- 30 Ocak 2015
- 19.726
- 27.684
- 798
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabun tozuyla makinede yıkıyorum benilknurrr22 canım biz de dün bondigo serüven ormanı oyun halısını sipariş verdik de sen halıyı ve oyuncakları yıkadın mı, nasıl?
Oyun halısı ve oyuncakları ilk kullanımdan önce nasıl temizlenir kızlar ? Makineye atılıyo diyo gerçi ama oyuncakları neyle yıkıyım?
Yikamadm canım ben oyuncaklar biri müzikli zaten o hiç yıkanmaz ben yatırırken battaniyesi ne sarıli bi şekilde yatryrmilknurrr22 canım biz de dün bondigo serüven ormanı oyun halısını sipariş verdik de sen halıyı ve oyuncakları yıkadın mı, nasıl?
Oyun halısı ve oyuncakları ilk kullanımdan önce nasıl temizlenir kızlar ? Makineye atılıyo diyo gerçi ama oyuncakları neyle yıkıyım?
Canim dr bebelac nutrikonfor ya da aptamil comformil dedi. Ama comformil biraz zor bulunuyor her yerde olmuyor. O yuzden bebelac nutrikonfor 1 i aldim ben.Hangi mamaya geçtin canım bnm kızmda arada kabız oluyor evolvia kullanıyorum ben şuan
Bişey diyecegini sanmiyorum da inşallah geçer kıyamam ya agladikca emzirmeyin gazi artar ayagının altından masaj yapın gecen zahideyi izlerken bi doktor demişti bi deneyin isterseniz belki iyi gelirCanım bende deniyeyim ozaman doktora sorayım teşekkür ederim çok üzülüyorum ahh yavrum minik bebeğim akşam ne zorlandı yine 6.günde zeytinyağıyla yaptı çatlıyacak gibi ağlıyor
Umarim yapAr canim yaa. Kabizlik zor is. Ikınip duruyor kipkirmizi cikiyor. İnsan uzuluyorsadece anne sütü veriyorum canım ben dr de 5 güne kadar demişti gene de sizlere sormak istedim teşekkür ederim cevabın için. kendi yapsın istiyorum bekliyorum da yapmadı daha yarın belki zeytin yağı ile uyarırım.
Evet canim normal benimki de öyle 1haftadir falan memeyi emerken bile arada elini sokuyo tekrar agzina:)Kızlar oğlum ellerini emmeye başladı sap sup acayip emiyor normal mi bu salyada akıtıyor ara sıra
Canim gecmis olsun. Benim bebegim de bronsiyolit oldu. İlk 7 gun macrol surup kullandik. Kontrolde hala gecmemisti. Sonra 7 gun de amoklavin surup kullandik. Dr ilk gun gore cok iyi, sifir oksuruk olursa getirmeyin demosti. Hala ara ara oksuruyor gun icnde. Ama o zamankiler gibi degil. Henuz goturmedik belki yarin goturucez. Senim bengin nasil olduÖksürük devam ediyor cnm. Araştırma hastanesine götürdüm. Bronşiyolit dedi. 19 tane antibiyotik iğne verdi. Bugün bitti ama öksürük devam. Yrn kontrole götürcez. Öksürük kolay kolay geçmiyormuş
Canim benim oglum da yumruk yapiyo ellerini dondurma yalar gibi yaliyor :) bi de buyuk bi dikkatle inceliyor elleriniKızlar oğlum ellerini emmeye başladı sap sup acayip emiyor normal mi bu salyada akıtıyor ara sıra
Amin canım sagolinş hepimizin..
Sen mama veriyordun degil mi? Öyleyse su vermen lazım zatenAnnesütünden başka gıda verilmeye başladığında annesütü su ihtiyacını karşılayamaz demişti doktor.
Ama tükürüğü benimkide arada yapmaya başladı ben mama hiçkedim. Suda vermiyorum. Ama su versem problem olurmu ?Tabikide olmaz suyun zararı yok.
yani tükürük çıkarıyor di mi canım? su ile ne alakası var ki anlamadım? benim bebis de tükürük çıkarmaya başladı ben onu ellerini ağzına götürüp emmesine bağlıyorum. ben su vermiyorum canım.
Cnm bendilknurrr22 canım biz de dün bondigo serüven ormanı oyun halısını sipariş verdik de sen halıyı ve oyuncakları yıkadın mı, nasıl?
Kızlar size bir şey soracağım Benim oğlumun ağzımın kenarları köpürüyor beni gören komşular su vermiyor musun diyorlar sizce su vermeye başlamalı mıyım
Aynen öyle yapıyor benimki de elleri çok tatlı demek kiEvet canim normal benimki de öyle 1haftadir falan memeyi emerken bile arada elini sokuyo tekrar agzina:)
Nasil oyuncak bilmiyorum ama bulasik makinesinde yikiyordum en oglumunkileriCnm bend
r onu aldım halıyı makine ye attım oyuncakları sildim canım
valla bir cogumuzun emiyor.. emsin ama birsey gelmeyince sinirlenmesinde alala yaniKızlar oğlum ellerini emmeye başladı sap sup acayip emiyor normal mi bu salyada akıtıyor ara sıra
Garip ama butun bebekler su siralar ayni seyleri yasiyor.. meme reddetmeler, konusunca gulmeler, el emmeler vs vs .. hadi hayirlisi bakalim daha neler bekliyor bizi :)Kizlar bi de benim oglum benim onunla hic durmadan konusmama cok alismis. 3-4 gundur ben telefonla ugrasirken mizir mizir aglama numarasi yapiyor bana ona bakip konusunca gulup sesler cikariyor duzenli olarak. Hatta su anda bile :) cok hosuma gidiyor :)