2016 Şubat Anneleri

Çok teşekkürler canım. Aslında sık sık kustuğu için düz yatırmamaya çalışıyorum. Biraz eğimli ve yan yatırıyorum.Yine de biraz daha dikkat ederim. Dediğin gibi sadece hırıltı için doktora götürmekte istemiyorum,ama özellikle geceleri tıkanıyor gibi oluyor.inşallah bir an önce düzelir.

11 inde mı deneyeceksin canım doğru mu anladım

Çok çok geçmiş olsun kuzuya, öyle yapayım canım geçmezse doktora göstereyim

Canim ilk zamanlar bende öyle düşünüyordum ama aç oldukları için emmiyorlardi emzik niyetine kullanıyorlardi bizi. benim bebiste aynı bu durumdan dolayı daha az emiyor ama yetecek kadar emiyor öyle düşün. çünkü çok emdiği zamanlarda fazlasını kusuyordu.

Haklisin cnm emzik niyetine emiyordu cogu zaman ondan süre uzuyordu.simdi demek doyacagi kadar emip birakiyor.memeyi birakmasndan korkuyom iste.umarim öyle olmaz

Ben ortalığı toplayıp süpürge açınca temizlik yapmış sayıyorum
Cocukla cok normal canim,benim eve temizlik dayanmadigi icin mecbur girisiyorum bismillah deyip Melike hanim da her an heryere kusma potansiyeli var koltuklarimin icine isledi artik,e Miraycigim da dokup saciyo surekli Dedim zaten yarindan itibaren kusanin dokenin yakarim cirasini ama hiccc taktiklarini sanmiyorum

Senjn isin daha zor canim 3 cocukla valla bana da koltuklari sil falan dediler ama hic yapamam hem cocuklara yazik hem temiz olmayacak iyice ugrastigimla kalicam.Sende cagir birini yaptir canimiz cikiyo zaten yeterince

Kızlar bebeğim dün ilk defa kakasını yeşil yaptı. Hemen doktora götüreyim mi yoksa diğer kakayı bekleyip öyle mi gideyim

Haklisin cnm emzik niyetine emiyordu cogu zaman ondan süre uzuyordu.simdi demek doyacagi kadar emip birakiyor.memeyi birakmasndan korkuyom iste.umarim öyle olmaz
bu saatten sonra bırakmaz canım artık büyüduler. ikisini iyi ayırt edebiliyorlar hem.aynı korkuları yapmıştım bende:) ama ben mesela onunla oynarken ya da oyun halısında iken falan vermiyorum emzigi çok alırssin da istemiyorum. ama bütün gün verenlerde var . acikinca emzigi bırakıp memeyi isteyecektir

Kızlar bebeğim dün ilk defa kakasını yeşil yaptı. Hemen doktora götüreyim mi yoksa diğer kakayı bekleyip öyle mi gideyim
Yok canım bi defadan hiç bi şey olmaz yedigin bi şeyden olmuştur. ben bi ara bezelye yemiştim sulu yeşilimsi ve Mukuslu yapmıştı. ara ara öyle olabilir bence. yani hemen dr götürme

Hayır canım arada böyle yeşil kaka yapacak zaten arka arkaya sıkça her kakayı yeşil yaparsa götürürsün. Yediklerin etkileyeniliyor birde bebek üşürsede yeşil yapabiliyor.

Yok yok bezden canım. Bezleri açıp inceledim. :) inşallah senin düzelmiştir

Ben yazdım ya burada 1 saat kadar sonra altını değiştirdim ve tekrar gördüm. Fotosu var bundan geliyor bizde. Moralin bozuldu tekrar...

Eklentiler

• IMG_20160424_082546.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 83

Firkan canım birşey danisicam sana.. Aslında yaptigimi anlatayım sen sana yanlış geleni düzelt tamam. Benim oğlum iştahsız , yemiyor. Tamam enfeksiyondan diyorlar ama aç mı bırakayim. Peşine dusmeyim mi. Çocuk yemjyor diye vermiyim mi... Bir ara elimden biberon dusmuyor du.. Düzensiz oluyoruz dedim 2 saat 3 saat 4 saat 5 saat gun oldu 6 saat de bile bu bebe yemiyor
Kilo almıyor ki yavrucak. Ben başladım 4 saati 5 dk geçince kaşıkla vermeye.. Ağlaya ağlaya bekliyorum 6o -70 CC .. Ahh uykuda Allah yüzümüze güldü de yedirebiliyorum. Ama mesela az once een son saat 1o da 6o cc anne sütü 3o cc mama kırk takla ata ata icirdik. 4 saati geçti kaşıkla verdim bir 6o CC 5 dk gecmedi gazını çıkarmaya çalışırken sanki geceden yediklerini de çıkardj hortum gibi kustu. Sonuç 1o dk ya uyudu. Ben ne yapayım bilemiyorum
Meme hiç almıyor. Ona biraksam 4-5/saat aç. Ben kaşıkla versem bir kusuyor herşeyi çıkarıyor başka bir sefer kusmuyor.
Kendimi şey yapıyorum bakamiyor muyum diye. Vallahi iş güç umrum değil. Kucagimdan inmiyor uyanikken aglayan bir bebek. Ona şarkılar söylerim, ellerini tutar konuşurum.masahlarmasaj yaparım, evde tek yıkıyor, yağını surerim. Yanına uzanirim ağlar dizlerime koyarim.altini sık sık değiştiririm. İlaçlarını veririm.kahvaltıyı 1 de yapıyorum uyumuyor ağlıyor surekli kucak ilgi.. Sabırlı bir inşanim. Annem diyor sen çok iyi bakıyorsun hiç off lamadan sabirla sakın sakın. Ama işte yemiyor emmiyor ..
Şöyle.ne yapayım belki bir şey söylersin yol olur bana da

Haha bizimkide çok kucakta gezince sınır oluyo durmuyo ağlayıp duruyo ama koltuğa at içeri git sesi cikmiyo gözüne de gozukmiceksn yoksa nazz yapiyo beyfendi
Aaa evet koltukta yanindan gecersem zirlamaya başlıyor al beni diye şimdi soyleniyorum ama ilerde özleyeceğim ne güzel hep kucagimdaydin tospigim diye

Canim benim kiyamam ya yememe dışında durumumuz aynı desene.. Insallah ek gidaya gecince yer kuzum gerçekten yemeyen çocuk çok zor.. Firkan tecrübeli bakalim yol gösterir:)

Canim benim kiyamam ya yememe dışında durumumuz aynı desene.. Insallah ek gidaya gecince yer kuzum gerçekten yemeyen çocuk çok zor.. Firkan tecrübeli bakalim yol gösterir:)

İnşallah canım ya.. Vallahi üzülüyorum. Rabbim buna sukur diyorum beterin beteri var.. Dun çok yoruldum . akşam 1o bucukda kalktı 12 buçuk oldu uyumuyo.bende yorgun midem bulanıyor dizlerim titriyor kucak istiyor alamadım alsam dusucem dermanjm yok. Esimi cagirdim nasıl yatağa attım kendimi bilmiyorum. Sabah.dinç.uyandım ilk defa.
Zor oluyor huysuz bebekler.. İnşallah ilerde duzelirler canım ya. firkan i bekliyorum ne diyecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…