2016 Şubat Anneleri

Ya bebegim tam 2.5 aylik ama dis cikartma ihtimali var mi? Resmen dis eti kasiniyir aglamaktan helak oldu hic aglamazdi boyle sonra baktimki meme ile dislerini kasiyor emmiyor. Salyalari akmaya basladi

Ins dis degildir daha erken
Benimkinin onu sırılsıklam her gün salyadan eline disligi veryrm ağzının içinde gwzdryo

Bebegin alerjik mi bizim meyvelere alerjimiz var muz erik cilek karpuz elma armut yiyemiyoruz az bisey dene ertesi gun bisey olmazsa yiyebilirsin

Alerjiniz olduğunu nadıl farkettin canım, belirtiler neler? Bizim var mı henüz bilmiyorum

sadevehuzurlu canm cocukla ugrasmaktan vakit olmuyor ya gunduz uyumuyor gecede kemkum derken hayat durdu :) sen nasilsin bebis nasil :)

anlıyorum canım haklısın, bebişler tüm vaktimizi alıyorlar, ben de uyuyunca yazıyorum buraya, çok şükür iyyiz, alıştık maratona, mesailere devam:))

Hay maşallah süphanallah 9 saat gece uykusu, ben şok, darısı benim bebeye:))

surekli mi yesil canm yoksa arada sırada mı benmkide bazen günde bi kere oluyo bazen 2-3 günde bi ama cok emerse oldugunu farkettm
Yok cnm sürekli yeşil
Koyu yeşil açık yeşil mukuslu yeşil ama hep yeşil
Dr bağırsak dan diyor bi ilaç yazdı onu almadım ama gidip alıyım çok takıyorum ben bunu
Burdan kızlara bakıyorum bi bizde var sanırım bu sürekli yeşil çünkü çok cvp yazan olmadı

Kaşıkla yutmasi lazımmış ilacı diye almadım çok küçük değil mi bebeklerimiz nasıl yutsunlar kaşıkla
Bilmiyorum

Anladm canım baska bi doktora daha gotur istersen ondan sonra başla ilaca

Cok asiri karin gurultusu sesli bazen yesil ve sulu mukuslu kaka meme reddetme ve vucudunda sivilceler cikinca anladim

Cok asiri karin gurultusu sesli bazen yesil ve sulu mukuslu kaka meme reddetme ve vucudunda sivilceler cikinca anladim
Benim bebeğim de yeşil kaka yapıyor gürültülü emerken yapıyor hatta sulu mukuslu da ama başka hiç belirti yol
Sence alerjik mi ben hala bulamadım neye karşı
Poposu da kırmızı değil Dr diyor ki bağırsak mikropları ile alakalı

Canım kaç aylık. Bn d vitamini ve gaz damlasını kaşıkla verdim şimdi öksürük şurubu nda kaşıkla veriyorum

Günaydın kızlar benim minnak bebişim bu gece her uyanışımda çapraz yatıyordu dönme alıştırmaları mı yapıyor artık nedir anlamadım ama bebişler dönmeye başladığında ne yapıcaz ya yüzüstü dönerse yada kafasını battaniyesinin altına sokarda nefes alamayacağı pozisyona gelirse naparım

Benimkinin onu sırılsıklam her gün salyadan eline disligi veryrm ağzının içinde gwzdryo

Normal o xaman bu donemlerde benim 4 aylik cikmis ilk disim bakalim.bu bizdiklarin nasil olcak :) dun gece bende pirasayi ahzina alabilecegi sekilde incelttim verdim eline onunla kasidi dis etlerini. Dislik alayim madem boyle olacak bende :)

Amin canim.seninkide tez zamanda 9 10 saat gece uykusuna yatar ins :) ama ben dogdugunda bile sarilik olur diye bile kaldirmadim hic. Cok sukur sarilikta olmadi. Acikinca kendi kalkiyor bana derdini anlatiyor yavrum :) simdi rutini olustu saatleri belli az cok :)

Canim benim bebisimde yesil yapiyor cok nadir hardal sarisi oluyor. Bir sikintisi yok. Karni agrisa biseyi olsa aglardi. Doktora yesil yapiyor dedigimde de yediklerinle ilgili normal dedi. Ben takmiyorum acikcasi bu konuyu. Herseyide yemeye devam ediyorum. Hic pisik falanda olmadi.

Senin bebek de mukuslu kaka yapıyormu yoksa sadece yeşil kaka mi.. belki de cidden normaldir bilmiyorum ki benim bebek de hardal sarısı çok nadir yapiyor
Canım kaç aylık. Bn d vitamini ve gaz damlasını kaşıkla verdim şimdi öksürük şurubu nda kaşıkla veriyorum
Cnm 3 aylik doldu yani 3 ayı şimdi
Dr vitamini ben direk ağzına damlatiyorum başka da bişey vermedim sadece 2 sefer şu verdim kaşıkla onu da zar zor yuttu
Dr ilaç değil o bitkisel bir karışım kaşıkla ver dedi bağırsak mikropları için dedi

Ya mukuslu denilen seyi ben pek anlayamiyorum putur outur bir kivami oluyor ama bazen jel kivaminda yaptigida oluyor. Jel kivamina mukuslu diyorsaniz eger evet bazen o sekilde de yapiyor

Evet uyandırmayayim o zaman. Hazır uyuyan bebeleri cildirtmayalim
Maşallah yaaaa dönüyor demek. Bizimki nde hiic öyle bir hava yok. Eller kollar kipirdiyor bol bol o

Kızlar bebekleriniz uzanıyor mu cingiraklara filan. 3 ayı doldurduk ne zaman bu uzanmalar tutmalar. ? Nette 3 aylik diyor. İçinde mi ķii

Evet uyandırmayayim o zaman. Hazır uyuyan bebeleri cildirtmayalim

Maşallah yaaaa dönüyor demek. Bizimki nde hiic öyle bir hava yok. Eller kollar kipirdiyor bol bol o

Kızlar bebekleriniz uzanıyor mu cingiraklara filan. 3 ayı doldurduk ne zaman bu uzanmalar tutmalar. ? Nette 3 aylik diyor. İçinde mi ķii
Valla canım beni bi korku aldı açıkçası döndü dönecek diye uyuyamam artık ben önceden zaten reflü vardı uyur uyanık sürekli vardı yine başında bekliyordum şurda iki haftadır azalmıştı tam olarak uyuyorum artık diyodum ama buraya kadarmış (ay ben bu yeni smilelara bayıldım ya ) buarada uzanmaya benim kızım oyun halısı aldıktan sonra başladı oyuncaklara vurmaya çalışıyor falan oyun halısı çok işe yaradı bizde

Günaydın bugün tetanoz aşımı vurdurdum bakalım agrım olacakmı?
Saglık ocagındaki hemşireme sordum rotayı eczaneden alıp götürüsem onlar yapmıyormuş. Eczanenin sattığı aşıların tazeliğine güvenmiyoruz o yüzden yapmıyoruz. Yaptıracaksanız doktorunuza gidip özelde yaptırmanızı tavsiye ederiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…