- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Sagol canım benimle ilgisi var mı? ağlayıp ikinmıyor ama gayet rahat çok uzun süre oldu ama öfCnm zeytinyagi iki uc cay kasigi içirebilirsin.kendin de bol kaysi tuket
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım benimle ilgisi var mı? ağlayıp ikinmıyor ama gayet rahat çok uzun süre oldu ama öfCnm zeytinyagi iki uc cay kasigi içirebilirsin.kendin de bol kaysi tuket
Tabi cnm bizde kabızlık varsa onlarda da oluyor demisti drSagol canım benimle ilgisi var mı? ağlayıp ikinmıyor ama gayet rahat çok uzun süre oldu ama öf
Sagol canım. 11 gün oldu bugünle sadece emziriyorum anne sütü alıyor yani.su andada zorlanmıyor.Tabi cnm bizde kabızlık varsa onlarda da oluyor demisti dr
Onun icin bagrsak calistrci şeyler tuketmeli ona da sadece zeytinyagi icirebilirsn.eger zorlanmiyosa 10 gune kadar yapmamalari da normalmis sadece anne sütüyle beslenen bebeklern
Emdigi kadar emiyordu zorla emziriyordum ya da kimsenin olmadigi zamani bekliyorduk canim birileri konusunca dahas cok dikkati dagiliyordu. Yazik gittigimiz yerlerde kimse konusamiyordu emsin diyeİlk kızdan tecrübelisin o Zaman ne yapıyordun Can'ım. AVM'ler zaten Bebek odası diye rengarenk. Geçen annenim biri zorlanıyordu bizim ki daha keşifte değildi o Zaman ben gayet rahat emzirdim. Diğer anne hala uğraşıyordu. Ben çıkışta avm yönetimine söyledim valla. Bından sonra da gittiğim tüm AVM'lere söyleyecek gibiyim
Iyi valla hem aglatsin kirsin incitsin.sonra da aglama kırılma.ne bu kalp degil tastan mi yani tasidgin.esine cok sinirlendm ya.agzina kürekle vurasim varCanım,o Öylediryani tam destek ful destek.sonradan kötü bir anda karşına çıkartır kötü günleri...yaşadıklarını..
Ağladığım ve Sözlerine kızdığım için uzamış ömür geçmezmiş benle.napcam ben bir ömür Allahım diyor bağıra bağıra.yazık bu çocuk napcak diyor ...hala kulaklarımda...ağlıyorum diye dedi bunu.uzatmış oluyormuşum.inşallah ahirette rahat ederim.dünya yaramadı bana.
Canm mamayı nasıl bıraktırıyosun.. Bende sütüm artsın mamayı bırakıyım diyorum ama nerden nasıl başlıycamm bilmiyorumNe kadar Can'ım bebiş senin maşallah. Ben mamayı bırakmaya çalıştığım için bu dönemde benden ayırmıyorum ama dün çokkkkkk zorlandım o yüzden
Canım çok üzüldüm yasadiklarina ne desek bos Allah yardimcin olsun sakin bi an kolla ve neye uzuldugunu seni anlamasi gerektiginj anlat vee madem kocan esya istiyor al gitsin en axindan git her seyin en pahalisini goster bunlari begendim al de. Kendi dusunsun. Millet memur hatta ogretmen es ister seninki de sana mi sovuyorCanım,o Öylediryani tam destek ful destek.sonradan kötü bir anda karşına çıkartır kötü günleri...yaşadıklarını..
Ağladığım ve Sözlerine kızdığım için uzamış ömür geçmezmiş benle.napcam ben bir ömür Allahım diyor bağıra bağıra.yazık bu çocuk napcak diyor ...hala kulaklarımda...ağlıyorum diye dedi bunu.uzatmış oluyormuşum.inşallah ahirette rahat ederim.dünya yaramadı bana.
Tamamcanım teşekkürlerCanım benim oğlanın altını açtığımda bir taraf daha şişkin diğer taraf inik duruyodu sürekli. Sağdaki hiç inmio ama soldaki yerinde olmasına rağmen o bile arada yukarı çıkıo. Eğer ilk aylarda normal dendiyse çıksa bile iner. Birde utangaç testis denilen bi olay var arada inip arada kayboluo.
