2016 Şubat Anneleri

Bendede bondigo serüven ormanı var Canm ben memnunum sevyo benm oglan

Bakayım ona canım.

Canim hangi marka olursa olsun muzikli olmasina dikkat et diger turlu dikkatlerini cekmiyor pek :)

Müzikli istiyorum. Var başka bir tane o sarmadi. Müziği çok seviyor :)) konuşurken bile şarkı söyler gibi konuşuyorum çok mutlu oluyor :))

evet canım yüzünü yıkar gibi gözlerinin üzerini şampuanla yıka

Oyy film sahnesi gibi hayatın var. Devamlı yanında biri olması lazım canım. En azından büyük kız biraz daha büyüyene kadar.
Maalesef burda yok cnm ama Kayseri'ye yakınım orda varmış, gittiğimde bakıcam teşekkür ederim

Tüm sorularıma içtenlikle cevap veren arkadaşım çooooooook teşekkür ederim
Ne demek canım elimden geldiğinde bildiğim birşeyse cevaplıyorum

Banyo içinde baştan aglayacak diye stres yapma. Sakin olmaya çalış. Çocuk şarkıları biliyormusun? Şarkı söyle ona komiklik yap şebeklik yap. Dudaklarını büzüştürerek sesler çıkar. Ben kırmızı balık gölde şarkısını söylüyorum bayılıyor

canım benim bebeğimde aynı ya be yapacağız bilmiyorum aynı gün doğduklar huylarıda aynı benim kızımda gelen akşam ağlıyordu hep ağlıyor zaten babasının omzundaydı tişörtünü şapur şupur nasıl emiyor anlatamam ıslatmış iki dakikada çekti eşim hemen nasıl ağlıyor yırtıyor kendini omzuna alıyor emiyor susuyor sonra ben aldım emzirmek için itiyor ağlıyor sonra koluma aldım kolumu emiyor ama memeyi emmiyor halbuki saatlerdir açtı hala da emmiyor zorla emziriyorum 5 veya 10 dk onuda kusuyor şimdisevaba küstü galiba bakmıyor yüzüme hiç az önce burnunu temizlemeye çalıştım çok ağladı sonra konuşmak istedim bakmıyor bana

Canim benimki koltuga oturur oturmaz anliyor tutuyorum tv izlesin diye ayakta izlemek istiyor ya sabr
benim kızımda öyle herşeyi ayakta yapıyoruz emmiyor çok zor onu bile atakta şarkı söyleyerek hoplatarak maksimum 10 dk emiyor

demekkı bebısler cıplaklıgı sevıyor. Bızımkıde basyıyor yaygarayı banyo sonrası gıyınırken, sankı etını kesıyolarmıs gıbı cıglık cıglıga

Ya kizlar oyun halisi diyosunuz da anliyolar mi minikler duruyorlar mi oyun halisinda.henüz kucukler ya ilgilerini cekiyor mu.ise yariyosa bende alayim.cunku benim ki beni oyun halisi etmis yok yok paspas etmis resmen ;(

Evettt oyun halısı alanlar tavsiyeeee :) piyanolu nasıl bondigonun ? huzurunmeraklisi sen de o var degil mi? Müzikli bir şey istiyorum

evet canım bandigo orman hayvanları piyanolu
benim bebişte uyumayanlardan ve sürekli etrafta beni görmek isteyen biri ama
biz cok sevdik karımız tok altımız temizse bi yarım saat ciyak ciyak oynuyoruz :)

Kızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak üzereyim

bizim bey bıyıklı ve inadına oğlumuzun burnunu öpüyor
hemen oğlumun burnu kırmızı oluyor ve fena ağlıyor her defasında kızıyorum yapma diye ama anlamıyor
valla koluna bile sert vuruyorum yapmaaaaaa diye ama anlamıyor her defasında o bıyıklar batıyor

ayyy canımmm benim ya Allah kolaylık versin cok zor ikizler büyük kızın misafirler
şu anlayışsız insanlardan nefret ediyorum Allah ıslah etsin

Eşim olmadığı zaman annem hep yanımda çok şükür. O da öğretmen yazın evde. Eylülde de büyük kız tüm gün kreşe gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…