Size dedim mi?
Geçen gün komşular geldi. Alt kat komşum çok ilgilidir. Gereksiz bir ilgi bir sorumluluk duygusu üstlenir kendi kendine. Hani sanki yengem gibi. Sağolsun iyiliğinden.
Neyse iki komşu oturuyoruz. Tabak falan hazırladım. Tabi haliyle sen niye yemiyorsun muhabbeti yapıldı. Anlattım alerjiyi, süte geçtiğini, çocuğa dokunduğunu, kakayı, kanlı kakayı, pişiği... (Bu kez foto göstererek.çünkü 2audır diyetteyim 2aydır anlatkyorum)
Neyse
Çay koymaya kalktım. Alt komşumun kucağında oğlum. Ay geldim ki oğlanın ağzında tiramisu

Yemin ediyorum o an orada benim yerimd
keryneia
'nın olmasını diledim. Ağzının payını çok güzel verirdi

Çayları koyduğum gibi aldım çocuğu sildim ağzını.
Ama x abla daha yeni anlattım ben yemiyorum sütten geçiyor diye, çocuğa niye yediriyorsun!

dedim
-Ay ama tadını bilsin, ben falancanın(üst kattan bir komşu) kızına da tattırdım bak şimdi herşeyi yiyor, sütten başka tatlar olduğunu öğrensin, yoksa sonra hiçbirşey yemez! Dedi.
-Daha 2,5aylık x abla, biz doktor kontrolünde geç başlayacağız, daha bağırsakları gelişmedi, bir damlası bile yaptığım diyeti anlamsız kılıyor, ..... Diye sakin sakin ama içimden kovasım gelmiş şekilde tekrar açıklamaya çalışırken. Sustum.
Bazıları gerçekten nato kafa nato mermer
Ben işime çok karışıldığı için 20günlükken kalktım anne evimdeki rahatı bırakıl evime geldim.
Ütüm yapılıyordu, işim yapılıyordu, bunalınca çocuğu alıyorlardı, yemeğim odama geliyordu, annemin getirdikleri ayrı babanem halam ayrı getiriyrdu. Bunları anlatmama rağmen bu yaptığı anlamsız davranışı yüzünden öfke duyuyorum

Annemde belki çalışırsan ona baktırırsın diyordu, kadın çok hevesli çocuk bakmaya

ama asla