2016 Şubat Anneleri

akıllı kadının hali bni başka oluyomş
ben ıslatıp siliyorum senin dediğin daha güzel vi fikir beğendimmmm

Sizin evde teksin diye mi acaba ? Tedirginliğin yansıyor olabilir mi ona :/
Bizim aşıdan sonra çok olmuştu öyle şimdi şimdi toparlamaya başladı

Annemde de tekim gunlerdir , sehır dısındaydı.. Bilemiyorum Korktuğu birsey oldu sanırım hala atamadı mı üstünden anlamıyorum Keske dillerini anlasakkk

bugün oyun halımız geldi,
sevdi oğlum, şimdilik 10 dakika güzel vakit geçirdi sanırım bu süre uzayacak
sürekli piyanoyu tekmelediği için yoruldu sersemledi babası uyutmaya götürdü :)

Ya benimki de sırt üstü yatmıyor. Hep yan

Aynen bende öyle yaptım galiba halnuki bir gün ayak ucuna doğru diğer güm baş kısmına yatırdım böyle olmasın diye ama şimdi de tam sırt üstü yatamıyor:) hoş ben epeydir yüz üstü yatırıyorum zaten hiç şekillenmiyecek :)

Bende blwyi denemek istyrm hoşuma gidiyo internette izlyorumda inşallah yapablrm tabi bu yöntem için 6 aylık olması gerek mutlaka oturablmsi lazm
Ayol blw de ne var. Tam benlik iş o
Tembel işi ver eline yesin dökülenler içinde bir tavuk beslerim alttan yer

Ay ben ek gıdaya geçince yalovaya annemlere gidecem onun evi pislensin
Köydeki eve gideiriz hatta sere serpe yesin döksün

bskn bezin içini actim bezde de öyle şeyler var :) susuzluk mu su mu versem
emme her istediği zaman iki gundur de costuk :) şimdi kullanılmamış bezin içine de bakacağım :)
Bezden olduğunu sankıyorum ama bir bak genede
Eline aldın mı tuz gibi mi ?

Blwde sanirim direkt kati gidalara geciliyor ne oldugunu tam anlayamadim

Aslında bize verildiği gibi püre halde değil de kendi başına yemesini ilke ediniyor.
Her besinin önce tatlarını ayrı ayrı alacak, sonra karışım halde.
Kaşıkla peşinde dolaşmak yok. Önüne konan miktarı kendi elleriyle mıncıklayarak yiyecek, yarısını dökecek saçacak falan...

anacım sen ikizlerle bu iş tam senlik
Büyüğü yerlen onlarda döksün saçsın. Ay senin büyük zaten yedirir onları

Kızgın olmakta haklısın. Bana kan görene kadar sorun yok diyen adama kakalı bezi suratına yapıltırmak istemiştim. Aha işte kan. Diyet yaptığım halde kan var

bugün oyun halımız geldi,
sevdi oğlum, şimdilik 10 dakika güzel vakit geçirdi sanırım bu süre uzayacak
sürekli piyanoyu tekmelediği için yoruldu sersemledi babası uyutmaya götürdü :)
Ben hala oyun halısı almadım. Migrosta vardır diye ümit etmiştim küçükmüş bu migros.
Kipada da vardı indirim aama bizimki oyuncak reyonuna sokmadı ne yapacakmışız ki orada! Çocuğumuz yok ya bizim

bskn bezin içini actim bezde de öyle şeyler var :) susuzluk mu su mu versem
emme her istediği zaman iki gundur de costuk :) şimdi kullanılmamış bezin içine de bakacağım :)
Canım ya bezlerin içindeki jeller onlar fazla çiş yaptığında yada bez altında fazla kaldığında çıkıyorlar. Ben oğlumla onun aktivitesini bile yaptım. Su kofulu diye geçiyor Bezin içini yırt aç toz gibi bişeyler var su ile ıslanınca dediğin gibi jelcikler oluyor. Yapay kar yapmıştık biz

Bu kamera işi mukemmelmis yaa, odasına yatirdim ilk defa hadi bismillah monitorden de bakıyorum şapşala, uyanacak gibi dönüp duruyor
Ay bende annemlerde olduğumda kamerayı öok istemiştim. Ev çok büyük tuvalete mutfapa falan gittiğimde duyamıyordum.
Telefonla facetime görüşme yapasım geliyordu

Ben bilmem böyle yapıyordum :) çok rahat oluyor. firkan ikiye kesiyordu sanırım pamukları. Bu sefer ben de öyle yapacağım :) daha tasarruflu olur sanırım :) İslak mendil kullandim bir sure ama pamuk daha iyiydi :)

Bu kamera işi mukemmelmis yaa, odasına yatirdim ilk defa hadi bismillah monitorden de bakıyorum şapşala, uyanacak gibi dönüp duruyor

Kesinlikle benim elim ayağım kamera :) biz bebevo diye bir marka aldık. Diğer kameralara gore uygun da. Yatiriyorum çoğu zaman uyansa da gitmuyorum aglayinca gidiyorum :) yanında olunca hemen alıyordum aglayinca uykusu bölünüyordu ;(

Ben webanne marketten ipeğin pamuğunu almıştım 60paket. (Güya iki üç ay gider sanmıştım ey gidiiiiii günde binbeşyüz tane bez değişimce )
Hee konuya geri geleyim, onların boyları daha ufakcaydı. Beb gene ikiye ayırıyordum, çünkü ikinciye silerken malum ya beze ya kakaya bir yere deyiyor
3,5 tl :/

Oh valla iyi olur öyle ay o zamanlar gelsede başlasak hemen pure felan neymiş aman

Ay bende annemlerde olduğumda kamerayı öok istemiştim. Ev çok büyük tuvalete mutfapa falan gittiğimde duyamıyordum.
Telefonla facetime görüşme yapasım geliyordu
Bizde kedi köpek var ya mecbur odasının kapısını kapatıyoruz o yuzden kamera istedim, yoksa ev küçücük :)

Bende bebevoya çok baktım ama eşim kraft almış.. Iyi de çıktı beklentimin üstünde.. Ay super biseymis keske daha once alsaydim

Ben hala oyun halısı almadım. Migrosta vardır diye ümit etmiştim küçükmüş bu migros.
Kipada da vardı indirim aama bizimki oyuncak reyonuna sokmadı ne yapacakmışız ki orada! Çocuğumuz yok ya bizim
Canm internetten aldım ben çok uyguna sende bak istersen ama o zaman indirimdeydi

Yaptım yaptım :) gorunce cisli bezi actim. Sonra da temiz bezim evet icinde var bir şey :) bskn

Diğer bezlerde hiç olmamıştı . prima aktif e geçtik iyi,hafif bir bez. Ama sanki nem oluyor dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…