- 20 Haziran 2012
- 5.017
- 4.334
- 448
Bende şaşırdım smdi canım. Bakalım yarın ne olacak. Yazarım sanaİnş canım.
Sen uyutacakmış deyince şaşırdım. Biz yaptırdığımızda bizden başka 6 kişi daha vardı hepsi lokal anesteziydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şaşırdım smdi canım. Bakalım yarın ne olacak. Yazarım sanaİnş canım.
Sen uyutacakmış deyince şaşırdım. Biz yaptırdığımızda bizden başka 6 kişi daha vardı hepsi lokal anesteziydi.
Herşeyi çözdüm artık emzireceğim derken bu seferde bebeğim memeyi reddediyor. Ağzına meme değdiği an ağlama başlıyor ve sakinleşmiyo.. Allahım yardım et bana emziremeyecek miyim bebeğimi hiç![]()
Canım prof.a götürdük bu islerde uzmanmis. Katarakt ömrü boyunca orada olacak. Eğer boyutu buyurse müdahale ederim yoksa ameliyat gereksiz dedi. O gözü cok iyi çalıştırırsak max %60 görür dedi buna da şükür..Tesekkur ederim canjm . inşallah.. Siz en son göz için Dr.a gidecektiniz. Ne oldu sonuçlar... Haha bizim kide ufacık zaten yuzude küçücük ... Saçlar yok :) acayip garip birşey oldu.
Dişleri oluşuyor yavrularin
Hafta sonları kızkardeşin kütüphaneye gitsin çok iyi olur ona danapacağımı şaşırdım, sadece hafta sonları çalışıyorum ve oda 3-4 saatliğine
hamd olsun oğlum cok uğraştıran bir bebek değil ama sıkıntılar başladı
anneme bırakıyorumi kız kardeşimde universite son sınıfta kpss hazırlanıyor ve çok çalışıyor (haklı olarak)
oğlumu onlara bırakınca ders yapamıyor ( sesten değil, sürekli gelip gidip sevme yüzünden, konsantre olamıyormuş)
sonra diyor getirme istemiyorum sınavım var, götürmesem cumartesi pazar kime bırakacağım
eeee annem bana gelse ofiste şu an sadece 1 oda döşeli oda bebeğin beşiği ve birde bizim için yer yatağı var
haziranda okulların kapandığı hafta tamamen taşıyacağım eee napcam ben hafta sonları![]()
Benmki biberona alıştı canm seninkide mi öylecanimm bende seninle ayniyim.. Sorunlarimi Z çözüldü çok sukur ama emmiyor ha bu oglan emmiyor
![]()
Biz de nesquik.i ilk defa aldik 1aydir en küçük paket bitmedi. Benim de eşim çok abur cubur aliyor çocuğa. Ben abur cuburu çok severim kötü bi sey ama dayanamiyorum. Ama kizim uyurken kahvemi alip yiyorum. Ama esim markette evde disards uslu dursun diye vere vere alistirdi maalesef. Gunde 1-2 küçük cikolata veya biskuvi falan yiyorbal ben de kullanıyorum oğluma ama hakiki bal bulmaya çalışıyorum ve süte değil de bal limon ve sıcak su koyup çay gibi yaparak içiriyorum, sütü, çayı şekersiz balsız içer hala. çay çok nadir içiyor zaten. nesquik sever ama pek verme taraftarı değilim çok nadir yılda bir iki defa alırım. çikolatalı süt istediğinde bitter çikolata eritip sütüne karıştırıyorum. şu hazır gıdalardan bir vaz geçirebilsem çok mutlu olacağım ama maalesef okulda arkadaşlar yiyince çocuğa yeme demek olmuyor o yüzden ne kadar az o kadar iyi diyorum. neyse ki cola ve cipsten uzak tutabildim, ağzına sürmedi cola ve türevlerini bu yaşına kadar, inşallah böyle devam eder.
keçiboynuzu tozunu hiç kullanmadım, aktardan mı alıyorsunuz?
