2016 Şubat Anneleri

Ben de çoğu şeyi kendim yapiyorum kızıma cicibebe bile yedirmedim kendim yaptim biskuvisini hemen hemen her şeyini kendim yaptım ama ta ki bi bayram babaanne yenge dede anneanne teyze... Hepsi bi defadan bi sey olmaz diye diye bizden gizli verdi bi kacina soylendim herkes bi defa vere vere cocuk cikolata manyağı oldu bugun diye bugun bayram bi sey olmaz dediler küslük olmasin diye baska bi sey de diyemedim sonrasinda gunde tirnagin yarisi kadar bitter vermeye basladik ozellikle tuvalet egitimi sirasinda. O fazla geldi cocugun vucudunda döküntü cikti dr alerji dedi cikolata cilek vs olabilir dedi kışın ortasinda cilek olmadigi icin cikolataya yorduk herkese de söyledim cikolataya alerjisi var diye. Halbuki dr alerjiden çok kuruluktan da kaynaklaniyor olabilir dedi ama bu kısmı kimseye söylemedim

Haha :))) sağol birtanem.. Dr. Neocate başlamadan önce aptamil ha deneyelim dedi eğer iyi gelmezse neocate olur dedi.. Aptamilin tadı iyi gelmedi içine vanilya şurubu katinca içmeye başladı onunla kilo aldı kuzum.
İnşallah. Bu sünnet iyi gelir ama bizim biraz skintimis var idrar kaçağı var böbreğe bi 6 aylık olana kadar antibiyotigimizi içeceğiz.. Haha :) öyle emiyor ki elini diyorum mememi niye böyle emmiyon :)

Anneler günümüz kutlu olsun :) kendi ailem ve kayinpederler bendeydi onlari cay komasina soktum ve gonderdim misafir agirlamak kolaylasti.ortaligi toparladım suan ayağımda salliyorum sipayi Oohh sabah 6 7 e kadar uyicam

Amannnn neocate de pregamn de berbatmış tadı. Bana bir kutu yollayacaklar, ben önlem için bir kutu istedim. Eğer diyette kaçak yaparsam etkilenmesin diye önlem almak için istedim.
İhtyacın olursa söyle hemencik getiririm

Bu arada biberonu bıraktırır o mama bir bakmışsın renas memeye sarılmış
Ya şu biberon bıraktırma yöntemini denesene biliyorum çok yoruldun bu yöntemlerden biberonu bıraksa nolucak diyeceksin ama ne bileyim üzüldüm öyle deymce

Aynen canm ağzı değince basıyor yaygarayı duyan bişey yapıyorum sanar bende neler denedm ama yok.. Aç bırakıp vermeye yıkamıyorum günah daha el kadar.. Biberon arasında veriyorum ama nasl ağlıyor
Valla ben bir gün aç da bıraktım.. Gaddar anneyim.. İçim sizliyor sindi enjektör denedim

Evet fenaymis tadlari o mamalarin. Bende duydum.. Nasıl bırakılıyor ki biberon.. Ya sonra almazsa memeyide ben napicam. Ya benim süt bu arada o bulantı ilacıyla çoğalıyor yoksa 3o 4o CC anca çıkıyor biliyor musun. Ben ona rağmen yemiyorum sut ürünlerini. Senin gibi katı bir diyet değil benimki. Allah yardımcın olsun. Kuzum yaaa

İnşallah:) hepimiz sağlıklı bireyler yetiştiririz inşallah

kızlar merhaba

mart annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum anne sütünün kalitesini anlamak için tahlil analiz diye bir şey duydunuz mu? kv böyle bişey duymuş ama ben hiç denk gelmedim

Töbe yaaa. Bende duydum daha önce
ama amaç ne?
Sütün kalitesi hergün değişir çocuğun ihtiyacına göre üretilir. Bugün farklı yarın darklı kalitede olur
Kv söyle gitsin kemik yaşını ölçtürsün, kolestrolü falan ölçtürsün. Uğraşmasın taze analarla

bskn canım valla iyi sabır varmış sende.. Komsuyu parcalayasim geldi
Ay valla bak gene hatırladım
Uydurduğumu demiştim zaten furkan iyiydi ama yaaa
Aiy canımmm. O beyaz şeyden bende de olmuştu. Nette okuduklarımı yaptım geçmedi. Sonra steril iğneyle deldim (etrafta hastane yok ya ondan )
Oda olmadı sonra ağlaya sızlaya emzirdim mastit gibi oluyordum az daha neyse şimdi hafifledi.

