Canım aynı korku bende de var.tam uyku düzene girdi derken bu korkuyla nöbet tutacağım.bizim akrabamızın kızı Dönüyor yeni yeni.kadın uyku nedir bilmiyorValla canım beni bi korku aldı açıkçası döndü dönecek diye uyuyamam artık benönceden zaten reflü vardı uyur uyanık sürekli vardı yine başında bekliyordum şurda iki haftadır azalmıştı tam olarak uyuyorum artık diyodum ama buraya kadarmış (ay ben bu yeni smilelara bayıldım ya ) buarada uzanmaya benim kızım oyun halısı aldıktan sonra başladı oyuncaklara vurmaya çalışıyor falan oyun halısı çok işe yaradı bizde
Uzun zamandir mi boyle canim bende bircok dr goturdum ama hoc umursamiyorlar canim bide bizde asiri kusma karinda kramplar ve ciltte sivilceler vardi bunlari yazmayi unutmusum dr kilo alimina bakip biseyi yok deyip yolladi 2 tanesi alerji dedi birisi olabilir dedi en son gittigim dr ise yok biseyi ye herseyi dedi tamam adama guvenip diyeti bozmak isterdim ama en azindan insan bu cocuk neden ishal diye bir tahlil yapilir ama yapmadi eee boyle yapinca en son gittigim dr guvenmiyorum ayin 13 une gastroenterolojiden randevu aldim ona gidecegim bakalim o ne diyecek bu gidisle biz nedeni bulamadan alerji bitecekBenim bebeğim de yeşil kaka yapıyor gürültülü emerken yapıyor hatta sulu mukuslu da ama başka hiç belirti yol
Sence alerjik mi ben hala bulamadım neye karşı
Poposu da kırmızı değil Dr diyor ki bağırsak mikropları ile alakalı
Canim mukusu anlamak icin bezi ustune kapatip ac uzuyorsa mukusludur yani balgam gibi flan bisey dusunYa mukuslu denilen seyi ben pek anlayamiyorumputur outur bir kivami oluyor ama bazen jel kivaminda yaptigida oluyor. Jel kivamina mukuslu diyorsaniz eger evet bazen o sekilde de yapiyor
Canım benim saatlerde seninki ile aynı neredeyse tamamen aynı hemde.. bezini ben hiç açmıyorum. Gece az emince yapmaması çok normal. Ben sabahları bazen çok dolu bez görüyorum bazen az dolu bez görüyorum.Benim oğlum da böyle.Gündüz bir saat sınırlamamız yok bazen iki saate bir.bazen saatte bir emiyor canı ne zaman isterse.Akşam 9da iki göğsümü birden emip uyuyor. Gece 3 civarı uyanıyor. Emzirip altını alıyorum. Tekrar uyuyor.6 gibi uyanıyor. Bizim doktorumuz uyuyorsa uyandırma demişti.Ama üç gündür gece altını açtığımda bezin kupkuru olduğunu görüyorum. Değiştirmeden yeniden bağlıyorum.Aç mı uyuyor diye düşünüyorum. Yarın doktoru arayacağım. Aç olsa uyanmaz mı ama?Üç aylık oldu artık sonuçta
Canım ben geçen akşam kuzu eti yedim dün akşama kadar 10 bez kaka temizledim. Hepsi yemyeşil ve garip beyaz birşeyler vardı. En son akşam kakası biraz düzelmişti. Kuzu etinden olduğuna o kadar eminimki.. benimkide ona alerjik tepki gösterdi.Dr baktı popsu kırmızı değil diye alerjik değildir dedi ama bu mukus bide yeşil kaka ben çok takıyorum yaaaa( moralim çok bozuk
Ben ana kucağına cingiraklara filan asiyorum bakiyor sadece. Uzanmalar yok. Oyun halisi mi alsam ki. Seninki hangi oyun halisi canım. ? Bi de uyurken döner diye niye korkuyorsun?Valla canım beni bi korku aldı açıkçası döndü dönecek diye uyuyamam artık benönceden zaten reflü vardı uyur uyanık sürekli vardı yine başında bekliyordum şurda iki haftadır azalmıştı tam olarak uyuyorum artık diyodum ama buraya kadarmış (ay ben bu yeni smilelara bayıldım ya ) buarada uzanmaya benim kızım oyun halısı aldıktan sonra başladı oyuncaklara vurmaya çalışıyor falan oyun halısı çok işe yaradı bizde
40 ımız çıktı 3 gün sonra adet oldum. Şuan ikinci adetimdeyim. daha yoğun geçiyor.. Sankii adet olunca göbeğim gitmeye başladı içimmi temizleniyor neeKızlar doğumdan ne kadar sonra adet gördünüz bu ayda öbür ayda oldunuz mu ben nisanda olmadım öartta olmuştum ama olmadım ben bu ay neden acaba