Canım tomrisin emzirme notlarini okudun mu bilmiyorum okumadiysan bak mutlaka.. Meme reddi icin bebeğini soy sadece bezi kalsın sende soyun. Kucagina al konus onunla yavas yavas meme teklif et zorlamadan.. Azimle dene vazgeçme face de emziren anneler e üye ol çok yardım ediyorlarHerşeyi çözdüm artık emzireceğim derken bu seferde bebeğim memeyi reddediyor. Ağzına meme değdiği an ağlama başlıyor ve sakinleşmiyo.. Allahım yardım et bana emziremeyecek miyim bebeğimi hiç![]()
Başınız sağolsun canım..Kizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun
Kizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun
askiminaskiyim
Inşallah canım ya . Şimdi oglusumu uyutuyorum aklıma ilk zamanları geldi bende onu düşünüyordum msji okumadan önce bi sürü şey gitmiş aklımdan o günleri özlüyorum. sonrada bu günleri özleyecem tadını dolu dolu çıkartmak gerek. inşallah bitecek hastane günleri canım
çoook geçmiş olsun güzelim gerçekten zor bi durum allah bi daha yasatmasın . ağrını unuturMuşlardir prenslerin süprizleri ile:)) ay ne güzel bi duygudur. anne olmak çok güzel ya:)Merhaba kizlar oncelikle hepinizon anneler gunu kutlu olsun bebislerle nice anneler gunu gorursunuz insaallah. Benim iki oglusum super bir surpriz hazirlamislar resimler yapmislar boyamalar hazirlamislar bana siirler yazmislar ve harika bi sunumla bana sundular mutluluktan agladim benim bile aklima boyle sunum gelmezdi dunyanin en guzel hediyesi bile anlamsiz gelirdi. Bu arada dun hastanedeydim serum yedim gogsumun ustunde kocaman bir sivilce cikti nohut buyuklugunde ici bembeyaz sonra gogsumde muthis bir agriyla beraber sitma bas donmesi mide bulandisi basladi ayaga kalkamiyordum allahtan annemlerdeydim. Ertesi.gun hastaneye gittik mastit olmusum gogsum iltihap dolmus serum yedim sonra ilaclar filan surekli emzir sag dedi cocugu emzirdikten sonra bir baktimki icinden resmen koyu sari uzayan sumuk gibi bisey cikiyo surekli ugrastim sagdim bosaltmaya calistim sonra sapsari ip gibi sert bisey cikti sonrasinda da kan geliyor maalesef ilceye geri dondum ve merkeze gitme imkanim da yok basina boyle seyler gelen var mi bebege o gogsumu vermiuorum zarari flan olursa diye
Evet ya bi yıl oldu nasılda gelip geçti her anıyla çok özledi ay duygulandim şimdi yaBen de bugün ilk konuşmaları vd okudum grubun. :)) sonuçta çoğumuz mayısta hamile kaldık :) bir yıl olduğu deyip bakmistim
allah rahmet eylesin canım toprağı bol olsun. umarim çocuklar çok yormazlar canımKizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun
Canm face hesabım yoksa tomrisin notlarını okuyum ozaman bir türlü bitmiyor aksiliklerCanım tomrisin emzirme notlarini okudun mu bilmiyorum okumadiysan bak mutlaka.. Meme reddi icin bebeğini soy sadece bezi kalsın sende soyun. Kucagina al konus onunla yavas yavas meme teklif et zorlamadan.. Azimle dene vazgeçme face de emziren anneler e üye ol çok yardım ediyorlar
Cnm basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin.cocukla zor cidden.kolay gelsinKizlar bize dua edin anneanne rahmetli oldu normalde 5-6 saatlik yol artik cocuklarla 10 saati bulur 3 cocukla Allah yardimcimiz olsun