- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
Vucuduna da basına da aynı şeyi kullanıyorum. Önce mustela kullandım simdi sebamed ikiside iyiarkadaslar beeginizin vucudunu ne ile yikiyorsunuz? ben sanirim hata yapiyorum. sampuani hem vucud hem sac sampuani ama boynu kizardi. sabun olarak ne kullaniyorsunuz?
İnşallahhhDilerim sizde faydasını görürsünüz kızlar :))
Ay senin kız ne fenaaa:)) illa birinin sürekli başında durması lazım baksana nasıl baş ediyosunuz ikizler varken:)Biz de buyuduklerini hayal edip teselli buluyoruz tabi ki cok sukur insan cok seviyor ama çok da zor. Alt değistirmekten emzirmekten uyutmaya çalışmaktan gına geldi :))) ben de beşiz doğuranları düşünüyorum nasıl başa çıkıyorlar diye. Ne maddi ne manevi yönden yetişemiyor insan. O tanıdığın kişi gerçekten çok zorluk çekmistir ikiz çocuk zor ama daha da zoru onlardan baska evde çocuk olması. Bizde sürekli bir kişi büyük kızımın peşinden koşuyor. Geçen gün 5dk içinde yaptıklarını anlatayım önce ikizlerden birini uyatti ben onu alirken banyoya girdi çamaşır makinasının gozune deterjan koydu tabi yarısı dışarda. Ardindan da cifi yerlere bi güzel sıkmış yeni temizlemistim banyoyu. Ben orayı temizlerken depo gibi kullandığım küçük tuvalete girdi koca bir bidon çamaşır suyunu vileda kovasına boşalmış viledayi da icine daldirmis tuvaleti temizliyor sözde. Orayı temizlerken altına kakasini yaptı. Ve butun bunlar 5 max 10dk içinde oldu. Allah.tan annem de kv.m de evdeydi o sıra. Yoksa arada ikizler bi daha dayak yerdi hic bi fırsatı kaçırmıyor valla
Kullandm canm neler yapmadım ki.. kremler alternatif tıp kocakarı ilaçları ama fayda etmedi.. İyileşmediği için bebek emdikçe kanıyor ve midesi bulanıp kusuyo inat ettm emzirdm hem ben mahvoldum hem kusmaktan bebeğimMadecasol krem kullandın mı?
Doktora gösterdin mi.
Ay sen öyle diyince göğüslerim sızladı
AllahımmmKullandm canm neler yapmadım ki.. kremler alternatif tıp kocakarı ilaçları ama fayda etmedi.. İyileşmediği için bebek emdikçe kanıyor ve midesi bulanıp kusuyo inat ettm emzirdm hem ben mahvoldum hem kusmaktan bebeğimŞmdi sürekli emziremiyorum gene kanıyo bü yüzden sütümde çekildi 25cc anca çıkıyo
Teninden kaynaklanıyodur belki yada alerjik falan baska bişey mi ki. İki günde bir yikamakla alakası oldugunu sanmiyorum. Şu zamana kadar aynı sekilde ayni sampuan degil miydihickimse dalin kullanmiyor sanirim ben de Turk markasi diye onu tercih etmistim kafam karisti simdi.... sabununu kullanan var bitek...
Garmastan bi kutu bitirdim canm ama nafileAllahımmm( benim yaralarım da 1ay önce geçti doktor da sasiriyodu böyle bisey görmedim diye.. Hic birşey fayda etmedi en son sütümü sürüp kurutuyodum sürekli yapiyodum bide bepanthol tahriş için krem sürüyodum o da hafifletti baya sonra sonra baktım baya geciyo ama tam gecmeden emzirmedim hiç hep sağdım gece gündüz zaten o acıyla mumkun degildi emzirmem havalandir gögüslerini kalkan al sütünü sür kurusun ardından bepanthol sür denemediysen yani.. Bide bana en son garmastan mı ne ona benzer bişeydi adı o iyi gelmişti . Kanıyosa emzirme zaten kan icmesin cocuk yazık ben sağdığımda bazen bi bakiyodum süt olmuş pembe haydaaa süt ziyanligi ayri koyuyo o aciyla gögüsünü bosaltamadikca sütünde azalir emzirmek eziyet olmasin , biberona alisirsa da alissin diyodum ben en son .. İçim çekildi simdi yazını okuyunca allahım bir an önce gecirir ins
Artk emmeleri guclulesti Canm 5 dkda bosaltiyolar memeyiEvet herhalde aç olsa üç saat duramazdı. Büyüyorlar ve bazen biz bunu anlayamıyoruz. Bir de benim ilk çocuğum. İşte ana yüreği beş dakika yetmiyormuş gibi geliyor.
