2016 Şubat Anneleri

arkadaslar beeginizin vucudunu ne ile yikiyorsunuz? ben sanirim hata yapiyorum. sampuani hem vucud hem sac sampuani ama boynu kizardi. sabun olarak ne kullaniyorsunuz?
Vucuduna da basına da aynı şeyi kullanıyorum. Önce mustela kullandım simdi sebamed ikiside iyi

Ay senin kız ne fenaaa:)) illa birinin sürekli başında durması lazım baksana nasıl baş ediyosunuz ikizler varken:)
Allah sabır versin biz bi taneye yetişemiyoruz

Madecasol krem kullandın mı?
Doktora gösterdin mi.
Ay sen öyle diyince göğüslerim sızladı
Kullandm canm neler yapmadım ki.. kremler alternatif tıp kocakarı ilaçları ama fayda etmedi.. İyileşmediği için bebek emdikçe kanıyor ve midesi bulanıp kusuyo inat ettm emzirdm hem ben mahvoldum hem kusmaktan bebeğim Şmdi sürekli emziremiyorum gene kanıyo bü yüzden sütümde çekildi 25cc anca çıkıyo

hickimse dalin kullanmiyor sanirim ben de Turk markasi diye onu tercih etmistim kafam karisti simdi.... sabununu kullanan var bitek...

Allahımmm( benim yaralarım da 1ay önce geçti doktor da sasiriyodu böyle bisey görmedim diye.. Hic birşey fayda etmedi en son sütümü sürüp kurutuyodum sürekli yapiyodum bide bepanthol tahriş için krem sürüyodum o da hafifletti baya sonra sonra baktım baya geciyo ama tam gecmeden emzirmedim hiç hep sağdım gece gündüz zaten o acıyla mumkun degildi emzirmem havalandir gögüslerini kalkan al sütünü sür kurusun ardından bepanthol sür denemediysen yani.. Bide bana en son garmastan mı ne ona benzer bişeydi adı o iyi gelmişti . Kanıyosa emzirme zaten kan icmesin cocuk yazık ben sağdığımda bazen bi bakiyodum süt olmuş pembe haydaaa süt ziyanligi ayri koyuyo o aciyla gögüsünü bosaltamadikca sütünde azalir emzirmek eziyet olmasin , biberona alisirsa da alissin diyodum ben en son .. İçim çekildi simdi yazını okuyunca allahım bir an önce gecirir ins

hickimse dalin kullanmiyor sanirim ben de Turk markasi diye onu tercih etmistim kafam karisti simdi.... sabununu kullanan var bitek...
Teninden kaynaklanıyodur belki yada alerjik falan baska bişey mi ki. İki günde bir yikamakla alakası oldugunu sanmiyorum. Şu zamana kadar aynı sekilde ayni sampuan degil miydi

Garmastan bi kutu bitirdim canm ama nafile sadece göğüs ucum değil göğsüm komple yara oldu benm o kahve kısım kalmadı artk oralarda hep derisi soyuldu kıpkırmızı şmdi.. sürekli kabuk bağlıyo kepek gibi oluyo aynı dökülüyo.. Ama göğüs ucum hep yarık İnan ne yapacağımı saşırdm hep mama veriyorum bebeğime ağlaya ağlaya daha 3aylık bile olmadı ama hiç doğru düzgn anne sütü alamadı yavrum

Bi kere yaptılar bana Canm iki dozu yapılmıştır önceden diye bende anlamadm ama ikinci dozu lisede yapıyorlar dedi ama ben lisede aşı olduğumu hiç hatrlamyrm

ben yaptırmayacağım nasılsa hamile kalıraak çocuğa bişey olmasın diye yine çağıracaklar aşıya

Benim esimde batmsin diye sakallarını kesiyo normalde hiç kesmez

sakalını keziyor o daha sert batıyor diye ama bıyıkları bi ara kessem mi dedi ama
adam bıyıksız cirkin be dedim etmeee yazık günahtır sen böyle kal
amaaaa oğlumu da öpme dedim, ağlaması cok güzelmiş de onu izlemek istiyomuş hasbaam

Cayin bordosu gibi.eksi bir tadi var ama cok guzel.evet aktardan aliyosun.demleniyor her bitki cayi gibi.
Sagol cnm evet zor ama zahmet olmadan rahmet olmuyor.herseye ragmen cok güzel.bu bebeğime cok zor sahip oldugum icin gozume gelmiyo zorlugu.bebek sahibi olmak cok cok zormus aslnda.onun icin sesimi etmiyorm bin sukur diyorum.ne kadar yorucu da olsa dünyanin en guzel duygusunu yasattiklari icim cok sansliyiz

11 ay sonra regl olmak
psikolojik olarak hazır değildim ki ben
1-2 ay daha bekleyebilirdi yani, çoook ayıp inan cok ayıp

Ay kıyamamm ( Olsun az olsada sen ver.. sütün onu korur.. Çok hassas bir cildin var demekki, sağlık olsun kuzum çok sabretmişsin zaten bu kadar zorluğa rağmen.

Ah ya cok kotu biliyorum hele seninki hepten kötü ya.. Doktora falan sor bi canim?? Olmaz böyle dayanılcak acı değil. Duşa bile girmek istemiyodum sırf o yuzden.. Sürekli mama mı veriyosun yani bende üzülüyodum sütüm yetmiyo arada mama veriyorum diye ama yapcak bişey yok boşuna üzülme sende

Ay ben kartimi kaybettim sen diyince animsadim geldi mi ki vakti
Evet cok agiriyodu 3 gun kolumu kaldramadm hele simdi dedigin gibi bebekle cok zor.ama dozlarini bitirip kurtulmak gerek.ne zaman olmak gerek

Ah canım emzirme sen yabrum yaa. Bol bol sağ sütünü. Artar üzülme. Nasıl ki günden güne emdikçe büyüdükçe arttırdık sütü
Gene arttırırsı yavaş yavaş
Ama şütfen emzirme hem seni acıtır emzirmekten soğursun(bu vakte kadar soğumamış olman şaşırtıcı) hemde bebeğine yazık kusuyor süt yerine kan tadı alıyor

İyileştirmeye bak sen bu dönem. Tamamen iyileştir sonra tekrar başlarsın.minnağın ucunu tam almjyordur yara yaoıyordur

Ay ben kartimi kaybettim sen diyince animsadim geldi mi ki vakti
Evet cok agiriyodu 3 gun kolumu kaldramadm hele simdi dedigin gibi bebekle cok zor.ama dozlarini bitirip kurtulmak gerek.ne zaman olmak gerek
Bana gebeyken 3.ay kontrolünde tetenoz yapıcaz demişti.
Hatta e çlcuk aşılı ben aşılı nası olcak demiştim. 3.ayda aşı yok merak etme demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…