Sana da çok geçmiş olsun bence de bol bol sağ o göğsünü. Normalde verilirmi bilmem ama bende olsam vermezdim:/
Belki iltihap çözülüyordur:/

Tembel işleri bana sorun

S serppp başınuz sağolsun

Bu elevit ve grafeotmuydu neydi adi unuttum hamilelikte kullandığımız hap süt yapıyomu sacma soru oldu ama merak ettim dee

https://instagram.com/p/BFE2d3gkWSW/

Süt ürünü tüketmemen bir değişiklik yaptı mı?

Daha çok arttı mı kaka sayısı?
Bir de kaka sayısı ile kaka miktarı aynı mı? Bizim günde iki bezimiz kakasız olur diğerleri hep kakalı.
Ama üç dört tanesi bol kakalı diğerleri gaz çıkartırken kaka çıkmış biraz o şekilde.

Yeşil kaka için yorumlar çok geniş.
Üşütmemten önsüte kadar giden bir mevzu...
Gün içindeki her kakası mı yeşil?
Yarında takip et bakalım yediklerine mi tepki veriyor yoksa ön sütü mü fazla alıyor?

Merhaba kizlar tecrubenize ihtiyacimvar.yardim ederseniz cokk sevinirim.ben ciftrahimliyim.ve yenihamile kaldim.son adet tarihi 2 nisan....adet olma gunum pazartesi yani 2 mayista beta hcg 27...carsamba aksami deger 70...ve cumartesi aksami deger 366 .cikti..bu yukselisnormalmi.bana yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi ki..bu arada dogalyollahamile kaldim.10yildansonra.tamdatup bebek tedavisinebaslicakken

Canim hcg oranlarini tam hatirlamiyorum ama benim 7.hf.da 14.hf ya uygun hcg oranim cikmisti ikizlerim oldu cok şükür ama çift rahimli bi ark.im vardi 31.hf.da dogum yapti cok dikkatli olmalisin dr dinlen derse sakin calismaya veya ağır iş yapmaya devam etme

Kızlar geçen birisi blw nedir bilmiyorum demişti.
İşte blw budur Eki Görüntüle 1829108
Ben sormuştum canim. Bilmemekten kastim şu. Zaten ister istemez cocugun eline veriyorsun her seyi kendi yemeye basliyor nefen bu kadar abartiyorlar onu anlamadim. Bi ara face.de takip ediyordum sıkıldım biraktim. Ben blw nedir bilmeden zaten cocuguma bu sekilde yedirdim 1.5 yasina gelmeden corbasini nerdeyse hiç dökmeden yemeye başlamıştı

canim bu vakte kadar 6 oldu 6.gazla az biraz ciktti kaka sayilmaz hep yesil bikac gündür,kokusu da degisti bir haftadir biraz daha dikkat edeyim sicak tutmaya yedigime onsut meselesine bu hafta asimiz da var inşallah ishal olmamistir bu arada cok sagol canim ilgilenip yardimci oldugun icin ilk olunca tecrübesiz oluyor insan iyi ki burda sizlerle paylaşım imkanimiz var Rabbim esirgesin hepimizin kuzusunu

bence normal Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin gec döllenme sanki yoksa daha da yüksek olurdu hayirli olsun

Ayhhh ne manyaklar var yahu :)) bebek dışardan yemeğe hazır değil aynı zamanda şuan yese bakterilerden mahvolurdu, çünkü şuan hazır değil bünyeleri. Süt ürünleri, et, yumurta offf of düşünemiyorum bile. Şu herşeyi bilirim emekli teyzelerden birde biz köyde böyle yaparıdık ablalardan gına geldi valla, bir az bilin ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…