Bi kere yaptılar bana Canm iki dozu yapılmıştır önceden diye bende anlamadm ama ikinci dozu lisede yapıyorlar dedi ama ben lisede aşı olduğumu hiç hatrlamyrmSil baştan yine olacak ama
Ay birde ben hamileyken aşı olmaktan hoşnut olmadım ya. Ne olursa olsun bebek içerde.. ben en iyisi dozlarımı tamamlayayım.
Ay inş benimde ağrımaz en çok sol tarafımda taşıyorum sag koluma vurdurayım bari
ben yaptırmayacağım nasılsa hamile kalıraak çocuğa bişey olmasın diye yine çağıracaklar aşıyaAmanııın benim tetanoz aşısı zamanım gelmiş yavvyaptırmak istemiyorum ama bir daha hamile kalsam yine yaptırmak gerekiyormuş dozlarımı tamamlarsam ömür boyu gerek yokmuş tamamlamam lazım. Ayy yine kolum ağrıyacak bebişle ne yapacagım bakalım.
Benim esimde batmsin diye sakallarını kesiyonormalde hiç kesmez
Cayin bordosu gibi.eksi bir tadi var ama cok guzel.evet aktardan aliyosun.demleniyor her bitki cayi gibi.Hibuskus neyli Can'ım. Aktardan alınır herhalde. Allhtan benim tek çocuk ona rağmen ev almış başını gidiyor valla. Ütü kaç gündür bekliyor. Yemek desen bi hayal bebeğim olduğundan beri. Valla zormuş anne olup hasta olmak başımı kaldıramıyordum ama dün buradaki tariflerden hepsini yaptım şükür biraz daha iyiyim. He bu arada allah senin de yardımcın olsun canım. Ben tek çocukla baş edemiyorum ili çoçukla allah yardımcın olsun
Ay kıyamammKullandm canm neler yapmadım ki.. kremler alternatif tıp kocakarı ilaçları ama fayda etmedi.. İyileşmediği için bebek emdikçe kanıyor ve midesi bulanıp kusuyo inat ettm emzirdm hem ben mahvoldum hem kusmaktan bebeğimŞmdi sürekli emziremiyorum gene kanıyo bü yüzden sütümde çekildi 25cc anca çıkıyo
Ah ya cok kotu biliyorum hele seninki hepten kötü ya.. Doktora falan sor bi canim?? Olmaz böyle dayanılcak acı değil. Duşa bile girmek istemiyodum sırf o yuzden.. Sürekli mama mı veriyosun yani bende üzülüyodum sütüm yetmiyo arada mama veriyorum diye ama yapcak bişey yok boşuna üzülme sendeGarmastan bi kutu bitirdim canm ama nafilesadece göğüs ucum değil göğsüm komple yara oldu benm o kahve kısım kalmadı artk oralarda hep derisi soyuldu kıpkırmızı şmdi.. sürekli kabuk bağlıyo kepek gibi oluyo aynı dökülüyo.. Ama göğüs ucum hep yarık İnan ne yapacağımı saşırdm hep mama veriyorum bebeğime ağlaya ağlaya daha 3aylık bile olmadı ama hiç doğru düzgn anne sütü alamadı yavrum
Bence cok guzel.ben dort gözle bekliyorum.herseyin yolunda olduğunu gosteriyo ayiplama bence :))11 ay sonra regl olmak
psikolojik olarak hazır değildim ki ben
1-2 ay daha bekleyebilirdi yani, çoook ayıp inan cok ayıp
Ay ben kartimi kaybettim sen diyince animsadim geldi mi ki vaktiAmanııın benim tetanoz aşısı zamanım gelmiş yavvyaptırmak istemiyorum ama bir daha hamile kalsam yine yaptırmak gerekiyormuş dozlarımı tamamlarsam ömür boyu gerek yokmuş tamamlamam lazım. Ayy yine kolum ağrıyacak bebişle ne yapacagım bakalım.
Ah canım emzirme sen yabrum yaa. Bol bol sağ sütünü. Artar üzülme. Nasıl ki günden güne emdikçe büyüdükçe arttırdık sütüKullandm canm neler yapmadım ki.. kremler alternatif tıp kocakarı ilaçları ama fayda etmedi.. İyileşmediği için bebek emdikçe kanıyor ve midesi bulanıp kusuyo inat ettm emzirdm hem ben mahvoldum hem kusmaktan bebeğimŞmdi sürekli emziremiyorum gene kanıyo bü yüzden sütümde çekildi 25cc anca çıkıyo
Bana gebeyken 3.ay kontrolünde tetenoz yapıcaz demişti.Ay ben kartimi kaybettim sen diyince animsadim geldi mi ki vakti
Evet cok agiriyodu 3 gun kolumu kaldramadm hele simdi dedigin gibi bebekle cok zor.ama dozlarini bitirip kurtulmak gerek.ne zaman olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?