Bizimkilerin de boynunun altı çabuk kızarıyor kustukça boynuna kulağının arkasına gidiyor oralar kızarıyor. Arada temizleyip pisik kremi sürüyorum ertesi gün geçiyoronce sebamed kullandik daline gecince oldu sanirim. sebamede devam ozaman.
esim de kocaman almis uygun fiyat diye . boynunun alti kipkirmizi pisik olmus. benim de bebekken olmus. tum surat babasi ama bu tarz seyleri bana cekmis hassas cildi var.
ben de ilk kizardiginda pisik kremini surdum cogaldi bu seferde dr turosud diye bi krem verdi mntr kremiymis onu kullaniyorum artik. Allah beterinden korusun. dr pisik de birtur mantar turu endiseenme okadar dedi. adamcagiz bigun beni kapidan kovacak ya neyse...Bizimkilerin de boynunun altı çabuk kızarıyor kustukça boynuna kulağının arkasına gidiyor oralar kızarıyor. Arada temizleyip pisik kremi sürüyorum ertesi gün geçiyor
Dalin ve uni baby bizde de çok vardı büyüğe yasaklayinca ikizlere kullanayim dedim onların da cildi çok kurudu esime eczaneden aldirtcam bakalim ne verecekler çok kuru ciltler için
Kolik canim galiba bizimki arabada sakinlesiyor ama fazla cikaramuyorum bi keresinde hastaneye goturdum var ya her kesin bebegi sakin benim kiz yikti oralariCanımcanım gazımı var acaba yoksa kolikmi benim kızımda çok ağlıyor arada ile gezince sakinleşiyor biraz yoksa katılıyor ağlarken ne yaparsak faydası olmuyor bazen araba da kesmiyor eşime diyorum az geliyor araba bağışıklık kazandı sırayla kamyon tır uçak falan isteyecek galiba diye
Canim yaralarin gec iyilesmesi vucudunda bi seylerin eksik oldugunu gosteriyor potasyum falan eksigin mi var onu arastirdin miCanm benm yaralarım hep geç iyileşir ufak bi yara bile çok uzun zaman alıyor şekerim olduğundan bile şüphelendiler.. Ona bağlıyo doktorda..
Ayy ne güzel insallah seninki duzene girmistir masallah kizina. Benimkiler de duzene girse artik ya. 3ayi bitirdik hala bi duzen kuramadik gece saat başı kalktim yine. Gunduz de uyumuyorlar gece deGunaydinlar.kizim ilk defa duzgun uyudu bi gece..gerci dun tum gun nerdeyse disardaydik yoruldu sanirim..sabah 6dan beri kaka yapa yapa uyuyouyandi az once bida cortt..valla karismadim kakali yatti oyle..buyukle ilgilendim bende biraz.simdi kizi yikiycam
Evet ben gün içinde ağlayınca emzik vermiyorum ama uyuyana kadar hep ağzında. Yoksa uykuya dalmıyor ve elleriyle yüzünü yırtacak gibi bastırıyor. Ben de emziği veriyorum. Çok dalınca düşüyor zaten. Ama o plastik şey çeneyi yoruyor da iş emmeye gelince tembellik mi ediyor diye düşünmüyor değilim ben de. Ama arkadaşlar büyüdüğü güçlendiği için diyorlar içim rahatlıyor.bende bu akşam aynı şeyi düşündüm benim kuzım bazen altı yedi saat emmiyor nw zaman emziğe alıştırdım meme reddi yaşadık
Canim yaralarin gec iyilesmesi vucudunda bi seylerin eksik oldugunu gosteriyor potasyum falan eksigin mi var onu arastirdin mi
Öncelikle her çocuğun hazır bulunuşlukları gelişimleri farklı canım. Yaşıtlarının yapması gereken şeylerin hiçbirini yapmıyor da değil üstelik. Benim kızım da sıkı tutar ama doğrulamaz mesela. Bir arkadaşım da bana bıngıldak sevgiyle kapanır sen bununla ilgilenmiyor musun? demişti çok üzülmüştüm. ( bizim arka bıngıldak yumuşak hala kapanmadı) oysaki bebeklerin%3ünde olan bir durummuş. Kafa kemikleri de ayrık. Çok üzülmüştüm ama farklı doktorlara gittim beni rahatlattılar. O yüzden sıkılma. Daha saçını çekecek, yakana asılacak...Annem ya niye aklimi kurcaladin ki simdi
2,5 aylik Oglumum gelisimi iyi, oyun oynamasi hareket etmesi dogrulmasi falan filan iste
Ama tutma refleksi konusunda üşengec
Parmaklari gevsek tutuyor ve hafif ceksen birakiyor
Oyuncaklari tutmuyor ve bana normaldi
Ama anneeeeemmm ayy bu cocuk tutamiyor amaaan bu cocuk tembel hemen birakiyor bununla ilgilenmiyormusun diye diye beni huylandirdi
Sizce napmam lazim oglum icin nasil yol cizmeliyim
Oyy film sahnesi gibi hayatın var. Devamlı yanında biri olması lazım canım. En azından büyük kız biraz daha büyüyene kadar.
