- 30 Ocak 2015
- 19.812
- 28.291
- 798
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy yerim, maşallah :)Kizlar gece oglusu emzirirken sesli sesli gulmeye basladi uyuyo bi taraftanda ama nasl guluyo kahkaha atiyo resmen![]()
Benimkide aynı tepkiyi veriyor..emzikte almadi acaba biberondami almayacak die düşünüyorumAynen :) on on beş dakika bu ne diye disledi kızdı sinirlendi :) çektim çekince bana kızdı vs vs :) evet bence de tek delik gelemiyor süt bizimkilerin istediği gibi. :) ama yarım saat sonunda içti :)) yanına alınca sıcak su da mı isitiyorsun. Alışması lazim biberona da ;((( normalde pazartesi iş başırapor almaya çalışacağım
![]()
Benimki aventi bile tutmadıCnm ben de iki uc emzik almistm tutmadi hicbirini.direndim ama bir aydan sonra iste aventi aldim tuttu sukur.cok rahatlattı emzik.simdi de normal damakliyi aliyor wee nin.ama aventle basladi alisti emzige.tavsiye ederim.almasa bi seferligine ucundan cok hafif recele bandr oyle tutar
Ortam sıcaklığına bağlı olarak 4-6 saate kadar dayanıyor..4 saati geçmedim hiçsütü sagip aldığınızda bozulmuyor mu?
Günaydın canım aha bizde şimdi kalktık yatak keyfi yapıyoruz ama bizimki esniyor biraz oyalıycam, oynuyalım biraz sonra kahvaltı vee hoop yine hopiş hopiş :)))Günaydın bütün gece sayısız uyanan anneler :) ve gece uykusunu missss gibi uyuyan annelerhava ne kadar soğuk yaa
![]()
Aa çok tuhafmis canim bizimki uyurkende yok biri inemedi bi türlü.. Ama bugün uyuken yine bakayım@sbhr Kızlar benim ablamın oğlunnda utangaç testisleri vardı. Doktor ; çocuk uyurken bak testisler aşagıdamı demişti. Çünkü uyanıkken yoktu yukarı kaçıyordu.Uyurken aşagı iniyordu. Böyle olunca utangaç testis oluyormuş.
2 yaşına yakın ameliyat ettirmek istedi. Aynı anda sünnetide çıkaracaktı aradan.. ameliyat için narkoz verince testisler aşağı inmiş. O yüzden ameliyatla sabitlemediler. Sadece sünnet oldu. Bazı çocuklarda 15. 16 yaşına kadar inebiliyormuş.
Canım +3ün ucu nasıl farklı di mi?? Bende wubbanub var 6 aya kadar diyor ama ucu 3 ayliga kadar olanla aynı gibi geldi banasoothie diğer emziklere göre daha cok anne memesi kıvamında olduğu için tutma olasılığı daha fazla
ama tutmak istemeyen bebek tutmayabilir, gecen hafta sattıklarımın bebekleri tutmus ve sevdiler ama dün ulaşan bebek şimdilik tutmamış nasip işi
bende 0-3 ve +3 var (+3 bir yaşına kadar rahat kullanılır)
kargo dahil şimdi 32 liraya satıyorum
Canım +3ün ucu nasıl farklı di mi?? Bende wubbanub var 6 aya kadar diyor ama ucu 3 ayliga kadar olanla aynı gibi geldi bana
Oo emzige direk karsiymis senin ki.valla benim de oyleydi firlatyordu yüzüme.aventi de hemen almadi.ugrastm epey.recele bandim bi seferlk azcik oyle aldi.simdi emzigi dusse kiyamet koparyo.ama cok rahatlatti.gece uykuszlklarmi da giderdi emzikBenimki aventi bile tutmadı![]()
Heyet burda çok zor tanıdık doktor lazım( raporu da 5 5 alacağım . öğretmenim. 6 hafta lazım. Seminerlerde inşallah başlayacağım.