Canim daha neler anne kadar iyi düşünen kimse yok bu hayatta. Zaten bunu anne olunca anlamadik mi esin ne derse desin umursama erkekler bir anneyi anlayamaz. Sen yavrunu çok seviyorsun ve sevgin bile yeter ona. Hamileyken cektiklerimiz dogum sirasinda yasadiklarimiz onlara bakarken yaptigimiz fedakarliklari erkekler anlayamaz. Bugun annem yok eşim evde kafayı yedi. Ikizler uyumuyor büyük kız da delirdi haliyle. Esim de her yaptigina kizmaya başladı. Evin normal hali halbukiKızlar eşimle tartıştık gece.öyle kötüydü ki.çok ağır şeyler söyledi hiç suçum yokken.hiç iyi değilim şu ançocuğumun da başını yaktık
dediği gibi çocuğumun hayatını karartıyor muyum acaba
ben ona kıyamam ki...
Canımm kademeli olarak azaltıp bi nevi emzirme kampı yapıyorum mamanın yerini sütüm daha da artsın diye. Facede emziren anneler grubu var ben oradan yardım aldım. Ben 3 aylık daha yeni olacak bebeğime 120 cc mama veriyordum şuan 50cc ye düşürdüm. Bakalım aylık kontrolde ne kadar kilo almış görücem haftaya. Sende o gruba üye ol istersen ya da tam detaylı ne kadar verdiğini ve kilo oranlarını yazarsan bende de yardımcı olurum. Orada tüm yorumları ve postları okuduğumdan bayağı bilgi edindim çünküCanm mamayı nasıl bıraktırıyosun.. Bende sütüm artsın mamayı bırakıyım diyorum ama nerden nasıl başlıycamm bilmiyorum![]()
Kim istemez lüksü Allah aşkına...ama az buz değil ki ancak bu evi bulduk.ötekilerin Eşyası çok kötüydü.merkezde ve sahile yakın.1000 tl kirayı 900 e düşürdü.900 ya yani az para mı...napalım.bende hata diyor sizi düşünüyorum.sinekliği yokmuş camında,işte vs vs şimdi hatırlamıyorum daha birsürü şey...
Ben de istedim ki zaman kaybetmeyelim de o kadar yolu git gel çekmesin.bebek için temiz olsun yeter.yataklar hiç kullanılmamış ve ben 6 aylık oturcağım yer için ne istiyim.
Evet biliyor nasıl incindiğimi.anne olmadan önce geri kalan herşeyi söylerdi.şimdi anneliğime sıra geldi.
Akşam ne yemek yapsam diye düşündüğüm sıradan bir hayatım var.ona hiçbir zaman fazlası için baskı yapmadım.yetindim.daha ne istiyor.şu an oturduğumuz ev bizim zaten Hamdolsun.diyor ki moralim bozuk olunca yükseltmiyorsun.eve gelirken telde de anlattım.o ev geçici neyin kıyasını yapıyosun dedim.napim ben yani...yüzünü okşayarak sakin ol dememişim.kadın dediğin yumuşatır dedi.de konuşuyorduk zTen öyle bir durum yoktu ki.
Sonra iş kadınlığa geldi.3 ay olmuş da yaklaşmamışım kendi irademle..soğuttu ki beni kendinden.e zaten öyle istekli bi dönemde de değiliz doğum sonrası.
Kimsen yok diyor.sırtımdan vuruyor her seferinde.hep babanlar yüzünden...evet yok kalmadı maalesef...Arkadaşlarım bambaşka yerlere dağıldı.komşu desen yok.iş ark e okula gitmiyorum kendi halinde herkes.ailem desen evet öyleler.
Bana değer vermiyor ki...hissetmiyorum.her kavgada çocuğa acıyor.gideceksen onu bırakıp git nereye istiyorsan diyor.
Maaş kartım da ondaydı.bu sabah dedim ki senin sunduğun bu imkanlar yeter bize Kartımı ver dedim.veremem ekonomimiz müsait değil dedi.o benim hakkım dedim madem mesleğime laf edip senin imkanlarınla buradayız böyle yaşıyoruz( sanki 2-3 katlı hizmetçili evim var) benim imkanlarıma gerek yok dedim.ver de bari harciyim.