Ne demek canım elimden geldiğinde bildiğim birşeyse cevaplıyorum
Banyo içinde baştan aglayacak diye stres yapma. Sakin olmaya çalış. Çocuk şarkıları biliyormusun? Şarkı söyle ona komiklik yap şebeklik yap. Dudaklarını büzüştürerek sesler çıkar. Ben kırmızı balık gölde şarkısını söylüyorum bayılıyor
Merhaba hanımlar, 2.ay aşısı yeni olduk bugün de ateşi kaç olunca ilaç vermrk gerek, şuan 37
Bizimki 40ından sonra belli belirsiz başladı ve 2 ay bitince tam olarak güldüKuzlar bebek ne zaman bana gülmeye başlar, su an kızım 27 günlük.
Ben yarayken hiç emzirmedim ama sen yine emziriyorum diyosun yaralar hafifledikce emzirirsen tekrar başa dönersin emzirme gecmeden. Artar canım boşuna sıkıntı yapma sen hep sag ne kadar da bi emiyosa bilirsin sutun arttıktan sonra bes dk da bi biberon dolar zaten hiççç sıkıntı yapmaCanm sen arada maama veriyomuşun ben arada emzirebiliyorumHerşeye rağmen sütüm vardı ama üzüntü yaralar stres bitirdi Ne güzel bi zamanlar tek göğsümden 100cc süt gelirdi acaba tekrar okadar artarmı
Öyleyse bencede devam edinonce sebamed kullandik daline gecince oldu sanirim. sebamede devam ozaman.
esim de kocaman almis uygun fiyat diye . boynunun alti kipkirmizi pisik olmus. benim de bebekken olmus. tum surat babasi ama bu tarz seyleri bana cekmis hassas cildi var.
sac diplerinde sukrolsun birsey yok sadece boynu kipkirmizi oldu. baklim biraz daha gozlemleyip karar vericempapyonkilikli ben de dalin kullanıyorum. Bir sorun olmadı şimdiye kadar. Konak fırçasıyla yıkıyorum saçlarını.
Canm herşeyi denerim yani bundan sonra pamuk koyuyum bakalım o neolacak. Eczanede eşim önce eczacıydı bi iki kremi karışrırarak falan sürdüm ama tam anlamıyla grçmedi maalesefya gogus pedi bendeki yarayi cogaltti ama belki sende tam tersi olur. bir de gogus pedinde kuru kalmiyor cok fazla en azindan benim oyle oldu. ben krem surup kapatiyordum o nedenle pamugun tuyu yapismiyordu.
canim emzirmeden once el pompasi ile sagmaya basla bikac damla gelince birak bebegin agzina ver. hem bebek hirslanmiyor hem de gogus ucun ciktigi icin daha az canin yaniyor ama sagarken cok aciyor onu da soyleyim. tanidik bi eczaneye git durumunu bi anlat bakalim. belki kendileri bi ilac yapar. ben oyle gecirdim. arkadasim tavsiye etti bana da o da eczaneye soylemis ilac yapmislar ben de tanidik eczaci vardi ona gittim soyledim kendisi bi ilac yapti bana dukkanin arka tarafinda 10 dk da. belki sana da yaparlar. biliyorlardir formulunu. ben rica ettim formulu vermediler.
Canm bende b12 ve demir eksikliği var kansızlıkta var onlar etken mi bilemiyorum..Canim yaralarin gec iyilesmesi vucudunda bi seylerin eksik oldugunu gosteriyor potasyum falan eksigin mi var onu arastirdin mi
Canm bikaç gün sonra boy kilo takibi var sağlık ocağında ölçtüreceğim çünkü bazen tatlı bişey yediğimde gözümün önü kararıyo ellerim falan titriyo..Afra48 arkadaşımız da söylemiş zaten bir şeyler eksik olabilir diye. Canım şekerini hiç kontrol ettirdin mi? Fırsat olduğunda bir baktır, bir şey çıkmazsa hem için rahat eder. Çok çok geçmiş olsun bir an önce şifa bul inşallah.
Canm sütüm tamamen çekilmesin diye toparlandıkça emzirdim bend doğru mu yapıyorum yanlış mı tabi bilemiyorum orasınıBen yarayken hiç emzirmedim ama sen yine emziriyorum diyosun yaralar hafifledikce emzirirsen tekrar başa dönersin emzirme gecmeden. Artar canım boşuna sıkıntı yapma sen hep sag ne kadar da bi emiyosa bilirsin sutun arttıktan sonra bes dk da bi biberon dolar zaten hiççç sıkıntı yapma
Aynen Can'ım rabbim bakabilecek olan tüm ailelere nasip etsin inşCayin bordosu gibi.eksi bir tadi var ama cok guzel.evet aktardan aliyosun.demleniyor her bitki cayi gibi.
Sagol cnm evet zor ama zahmet olmadan rahmet olmuyor.herseye ragmen cok güzel.bu bebeğime cok zor sahip oldugum icin gozume gelmiyo zorlugu.bebek sahibi olmak cok cok zormus aslnda.onun icin sesimi etmiyorm bin sukur diyorum.ne kadar yorucu da olsa dünyanin en guzel duygusunu yasattiklari icim cok sansliyiz
Tabi canim kokunu bilmez mi.. Normal ya hem korkuyo insan hem yorgunluk oluyo ama hepten gerilir cocuk sen sakin ol hoplat zıplat bari gazı mı vardı akşam niye o kadar agladı yavruAgladigi zaman anneme bile gitmiyor kokumumu almis ne anlamiyorum bi tek bende sakinlesiyor o da ayakta durmam sartiyla gece 3 e kadar ogle bi agladi ki ya Rabbi o neydi ana bende onunla birlikte agladim ya bazen dayanamiyorum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?