benim bebeğimde çok salyalı bazen elini ağzına götürüyor ama diş olduğunu sanmam. Yani inşallah değildirYa bebegim tam 2.5 aylik ama dis cikartma ihtimali var mi? Resmen dis eti kasiniyir aglamaktan helak oldu hic aglamazdi boyle sonra baktimki meme ile dislerini kasiyor emmiyor. Salyalari akmaya basladi
Ins dis degildir daha erken
internetten okuduğum kadarıyla yeşil kaka demek sütün sindirilmemiş olması demek ve buda bebeğin gereğinden fazla süt emmesinden kaynaklıymış. Sütün fazla kısmı sindirilmeden atılıyorYok cnm sürekli yeşil
Koyu yeşil açık yeşil mukuslu yeşil ama hep yeşil
Dr bağırsak dan diyor bi ilaç yazdı onu almadım ama gidip alıyım çok takıyorum ben bunu
Burdan kızlara bakıyorum bi bizde var sanırım bu sürekli yeşil çünkü çok cvp yazan olmadı
Kaşıkla yutmasi lazımmış ilacı diye almadım çok küçük değil mi bebeklerimiz nasıl yutsunlar kaşıkla
Bilmiyorum
Ewt o jel kıvamlı dediğin mukuslu olan cnmYa mukuslu denilen seyi ben pek anlayamiyorumputur outur bir kivami oluyor ama bazen jel kivaminda yaptigida oluyor. Jel kivamina mukuslu diyorsaniz eger evet bazen o sekilde de yapiyor
Benim Dr da kg aldı diye kızım normal diyorUzun zamandir mi boyle canim bende bircok dr goturdum ama hoc umursamiyorlar canim bide bizde asiri kusma karinda kramplar ve ciltte sivilceler vardi bunlari yazmayi unutmusum dr kilo alimina bakip biseyi yok deyip yolladi 2 tanesi alerji dedi birisi olabilir dedi en son gittigim dr ise yok biseyi ye herseyi dedi tamam adama guvenip diyeti bozmak isterdim ama en azindan insan bu cocuk neden ishal diye bir tahlil yapilir ama yapmadi eee boyle yapinca en son gittigim dr guvenmiyorum ayin 13 une gastroenterolojiden randevu aldim ona gidecegim bakalim o ne diyecek bu gidisle biz nedeni bulamadan alerji bitecek
Ewt belki de o dur ben sindirim için yazdığı ilacı alıyım da bi şırınga ile denEkim bakalim40 ımız çıktı 3 gün sonra adet oldum. Şuan ikinci adetimdeyim. daha yoğun geçiyor.. Sankii adet olunca göbeğim gitmeye başladı içimmi temizleniyor nee
benim bebeğimde çok salyalı bazen elini ağzına götürüyor ama diş olduğunu sanmam. Yani inşallah değildir
internetten okuduğum kadarıyla yeşil kaka demek sütün sindirilmemiş olması demek ve buda bebeğin gereğinden fazla süt emmesinden kaynaklıymış. Sütün fazla kısmı sindirilmeden atılıyor
Ewt ben yutamzsa diye sorun yapıyordum ama kızlardan sizlerden cesaret aldım :) yarın alıp bi vereyim bakalımCanım benim saatlerde seninki ile aynı neredeyse tamamen aynı hemde.. bezini ben hiç açmıyorum. Gece az emince yapmaması çok normal. Ben sabahları bazen çok dolu bez görüyorum bazen az dolu bez görüyorum.
Bebegin gündüz normal çiş yapıyorsa ne güzel işte... gece illa yapması gerekmiyorki. Mesela benimki ilk ay her altını açtığımda neredeyse yapıyordu şimdi açık bırakayım yapmıyor çişi banyodada yapmıyor. Bunlar iyi ve güzel şeyler endişelenme. Büyüyünce tuvalete alıştırmak kolay olur
Benim bebiş az daha büyüsün ben uyanmadıkça gecede emzirmeyecegim.
Canım ben geçen akşam kuzu eti yedim dün akşama kadar 10 bez kaka temizledim. Hepsi yemyeşil ve garip beyaz birşeyler vardı. En son akşam kakası biraz düzelmişti. Kuzu etinden olduğuna o kadar eminimki.. benimkide ona alerjik tepki gösterdi.
Senin bebeginde belki senin yediklerinden öyle yapıyordur. Belki bağırsakları gelişmemiş olabilir. Yada yanlış emzirme olabilir. Hep önsüt alıyordur gögsü tam boşaltmıyordur. Sen boşalttı sanıp diğer emzirmede diğer gögsü veriyorsundur belki...
Benim birgün göğüslerim çok agrıyordu az az verip gögüslerimi degiştirdim hep. O gün hep yeşil mukuslu yaptı mesela.. bunlardan olabilir.