Böyle...Gözlerim ağrıyor ağlamaktan
Ingilizce branşım canım ama boş yok merkezdeama şehrin en büyük ilçedindeyiZ.memnunum.ben de ayrılacağım büyük ihtimal.bırakamam birine.o yüzden işte belli değil ki durum.ben napim yani....6 ay diyoruz ama ücretsize ayrılırsam 1 sene merkezde otururuz.yaZın tabii denicem eş durumunu.
Çok yorgunum canım ya..hep mücadele ...ben sabaha karşı anne diye seslenirken kendi sesime uyandım.sıpınacak liman arıyorum besbelli bilinçaltımda bu var...yanımda benim yavrum ,ben anne diye bağırıyorum.
Ben bunları hakedecek bişey yapmadım![]()
120ccyi bir seferde mi içiyorduCanımm kademeli olarak azaltıp bi nevi emzirme kampı yapıyorum mamanın yerini sütüm daha da artsın diye. Facede emziren anneler grubu var ben oradan yardım aldım. Ben 3 aylık daha yeni olacak bebeğime 120 cc mama veriyordum şuan 50cc ye düşürdüm. Bakalım aylık kontrolde ne kadar kilo almış görücem haftaya. Sende o gruba üye ol istersen ya da tam detaylı ne kadar verdiğini ve kilo oranlarını yazarsan bende de yardımcı olurum. Orada tüm yorumları ve postları okuduğumdan bayağı bilgi edindim çünkü
Evet bi seferde içiyordu.120ccyi bir seferde mi içiyordu
Evet gerçekten çokmuş çevremdekiler de bana ver ver dediler ama bir seferde en fazla 60 verdim tomrisin emzirme notları var onları okudum şu an günlük en fazla 120 veriyorum 40 cc 3 kere uyursa o kadar bile içmiyor gece sagarsam öğlen veriyorum tok tutuyorEvet bi seferde içiyordu.
Oo senin bırakman daha kolay canım. Tomrisi bildiğine göre o grubu da biliyorsundur sen. Beni gece emmediği için ve maalesef ki ilk doktorum yanlış yönlendirdiği için bu mana çoğaldı. Sen verdiğin öğünde her seferinde de 10cc azalta. Mesela 30&40&40 ver bugün. Yarın 30&30&40 bu böyle gitsin. Sonrasında zaten vermenin bi anlamı yok o miktar bebeği uzatır ne kısaltır. Milleti de çok dinleme boşver. Gece niye sağım yapıyorsun bu Arada?Evet gerçekten çokmuş çevremdekiler de bana ver ver dediler ama bir seferde en fazla 60 verdim tomrisin emzirme notları var onları okudum şu an günlük en fazla 120 veriyorum 40 cc 3 kere uyursa o kadar bile içmiyor gece sagarsam öğlen veriyorum tok tutuyor
Canım ilk uyuduğunda uzun uyuyor 3 saat filan yaniOo senin bırakman daha kolay canım. Tomrisi bildiğine göre o grubu da biliyorsundur sen. Beni gece emmediği için ve maalesef ki ilk doktorum yanlış yönlendirdiği için bu mana çoğaldı. Sen verdiğin öğünde her seferinde de 10cc azalta. Mesela 30&40&40 ver bugün. Yarın 30&30&40 bu böyle gitsin. Sonrasında zaten vermenin bi anlamı yok o miktar bebeği uzatır ne kısaltır. Milleti de çok dinleme boşver. Gece niye sağım yapıyorsun bu Arada?
Düzenli sağım yapılmadığın da sütün azaldığını okumuştum Can'ım ben. Zaman'la Memiş'ler terbiye olurmuş o Zaman sağlamana gerek kalmazCanım ilk uyuduğunda uzun uyuyor 3 saat filan yaniuyanıp emiyor ama boşaltmiyor ben de sağiyorum gündüz veriyorum düzenli mama vermiyorum ben bugün daha hiç içmedi mesela sürekli uyumak istiyor ayağımda duruyor öyle
Ben de sagdikca göğüs boşaldıkca artar diye biliyorum her yerde farkli bir şey yazıyor yaDüzenli sağım yapılmadığın da sütün azaldığını okumuştum Can'ım ben. Zaman'la Memiş'ler terbiye olurmuş o Zaman sağlamana gerek kalmaz