- 28 Haziran 2015
- 726
- 644
- 103
- 38
Ahahahh iyi iyi sevindimyaaa seninkini de çok düşünüyodum ohh rahatladım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahh iyi iyi sevindimyaaa seninkini de çok düşünüyodum ohh rahatladım![]()
Kim istemez lüksü Allah aşkına...ama az buz değil ki ancak bu evi bulduk.ötekilerin Eşyası çok kötüydü.merkezde ve sahile yakın.1000 tl kirayı 900 e düşürdü.900 ya yani az para mı...napalım.bende hata diyor sizi düşünüyorum.sinekliği yokmuş camında,işte vs vs şimdi hatırlamıyorum daha birsürü şey...Edepsiz yaa
On liralık eski tip pompalardan al
Mastit olma sonra :/
Töbeeee. Resmen karı tribi yapmış.
O neymiş öyle eşyalara takılmak falan. Fani dünya ne eşyası.
Anlamaya çalışıuorum eşini, ezik hissetmiş kendisini resmen sana saldırmış. Ama çok yersiz.
Eşin seni çok iyi tanıyor, neye ğzüleceğini çok iyi biliyor.
Resmen nerden vuracağını biliyor.
Öfkesinden sarfetmiş o sözleri belli ama çok yersiz olmuş.
Sen hiç ğzülme canım. Ne desem boş şuan ama iyi ki varsın ki çocuğun annesiz değil, babası mantıklı kararlar veremeyen biri. Annesi olmadan napardı![]()
Diledi.sabah diledi...fakat soğudum iyice...hiç gözümde yok...bunları sayıp sayıp mutfakta geğirerek atıştırması bile dokunuyor.mahsus yapıyor takmıyorum der gibi.ne özrünü istiyorum ne bişey...maiii gayri ihtiyari profiline ve kadınlar kulübünde çok önceden açtığın konulara baktım da canım bu adam seni daha önce de çok yaralamış, aynı yakınımmışsın gibi üzüldüm sabah sabah
uff ama sen bir eğitimcisin, kendi ayakların üzerinde durabilirsin, eşinin karşısında dimdik dur, üzüldüğünü belli etme, asla alttan alma, özür dilesin
Bunu ben de söyledim. De işte.....Tek istediğim yalnız kalmak...insanların ailemin itişmelerinden yoruldum.ben çocuğumu mutsuz yetiştiştirmek istemiyorumGenelde kadınlar eşya yı dert eder..bahane aramış seninki sanki..terbiyesiz demek istiyorum afedersin.. yazıkkk aciyorum böyle insanlara..
Sakın bebeğin için yazık mı ettim falan diye düşünme..o bir can ve dünyaya gelecekti daanma gücü veriyor bu o sana..üzme canını ferh tut içini..benim eşimde herggun 2saat yol çekiyor ve bnu bile bile evlendi seninki de bunu bile bile evlendi bu dert değil ki.. sıkıntı değil ki..üzme kendini eğer böyle şeyleri seni dert edecekti madem niye evlendi ozaman diye sorarlar adama![]()
Kim istemez lüksü Allah aşkına...ama az buz değil ki ancak bu evi bulduk.ötekilerin Eşyası çok kötüydü.merkezde ve sahile yakın.1000 tl kirayı 900 e düşürdü.900 ya yani az para mı...napalım.bende hata diyor sizi düşünüyorum.sinekliği yokmuş camında,işte vs vs şimdi hatırlamıyorum daha birsürü şey...
Ben de istedim ki zaman kaybetmeyelim de o kadar yolu git gel çekmesin.bebek için temiz olsun yeter.yataklar hiç kullanılmamış ve ben 6 aylık oturcağım yer için ne istiyim.
Evet biliyor nasıl incindiğimi.anne olmadan önce geri kalan herşeyi söylerdi.şimdi anneliğime sıra geldi.
Akşam ne yemek yapsam diye düşündüğüm sıradan bir hayatım var.ona hiçbir zaman fazlası için baskı yapmadım.yetindim.daha ne istiyor.şu an oturduğumuz ev bizim zaten Hamdolsun.diyor ki moralim bozuk olunca yükseltmiyorsun.eve gelirken telde de anlattım.o ev geçici neyin kıyasını yapıyosun dedim.napim ben yani...yüzünü okşayarak sakin ol dememişim.kadın dediğin yumuşatır dedi.de konuşuyorduk zTen öyle bir durum yoktu ki.
