2016 Şubat Anneleri

Ya kızlar benim bebiş beş dakika emiyor bırakıyor ve üç saat öyle duruyor. Emzik yüzünden mi ki? Emziği sadece uyurken veriyorum aslında. Off ya hu

Amanııın benim tetanoz aşısı zamanım gelmiş yavv yaptırmak istemiyorum ama bir daha hamile kalsam yine yaptırmak gerekiyormuş dozlarımı tamamlarsam ömür boyu gerek yokmuş tamamlamam lazım. Ayy yine kolum ağrıyacak bebişle ne yapacagım bakalım.

Merhaba hanımlar, 2.ay aşısı yeni olduk bugün de ateşi kaç olunca ilaç vermrk gerek, şuan 37

Benim esimde batmsin diye sakallarını kesiyo normalde hiç kesmez

Ben yaptrmcam yaa hamile kalırsam yaptırırım yine

Ya kızlar benim bebiş beş dakika emiyor bırakıyor ve üç saat öyle duruyor. Emzik yüzünden mi ki? Emziği sadece uyurken veriyorum aslında. Off ya hu
Yok Canm emzikle ne alakası var ama uyurken niye emzik verysn ki benm ki emerken uyuyo mesela iyice dalana kadar bekliyorm emziği genelde gündüz kullanyrm uyanıkken

Eşim olmadığı zaman annem hep yanımda çok şükür. O da öğretmen yazın evde. Eylülde de büyük kız tüm gün kreşe gidecek
Ay canım Allah yardımcın olsun ikiz büyütmek çok zor hep bi ikizim olsun isterdm ama ikiz bebek bakablr miyim blmyrm :)

valla benımkı ıkı gune oturacak gıbı Kıpır kıpır yerınde durmuyo, yatagın bır kosesınden dıger koseye yuvarlanabılıyo, bır de cok agrasıf yandım ben
Ay maşallah seninki hepimizinkinden erkenci. benim bebek de yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor bu aralar:)

Artık emme gücü byani çeneleri kuvvetlendi..5 dakika da zaten tüm vitaminini alıyor bebekler..bu yüzden de o 5 dakka yetiyordur..aç olsa durmaz emzikde fayda etmez..

Ben geçen yaptırdım valla oglandan aklima gelmedi ağrısı :))

Yok Canm emzikle ne alakası var ama uyurken niye emzik verysn ki benm ki emerken uyuyo mesela iyice dalana kadar bekliyorm emziği genelde gündüz kullanyrm uyanıkken

Artık emme gücü byani çeneleri kuvvetlendi..5 dakika da zaten tüm vitaminini alıyor bebekler..bu yüzden de o 5 dakka yetiyordur..aç olsa durmaz emzikde fayda etmez..
Evet herhalde aç olsa üç saat duramazdı. Büyüyorlar ve bazen biz bunu anlayamıyoruz. Bir de benim ilk çocuğum. İşte ana yüreği beş dakika yetmiyormuş gibi geliyor.

Benim deliden bi tane daha mı varmış
Napıcaz valla bunlarla bilmiyrum
Dudak tiryakisi bunlar

Şuan sütü tamamen boşalttığım mememde duruyor
Ara ara emiyor sonra duruyor ama emdiğinde süt çekmiyor. Sadece uyurken yaptığı dudak hareketini yapıyor.
Diğer göğsümde süt var onu istemiyor
Tişörtler desen aynı.

Emzik ver diyeni
Almıyor, soğuk pilastik uzatamadığı emziği benim meme varken ne etsin

Ben yaptrmcam yaa hamile kalırsam yaptırırım yine
Sil baştan yine olacak ama
Ay birde ben hamileyken aşı olmaktan hoşnut olmadım ya. Ne olursa olsun bebek içerde.. ben en iyisi dozlarımı tamamlayayım.
Ben geçen yaptırdım valla oglandan aklima gelmedi ağrısı :))
Ay inş benimde ağrımaz en çok sol tarafımda taşıyorum sag koluma vurdurayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…