Dalin cok kurutuyor canım büyük kızımı dr.götürdük cildindeki pütur pütur t aralar için sakın dalin kullanma dedi ibrahim saracoglu.nun bitkisel sampuanini aldik cildine iyi geldi ama dibinde kalınca gözlerini yaktı uni baby vardı evde onu kullanayim dedim o da kuruttu ciltlerinihickimse dalin kullanmiyor sanirim ben de Turk markasi diye onu tercih etmistim kafam karisti simdi.... sabununu kullanan var bitek...
bende bu akşam aynı şeyi düşündüm benim kuzım bazen altı yedi saat emmiyor nw zaman emziğe alıştırdım meme reddi yaşadıkYa kızlar benim bebiş beş dakika emiyor bırakıyor ve üç saat öyle duruyor. Emzik yüzünden mi ki? Emziği sadece uyurken veriyorum aslında. Off ya hu
benim ki ata ara alıyor emziği ama çık ağlıyorsa almaz onuda ne yapıcaz böyle karnı aç emmiyor aç olduğu için uyumuyorda bu gece yine arabayla gezdirdik hanfendiyi öyle sakinleşti
Benim deliden bi tane daha mı varmış
Napıcaz valla bunlarla bilmiyrum
Dudak tiryakisi bunlar
Şuan sütü tamamen boşalttığım mememde duruyor
Ara ara emiyor sonra duruyor ama emdiğinde süt çekmiyor. Sadece uyurken yaptığı dudak hareketini yapıyor.
Diğer göğsümde süt var onu istemiyor
Tişörtler desen aynı.
Emzik ver diyeni
Almıyor, soğuk pilastik uzatamadığı emziği benim meme varken ne etsin
Hahasakalını keziyor o daha sert batıyor diye ama bıyıkları bi ara kessem mi dedi ama
adam bıyıksız cirkin bededim etmeee yazık günahtır sen böyle kal
amaaaa oğlumu da öpme dedim, ağlaması cok güzelmiş de onu izlemek istiyomuş hasbaam
Canım bıyık batmış olabilir. Benim oğlumda hiç sevmio sakallı bıyıklı insanları. ☺ Benim oğlumda banyodan sonra üstünü giydirirken ağladı öyle morardı nefes gitti. Öyle olduğunda ağzının içine üfleyin demişlerdi. Yaptım da kendine geldi. Çok korktum onunla oturdum ağladım. Ama dikkat et. Öyle olduğunda (inşallah bi daha olmaz ) çok panik yapmamak lazımmış çünkü bunu alışkanlık haline getirebiliyorlarmış. Benim o günden sonra bi kaç defa daha oldu. Sakin karşılamaya başlayınca nefesi kesilecek kdr olmuyor artık.Kızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak üzereyim
şimdiden dış kaşıntısi olur mu ya?
Ben sakindim ama kv sağolsun nasıl panik yaptı insanın elini ayağına dolastryo noldu niye öyle yaptı ksldr kaldır nefesi kesildi şöyle yap böyle yap daraltti aldim çocuğu gectm odaya emzirdmCanım bıyık batmış olabilir. Benim oğlumda hiç sevmio sakallı bıyıklı insanları. ☺ Benim oğlumda banyodan sonra üstünü giydirirken ağladı öyle morardı nefes gitti. Öyle olduğunda ağzının içine üfleyin demişlerdi. Yaptım da kendine geldi. Çok korktum onunla oturdum ağladım. Ama dikkat et. Öyle olduğunda (inşallah bi daha olmaz ) çok panik yapmamak lazımmış çünkü bunu alışkanlık haline getirebiliyorlarmış. Benim o günden sonra bi kaç defa daha oldu. Sakin karşılamaya başlayınca nefesi kesilecek kdr olmuyor artık.
Bizimki 40i çıktıktan sonra basladiKuzlar bebek ne zaman bana gülmeye başlar, su an kızım 27 günlük.
Oluyo heralde eline dişlik veryrm ağzına goturup gezdryo essekOluyormuş canım. Uyuşsunda kaşınmasın diye pırasa sürün dedi. ☺
Ben sakindim ama kv sağolsun nasıl panik yaptı insanın elini ayağına dolastryo noldu niye öyle yaptı ksldr kaldır nefesi kesildi şöyle yap böyle yap daraltti aldim çocuğu gectm odaya emzirdm
Aynen öyle kaç tane cock buyutmusler ama nasıl anlamyrmBizimkinide annem giydiriyodu. Onun kucağında oldu. Elinden alana kadar bana cırlıyor bişey yap diye. Onlar bizden daha panik oluyorlar.
Bana hiç böyle birşey dememişlerdi canım. Hamile kalırsan yine 2 tane vuracagız dedi. Yada 3 doz 5 doz tamamlıyormuşsun. Birdaha ömr boyu koruyormuş. 3 müydü 5 miydi tam hatırlamıuorum.Bi kere yaptılar bana Canm iki dozu yapılmıştır önceden diye bende anlamadm ama ikinci dozu lisede yapıyorlar dedi ama ben lisede aşı olduğumu hiç hatrlamyrm
Canım doğumdan 3 ay sonra 3. Doz için çagırıyorlarmış. Ben 2 Kasımda vurulmuşum 2.dozu 2 Mayısda çağırmış.Ay ben kartimi kaybettim sen diyince animsadim geldi mi ki vakti
Evet cok agiriyodu 3 gun kolumu kaldramadm hele simdi dedigin gibi bebekle cok zor.ama dozlarini bitirip kurtulmak gerek.ne zaman olmak gerek
Ay yok kuzum ya herşeyi söylüyorlar. Benim yegende 2.3 aylıkken ayaklarına basamazdı hamur gibiydi. Anneannem et kesiği olmuş eve et getirmişler üstüne bastırmamışsınız falan derdi. Ablam doktora götürüp sordu yok öyle birşey dedi. Kızı şimdi patır patır yürüyor.Annem ya niye aklimi kurcaladin ki simdi
2,5 aylik Oglumum gelisimi iyi, oyun oynamasi hareket etmesi dogrulmasi falan filan iste
Ama tutma refleksi konusunda üşengec
Parmaklari gevsek tutuyor ve hafif ceksen birakiyor
Oyuncaklari tutmuyor ve bana normaldi
Ama anneeeeemmm ayy bu cocuk tutamiyor amaaan bu cocuk tembel hemen birakiyor bununla ilgilenmiyormusun diye diye beni huylandirdi
Sizce napmam lazim oglum icin nasil yol cizmeliyim
pırasa mı:) cidden mı ? kim dedi bu arada dr mı:)Oluyormuş canım. Uyuşsunda kaşınmasın diye pırasa sürün dedi. ☺
Belli kız şu kaşlara bak sert erkekvalla benımkı ıkı gune oturacak gıbıKıpır kıpır yerınde durmuyo, yatagın bır kosesınden dıger koseye yuvarlanabılıyo, bır de cok agrasıf yandım ben
Kesinlikle çok iyi bir krem ben hic başka krem almadım çok güzel onarıcı ve bariyer etkiside var ve eriyip yok olmuyo bende beğendim .Bu sudocrem mucize gibi. Oğlumun boynu kızarıktı 2.3 gündür pişik olacak gibiydi. Popoyu iyileştiryorsa boynuda iyileştirirmi acaba dedim. Nette baktım birsürü yere kullanılıyormuş.
Sivilceler - hafif yanıklar - agda sonrası kızarmalar.
Bende akşam sürdüm boynuna bu sabah çok azalmıştı. Çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?