Sonra iş kadınlığa geldi.3 ay olmuş da yaklaşmamışım kendi irademle..soğuttu ki beni kendinden.e zaten öyle istekli bi dönemde de değiliz doğum sonrası.
Kimsen yok diyor.sırtımdan vuruyor her seferinde.hep babanlar yüzünden...evet yok kalmadı maalesef...Arkadaşlarım bambaşka yerlere dağıldı.komşu desen yok.iş ark e okula gitmiyorum kendi halinde herkes.ailem desen evet öyleler.
Bana değer vermiyor ki...hissetmiyorum.her kavgada çocuğa acıyor.gideceksen onu bırakıp git nereye istiyorsan diyor.
Maaş kartım da ondaydı.bu sabah dedim ki senin sunduğun bu imkanlar yeter bize Kartımı ver dedim.veremem ekonomimiz müsait değil dedi.o benim hakkım dedim madem mesleğime laf edip senin imkanlarınla buradayız böyle yaşıyoruz( sanki 2-3 katlı hizmetçili evim var) benim imkanlarıma gerek yok dedim.ver de bari harciyim.
Böyle...Gözlerim ağrıyor ağlamaktan
Ya hiçbirşey yapmadım da yani.ben devlet memuruyum.o özelde.doğum iznindeyim.işi gereği merkeze gidip geliyor.hergün için uzun yol.şirket merkezden ev tutuyor bize fakat eşyalı aradığımız için zor bulduk temizini.akşam da taa Adana'dan buraya taşınan arkadaşına uğradı.yolda eve gelirken tel açtı bana.evleri çok güzel,bizimki eski kaldı yanında(merkezde tutulan eşyalı) misafirliğe gidip gelince kötü hissederiz.tüh vah...ben de dedim onlar temelli eşyalarıyla geliyorlar.benim tayin durumu merkeze çıkmazsa napardık,mecbur idare etcez dedim.şu an oturduğumuz evi Akıbet belli olmadan boşaltmak olmaz.boş ev güzel bulunuyor da eşyalı dediğim gibi zor yani buna şükür.işte morali bozuk geldi eve.dünya başına Yıkılmış gibi karamsar ve bir türlü boşa üzüldüğü konusunda ikna edemedim.ben başka bişeyden bahsetmeye başladım sonra bu da alakasız der gibi boş boş baktı.e napim yas mı tutayım yani havadan sudan konuştum.dedim ben de sırıtarak dünya başıma yıkılmadı ki.orda bi patladı...benim yüzümden ilçedeymişiz.ben onu aşağı çekiyormuşum.karılık da yapmazmışım.sen ne Biçim konuşuyorsun diyorum aynı anan gibisin diyor tansiyonun da çıkar şimdi diyor.ailemle ilgili herşeyi yüzüme vurdu.nerden tanımış beni...bela okudu.çocuğa yazık dedi Ömrü mahfolacak seninle...benim sunduğum imkanlar olmasa böyle nerde yaşıyacaktın dedi.lanet okudu memurluğuma.ağladım.git şu haline bak dedi.sen yalnız bir insansın,kimsen yok,git de suratına bak aynı Ana'nın tavırları dedi...çocuğun başına dikildi acıyarak konuştu onunla annesi ben Olduğum için...Çayı'nın yanına yiyecek koymamışım da tıh yapıyor çocuğumun annesi bi de bu diyor.o kadar aşağılıkça konuştu ki...sırtına vurdum yeter diye....o da Kollarından tutup hırpaladı biraz.
maiii gayri ihtiyari profiline ve kadınlar kulübünde çok önceden açtığın konulara baktım da canım bu adam seni daha önce de çok yaralamış, aynı yakınımmışsın gibi üzüldüm sabah sabah
uff ama sen bir eğitimcisin, kendi ayakların üzerinde durabilirsin, eşinin karşısında dimdik dur, üzüldüğünü belli etme, asla alttan alma, özür dilesin
Kim istemez lüksü Allah aşkına...ama az buz değil ki ancak bu evi bulduk.ötekilerin Eşyası çok kötüydü.merkezde ve sahile yakın.1000 tl kirayı 900 e düşürdü.900 ya yani az para mı...napalım.bende hata diyor sizi düşünüyorum.sinekliği yokmuş camında,işte vs vs şimdi hatırlamıyorum daha birsürü şey...
