bence ye sütün çeker emziriyorsan eğer ben daha kırkımız çıkmadan fasulye mercimek çok yemiştim bizde koliğiz ama bi sıkıntı olmadı aynı sancılardı o zamanlar
Eğer çok sinirliysen ve hakkını aramak istiyorsan arada normal komşu iliişkisi yoksa (bence varsa bile) hastaneden darp raporu alıp karakola müracat et.
Ne demek senin kıyamadığın öocuğu dövmek
Bence tattirmayla çok ilgisi yok büyük kızıma bebek eksiyi yiyemez bi daha elimden bi şey almaz diye tattirmadim ekşiye bayılıyor lavaşa nar eksisi sıkıp yiyor :)))
Biz de en son sab.a gectik ama geri zinko aldircam zinco.da daha rahatlardi sab iyi gelnedi bize. Gaz yapan yiyecekleri ben de korkuma pek yiyemiyorum ne zaman yesem 1 gün icinde bebekler felaket gazlı oluyor
bilmiyorum canım ya kulağına süt kaçmasıda olabilirmiş genizden kuzım emmiyor diye çık şey denedim kucağımda hoplatarak emzirmeye çalışıyordum belki de o zaman olmuştur
bilmiyorum canım ya kulağına süt kaçmasıda olabilirmiş genizden kuzım emmiyor diye çık şey denedim kucağımda hoplatarak emzirmeye çalışıyordum belki de o zaman olmuştur
Eğer çok sinirliysen ve hakkını aramak istiyorsan arada normal komşu iliişkisi yoksa (bence varsa bile) hastaneden darp raporu alıp karakola müracat et.
Ne demek senin kıyamadığın öocuğu dövmek
Ciddi degil ama sonucta kimsenin dovmeye hakki yok bi kopek icin yavrularima vurmus kopekte can tamam ama kopegine soz dinletemedi diye benim cocuklarimin ne sucu var
Ciddi degil ama sonucta kimsenin dovmeye hakki yok bi kopek icin yavrularima vurmus kopekte can tamam ama kopegine soz dinletemedi diye benim cocuklarimin ne sucu var
Canim bizim cocuklar apt onunde oynuyorlardi yanlarina ufak bir kopek geliyor sonra da komsunun kopegi geliyor bizim cocuklara o kopegi alin caminin avlusuna birakip gelin diyor yanindaki arkadasi neden biz goturuyoruz nasil goturelim diyuor sonra kendi kopegini cagiriyor diger kopegin yanindn ayrilmayinca bizim cocuklari kovaliyor buyuk ogluma cekpas sapiyla vurmus digerininde bogazindan tutmus o sinirle bagirip cagirdim arkasindan ama umursamadi ya anlamadigim bu cocuklarin burda kabahati ne
Benimki gündüz 1 1 buçuk saat uyanık kalıyor. Sonra cok fwna arıza yapıyor. Yarım saat kadar şekerli yor. Uyaninca emiyor yine. 1 saatten fazla uyanık duramıyor pek. Uyumalarimiz hep sallamali ama. gündüz uykusnda hiç Hayır yok. Seninki gündüz napiyor
Kızlar moralim çok bozuk Allah rızası için bana bi akıl verin kızım 3 haftadır hep yeşil kaka yapıyor üstelik de mukus lu Dr diyor normal kg alımı ii Ateş yok diyor ama net den okudum alerjik mis kafam iice karıştı
Sizin bebeklerde yeşil yapıyormu
Dr dedi ki bağırsak da ki ii mikroplardan dır tam çalışmıyordur diyorlar
Sürekli seli de akiyor ama dış yok
Sadece anne sütü veriyorum..
3 aylik şimdi
Canım endişelenme benim bildiğim üşütünce öyle oluyor ama doktorun dediği gibi ateş ve kilo artımında problem yoksa niye endişeleneceksin ki.. Belki
Bebeğinin ayaklarını daha sıcak tutman gerekebilir.. Alerji olsa başka yan etkileri olmazmı, yan etkisi yoksa alerji olmuş ne farkeder :)
Haklısın cnm o da doğru:))
Senin bebek de yeşil yada mukuslu kaka yapıyormu ki..
Bi deneyim 2 gündür 2 çorap ya da patik giydiriyorum bakalım nasıl olacak
Ama bazen öyle yeşil yapıyor ki korkuyorum bende ( acaba ben mi yanlış yapıyorum diye
İnternet de alerjik anneleri okuyorum daha da kafam karışıyor o zaman