2016 Şubat Anneleri

Bugün yaptırdı.. Çok ikilemde kaldim:110: alerji şüphesi tasiyorduk diskidan dolayı :kızgın: bir doktor içinde birçok şey var bir şey diyemem ama yapılsa iyi olur dedi diğeri de yaptır dedi. Gittik yaptırdık. Tadını hiç sevmedi zor icirdi doktor :eğlence: :halay:
Gecmis olsun canim :)) .. aynen ya bu kadar kucuk bebekler tukurmeyi bilmezler bu nasil tukuruyor dedi, ufaklik tukurmeyi ogrendi bu igne yuzunden :rolleyes:

Kizlar yaa bu kilolar canimi sıkıyo artik
Aslnda 13 kg la bitrdim hamileligimi.11 i gitti hemen.ilk zamanlar rezene filan cok iciyodum etkisi olmustur.epeydr iyice bosladim.3 kilo da aldim ustune.zaten kilolu baslamstim.
Hicbisey olmuyo bana
Esim de tosunum diyor bana:KK12:
Zaten bebekle ugrasmktan bakimi ihmal ediyorm bir de ustune bu kilolar..
Aslnda su bogazimi tutsam cok iyi veririm bu ara kilo.emzrmek iyi kalori harcatyor ama ben acigi fazla fazla kapatyom.
Agzim boş durmuyor.tatliya iyice sardim.abur cubur vazgeclmezm oldu.
Yeşilçay icsem mi acaba.bebise bi etkisi olur mu
En azindan istahimi keser biraz.metobolzmami hizlandrir.ufaktan biseyler yapmali.bu gidiş iyi degil gayri:olamaz:
Unu ve sekeri kesersen bayagi gider kilolar bir de harket etmek lazim tabi :)

Allahım ne kadar da zor gülen bi kızım var :olamaz:her ay foto çekiyorum süsleyip püsleyip 100 kusur resimden sadece 2 tanesinde gülüyor diğerleri ya ağlarken yada surat asık vallahi her foto çekme çabasından sonra perte çıkıyorum (tamda bu smile beni anlatıyor :ruh:)

Kizlar yaa bu kilolar canimi sıkıyo artik
Aslnda 13 kg la bitrdim hamileligimi.11 i gitti hemen.ilk zamanlar rezene filan cok iciyodum etkisi olmustur.epeydr iyice bosladim.3 kilo da aldim ustune.zaten kilolu baslamstim.
Hicbisey olmuyo bana
Esim de tosunum diyor bana:KK12:
Zaten bebekle ugrasmktan bakimi ihmal ediyorm bir de ustune bu kilolar..
Aslnda su bogazimi tutsam cok iyi veririm bu ara kilo.emzrmek iyi kalori harcatyor ama ben acigi fazla fazla kapatyom.
Agzim boş durmuyor.tatliya iyice sardim.abur cubur vazgeclmezm oldu.
Yeşilçay icsem mi acaba.bebise bi etkisi olur mu
En azindan istahimi keser biraz.metobolzmami hizlandrir.ufaktan biseyler yapmali.bu gidiş iyi degil gayri:olamaz:
Bende sendenim canım hamileliğim boyunca 9 kilo aldım 40çıktığı gün tartıldım 2 kilo kalmış geriye ayy dedim ne güzel hemen gitmiş dedim sonra bebeğim az kilo aldı diye annemde kvde de şunu ye süt bunu iç süt olsun diye diye 4 kilo daha aldım 6 kilo fazlam var şuan içine girebildiğim sadece 2 pantolon var ama dünden beri dikkat ediyorum yediklerime google fit indirdim telefonuma adımları sayıyor yaktığım tahmini kaloriyi gösteriyor haziranda yurtdışına çıkıcaz deniz falan o bu göbek ya gidecek ya gidecek :spor::KK49:

Kızlar bizimkinin kakasi yesilimsi ve mukusluydu l. Aşırı ağlıyordu ve emmiyordu. Ben atak.vs sandım. Dr. Kolik dedi ilk once. Çünkü ateş yoktu. İyi ki kaka tahlili yapmışiz. Solmenalla mikrobu kapmış. Antibiyotik başladik. İnş. Çabucak geçer. Bebegimizin huyunu biliyoruz az çok artık. Anormal değişiklikler olduğunda es geçmemek gerekmış. Bunu anlamış olduk. Rota aşısı yaptiracaktim ama bu durumda olmazmis. Vakti de geçecek iptal yani.

meyveye sar canim yaa :)) .. ne yapcan unlu yagli seyleri bahhh kih onlar :p
Oyle valla haklisin da iste anormal bir istah acikligim var.meyve yedikten sonra acayip acikiyorum.of bu durum canimi sıkıyo iste.yag torbasi oldum.moralim bozuldkca daha da sarıyorm yemege.batti balik yan gider misali
Hatta su an moralim bozuldu yine.gidip çikolatalı pastaya dalacam :kk77:
Kimse yok ki beni durdursun:KK51:

Ilcedeyim canm ya mecburen buraya gitcem simdilik antibiyotikle idare ediyorum gecmezse igne baslicaz demisti sut yerine kan geliyo o kanaldan cok canm sıkkn bi gogsumde yetmiyo mecburen buzluktaki sutlerden cikardim
Cabm ihmal etme bende oldm 2 kere ama cok ilermedi sagdm emzrdm surekli banyoda sicak suyun altinda ovaladm en son gece acilms damarlar heraldr sabaha kadar akmis sut sirilsiklamdi ustum basim yatak

Oyle valla haklisin da iste anormal bir istah acikligim var.meyve yedikten sonra acayip acikiyorum.of bu durum canimi sıkıyo iste.yag torbasi oldum.moralim bozuldkca daha da sarıyorm yemege.batti balik yan gider misali
Yeme yeme dur :D ben kahvaltiyi erken yaptgm icin oglen acikiyodm kac kere smdi bilerek gec yapyrm sabah beklyrm öğlen yemyrm:D

Ye Ye Yeee Yeee me dur ne olursun yeme sana yalan soyledimmm :D Bu kadar cok yemene inan hic hazir degilimmm :P

Kızlar merhaba 3 ay kontrolüne gittik çok ağladı oğlum doğru dürüst bakamadi hemşireler en son kontrol 13 nisan da olmuştu o zaman 5 kilo 120 gram 55.5 cm idi.bugün tartı da durmadı ama 5.700 filandı 60 cm olmuştu az mi kilo almış kafaya taktım şimdi mamayi iyice azalttım çocuk kilomu almıyor bilmiyorum ilk 2 ay 1 er kilo almıştı sizinkiler de durum ne

Back
X