Ben de istedim ki zaman kaybetmeyelim de o kadar yolu git gel çekmesin.bebek için temiz olsun yeter.yataklar hiç kullanılmamış ve ben 6 aylık oturcağım yer için ne istiyim.
Evet biliyor nasıl incindiğimi.anne olmadan önce geri kalan herşeyi söylerdi.şimdi anneliğime sıra geldi.
Akşam ne yemek yapsam diye düşündüğüm sıradan bir hayatım var.ona hiçbir zaman fazlası için baskı yapmadım.yetindim.daha ne istiyor.şu an oturduğumuz ev bizim zaten Hamdolsun.diyor ki moralim bozuk olunca yükseltmiyorsun.eve gelirken telde de anlattım.o ev geçici neyin kıyasını yapıyosun dedim.napim ben yani...yüzünü okşayarak sakin ol dememişim.kadın dediğin yumuşatır dedi.de konuşuyorduk zTen öyle bir durum yoktu ki.
Sonra iş kadınlığa geldi.3 ay olmuş da yaklaşmamışım kendi irademle..soğuttu ki beni kendinden.e zaten öyle istekli bi dönemde de değiliz doğum sonrası.
Kimsen yok diyor.sırtımdan vuruyor her seferinde.hep babanlar yüzünden...evet yok kalmadı maalesef...Arkadaşlarım bambaşka yerlere dağıldı.komşu desen yok.iş ark e okula gitmiyorum kendi halinde herkes.ailem desen evet öyleler.
Bana değer vermiyor ki...hissetmiyorum.her kavgada çocuğa acıyor.gideceksen onu bırakıp git nereye istiyorsan diyor.
Maaş kartım da ondaydı.bu sabah dedim ki senin sunduğun bu imkanlar yeter bize Kartımı ver dedim.veremem ekonomimiz müsait değil dedi.o benim hakkım dedim madem mesleğime laf edip senin imkanlarınla buradayız böyle yaşıyoruz( sanki 2-3 katlı hizmetçili evim var) benim imkanlarıma gerek yok dedim.ver de bari harciyim.
Ingilizce branşım canım ama boş yok merkezdeGeçen buna benzer bir tartışmada biz yaşadık canım ve ben ücretsiz izne ayrılmayı dusunuyorum. Madem öyle dedim bensuz nasıl yasiyoruz gorelim dedim ki eve girecek miktarın birden azalması çok zor olacak... Kafama uygun bir bakıcı bulamazsam da kesinlikle ayrılacağım. O kadar iyi biliyorlar ki nereden yaralayacaklarini... Su anda annelik bizim için çok önemli. Ondan ordan vurur! Sen hiç düşünme canım. Sen mükemmel bir annesin. Ve güçlüsün. Bunu hep soyle kendine! Çok ayıp yapmış ama sırf seni yaralamak için. Yoksa çogunu içinden gelerek söylememiştir. Eş durumu tercihi yapmayacak mısınız? İnslsh merkez gelir ki bölümün buna musait sanırım. Rabbim huzur versin.
Canım,o Öyledirçok enteresan, benim bildiğim böyle el alemin evine, hayatına, eşyasına özenip kendine de eşine de dünyayı dar edip trip atan hep kadınlar oluyordu, senin koca çok tuhafmış gerçekten çok şaşırdım okurken. ben öyle kadınlara bile sinir olurum bir de bu tavırda olan erkekse hepten katlanılmaz bir durum bence. gelip bizim evi görsün 14 yıllık evliyiz eşyalar eskidi artık, zaten fazla eşyamız da yok, öğrenci evinden hallice yani, hatta evliliğimizin ilk yıllarında karton kolilerden sehpa yapmışlığım var, evlendikten 2 sene sonra yatak odası takımı aldık, bulaşık makinesini de 3 yıl sonra, bez dolaplar, küçük evler, borçlar falanşimdi nedir yani kocanı hayata küstüren o evler eşyalar cidden anlam veremiyorum
söylediği sözler sineye çekilir cinsten değil ama belki o da pişman olmuştur, umarım.