bakalım o raporu da halledecek miyim
![]()
Ayy canim vallahi kendim yazmisim gibi hissettim.. Banyo,tirnak,diş,sac,gec yemek vs herşey ayni. Benim de bazen tepem atıyo hele şu iki-üç gündür müthiş yorgunum , cocugu yatagindan kaldircak gücüm bile yok ne yemek yiyebiliyorm ne dinlenebiliyorm soncta. Mahvoldum ama gercekten sükürler olsun varligina ,tüm yavrularin:) boşver bi kac ay sonra herşeyin düzene oturacagini söyle kendine sürekli az kaldi, dünyaya ufacık bi canli getiriyosun onu büyütmek elbette kolay olmayacakti:) karbonatlı suyu sıktırıpta agzını temizle ama ben sıkı sıkı sıktrıyorum hatta ona ragmen temiz oluyo. Diğer türlü kusturuyo
soothie diğer emziklere göre daha cok anne memesi kıvamında olduğu için tutma olasılığı daha fazla
ama tutmak istemeyen bebek tutmayabilir, gecen hafta sattıklarımın bebekleri tutmus ve sevdiler ama dün ulaşan bebek şimdilik tutmamış nasip işi
bende 0-3 ve +3 var (+3 bir yaşına kadar rahat kullanılır)
kargo dahil şimdi 32 liraya satıyorum
Benimkide aynı tepkiyi veriyor..emzikte almadi acaba biberondami almayacak die düşünüyorum
senelik iznimi başlattım geçen seneden de 10 günüm vardi 1 ay rahatim ama doktorla konuşmam lazım alabilirsem çok ii olacak..
Sütü ısıtmıyorum zaten sogumuyor ılık oluyor çanta içinde..direk veriyorum![]()
Bende vermem diyodum disleri bozuk olur mikrop kapar diye filan ama anne olunca ve Bebeginz hic durmuyosa pratik ve teorik farkli oluyo.asla sallamam diyodum.su an ayagimda salliyorum.çingene salincagi hele favorimizŞu doktorlar var ya emziğe alıştırma şöyle yap böyle yap ben doğduğunjn üçüncü günü vermeye başladım ilk başlarda tükürdü ama bir iki. Gün sonra alıştı aldı chicco nun emziğini almıştım
Yaa işte benim de tereddütlerim var, bi aklım emziği tuttur diyo bi aklım bırak kalsın diyoBende vermem diyodum disleri bozuk olur mikrop kapar diye filan ama anne olunca ve Bebeginz hic durmuyosa pratik ve teorik farkli oluyo.asla sallamam diyodum.su an ayagimda salliyorum.çingene salincagi hele favorimiz
Çocuk yeter ki dursun.hersey mubah :))
ayrica esim 4 yasina kadar emzik kullanmis masallah disleri inci
Hahahh Allah muhabbetnzi arttrsinOğlum aguu guu sesleri çıkarıyor bende ona ayni sekilde cevap veriyorum nasil hoşuna gidiyo gülüyor sohbet koyu bana bir cay oğlumada süt ceekk![]()
Canım ben 3+ almayı düşünüyorum paketten 2 adet mi çıkıyordu?
Dis yapisi aslnda genetkle de alakali.diyorum ya esim 4 yasina kadar emmis.dislernde hic sorun yok.belki de istisnadr.bir yasina kadar en fazla tutsalar yeter.fazlasini vermem bende.Yaa işte benim de tereddütlerim var, bi aklım emziği tuttur diyo bi aklım bırak kalsın diyo
Mesela ben emzik tutmamışım diş yapım çok güzel maşallah ama kardeşim 2buçuk yıl tutmuş, çene yapısı bozulmuştu, dişleri çarpık çurpuktu, ergenliğinde 3 yıl ortodontide tedavi gördü, tel ve damaklık takıldı, şimdi 24 yaşında hala tam düzelmedi