Bebegininin başka sıkıntısı yoksa pişik ateş meme reddi sivilce kızarıklık falan yoksa gayet normal. Alerji platformunda ki okudukların sendede olacak diye birşey yok. Ayrıca doktorun ilaç vermiş neden kullanmıyorsun belki oda iyi gelir. Kaşıkla vermekde sıkıntı yokta mesela 1 ölçek ise sen onu 2 çay kaşığı olarak ver az az daha iyi yutar.
Benimkiler dün basladi 3ay 10gunluklerKızlar bebekleriniz uzanıyor mu cingiraklara filan. 3 ayı doldurduk ne zaman bu uzanmalar tutmalar. ? Nette 3 aylik diyor. İçinde mi ķii
Fisher price oyun dünyası modelin adı canım bilmiyorum bizde işe yaradı en az yarım saat oyalanıyor yüzüstü dönerde yada battaniye yüzünü kapatır nefes alamazsa diye korkuyorum tatlım ben biraz evhamlıyım zatenBen ana kucağına cingiraklara filan asiyorum bakiyor sadece. Uzanmalar yok. Oyun halisi mi alsam ki. Seninki hangi oyun halisi canım. ? Bi de uyurken döner diye niye korkuyorsun?
Valla kuzum daha dönmeden çapraz bulmak bile beni endişelendirmeye yetti dönerse naparım bilmem yanımda yatırmakta istemiyorum ama onu bile düşünmüyor değilimCanım aynı korku bende de var.tam uyku düzene girdi derken bu korkuyla nöbet tutacağım.bizim akrabamızın kızı Dönüyor yeni yeni.kadın uyku nedir bilmiyor
Bazen onlar o kadar rahat davraninca bizmi cok evham yapiyoruz diye dusunmuyor degilim ama yiyecekleri denwyip tepkilerini gorunce kendi teshisimi kendim koydumBenim Dr da kg aldı diye kızım normal diyor
Kızarıklık yok bizde 2 haftayı geçti hep ama hep yeşil herkes bişey diyor bende bilmiyorum valla yarın gidip o yazdığı ilacı alacam inş da yutabilir deneyim bi
En son dedi bağırsak dan öyle olmadı tahlil yapalım derim sanki beni başından savuyor
Valla cnm bende yeni araştırıyorum bu durumu ama sanki sizde de alerji var gibi
Bizde çok kramp yok kızarma yok kusma yok onları diğer alerjik olan anneler yazmış
Bi kakasi hep yeşil mukuslu bide cıvık yapıyor sabah dan beri bugun 4 kaka yaptı cıvık şimdi sorsam ona da normal der Dr
Ben yedim valla kaç kere hemde bebeğin zaten kolikmis bence ye ama nefsini koreltecek kadar3 aydır gaz sebebi ile kuru fasülye, yeşil ve kırmızı mercimek yemedim çok özledim yesem çok mu büyük sıkıntı olur? Sab simplex kullanıyoruz, koliğiz
Bebeğin artık düzenli bir gece uykusu uyumayı öğrenmiş annesi 1 haftadır benimki de sabaha kadar çiş yapmıyor sabah uyandiktan sonra bezi öyle bir dolduruyor ki 3 bez ağırlığında oluyor normal bir durummuş uyuyan bebeğin yapmaması gece bebek uykuda değil uyandığında yaparmış cisiniBenim oğlum da böyle.Gündüz bir saat sınırlamamız yok bazen iki saate bir.bazen saatte bir emiyor canı ne zaman isterse.Akşam 9da iki göğsümü birden emip uyuyor. Gece 3 civarı uyanıyor. Emzirip altını alıyorum. Tekrar uyuyor.6 gibi uyanıyor. Bizim doktorumuz uyuyorsa uyandırma demişti.Ama üç gündür gece altını açtığımda bezin kupkuru olduğunu görüyorum. Değiştirmeden yeniden bağlıyorum.Aç mı uyuyor diye düşünüyorum. Yarın doktoru arayacağım. Aç olsa uyanmaz mı ama?Üç aylık oldu artık sonuçta
Kızım daha 1 aylıkken oldu larenjit buhar makinesi ile evde 10 gün buhar verip antibiyotik kullandık çok şükür geçti gittiKızlar bebegim laranjit oldu 1 gece hastanede yattık buhar verildi 2 gündür evdeyiz sesi kısık öksüruyor antibiyotikte veriyoruz böyle bir şey başına gelen var mı çok üzülüyorum hiç hali yok
Memeler terbiye oluyormuş bebeğin ihtiyacı kadar süt uretiyormus belli bir süre sonra yumuşak olsada süt bebek emdikce gelir canımEvet arkadaslar galiba nazara geldim :'( sutle dolup tasan goguslerim artk o kadar azaldi ki ogluma yetmiyor ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum...
Devlet hastanesi mi?Yok sigortadan ötürü fark ödedik, kontrol dahil 60 lira verdik canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?