bir de senin ailenle yaşadığın sıkıntıları buradan takip ettik kocan hep anlayışlı davranıyordu yanlış hatırlamıyorsam, acaba tüm o yaşananlara ses çıkarmayıp en sonunda bir patlama noktası mı buldu kendine? yani biriktirip biriktirip bahaneyi bulunca tüm sinirini senden çıkarmış gibi. ne olursa olsun yine de o lafları etmemeliydi, ben böyle mevzularda çok katıyım yani aynı şeyi yaşasam büyük ihtimal çocukları alıp babamın evine gitmiştim ya da kocayı eve almamıştım, öyle bir fevri tarafım var maalesef, neyse ki şimdiye kadar böyle bir tartışma yaşamadık.
bence sana bir özür hem de çok büyük bir özür borçlu. anneliğini de kesinlikle sorgulama, o bebeği doğurabilmek için neler yaşadığını biz bile biliyoruz burada, kocan nankörlük ediyor. sen iyi bir annesin, asıl bence baba hep böyle bir kafadaysa çocuğa yazık. bir de karı-koca birbirine benim imkanım, benim maaşım, benim param diye laf ediyorsa orada bir olmaktan, aile olmaktan bahsedilebilir mi...
ayyyy gerçekten çok sinirlendim kocana yani bazı arkadaşlarımın kocalarına fırça atmışlığım vardır şimdi senin kocan karşımda olsa haddini bildirirdim acayip sinir oldum. valla feminist damarım kabarıyor burada böyle şeyler okudukça.
allah yardımcın olsun canım, kendini üzme demem saçma olur ama yine de bebeğine sıkı sarıl, kocayı boş ver, o kendi kendini yesin dursun eşyalar eski, ev kötü diye, teee allahım ya.
Kavga anında aşağılıyor işte farkındayım.önceden yani Evliliğin başında daha çok tepki verirdim ama ağlamakla yetiniyorum...canım o maaş kartı niye kocada duruyor, sende durunca da yine siz yuvanız için harcıyorsunuz zaten ama lütfen çalışan kadınlar o maaş kartlarını kocalarınıza vermeyin aaayyy delirtmeyin beni sabah sabah ya teyzem de aynı böyleydi yıllarca maaş kartı kocada durdu, güya çalışan kadın kocadan harçlık istedi, annem ev hanımı ondan daha iyi giyinir süslenirdi yahu, teyzem emekli olunca kafaya dank etti kocaya isyan edip artık emekli maaşını kendisi almaya başladı. bir de senin kocan ne ingiliz sarayından mı bacım bu kadar havaya girmiş benim imkanlarım, benim param diye.
ağlama lütfen, sadece artık bir birey olarak kocan gibi haklara sahip olduğunu, değerli olduğunu hatırla, kendini ezdirme ve güçlü ol. önce bir birey olarak sana saygı duyacak önemli olan bu.
Canım üç ay 7 günlük .. Bizimkide bazen zorluyo beni böyle böyle büyüyecekler işte takma kafayaNe kadar Can'ım bebiş senin maşallah. Ben mamayı bırakmaya çalıştığım için bu dönemde benden ayırmıyorum ama dün çokkkkkk zorlandım o yüzden
Özür diledi sabah ama gözümde yok...kendi halime bırakılayım yeter...sağol canım vallahi ne güzel olurdu .ihtiyacım var...olsun yine de burası iyi geldi.yazmak da iyi geldi...daha eşyaları toparlıcam ama bebişim gazdan uyuyamıyor.şu an kucağımda ağzı açık uyuyor ama koyunca Uyanıyor.bakalım nasıl tamamlıcam işleri bu gidişle....Iyi yapmissin.. biraz kiymetini anlasin. Sen ev hanimida olabilirdin. Madem cok guveniyor imkanlarina buyursun gecindirsin evi.
Cok kizdim cook. Yakin olsak cikip gelirdim valla dertlesmeye. Alttan alma sen kendi ayaklari uzerinde durabilecek bir kandinsin. Gercekten pisman olup gercekten ozur dilemeliki bir daha boyle seyler soylemek aklindan bile gecmesin.
