2016 Şubat Anneleri

Kesinlikle :) geçende konuşmuştuk ya bunu
Nerdeyse iki aydır diyetteyim ne rezene içebiliyorum ne de yemek
Ne zaman uykusuz kalayım çocuk o gün aç. Ve gece uykusundaki süt kalitesi daha iyiymiş

benimkiminde uyku düzeni bozuldu ya evine ne güzel alismisti yavruCum memlekete rapor için geldik her hey alt üst oldu . umarim eski uyku düzenine geri döner.
Canim bebekler cabuk alisiyorlar.. bak bizimkisi bakicida bile uyuyor.. biraz bizde bakiyor biraz kendi evinde orda bile uyuyormus yavrucak, alisip sevince sorun kalmiyor.. ama biraz sabretmek lazim

Benim kızımın da hep dökülüyor canım ama normalmiş ilk saç dökülürmüş

Ay kuzum fark etmemişim 2 parmak kalınlığında yazmak istemiştim yanlış yazmışim:) bende bilmiyorum ne demek olduğunu:):):) t9 ne demek istedi acaba:)

Hahaaa ilahi canım :)

Ben trio acde kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadık canım da sen dokunduğunu nerden anladın, nasıl belirtiler vardı, merak ettim

Biz bunu sık sık yaşıyoruz korkma geçecek, Allah büyük

Haklısın uyku çok güzel süt yapıyo, bu arada dün bizim mahalledeki bime gittim, senin tavsiyen üzerine incir alacaktım, bitmiş, şansa bak, başka bimler de uzak, gidemedim :/ eşime aldırcam, normalde aktardan alırdık kg 18 tl ama bim uygun geldi hem de sen memnunsun, güvendim

Kesinlikle :) geçende konuşmuştuk ya bunu
Nerdeyse iki aydır diyetteyim ne rezene içebiliyorum ne de yemek
Ne zaman uykusuz kalayım çocuk o gün aç. Ve gece uykusundaki süt kalitesi daha iyiymiş
Doktorda oyle soyledi.. gece cok emiyorsa sabah cok istekli olmayabilir, buda cok onemli degil demisti, gece az icerse tabi o zaman gunduz sutum daha bol oluyor o zaman gunduz daha cok emiyor.. bir sekilde karni doyuyor yani :).. ama dinlenmek sart, artik bizim uykularimizda uzadi.. gece iki defa kalkiyorum hatta bir defa diyebilirim bir 1'de kalkiyor onu saymiyorum birde saat 5'te sonra zaten bizimle kalkiyor minigim :)

Canim incir oyle super kaliteli degil.. ama secip en iyilerini aldim.. kaynatirkende ortasini bolup icini kontrol ediyorum kurtlu cikarmi diye simdiye kadar bir sorun cikmadi cok sukur :)

Kızlar hani hiçbir pantolonum olmuyor diyordum ya bu sabah eennn sevdiğim kotlarımdan birini denedim ve oldu, accaaayyiipp mutluyum

Ohh be tekrar giyebileceğim bi kotum var yehuu :))

Çok kafaya takmıştım bu kg olayını, 6 kg kaldı gitmiyor ama en azından özgüvenim geldi, bi daha dar kot giyemeyeceğimi sanıyordum

Bebek arabasıyla "TEK BAŞINA" dışarı çıkıyır musunuz?

Ben ilk defa dün hava güzel diye denedim ama henüz pratiklik kazanmadım, biraz zorlandım, apartman girişinde rampasız bikaç basamak zorladı beni

Çarşıda tek başına bebeleriyle gezen, bebek arabalarıyla her türlü manevrayı yapan, heryere çekinmeden giren ve tık tık tık arabayı tek elle kapatıp açan hatunları kıskanıyorum evet kıskanıyorum

Benim neyim eksik yaa, çok mu zor ki bebekle gezmek:/

Hoş bizim ülkemizde rampalar hiç fonksiyonel değil, işe yaramıyor ki..

Canim bebekler cabuk alisiyorlar.. bak bizimkisi bakicida bile uyuyor.. biraz bizde bakiyor biraz kendi evinde orda bile uyuyormus yavrucak, alisip sevince sorun kalmiyor.. ama biraz sabretmek lazim
Ay maşallah canım ya. inşallah benimkininde uyku düzeni geri döner böyle çok zor:) gündüz uykuları nasıl peki benimki eskiye göre bayağı azaldi canım

Ben çıkıyorum canım ilk başta zorlandım şimdi az çok alıştım diyebilirim gide gele pratik olup alısacagiz başka yolu yok

Ay maşallah canım ya. inşallah benimkininde uyku düzeni geri döner böyle çok zor:) gündüz uykuları nasıl peki benimki eskiye göre bayağı azaldi canım
degisiyor.. dun 4 saat uyudu toplamda.. .. bazen oluyor daha cok bazen daha az.. ama ortalama 14 - 15 saat uyuyor gunluk.. gayet iyi bence. Gunduz etrafi kesvetmeye calisiyor oynuyor buda onemli cok zorlamamak lazim

Basım agriyor ( nasıl zor bir geceydi kaç defa uyanxi 5 teb sonra uyuduk mu uyanık miydik bilmiyorum. Gaz sancısı çekiyor sanırım. ( kaç defa kaka yaptı az az bir de az önce emdiği sutu hep kustu ve hala uyanık. Ara ara yarım saat uyuyp kalkıyor. on tarafta diste minik bir beyazlık var dış mi acaba

Aaa hadi canim dis cikariyor demekkk.. pamukcuk degilse tabi eline degince sertlik hissediyorsan distir.. Ay bizde ayni seyleri yasicaz, cocuklar dis cikarmada cok sorun yasiyorlar .. cok gecmis olsun canimm

Bu gece de güzel uyudu da gaz çok sancılı.çok canı yanıyor ya...
İnşllah canım girsin artık firkancım.sabah da ne güzel uyuyordu.ağlıyor uyurken.uykudan kendini de alamıyor.böyle gaz mı olur ya

Aslinda konaktan sonra tepesi açıldı yanlar kaldı ya o yüzden korkuyorum cikmayacak diye.. Ama cikar heralde

Canim en azindan seninki arabada duruyor, ben arabayi canta tasimak icin almis gibi hissediyorum sürekli kucak istiyor

Aslinda konaktan sonra tepesi açıldı yanlar kaldı ya o yüzden korkuyorum cikmayacak diye.. Ama cikar heralde
Bizimde kafasinin arka kismi seyrelmis biraz.. ahhh sirma sacli oglummm dokuluyolar galibaaaa dokulmesinler cok uzuluyorum, boyle guzeldi

Aaa hadi canim dis cikariyor demekkk.. pamukcuk degilse tabi eline degince sertlik hissediyorsan distir.. Ay bizde ayni seyleri yasicaz, cocuklar dis cikarmada cok sorun yasiyorlar .. cok gecmis olsun canimm

Diş çıkarmak için henüz erken değil mi

Bence de erken ama bir beyazlık var ne bilemedim Uyutnaya çalışıyorum bakarım bir elimle

Kizlar boba kanguru cok pahali. Momfortbayb alsam nasil olur acaba. Tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…