2016 Şubat Anneleri

hickimse dalin kullanmiyor sanirim ben de Turk markasi diye onu tercih etmistim kafam karisti simdi.... sabununu kullanan var bitek...
Dalin cok kurutuyor canım büyük kızımı dr.götürdük cildindeki pütur pütur t aralar için sakın dalin kullanma dedi ibrahim saracoglu.nun bitkisel sampuanini aldik cildine iyi geldi ama dibinde kalınca gözlerini yaktı uni baby vardı evde onu kullanayim dedim o da kuruttu ciltlerini

Ya kızlar benim bebiş beş dakika emiyor bırakıyor ve üç saat öyle duruyor. Emzik yüzünden mi ki? Emziği sadece uyurken veriyorum aslında. Off ya hu
bende bu akşam aynı şeyi düşündüm benim kuzım bazen altı yedi saat emmiyor nw zaman emziğe alıştırdım meme reddi yaşadık

benim ki ata ara alıyor emziği ama çık ağlıyorsa almaz onuda ne yapıcaz böyle karnı aç emmiyor aç olduğu için uyumuyorda bu gece yine arabayla gezdirdik hanfendiyi öyle sakinleşti

Kızlar ayak tırnağım batmış çok ağrıyor kestim olmadı tuzlu suda beklettim olmadı eşim zeytinyağlı hamur gibi birşey yaptı sardı ayağıma sabaha kadar dursun dedi uyudu ama ben ağrıdan uyuyamıyorum ne yapabilirim tavsiyesi olan varmı yarın sabah kuzımın aşısı var cuma günü misafirkerim gelecek yarın temizlik ve hazırlık yapmam lazım ama uyuyamıyorum ağrıdan ooffff

Haha yazık aglatmasin çocuğu benm oğlan biraz fazla op sev sıkıntıya gelemiyo agliyo hemen

Sezeryanla doğum yapanlar dikisimin sağ tarafı çok sizliyo sizdede var mı böyle bisey o tarafı yamuk kesmişler bide iz yamum

Annem ya niye aklimi kurcaladin ki simdi
2,5 aylik Oglumum gelisimi iyi, oyun oynamasi hareket etmesi dogrulmasi falan filan iste
Ama tutma refleksi konusunda üşengec
Parmaklari gevsek tutuyor ve hafif ceksen birakiyor
Oyuncaklari tutmuyor ve bana normaldi
Ama anneeeeemmm ayy bu cocuk tutamiyor amaaan bu cocuk tembel hemen birakiyor bununla ilgilenmiyormusun diye diye beni huylandirdi

Sizce napmam lazim oglum icin nasil yol cizmeliyim

Kuzlar bebek ne zaman bana gülmeye başlar, su an kızım 27 günlük.

Kızlar. Oğlum kpin kucagindaydi öptü öyle bi agladiki morardi nefesi kesildi niye öyle yaptı ki nasil korktm ağlamak üzereyim
Canım bıyık batmış olabilir. Benim oğlumda hiç sevmio sakallı bıyıklı insanları. ☺ Benim oğlumda banyodan sonra üstünü giydirirken ağladı öyle morardı nefes gitti. Öyle olduğunda ağzının içine üfleyin demişlerdi. Yaptım da kendine geldi. Çok korktum onunla oturdum ağladım. Ama dikkat et. Öyle olduğunda (inşallah bi daha olmaz ) çok panik yapmamak lazımmış çünkü bunu alışkanlık haline getirebiliyorlarmış. Benim o günden sonra bi kaç defa daha oldu. Sakin karşılamaya başlayınca nefesi kesilecek kdr olmuyor artık.

Ben sakindim ama kv sağolsun nasıl panik yaptı insanın elini ayağına dolastryo noldu niye öyle yaptı ksldr kaldır nefesi kesildi şöyle yap böyle yap daraltti aldim çocuğu gectm odaya emzirdm

Bizimkinide annem giydiriyodu. Onun kucağında oldu. Elinden alana kadar bana cırlıyor bişey yap diye. Onlar bizden daha panik oluyorlar.
Ben sakindim ama kv sağolsun nasıl panik yaptı insanın elini ayağına dolastryo noldu niye öyle yaptı ksldr kaldır nefesi kesildi şöyle yap böyle yap daraltti aldim çocuğu gectm odaya emzirdm

Bi kere yaptılar bana Canm iki dozu yapılmıştır önceden diye bende anlamadm ama ikinci dozu lisede yapıyorlar dedi ama ben lisede aşı olduğumu hiç hatrlamyrm
Bana hiç böyle birşey dememişlerdi canım. Hamile kalırsan yine 2 tane vuracagız dedi. Yada 3 doz 5 doz tamamlıyormuşsun. Birdaha ömr boyu koruyormuş. 3 müydü 5 miydi tam hatırlamıuorum.
Ay ben kartimi kaybettim sen diyince animsadim geldi mi ki vakti
Evet cok agiriyodu 3 gun kolumu kaldramadm hele simdi dedigin gibi bebekle cok zor.ama dozlarini bitirip kurtulmak gerek.ne zaman olmak gerek
Canım doğumdan 3 ay sonra 3. Doz için çagırıyorlarmış. Ben 2 Kasımda vurulmuşum 2.dozu 2 Mayısda çağırmış.
Sende bu ay bebegi kontrole götürdüğünde sorarsın
Ay yok kuzum ya herşeyi söylüyorlar. Benim yegende 2.3 aylıkken ayaklarına basamazdı hamur gibiydi. Anneannem et kesiği olmuş eve et getirmişler üstüne bastırmamışsınız falan derdi. Ablam doktora götürüp sordu yok öyle birşey dedi. Kızı şimdi patır patır yürüyor.
Bakma sen eskilere

Bu sudocrem mucize gibi. Oğlumun boynu kızarıktı 2.3 gündür pişik olacak gibiydi. Popoyu iyileştiryorsa boynuda iyileştirirmi acaba dedim. Nette baktım birsürü yere kullanılıyormuş.
Sivilceler - hafif yanıklar - agda sonrası kızarmalar.
Bende akşam sürdüm boynuna bu sabah çok azalmıştı. Çok sevindim

valla benımkı ıkı gune oturacak gıbı Kıpır kıpır yerınde durmuyo, yatagın bır kosesınden dıger koseye yuvarlanabılıyo, bır de cok agrasıf yandım ben
Belli kız şu kaşlara bak sert erkek maşallah .
Yuvarlanuyo derken dönmeye mi başladı maşallah benimkide kaykiliyo yastiga koyunca tırtıl gibi

Kesinlikle çok iyi bir krem ben hic başka krem almadım çok güzel onarıcı ve bariyer etkiside var ve eriyip yok olmuyo bende beğendim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…