2016 Şubat Anneleri

Herşeyi çözdüm artık emzireceğim derken bu seferde bebeğim memeyi reddediyor. Ağzına meme değdiği an ağlama başlıyor ve sakinleşmiyo.. Allahım yardım et bana emziremeyecek miyim bebeğimi hiç
canimm bende seninle ayniyim.. Sorunlarimi Z çözüldü çok sukur ama emmiyor ha bu oglan emmiyor

Tesekkur ederim canjm . inşallah.. Siz en son göz için Dr.a gidecektiniz. Ne oldu sonuçlar... Haha bizim kide ufacık zaten yuzude küçücük ... Saçlar yok :) acayip garip birşey oldu.
Dişleri oluşuyor yavrularin
Canım prof.a götürdük bu islerde uzmanmis. Katarakt ömrü boyunca orada olacak. Eğer boyutu buyurse müdahale ederim yoksa ameliyat gereksiz dedi. O gözü cok iyi çalıştırırsak max %60 görür dedi buna da şükür..

Hafta sonları kızkardeşin kütüphaneye gitsin çok iyi olur ona da

Herkesin anneler günü kutlu oldun Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel Bi duygu
Banada ilk kareler günde çok güzel bir süpriz yapıldı ben doğum yaptıktan sonra bir arkadaşı hastaneye gidip oğlumu hepsini bir izini banada ilk kareler günde çok güzel bir süpriz yapıldı ben doğum yaptıktan sonra bir arkadaşı hastaneye gidip oğlumu ayak izinin bir kağıda basmış 10'u çerçeveletip bana hediye etti anneler gününü bekledi hediye etmek için benim için çok büyük bir süpriz oldu

Anneler günümüz kitlu olsun annisler. Ev temizligi yaparken ozel deterjan kullaniyor musunuz mesela yeleri silerkem yer sil kullaniyormusunuz veya wc banyo yikarken camasir suyu bir akıl verin

Biz de nesquik.i ilk defa aldik 1aydir en küçük paket bitmedi. Benim de eşim çok abur cubur aliyor çocuğa. Ben abur cuburu çok severim kötü bi sey ama dayanamiyorum. Ama kizim uyurken kahvemi alip yiyorum. Ama esim markette evde disards uslu dursun diye vere vere alistirdi maalesef. Gunde 1-2 küçük cikolata veya biskuvi falan yiyor

Herşeyi çözdüm artık emzireceğim derken bu seferde bebeğim memeyi reddediyor. Ağzına meme değdiği an ağlama başlıyor ve sakinleşmiyo.. Allahım yardım et bana emziremeyecek miyim bebeğimi hiç
Canım tomrisin emzirme notlarini okudun mu bilmiyorum okumadiysan bak mutlaka.. Meme reddi icin bebeğini soy sadece bezi kalsın sende soyun. Kucagina al konus onunla yavas yavas meme teklif et zorlamadan.. Azimle dene vazgeçme face de emziren anneler e üye ol çok yardım ediyorlar

askiminaskiyim
Inşallah canım ya . Şimdi oglusumu uyutuyorum aklıma ilk zamanları geldi bende onu düşünüyordum msji okumadan önce bi sürü şey gitmiş aklımdan o günleri özlüyorum. sonrada bu günleri özleyecem tadını dolu dolu çıkartmak gerek. inşallah bitecek hastane günleri canım

Kizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun

Basinız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah Rabbim yardım etsin... Gitmesen diyeceğim geçen demiştin. Rabbim kolaylık versin. İnşallah mışıl mışıl uyurlar

Anneanne deyince gözlerim hep dolar... Annem gelir aklıma bir o gün annemi öyle çaresiz gormustum

Ben de bugün ilk konuşmaları vd okudum grubun. :)) sonuçta çoğumuz mayısta hamile kaldık :) bir yıl olduğu deyip bakmistim

çoook geçmiş olsun güzelim gerçekten zor bi durum allah bi daha yasatmasın . ağrını unuturMuşlardir prenslerin süprizleri ile:)) ay ne güzel bi duygudur. anne olmak çok güzel ya:)

Canm face hesabım yoksa tomrisin notlarını okuyum ozaman bir türlü bitmiyor aksilikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…