Tabi bu arada ustune falanda gitme. Derin yaralarda acma evliliginde. Kiymetini anlamali sadece
Insan bu dunyada esine de guvenemiyecek.ayni yola baskoymusken el ele olacağına ayak bagi muamelesi yapmak neyin nesi.ne erkeklige ne insanliga yakisr dedikleri.kusura bakma doldrmk gibi olmk istemiyorum ama cok sinirlendim.erkeklerin bu bencilligi bu egosu yerin dibine girsin.bir egoist te bende var cunku biliyorum.Ya hiçbirşey yapmadım da yani.ben devlet memuruyum.o özelde.doğum iznindeyim.işi gereği merkeze gidip geliyor.hergün için uzun yol.şirket merkezden ev tutuyor bize fakat eşyalı aradığımız için zor bulduk temizini.akşam da taa Adana'dan buraya taşınan arkadaşına uğradı.yolda eve gelirken tel açtı bana.evleri çok güzel,bizimki eski kaldı yanında(merkezde tutulan eşyalı) misafirliğe gidip gelince kötü hissederiz.tüh vah...ben de dedim onlar temelli eşyalarıyla geliyorlar.benim tayin durumu merkeze çıkmazsa napardık,mecbur idare etcez dedim.şu an oturduğumuz evi Akıbet belli olmadan boşaltmak olmaz.boş ev güzel bulunuyor da eşyalı dediğim gibi zor yani buna şükür.işte morali bozuk geldi eve.dünya başına Yıkılmış gibi karamsar ve bir türlü boşa üzüldüğü konusunda ikna edemedim.ben başka bişeyden bahsetmeye başladım sonra bu da alakasız der gibi boş boş baktı.e napim yas mı tutayım yani havadan sudan konuştum.dedim ben de sırıtarak dünya başıma yıkılmadı ki.orda bi patladı...benim yüzümden ilçedeymişiz.ben onu aşağı çekiyormuşum.karılık da yapmazmışım.sen ne Biçim konuşuyorsun diyorum aynı anan gibisin diyor tansiyonun da çıkar şimdi diyor.ailemle ilgili herşeyi yüzüme vurdu.nerden tanımış beni...bela okudu.çocuğa yazık dedi Ömrü mahfolacak seninle...benim sunduğum imkanlar olmasa böyle nerde yaşıyacaktın dedi.lanet okudu memurluğuma.ağladım.git şu haline bak dedi.sen yalnız bir insansın,kimsen yok,git de suratına bak aynı Ana'nın tavırları dedi...çocuğun başına dikildi acıyarak konuştu onunla annesi ben Olduğum için...Çayı'nın yanına yiyecek koymamışım da tıh yapıyor çocuğumun annesi bi de bu diyor.o kadar aşağılıkça konuştu ki...sırtına vurdum yeter diye....o da Kollarından tutup hırpaladı biraz.
Canim üzülme bende de var ondan:) artık takmıyorum 2 haftadır konuşmuyoruz hatta. ben atamamisken söz konusu benim atanmama durumum tek maaş olmamızdi atandim bu defa atandigim yer söz konusu oldu yani hiç bi şekilde tatmin olmuyor beyefendi ki Başkante atandim keşke memleket olsaymis . şu an doğuda bi yerdeyım beni buraya getirdı ses etmedim hiç ilk yıl kimseyi tanımıyordum sadece evdeydim gene kıymet bilmedi üzerime geldi. benimkiMde de var hep ailemi çekistirme bi tatminsizlik ki ailem her zamn arkamda durdu arkamızda durdu ama hep haklarını yedi. aman artık hiç takmıyor kendimi Üzmeye değmez.Özür diledi sabah ama gözümde yok...kendi halime bırakılayım yeter...sağol canım vallahi ne güzel olurdu .ihtiyacım var...olsun yine de burası iyi geldi.yazmak da iyi geldi...daha eşyaları toparlıcam ama bebişim gazdan uyuyamıyor.şu an kucağımda ağzı açık uyuyor ama koyunca Uyanıyor.bakalım nasıl tamamlıcam işleri bu gidişle....
Hayat işte...amaan...önceden bi sigaram vardı.üfleyince uçardı sanki dertler.şimdi o da yok.bebeğim varken artık zaten içemem.yok canım ya üstüne gitcek halim bile yok ki...içim Çekildi iyice...ne hali varsa Görsün.
Cnm zeytinyagi iki uc cay kasigi içirebilirsin.kendin de bol kaysi tuketKızlar yardımlariniza ihtiyacım var bebeğim 11 gündür kaka yapmıyor kulak çubuğuyla uyardım etki etmedi dün fitil koymaya çalıştım izin vermedi yarısından daha az koyabildim ancak o da etki etmedi hala kakasini yapmadı. Zeytinyağı isittim karnına masaj yaparak sürdüm gene ise yaramadi ne yapabilirim başka
Çok sağol canımCanım üç ay 7 günlük .. Bizimkide bazen zorluyo beni böyle böyle büyüyecekler işte takma kafaya