledi babası uyutmaya götürdü :)
Onlar bezin içindeki hüpper emici tanecikleri:)Oğlumun bezini alırken farketyim azonce beyaz kristal gibi şeker gibi şeyler vardı pipi civarında? Bezi değiştirdik. Prima aktif bebek geçtik bez kaynaklı mi basma bir sorun m
Canm internetten aldım ben çok uyguna sende bak istersen ama o zaman indirimdeydiBen hala oyun halısı almadım. Migrosta vardır diye ümit etmiştim küçükmüş bu migros.
Kipada da vardı indirim aama bizimki oyuncak reyonuna sokmadı ne yapacakmışız ki orada! Çocuğumuz yok ya bizim
Amanin ne güzel ya hangi oyun halısı bu?? Benim yan komşu hediye etti bi tane ama benim aglak oglan 10 dk takılabiliyor onunlaUzae Canm benmki bazen 2 saate yakın duruyo hatta geçen uyuyakalms oyun halısında
Ya şıan kendime gülüyorum. Neden direk kristal gibi deyince aklımaOnlar bezin içindeki hüpper emici tanecikleri:)
Ne markaydı seninkisi?Canm internetten aldım ben çok uyguna sende bak istersen ama o zaman indirimdeydi
Canım ya bezlerin içindeki jeller onlar fazla çiş yaptığında yada bez altında fazla kaldığında çıkıyorlar. Ben oğlumla onun aktivitesini bile yaptım. Su kofulu diye geçiyor Bezin içini yırt aç toz gibi bişeyler var su ile ıslanınca dediğin gibi jelcikler oluyor. Yapay kar yapmıştık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?